25347
-
#12949 Meg az kellene ha Bahrein utan a Japan nagydij is elmaradna :\ -
Richeee #12948 még jó hogy le scannelte a suzukai pályát az iracinges fiúk,mert most olvasom h megrongálodot a pálya,és még a japán nagydíj is el lesz tolva :) -
#12947 A Roadsternek nagyobb az áttétele és kevesebbet kell váltani, viszont jobbkormányos. -
#12946 a Mazda Mx-5 es a Roadster verzio kozott van kulombseg ? A kormanyon kivul , Roadsterrel sikerult mennem Lime Rockon 59.8at ^^ -
#12945 Bristol mindennel az:D
Bár C-ben sikerült 0x-es futamot mennem. -
#12944 Közel sincs annyira "teltházas" úgymond, mint a C kategória, van olyan, hogy éppen csak összejön a 8 jelentkező. Gondolom hajnalba más a helyzet, mikor az amcsiknál nappal van. Persze Daytona kivétel volt, akkor jött boldog-boldogtalan. Azt még nem tudom milyen lehet Bristol-ba B-s versenyeket menni, mert még egyáltalán nem mentem ezen a pályán, de sztem sr/ir gyilkoló lehet :D -
#12943 Autósjátékokkal foglalkozó oldal új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat)keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
(egy kis bemutatkozást írj magadról) -
#12942 Class B-s Nascar versenyek mennyire jók? Nincsenek pályáim erre a hétre, viszont ott pont Bristol van, az meg nagy kedvenc. -
#12941 Nekem EX van , ezen nincs semilyen valtokar :) de ilyen oval fele nagyon egyenes palyakon meg elmegy igy gombal is -
#12940 Úgy néztem eddig, hogy az nem.
Ez a gombos kuplung akkor lenen jó, ha meg tudnám csinálni, hogy a váltón van rajta a gomb maga, sőt, oda lehetne rakni valami kis analóg kart is, egy gamepadból kiszedve. Ujjakkal még könnyű is lenne pontosan használni akár 2 centi úton is. De mondjuk ehhez a dfgt-n hosszabb váltókar kéne, meg nem ilyen golyó rá, és akkor fasza lenne. -
#12939 En mar probaltam de nem valami jo ugy hogy gombot nyomod es kezzel is valtol:) , A Warmupon szerzett hibakat beleszamitja a vegeredmenybe? vagy az nem szamit? -
#12938 Bazz, tényleg :O
Eddig azt hittem azt csak tengelyre lehet beállítani, és gombra nem.
Köszi! :D -
#12937 mintha olvastam volna olyasmit,hogy van aki gombra konfigolja a kuplungot és nem a pedálra
hát nem túl életszagú,de lehet így gyorsabb és könnyebb... -
#12936 Kiraly;) a Feknyom mar iRacinget is kozvetit :) -
#12935 Ja Fix setup.
Nincs G25öm :) -
#12934 Amugy a 41-es kort Fix setuppal futottad? 2: G25-be a fekpedalnal nem egy dugattyu van ami fekezeskor bekemenyedik ? en mindig azt gondoltam hogy ugy mukodik a G25:) -
unrealnoise #12933 jah, hát nem tudom, belső kamerából tuti jobb szvsz. :D
amúgy bevallom végig sem néztem a visszajátszást. egy okból kifolyólag. Ez pedig az, hogy szerintem tetúlassú kört is meg lehet tenni tökéletesen fordulva és minden centit kiautózva. ez a legtöbb embernek megy. Huttu és a többi nagyágyú leginkább a féktávon és a kigyorsítások alkalmával húz el a többiektől, nameg ugye kohadt kostans tempót nyomnak. :)
akkor tudnék érdemben hozzászólni, ha mentem volna ezzel a járgánnyal jó sok kört ezen a pályán. de sajnos ez most nem áll fenn. :)
egyébként grat azért hozzá, ha még nem tettem volna :) -
#12932 Mert, így látni, hogy hol van még hely a pályán amit nem használtam ki, és így könnyebb megállapítani a helyes ívet mint belülről? Szerintem kívülről sokkal átláthatóbb az egész.
A többit meg látni bal oldalt alul mit hogy csináltam.
De nem válaszoltál a kérdésemre -
unrealnoise #12931 Komolyan, abszolút nem rossz szándékkal vezérelve, de hagy kérdezzem már meg, hogy az hogy lehet, hogy egy szimulátoros belinkel egy ilyen videót hotlap elemzés gyanánt? Pláne, ha tényleg olyan "űridő"... Külső tető-kamerából aztán nagyon érezni lehet, hol mi maradt a járgányban... vicc -
santibi #12930 A mai Star Mazda Watkinsi futamunk lesz az első amit élőben ad a FéknyomonlineTV. -
yodamastah #12929 A megoldas a mar korabban emlitett PTracing fekpedal tuning. Nem olcso, de hosszu tavon megeri a befektetes.
-
Magyar Betyár #12928 hosszabb pályán ahol sokat kell váltani jóval gyorsabb az aki kulungal vált mert auto kuplungnál van egy kis késleltetés ami hátrány. Sajnos auto blipet csak auto kuplungal lehet használni. Nekem nincs bajom a kuplungos, 3 pedálos vezetéssel de sajna béna vagyok, hogy visszaváltásnál fékezés közben még gázfröccsöt is adjak. g25-ös nél messze van a fék a gázpedáltól és nem tudok úgy átnyulni sarokkal hogy ne basszam el a fékezést. Akinek van erre techinkája megoszthatná velem. ha lenne opcio kuplung mellé auto blipet rakni tuti úgy mennék.
amikor normál féktávot akarok venni akkor blokkolás határon kell tartanom a fékpedált és úgy már nehéz átforgatni a sarkam a gázpedálra és még nyomni is egyet rajta visszaváltáskor.
