25347
-
#12789 És talán az audio résznél lehet bekapcsolni. Itt a játékban meg a road versenyeken is szól. -
lboyongo #12788 ovál pályákon, az épületek tetején minden versenyzőnek van egy spottere(magyarul talán megfigyelő), aki szól a pilótának ha valaki mellé ért az autójának -ezért ne használja a pályát teljes szélességben- maradjon az alsó, vagy a felső íven. -
nono55 #12787 ööö...ezt a spotter dolgot kifejtenéd bővebben? :) ez nekem teljesen új. :) mi ez, mire jó? -
#12786 na úgy tudtam megoldani végre, hogy feladatkezelőben lelőttem az iRacingService-t és így újra le tudtam tölteni a progit, újra telepítettem és, utána már telepítette a frissítéseket. Na most megyek munkába lassan, este pakolhatom vissza a AVG-t :-) -
#12785 most már ott tartok hogy töröltem a AVG-t, de még mindig semmi :S -
#12784 Probald ujrainditani a services-t (Start_iRacingService.bat).
Ha fut valami virusirto, tuzfal, akarmi, kapcsold ki. -
#12783 letöltöttem, feltette, majd Donera nyomtam. de még mindig azt írja ki hogy Updates Required... mit csináljak?
Gépet már többször újraindítottam, ki be jelentkeztem, de semmi változás... \iRacing\downloads\updates mappában meg ott "csücsülnek" a fájlok... -
sheetoos #12782 Igen már mentem vele pár kört a hétvégén elég nagy fun :-D -
#12781 A street stock az advanced rookie kateriába tartozik, ami azt jelenti, hogy az ovál rookie jogsid safety ratingjának 3 fölött kell lennie.
A sima legends cup-ban tudsz versenyezni most is, érdemes is kipróbálni, mert jó kis autó. A mostani pályán nagyon jó versenyeket lehet vele futni. Viszont a kilógó kerekek miatt elég sérülékeny a futómű. -
sheetoos #12780 Köszönöm a tippeket!!!
Valamiért nem elég a license-m a street stock-hoz (még tanulmányozom miért?), pedig szívesen részt vennék holnap egy gyakorláson megnézni, hogy kezelem a forgalmat. -
#12779 Először érdemes egyedül körözgetni, és próbálgatni az íven menést, csak belsőn menni úgy, hogy elférjen kívül egy autó, majd csak kívül menni, hogy belül elférjenek. Ha esetleg még nem kapcsoltad be a spottert, mindenképpen csináld meg, anélkül ovál versenyezni nem lehet, csak balesetet csinálnál, mert nem biztos, hogy tudod, hogy éppen a mögötted lévő betolta az orrát melléd 10 centire, aztán szépen kanyarodnál, majd összeakad a két kocsi, és ott a baleset. -
sheetoos #12778 Ohh kösz ;)
pont most akarom magam kipróbálni oval versenyen bár még 1-2(3:-) ) teszt rám fér -
#12777 Mehetsz hivatalos versenyen D jogsis versenyeken. Pl skip barber, late modell.
És te vagy béna, a versenyek fele stock car;D
Strret stock is van, nem tűnt az el. -
sheetoos #12776 Tök újonc vagyok 1hete az iracingben szóval kicsit megkavarottam :-)
Milyen változással jár az, hogy most a rookie-ból class d be kerültem??
És csak én vagyok pancser, vagy tényleg eltűnt a stock car series?? -
santibi #12775 Asszem Feb. 17. -
#12774 Jaja, Mazdát tényleg sokan kedvelik de eddig csak Rookieba lehetett vele menni, két pályán, 3.-4. hét után már unalmas volt az a két pálya :D
Nem vagyok most otthon valaki utána nézne hogy mikor lesz iRacingben Daytona 500 amire mindenki mehet? -
santibi #12773 Áhh kivan zárva. Biztos, h emelkedni fog a részvétel igen csak. Mazdát sokan szeretik. 12$ meg inkább kifizetnek még ha nem is mennek a Jettával. Iracing marketing -
#12772 Szerintem ugyan annyian lesznek vele, mint simán a Jettaval, mivel meg kell venni ahhoz a Jettat is, hogy versenyezni tudjak a mazdaval a sorozatban... -
#12771 Skip Barber venném a helyedbe meg
Jettat nagyon szeretem, de kevesen mennek vele, bár most tényleg össze lett engedve az Mazdával hátha leszn nagy mezőnyök. -
#12770 Nagyon jó autó, bár gyorsan menni nehéz vele, viszont olyan versenyek vannak vele... centikre egymás mellett, akár kanyarokon keresztül, nagyon jó. -
santibi #12769 Üdv Srácok!
