iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Régóta olvasom folyamatosan a fórumot,de csak keveset szólok hozzá, kezdõ vagyok még, figyelek és tanulok... :-)
A magyar bajnoksághoz annyit tennék hozzá, hogy maximum statisztikának lennék jó köztetek, de ha mégis kellenék, a következeõ paraméterekkel bírok:
-itthon figyel 2 kis gyerkõc, miattuk nekem csak este 9 után, inkább fél 10 felé szabad a pálya
-pénzem a fenti és egyéb okok miatt nem nagyon van, örülök, hogy a havdíjat kipengetem, így az alap autókon kívül csak a skippy van meg, meg talán 1-2 plusz pálya
Így ezek ismeretében nem nagyon jelentkeztem az itt meghirdetett versenyekre, bár szeretnék veletek autókázni.
Remélem sikeres lesz a sorozat és egyszer én is csatlakozni tudok hozzátok!
Sajnos ma mar semmit nem lehet ertelmesen csinalni, nincs ket egyforma bongeszo, virus- es spamirto, meg mittudomenmi😄 Ezert hagytam abba a webezest:/
Penzzel es arakkal nem kell foglalkozni, mert ezekhez a hetvegi versenyekhez es az esetleges bajnoksaghoz, a celcsoport eleve iRacing elofizeto. A palyakat, autokat meg egyszeruen egyeztetni kellene, mert senkit nem kell (es nem is lehet) kotelezni, kenyszeriteni, hogy megvegyen barmit.
Szerintem az elofizetok nagyreszenek boven van atfedesben auto es palya😉
Normal PDF, remelem mindenkinek mukodik?!😊
iRacingHostedSheet_02.pdf
Mission Impossible 2010: PRO Class
és nem emiatt a lehetõség miatt fognak sokan elkezdeni iRacingezni az 100
Féléves elõfizetés, autó és még vagy 20 pálya.... Ez nem 10e ft lesz egy indulónak...
2. válasz is meg van, haladunk 😊
Aztén kell szólni toyanak, hogy rakja ki hsw-re , hogy iracing elso magyar bajnoksag. stb...
szecsivel egyelore megprobalunk jogot szerezni az iracing.hu hasznalatahoz, mar ket levelet valtottunk a keszitokkel. jelenleg tovabb kuldtek az illetekesnek, hogy elbiralja. Ha nem engedelyezik akkor beregelunk valami iChamp.hu vagy mittomén milyen domaint es ott lehet bohockodni.
Sajna itt sg-n az egyeb hozzászolasok miatt elkeverednek a csak bajnoksagal kapcsolatos infók.
bocsi hogy szarul irtam ,de sietek melozni, es lusta voltam az angol billen keresni az ekezeteket.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- napokon
- idopontokban
- palyakon
- autokkal
szeretne esetleg versenyezni, mennyien toltenek ki?!😊 Igy maradhatna "hatterben" a valasz, csak statisztikai jelleggel😊
Bar a palyak meglete tipusu erdeklodesemre is csak 1db valaszt kaptam (igaz, az sem jott meg, valami lemaradt privatban)😊
azért sajnálom hogy csak négyen voltatok, még velem se mentetek volna semmire pluszban, igazából itt is áll, hogy amíg nincs legalább 20-25 jelentkezõ, addig sosem jön össze legalább 15 ember.
kár hogy nem divat szimulátorozni 😊
Ugy nez ki, hiaba a lehetoseg, nem akar osszejonni (munka, elfoglaltsag, erdektelenseg, auto/palya hianya es/vagy nem tetszese, idopont stb.). Jobban belegondolva, abbol a tizen-husz emberbol, aki idejar, igy valoban nehez lesz osszeszedni meg 10 embert is😄
Pedig milyen vallasztek, milyen lehetoseg lenne mar:
- franko fizika;
- 17 kituno, kulonfele stilusu auto;
- tobb tucat korrekt palya;
- 40 fos gyors szerver;
- 4 oranyi versenyido.