Valaki tud g25-re olyan beállítást, hogy bármeddig is nyomom a fékpedált akkor is max 80%-os fékerőt ad le? Akkor nem kéne arra figyelni hogy meddig nyomom a fékpedált és bátrabban át lehetne sarkalni a gázra. -
#12927 Jaja, mindenkit büntet. Nekem volt olyan, hogy oválon a mögöttem jövő picit megpöckölt, alig lehetett érezni, de ő megpörgött. Kaptam is 4x-et rögtön car contactért^^ -
#12926 csak az a rossz ebbe a pontozasba hogy akkor is levon pontot ha mas hibazik amibe en is belekeveredek :S -
#12925 Óvatos versenyzéssel sima ügy lesz az. Próbálj minden balesetet elkerülni. -
#12924 Ertem, kosz;) mostmar felgyurom a Road ratingomat is 3 fole;) -
#12923 Hova akarsz gyorsulni basszus, én a 42 egyszer futottam meg, az is a vége volt^^
SirAlo: az auto blip arra jó tudtommal, hogy visszaváltásnál a gép magától ad egy kis gázfröccsöt. Inkább kapcsold ki, és tanuld meg a technikát, két pedállal egyáltalán nem nehéz, és lehet egy idő után majd jobban tudod kontrollálni az autót.
Rookie kategóriából két módon kerülhetsz feljebb. Vannak ilyen promóciós napok, vagy mi a nevük, ha a safety ratingod addigra >3, és futottál 3 vagy négy versenyt, akkor megkapod a d-s jogsit. A másik módja az, hogy a safety ratingod eléri a 4-et, ekkor ha megvan a 3 vagy 4 verseny, automatikusan feljebb lépsz. -
#12922 Lenne meg par kerdesem: az auto blip mire valo a jatekba? Aztan mit kell tegyek hogy Rookie kategoriabol feljebb keruljek ? Ovalon mar van 3.50 ratingom -
#12921 Ja, ezek a jobb kormányok és módosítások rajtuk sokat számíthatnak időben is és stabilitásban is.
Nekem egy régi DFP-m van, szóval szerintem ez az idő nekem kb a maximum amit tudok hozni. Ebbe a Time Trialba a legjobb köröm 1:41:4 volt.
Még 2 tizedet tudnák faragni rajta, de akkor mindennek össze kell jönnie :) -
Magyar Betyár #12920 Ez egy nagyon jó idő Norbi! Van aki tud 1.40 vége időt is de az már nagyon necces és igen csak a határon van. Nekem van elmentve 1.40-es idő 8nem én mentem) és annyi a különbség hogy 1-2 autónyival rövidebb féktávot vesznek. Gondolom nem auto kuplungal mennek és loadcellás pedál van vagy hasonló
A véleményem az, hogy jobb 1-2 tizeddel lasabb de stabilabb köröket menni mert nem az nyer akinek a leggyorsabb körideje van hanem akinek a legjobb körátlaga. -
#12919 Szerintem kuplung nélkül nem lehet.
Talán 41.2 ha minden összejön auto kuplungal. -
santibi #12918 Itt 40-et kell(ene) menni -
#12917 Ebben a körben még hol lehet találni tizedeket szerintetek?
-
#12916 Ezt magyarázza má meg valaki
-
santibi #12915 Üdv! Hétfőn este várunk mindenkit a következő Star Mazda bajnokira Watkins Glenbe.
Üdv.
www.iracers.hu -
#12914 A oldalon ahol a result fül van, van egy replay is, ha jól emlékszem. -
#12913 A visszajatszasokat amit lementettem hogy tudom vissza nezni? -
#12912 Ha nem ír ki semmit, akkor a program számára nem számít annak. -
#12911 Ovalon az is palyaelhagyasnak szamit ha lemesz egeszen a szaggatott vonalig a palya aljan ? csak mert nem szokott semmit kiirni ha oda lemegyek egeszen es ugy veszem a kanyart -
#12910 Munkában vagyok így nem tudom mindenre pontos választ adni :-)
iRacingben az van ami a valóságban is, szóval a valóságban se tudod megjeleníteni a pilóták felett a nevüket és a rajt számukat :D
De az F4 vagy valahol a környékén :-) már nem tudom mert nekem kormányon gombra lett állítva, be tudod hozni azt a kis ablakot ahol kiírja hogy pillanatnyira körülötted a kocsik milyen távolságban (időben) vannak tőled. Aki fehéren ír, azzal harcban vagy, aki pirosan, az hozzád képes körelőnyben van aki meg kéken ír, az hozzád képes körhátrányban.
MHP-KPH-t beállításoknál tudod állítani
Nem a helyezés a fontos, hanem az hogy tiszta versenyt fuss, szóval hiába leszel első ha tele volt a versenyed pályaelhagyásokkal.
Volt olyan hogy ovalon harmadik voltam, és a legtöbbet kaptam +0.5 felett, mert mindenből kimaradtam csak végig mentem :D