25347
  • SirAlo
    Es a pontozas hogy mukodik? elso lettem , kaptam a ratingra +0.14-et de aki a masodik volt kapott +0.51-et pedig 3.42 a ratingja nekem meg 2.66, minnel nagyobb a ratingod annal tobb pontot kapsz a versenyeker?
  • SirAlo
    azt nem lehet beallitni hogy a fejuk folott irja a nevuket es hanyadikok ? eleg zavaro hogy azt se tudom a palyan hogy most ki van versenybe velem es ki a lekorozott :D jah es MPH-bol hol lehet atallitni KM/h-ba a sebesseg kiirast?
  • gviski
    Ez ilyen :D túl kell élni a rookie kategóriát
  • SirAlo
    csakhogy ezt a Rokie ratingot allati nehez feljebb vinni.... ma is megyek ovalon nagyon jol haladtam es egyszer csak elottem valaki keresztbeall.... elkerulhetetlen :\ tegnap meg Lagunan megyek tiszta egyenes reszen , jon mogottem valaki es megkoccint kicsit , egybol iranyithatatlanna valt es vege a versenynek:\ es az a gond hogy ezek ellen nincs mit tenni
  • unrealnoise
    Jézus. :D
    Amit a törésnél felsoroltál az mind szép és jó, de semmi köze ahhoz, hogy milyen a törés rFactorban és iRacingben... Szal poénos vagy...

Gumik: Számomra totál semmilyenek, Abszolút nem éreztem formula kocsikon a bemelegedésüket, illetve kopásukat. Grafikailag meg nulla, nem látni semmi elváltozást rajtuk, pedig azért az is sokat jelentene pár teszt után, ha megnézem mit műveltem velük, 10 erős körrel... netkapPRO sokkal jobb. Kicsit nagy arccal írod amit írsz amúgy, halkan megjegyezném, hogy másfél évig iracingeztem én is, és igen, lehet ez lesz és ez a legjobb szimulátor, de nekem az időjárás és a rendszer miatt abszolút felejtős lett. Beleuntam. Igen. jól látod. majd 270 verseny után. Szeretném, ha többről szólna a versenyzés, mint amit az iracingben én műveltem ezalatt a másfél év alatt...

A környezet/hangulat a pályán amúgy nagy nulla rfactorhoz képest pl. nulla dinamika. Előre szólók, hogy kérlek, hagyjuk ez+az nem számít, csak a fizika jellegű dumákat, mert mentem fejbelövöm magam. ha mégis így tartod, akkor lécci írj az iracingnek, hogy az új pályáknál ne csináljanak egy objektumot se a pályára, felhők sem kellenek, (nemhogymég' mozgóak!) merthát úgyis az aszfalton megyeünk. thx.

ui or megj.: nem akartam ezeken lovagolni, csupán hasonló stílusban reagáltam, mint te tetted.
  • bardocz
    Változtat az, csak rookie jogsival még nem látod.
  • Norbi1990
    Lehet azért mert még Rookie vagy?
    Azt hiszem ha eléred a 3.00-ás Safety Ratinget vagy már D licenszes leszel akkor számol iRatinget.
  • SirAlo
    de azok hivatalos versenyek? csak mert az iRatingom nem valtozott a versenyek utan
  • Norbi1990
    Race fülecskére rákattintasz és ott tudsz választani Practicet TimeTrialt Qualyt és Racét, és ott tudsz jelentkezni. Csak arra tudsz ami pirossal van jelölve, majd ha lejár a várakozási idő miután kiválasztottad, hol akarsz menni utána lesz egy Zöld Join gomb és úgy elindul a játék és a bemelegítés utána mehet a verseny :)
  • SirAlo
    Hat szerintem is most az iRacing a legnagyobb szimulator es talan a legjobb is , hivatalos versenyeket hogy lehet menni ?
  • Magyar Betyár
    Törés? Mi a gond vele? Bennem élénken él még az az rfactoros emlék mikor a renault meagan szervereken imádkoztunk az első kanyar túléléséért, mert az volt a jellemző, hogy a 6.-7. helytől hátrafelé a versenyzők úgy érkeztek az első kanyarba hogy nem kell fékezni mert az a sok autó majd megfog minket. Engem személy szerint irritál ,hogy 160-al belém száll egy idióta, kilök a pályáról majd nyom egy kövér gázt és megy tovább.
    Iracingben kétszer is meggondolod mielőtt kemény előzésbe kezdesz mert hamar a boxban találod magad.
    Miért meglepő hogy szétesik a kocsi ha 200-al nekimész valaminek?

