iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De ha nem lesz elég jelentkezõ akkor sem hatódunk nagyon meg, max megyek csak officialon.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A hivatalos iR forumba is kellene csinalni egy topic-ot a dolognak, nagybetukkel, vastagon szedve😉 A 100-bol talan 30* lehet az aktiv versenyzo, azokbol csak osszejon 10 ember😄
*A Drivers lista alapjan, a Class, futamok szama, regisztracio, pontos stb. alapjan alig talaltam 30 aktiv embert😊
eddig naponta be-benéztem a szektoridõs topicokba, de nem úgy néz ki, hogy nem mostanság lesz mûködõ cucc. szal hanyagolom, valszeg a következõ javításban jön majd csak, addig elszenvedek csak úgy 😊
egyébként igen, én is abban bizom, hogy valami egészet, valami kamera szintût akarnak majd adni, szóval oda fog baszni remélem. ha nem, csalódott leszek.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Mission Impossible 2010: PRO Class
Annyiban macera, hogy mivel mar volt/van mukodo cucc, az emberek visszalepesnek ereznek, foleg, aki kihasznalta hogy barhova, barmekkoraba teheti a kepernyon es/vagy a masik monitoron.
De egyelore nagy elorelepes lenne a szokasos kisablakos is😉
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
De amiota letezik kulso programozotol reszido es telemetria, azota mar eleg ciki a dolog;D
A telemetriat meg megert(ett)em, lehet hogy annyira engine-fuggo, vagy annyira online-osra szeretnek, sajat feluleten megjeleniteni, vagy valami uzlet, liszensz es penzert adni (😄), hogy hosszabb ido a fejlesztes, teszteles.
De a reszido nem lehet ennyire bonyolult😊
Bar ha korrektul szeretnek megcsinalni, "lebego" palettaval, barhova elhelyezhetoen, konfigolhatoan, esetleg masodik/harmadik monoitorra stb., akkor mnacerasabb... de hat mar azis letezik ugy-ahogy kulso programozotol😄
Persze, kozvetlenul engine-be programozni mas, figyelni az idozitesekre, a megjelenitesre stb., de legalabb ugyanannyival egyszerubb is😊
De eleve az egesz update-konvepcio viccces, mert:
- vagy mar tavaly kesz volt minden (megiscsak evekig fejleszgettek), de igy 3 havonta csurgatjak az ujdonsagokat, hogy nagyszamban lehessen teszteni;
- vagy hasonloan kesz volt mar, de azert, hogy fenttartsak az erdeklodest, 3 havonta adnak valamit😊
- vagy valoban folyamataban fejlesztik😉
szánalom.
Tehát:
Ha jelentkezel, de nem tudsz indulni az nem baj.
Ha nem jelentkezel akkor nem indulhatsz akkor sem ha tudnál.
Elég "sokat" agyaltunk rajta Szecsivel, hogy összehozzuk a versenynaptárt, alex meg én is sokat dolgozott a kérdõíven. Egy jelentkezés kb 2 perc (sajnos regelni kell az oldalra hozzá, de ez máshogy nem megoldható) ennyit csak kibírtok.
A vége nem csak neked szólt.
Skip.Barber.Going.Faster.DVD.MPEG2.English
A könyv sajna nincs, de ez se rossz.
Sztem ez nem csak a pénzen múlik... Inkább azon, hogy valaki lát-e fantáziát az ilyen módon szervezett és felépített autóverseny szimulációban. Mert van a másik lehetõség, hogy letorrentezek egy progit, aztán játszom offline, egyedül. Vagy jelentkezek egy online bajnokságra, aztán vasárnap este 8-ra ott kell ülnöm a gép elõtt, ha nem érek rá, akkor meg megüt a guta.
Te is tudod, miért hagytuk abba az IL2-t... Már nem lehetett megoldani felnõtt fejjel (és idõbeosztással) azt, hogy ott üljünk a lobbin, jókat dumáljunk egy órán keresztül, amíg várjuk az ellent... Persze régen, mikor mindenki egyetemista volt, akkor ment.
Ha a pénz oldalát nézzük, nekem megér havi 2000 forintot (vagy 3-4 sört) az a rugalmasság, amit ez a program nyújt.
Ja!
