25347
-
#12829 ja hogy már betöltés közben szarodik, akkor semmi, én másra gondoltam... ;-) -
#12828 milyen böngésző? -
#12827 Az mitől van, hogy hibát észlel az iracing amikor töltené be a pályát?
Most is épp odaértem a futamra, mert vagy 5ször kellett elindítani a böngészőt bejelentkezni meg minden szar :@ -
#12826 Hajrá! -
santibi #12825 http://tv.feknyomonline.com/
Itt nézhető lesz a verseny este. -
#12824 Mindenképp 900on használd a kormányod iRben, sokkal jobb lesz! -
#12823 Én a fék csúszkát asszem 3.0 körüli értékre raktam, és úgy jó. A kormányt meg driverben állítsd be 900 fokra, aztán a játékban kalibráld be, és jónak kell lennie. -
#12822 Kiprobaltam ezt az ingyenes demot. Nem volt idom belemelyedni egyelore. Az MX-5-ot probalgattam es az a gondom, h hihetetlenul erzekeny a fek. 200rol fekezve kb 20%os pedalallasnal mar blokkolnak a kerekek, ami nem tunik jonak (realisnak). A pedal kalibralason kivul lehet meg valamit allitani ezen?
A masik a kormany... 600 fokon hasznalom a DFGT-met, ami 900at tud es ez is tul erzekeny, pedig tobbszor kalibraltam, ha atallitom 900ra, akkor jobb lesz?
Koszi! -
GPx8 #12821 Kösz, de már kaptam priviben egy másikat! -
#12820 Ha gondolod beírhatod a enyimet :)
[email protected] -
GPx8 #12819 Valaki írna egy "referred" e-mail címet? Kivel tegyek jót? :) -
mag1c #12818 thx -
RYO21 #12817 Hát az nincs. -
#12816 http://iracing.com/sbrs/ -
#12815 Igazabol mindenkinel ervenyes, a kikotes annyi, hogy uj regisztraciohoz kotott.
Attol hogy ingyenes, meg kerni fogja a bankartyat. -
mag1c #12814 Mi a code-ja a ingyenes játéklehetőségnek ? -
RYO21 #12813 Olyanoknál érvényes, akik még nemjátszottak a játékkal? Mert én azok közé tartozom. Próbáltam regisztrálni, de kéri a paypal illetve a bankártyaszámot. -
#12812 Igen, de csak az uj belepoknel ervenyes (pontosabban, az uj loginekhez:P). Mivel ez egesz evben ervenyes, ismet el fognak szaporodni az multi-loginek:P -
RYO21 #12811 Az iRacing most igyenes egy hónapig? -
#12810 Star Mazda nincs meg, de szívesen adnám, főleg hogy ismerem a TVs srácokat -
santibi #12809 Grat Pointer! Jó volt végig olvasni -
#12808 Sokat jelent ez nekem, főleg a tőled! -
Solt #12807 Büszke vagyok rád! -
#12806 Amúgy had büszkélkedjek :D -
#12805 Rám számíthatsz, mert pénteken 9ig melózok, illetve az a kurva RAM-om még úgy sem jött meg. -
santibi #12804 Sziasztok a pénteki Best of Nations futam közvetítéséhez szükségem lenne 2 accountra szerdán a teszten és pénteken a futamon. Ha valaki szívesen segítene ebben hálásak lennénk. Átírná a passt valamire míg lemegy a teszt és a futam aztán visszaírja. Én vállalok érte felelősséget, h semmilyen visszaélés stb nem lesz. A 3 TV-s srácnak kellene, hogy leközvetítsék rendesen. Annyi a feltétele, hogy a star mazda és spa meglegyen. Köszönöm -
#12803 Vagy varsz 2-4 napot, talan csokken a dollar 4-5 forintot (volt mar annyi nehany napja), es akkor mar ki is jon belole;) -
#12802 Invoicent oldal az hol van? Ha rányomok a renew early-re, akkor fogja felhozni, ahova beírhatom a promó kódot?
Amúgy tök jó, 200 forint miatt mehetek bankba, pont nincs annyi a számlámon:DDD -
#12801 Köszönöm! -
santibi #12800 Osza Roland, Bardócz Dávid, Ficza Feri! Elküldtem nektek a promó kódot a privátban. -
santibi #12799 Szeretettel várunk mindenkit az utolsó Mustang bajnoki futamunkra Road Atlantában ma. -
#12798 A membersSite-on a SportingCode-ban talan benne van, bar sose foglakoztam vele, de ha jol emlekszem, eleg bonyi;)
De ami biztos, hogy nem a mennyiseget szamolja, hanem a minoseget. -
Magyar Betyár #12797 mx-5... bocs -
Magyar Betyár #12796 mx-t széria statot mi alapján állítja fel a játék? Azért kérdem mert mentem jó pár versenyt és többet meg is nyertem és jóval hátrább vagyok azoknál akik mentek egy vagy két futamot, soha nem végeztek még elől és mégis több champion pontot kaptak.
el nem tudom képzelni mi alapján számolja. Indultam már pol-ból és nyertem erősebbek ellen akik előrébb vannak a ranglistában.
Aki tudja plz ossza meg velem. Köszi! -
#12795 Mai mx5 futamot kihagyom, rohadt későn kezdődik. -
#12794 lelkes amatőr :D -
#12793 Ficza Ferenccel mi van? Látom, hogy 1200 körül van az iRatingja, miközben a Suzuki kupát meg megnyerte:D -
nono55 #12792 A Mustanghoz Laguna Seca-ra tudna vki egy setupot adni? :) Nagyon nem akar összejönni...:P -
#12791 konkrétan a lelátók tetején vannak -
#12790 vagy még egyszerűbben: a Spotter a harmadik szemed :-P
Én bekapcsoltam hogy ne csak mondja hanem írj is ki :-)