Gumik: Nahát kopik a gumi a verseny alatt? ezt a szemétséget. nem is értem. Nincs abs? tanulj meg fékezni. A fékezés nem annyiból áll egy szimulátorban, hogy rátaposok a középső pedálra kb ott ahol az aszfalt elkezd sötétedni.

időjárás? Na ebben igazad van. Bár engem személy szerint nem vonz hogy esőben menjek ( jó időjárási körülmények között is nehéz verseny tempót menni) azért lehetne esőt berakni legalább a hostolt futamokra.

Az hogy nem lehet motorháztetőről, vagy kocsi fölött ülve vezetni, hiper realisztikus, lézer skennelt pályák vannak, jogsi licence rendszer ( nem mehetsz addig bizonyos futamokon amíg meg nem szerzed a megfelelő jogsit), el sem indulhatsz egy versenyen sem ha nincs kormányod( rfactor keyboard sztárok süllyesztőben) mert nem engedi a game, minden részletre kiterjedő ranglista rendszer, a legjobbakat komoly pénzösszegekkel és valóságos versenyzési lehetőségekkel támogató fejlesztőcsapat. Mindez azt bizonyítja, hogy az iracing bizony napjaink egyik( ha nem a legjobb "szimulátor" játéka) és nem véletlen ha napról napra 2-3000 játékos van fenn és nyomja tövig a gázpedált, mert olyan élményt nyújt amivel korábban még nem találkoztam
  • SirAlo
    Hat engem meg az szokott idegesitni hogy ha regszitralok valahova utanna naponta kapok 2 emailt hogy mennyire jo lenne ha jatszanak vele :D Ha kuldenek neked emailt attol meg nem akarsz jobban jatszani vele
  • Solt
    Nem figyelnek rád? Mocskok... még, hogy nincs emberük arra, hogy nyomon kövessék az iRacing aktivitásod. Felháborító... XDD
  • unrealnoise
    meg törés, meg gumik, meg időjárás, meg sok minden más.
    amúgy érdekes, totál inaktív vagyok már mióta, és meg se próbálnak invitálni valahogy emailben, vagy legalább dobnának egy mailt, hogy hé, tolj már pár futamot, mert az jó lesz neked.

szerintem ahogy lejár az előfizetésem, akkor is le leszek "szarva", pedig ahogy egyszer alex említette, nem ártana az olyanokat visszacsábítani, kérdőíveztetni, akik valaha aktívak voltak, de most lehet más vizekre eveztek.
  • gviski
    Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy nem játékot veszel, hanem egy szolgáltatást fizetsz meg, ez olyan mint a BKV bérlet, csak az iRacing fejleszt is folyamatosan míg a BKV 20 éves buszokat futtat és még öregebb metró szerelvényeket :D Ja persze és a metró lejáratnál meg fizeti a sok statisztát, nem lenne olcsóbb egy beléptetős kapus rendszert kiépíteni, mint tőlünk nyugatabbra xD
  • Thread
    HEllo, MX5 rookie vagyok, serulesnel mit kell nyomni? Reset car-t, vagy escape-el request tow-t ahhoz, hogy megjavitsak az autot? Volt, hogy bementem, vegig a fuvon, es hiaba mutogattam, nem tortent semmmi :)
  • SirAlo
    hat iRacingnak csak az araval van gond szerintem:) abba roszabb mint a tobbi szim
  • pointer4
    Na de miben ? :D Mert én olyat is tudok, amiben ez lfs a legjobb, az rfactor, vagy a TDU. XD
  • Gerdai
    Jó ez a szim de nem jobb a NetKar-nál!
  • SirAlo
    mar sikerult talalnom egy verseny, eddig felul Race-ra katintottam es ott oldalt a leugro fulbe kerestem a versenyeket , igaz csak 3an vagyunk:)
  • Me Ga
    Helló!