Jelentem, túljutottam a promó hónapon... 😊
A naptár ez és ez alapján készült. Sokat nem lehet rajta változtatni sajnos.
Jelentkezés a bajnokságra
akkor olyan mint egy sima játék, kifizeted + dlc-k. Esetleg hogy indulhass bajnokságban lenne nevezési díj, de jóval kevesebb mint az elõfizu.
Eleg korbenezni, pl. az LFS-t kb. 50% vette meg, a 7 ev alatt (~8000 HUF). Az ISI/SimBin cuccoknal nem tudom mekkora az arany, de valszeg eleg sok a warez. Sokan mar 2-3000 HUF-os tetelnel vettek meg es/vagy 1990 HUF-ert sem akarjak...😊
Ha megnézi bárki, hogy a HTCM3 mennyi indulóval megy (a kb 45 ember 2 teljes szervert tölt meg), ez tökéletesen egyértelmû. Pedig a Race és klónjai mind tiszta pénzlehúzások.
Egyébként egyre inkább észrevehetõ, hogy az iR is kezdi belátni, hogy túl drága még az USA-ban is, nem szaporodik az aktív játékosok köre a várt tempóban... Kb 50%-al kellene levinni az áraikat és talán...
A Centripetal palya vicces, de ha mar benne van a listaban, miert ne😄DD
opciók csökkentésének áldozata lett?
Ja az erfaktor meg egy kalap szar 😮OO a PRL filéjével együtt 😮
Van-e ertelme, a mely palyakkal rendelkezel kerdes lehetseges valaszai kozott szerepeltetni az elofizeteshez ingyenesen jaro palyakat?
Van-e ertelme, a mely palyakon versenyeznel szivesen kerdes lehetseges valaszai kozott szerepeltetni a Centripetal Circuit-t?
szal nekem a pályák majd mind megvannak.
bár ez nem oszt szoroz, 7 ember egy futamra még mindig kevés szvsz.
az a gond srácok, hogy errõl a game-rõl nem cikkeznek gamestarokban szerintem meg ilyenekben, mig a GTR2 meg LFS, meg anno f1c meg GPL simán belefértek. Ha csak 20-50 ember kipróbálná a cikk miatt már jó lenne...
Az iRacing a másik geci, meg baszod drágán szállítják ki a sapkákat meg ilyeneket. az egy éves elõfizetés mellé meg járhatna egy ajándék póló vagy nemtom, és azzal õk is jól járnának... dehát...
Csak azért kérdem, mert a DRAFT-ban is Alex véleményét osztják ( mert igaz 😊 ) hogy nincs magic setup, mivel mindenki más stílusban vezet, és ahhoz kell igazítani az autót.
A tobbseg azt se tudta mi az az iRacing.
Mi lenne ha írnánk valami ismertetõt (ehhez én hulye vagyok) és elkuldenénk ilyen ujsagoknak. Lehet none a Magyar elofizetok szama.
Iracing.com még mindig nem tudta eldonteni, hogy hasznalhatjuk-e az iracing.hu-t.
Na, akkor én gratulálnék elsõként mindenkinek, és meg is köszönném a részvételt! Ez a 15 szavazat már van olyan mennyiség, ami igazán szép kicsiny fórumunkból. Ha minden versenyen csak a felének sikerül elindulnia, már jó! Szerintem!
Pályák:
3db 100% : Laguna Seca, Lime Rock Park, Road America.
Ezért ezekbõl és az alap pályákból lehet építkezni.
Autók:
Skippy és Corvette 7-7 szavazat.
Ha ez nem változik, akkor 2 lehetõség van. Kiválasztjuk a Barbert, mert egyszer már meg lett beszélve itt a fórumon, egyébként is sokkal izgalmasabb futamok lehetnek vele, vagy majd kirakok egy szavazást a weboldalra, ahol csak ez a kettõ közül lehet választani.
Verseny forma: Road 100%-os. Oval 30.
Verseny hossz: 90:120 perc 60:50% A többi elenyészõ.
Idõpontok:
16:00 1 10%
17:00 2 20%
18:00 3 30%
19:00 4 40%
20:00 3 30%
21:00 2 20%
22:00 1 10%
Ha esetleg még nem töltötted ki itt megteheted:
Kérdõív