Mellesleg... nem kis bevétel azért ilyen rövid idõ alatt 566 hosted szerver iRacingéknek.
http://www.f1-info.hu/
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A pályaismétlõdéstõl nincs rosszabb szerintem, igaz én könnyen beszélek, mert minden megvan, amit csak kiadtak. Ha egy versenyen nincs elõtted, mögötted valaki, akkor teljesen mindegy, hogy rövid, vagy hosszú a pálya, unalmas lesz, legyen a vezetett autód Riley, vagy akár Solstice. De viszont, ha versenyben vagy valakivel, és nagyon nagy versenyben, akkor még hosszabbítanál legszívesebben a 2,5 órás versenyen még vagy 2,5 órát. 😊 Ha a többiek is úgy akarják, akkor mehetünk heti két versenyt is, egy rövidebbet, és egy hosszabbat. Még senki nem írt privátot, de nem is kell kapkodni, mert a 3 hónap hosszú idõ. Majd havonta kirakom ide, és majdcsak lesznek válaszok.
Kiadások növelése-csökkentése tekintetében nem az autó számít, hanem a megvásárolandó pályák száma. Az autó a legolcsóbb tétel és ez egész bajnokságon át használható, nem csak egy versenyre szól.
Autók közül én egyfelõl a Solstice-t, és a Jetta-t tudnám elképzelni, egyfajta széria kategóriaként. Setup-olási lehetõség hiányában itt a pályaismeret és a vezetéstechnika a döntõ. Kevesebb felkészüléssel is el lehetne indulni benne, ha nincs valakinek ideje setup készítésre.
Másik kategóriaként valami gyors, setuplható, igazi hosszútávú autó lehetne, Dallara, Riley, Corvette, esetleg igény szerint Impala vagy MonteCarlo.
A pályák közül a nagyon egyszerû és rövid alap pályák (LimeRock, Summit, Jefferson) talán túlontúl unalmassá és monotonná válhatnak ilyen hosszú verseny alatt.
Klasszikus, lendületes "régimódi" pályákon élvezetesebb menni (Watkins, Mosport, Silverstone, RoadAmerica, RoadAtlanta stb) Inkább ezek legyenek többször. 😊
A drótok miatt meg ne legyél nyûgös, legyél hetero!
THX!
- iRacing_Dallara_Garage_Chassis.jpg
- iRacing_Dallara_Garage_Drivetrain.jpg
- iRacing_Dallara_Garage_TiresAero.jpg
Ez már használhatóbb, mint az elõd, igaz 2 monitor kell hozzá. A mikrofont elfelejtettem bekapcsolni. 😊
A mostani 12 hét csak teszt egy komolyabb bajnokság elõtt. Ezek már fél éves bajnokságok lennének. A versenyek hossza 2-3 óra lenne. A két kiállásos minimum meglenne, az unlimited fast tow megmaradna, a pontozás maradna úgy, ahogy leírtam korábban. Ezek még változhatnak, van 3 hónap a felkészülésre. Addig utánajárok ennek-annak, aztán meglátjuk mit lehet kihozni ebbõl az egészbõl. Hogy ne legyen káosz mindenki küldje el privátba, hogy melyik 2 bajnokságban indulna. Azért 2, hogy ne legyen nagyon nagy a széthúzás. A pályákon lehet változtatni a kiadások miatt, én azért írtam lehetõleg ismétlõdés nélkül, hogy ne legyen unalmas. Remélem az árcsökkentések miatt, most egy kicsit jobban vásárolnak majd az emberek. Alex cucca segíteni fog benne, de erre még rátesz pluszban, hogy korlátozzák az indítható pályákat, ezért a sorrend nagyon bizonytalan, de a pályák maradnának, ha lehetséges az indításuk.
Ha OK, nekem johetnek a listak privatban, ha nem akartok gepelgetni, akkor ezt a batch file-t (tracklist.bat)futtassatok az ..\iRacing\Tracks konyvtarban, es az elkeszult tracklist.txt-t kuldjetek el nekem.