Ma lesz megrendezve a tegnap elmaradt Mustang bajnoki futam Sebringben. -
nono55 #12768 ok, köszi, azt hiszem a Skip Barber lesz a befutó.
-
#12767 Mustang-gal van Magyar Bajnoksag, es a hivatalos sorozatokban is ket helyen szerepel (D-Class single, C-Class hivatalos Grand-Am).
A Skip Barber az egyik legelvezetesebb auto, es elvileg lesz vele Magyar Bajnoksag is.
A Jetta-t passzolom, bar most ossze eresztettek a Mazda-val. -
nono55 #12766 Jetta TDi
Mustang FR500
Skip Barber
Ezek közül melyiket érdemes/célszerű megvenni? -
#12765 Neemnem, egyszer már megszívtam így! :D
Marad egyben, még vírusírtó sincsen rajta(csak spyware terminator), szimplán akkor király vagyok, hogy 2-3 évig nincsen semmi baja, míg a sok linuxos csíra meg ha próbálkozik xp-vel, akkor havonta tönkrevágja a gépét -
#12764 Ne az egész winyót, csak a rendszerpartíciót.
Mert ugye a rendszer külön partíción van ? :D -
#12763 Töredezettség mentesítést el sem kezdem, szerinted egy három éves gépen milyen lehet a vinyó? Egyszerűbb leformatálni, meg újrahúzni az egészet:D Esetleg egy ccleanert majd ráengedek. -
#12762 Ja, hogy te úgy szoktál temp-eket törölni, meg töredezettség mentesíteni a rendszer partíción, hogy simán becsúszhat egy win reinstall, az más :D
A sokáig tartó kilépés, az a kevés RAM miatt, és a pagefile-t tartlamazó meghajtó töredezettsége miatt lehet.
Esetleg tedd át a virtuális memóriát egy másik winyóra, mint ahol az iRacing/windows van. Már persze ha van rá lehetőség ezt a hármat külön lemezre tenni. -
#12761 kár volt leírni simán ki lehetett találni... -
#12760 Ha most elkezdek a géppel baszkódni, akkor annak tutira windows újrahúzás lesz az eredménye, viszont amíg nem írok ki mindent a gépről, addig én ezt nem kockáztatom, inkább legyen lassú. Nameg windowst sem lehet anélkül újrarakni:D -
#12759 tényleg nem érted? -
#12758 Ezt a DVD írós összefüggést nem vágom. -
#12757 Én mire Spa-ba bejutok, addigra a számláló már rég elhagyta az egy percet, volt, hogy 1:40-nél tartott. Amíg nincsen dvd íróm, addig viszont hagyom így a gépet. -
#12756 Nyaron csinaltak, volt rola tobb video is. -
Richeee #12755 off: nem is tudtam h újra lett aszfaltozva daytona oval része:),onboard felévtelekből mien sima az egész,nem oan hepe-hupis mint a "régi" -
#12754 Ott valami mas is lesz;) Nalam is 15-30 masodperc a betoltes (palyatol, autotol fuggoen - most megneztem, Spa elsore ~30 sec, masodjara ~20 sec), de a kilepes szinte azonnali. 3,5 eves a gepem/rendszer.
Service restart, temps del, defrag, re-confog stb;) -
#12753 Nekem minden pályán, fél 1 perceket szokott tölteni ha kilépek, pedig nem olyan gyenge gépem van. -
#12752 Asszem kell egy új gép, Spa nem csak sokáig tölt, de még kilépni is eltart egy ideig:D -
#12751 Ez valami email kuldozgetos, regisztracios, sorsolos akarmi;) -
#12750 Nem teszteltem, csak küldték. 3 hónap ingyen.