Belépsz a member oldalra és a Series menü alatt kiválasztod a Neked megfelelő sorozatot. Azután már csak a jobb felső RACE gombra kell kattintani és kiválasztani a Sessions alatt, hogy melyik versenyen indulnál.
  • SirAlo
    Hi, megvettem a jatek alapcsomagot , hol talalok versenyeket az alap autokkal es palyakkal ? mert ahogy nezem alig van:\ pedig en ugy halottam hogy iRacingba szinte minden nap vannak versenyek
  • Gerdai
    Az a helyzet hogy csak most ismerkedem a szimmel és nagyon jó tényleg amiket hallottam eddig róla.Ebben a hónapban akarok venni egy Logitech G27 kormányt.Amivel eddig játszottam az egy olcsó Trust GXT-27 Force Vibration Steering Wheel kormány.Milyen input kell?
  • pointer4
    input kell!!

Milyen kormány pl ?
  • Gerdai
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám beállítani a kormányt?
    Olyan érzékeny mint egy szűz punci! :-D
    Valaki segíthetne legyen kedves hogy hogyan kell.
    A kalibrálás nem akar sikerülni.Köszi a választ!
    KONKRÉT VÁLASZT VÁROK!!
  • santibi
    Skippiben a legjobb a beállítás egyben a legnehezebb menni is vele ha a rugót 9-re vagy 10-re teszed a stabot pedig +8-ra. 50-52 fékerőelosztás és 138-150 közötti guminyomás. Általában hátul kicsit keményebb, de itt éppen ez nem teljesen ideális. Én 138-ra tettem mindenhol.
  • bardocz
    Skyppivel ezen a pályán egy valótlan idő van, de a második már simán lehet reális, 1.7sec-cel gyorsabb nálam. Nameg ezt nem is igazán lehet állítgatni, szóval itt tényleg ilyen fizikai változások javíthatják, meg ronthatják a köridőket, pl más a gumifizika kicsit, vagy a futómű máshogy dolgozik.
  • santibi
    A tegnap elmaradt Skip Barber Laguna Secai futamunkat holnap, azaz 9.-én rendezzük meg a szokásos időpontban.

Várunk mindenkit szeretettel !!!
  • unrealnoise
    jaja, az iracing állandóan változik, szerintem elég nagyokat, majdnem minden szezonban. (elég annyi, pl, hogy egy-egy alien setup a következő alkalommal a pályán már lehet nem ér közel semmit sem), így ezek a legjobb idők nem feltétlen mutatják meg egy ember valós képességeit. tehát még az éves összehasonlítás is kilőve szvsz, egyedül "a hetes" eredmények érnek valamit ilyen téren.
  • bardocz
    Ezt értem, tudom. Viszont ha mondjuk 2010-ben lassultak az autók kicsit, akkor a 2011-es időmet minek hasonlítsam 2009-es időkhöz?
  • ujhazi
    a megoldás egyszerü, mivel minden szezont nézve sok sok ember idejét mutatja, 2011-ban pedig csak töredék részvevő volt a több évhez képest, tehát az egyiknél mondjuk 5000-ből vagy 857., 2011-ban pedig 500-ból vagy 91.
  • Gerdai
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám beállítani a kormányt?
    Olyan érzékeny mint egy szűz punci! :-D
    Valaki segíthetne legyen kedves hogy hogyan kell.
    A kalibrálás nem akar sikerülni.Köszi a választ!
  • bardocz
    Tiszta mázli nekem, mert ma kimaradt volna:D
  • santibi
    Update miatt nem lehetett hostolni. Szerdán vagy csütörtökön megrendezzük a Skip futamot. Főlapon kint egy szavazás az időpont miatt.
    www.iracers.hu
  • PuMy
    Vére lesz repair! Már ideje volt.
  • Richeee
    holnap érkezik egy update...link
  • Alexease
    De az Awards is vicces (jelenleg is van valami belole), eddig foleg csak arkad cuccokban volt: kijelzi, felirja, dijazza stb. az elso gyozelmet, a vegig vezetett versenyt, a TT gyozelmet, az egymas utani gyozelmeket stb. Egy kis motivacio a "nem annyira" szimeseknek is;)
  • Alexease
    Lesznek gyakorlo versenyek, ami nem szamit bele a bajnoksagba es nem szamolja a SR pontokat sem. Kicsit roncsderbi jellegu kezdemenyezes, de ha jol hasznaljak ki az emberek, tokeletes gyakorlasra. Elvileg;P
  • bardocz
    Practice sessionokról mit beszélnek az elején? Nem teljesen értem, de inkább egyáltalán nem.
  • santibi
    TV 8 rész