iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Itt a link, hogy ki lehessen tenni a "remlamokba"😊

iRacing.com - Promotions - Buy-one-get-two-free
Alexease
Bar az alapcsomagban a Skippy nincs benne, de a Solstice vagy a Spec Racer Ford is nagyon jo auto. Az alappalyakbol 4 road palya lehetoseg van, azon belul 7 nyomvonallal.

Egy ilyen sorozatra, bajnoksagra mennyi ember lenne (a 3 honap az 12 het, bar az alap auto/palya hosztolasi lehetosegeit nem neztem)?! 😊

Mennyi olyan, jelenleg nem elofizeto van, aki kepes lenne kiadni ~2600 Ft-ot a 12 Magyar futamra, es a napi 24/24-oras versneylehetosegre?!

Ha egy ilyen lehetoseg sem nepszeru, akkor valszeg mar nem a penz a problema😊 Bar lehet, mert sokan az egyszeri 1990.- Ft-ot jatekot is kepesek warezben keresni, azokkal szenvedni😄
A hetet sajnos ki kell hagynom, a kormányom elromlott és így nem kockáztatom meg a versenyt.
Van másik kormány, azzal viszont nem tudok igazán jól menni 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Van uj promo kod, ami nem ingyenes, de eleg kedvezo, demo-nak is megfelel, lehet reklamozni.

PR-Holiday-09

1-et fizet 3-at kap😊 3 honap = 14$ (2600 HUF).
Alexease
Nekem OK, majd a versenyzok szamaval fel lehet merni a vatozast😉
csige791
akkor egyik héten legyen skippy bajnokság, a másikon meg hungarian race day. Minden alkalommal más autó, persze figyelembe véve a kérdõívet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
off:
A codemasters a világ legszarabb kiadója. (kipróbáltam Dirt2-õt.)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Jacek
Nekem Momo Force csinalt ilyet! nalam egy pillanatra eltunik az FFB😞 ezen van ugye egy led ami akkor eg ha be van kapcsolva a force, alltalaban kanyar kozepen persze😛

csige791
Ezt az Oran Parkot még sosem láttam, most néztem róla képeket, és azok alapján tetszik. Szeretem az ilyen "ratyi" pályákat, jó hepehupás meg jó kis szintkülönbségek.

Alexease
Megerositettek, amit eddig is tudtunk, de legalabb jol hangzik😊

Brands Hatch, Oulton Park, Zandvoort, Oran Park (2010.)
Alexease
Legyen Hungarian RaceDay - az nem bajnoksag es nem is fun😄
csige791
Esetleg elé lehetne írni , hogy fun. Tehát fun bajnokság. mert engem meg semmilyen szinten nem érdekelnek a fun futamok.

Alexease
Akkor maradjon csak a Skippy😊 Nekem mindegy, bamivel mehetunk, a Skippy amugyis jo cucc, talan arra tobben leszunk😉

De lehet, hogy a Bajnoksag elnevezest sem kellene eroltetni, mert ilyen letszamnal, reszvetelnel ugyis mindegy, es lehet, hogy azis elremiti, tavoltartja az embereket.😊

Amugy lehet (sot talan biztos), hogy a Skippy demo/promo eppen a Hosting-lehetoseg miatt szunt meg, mert ugy, elofizetes nelkul, valszeg tele lettek volna a szerverek a hazi-bajnoksag pilotaival (elsosorban nem Magyar);D
csige791
Hát szerintem ha az iRacing hasonló árban lenne mint LFS, akkor minden LFS játékos itt játszana. Én kb 4 év LFS után tértem át, de ez is csak azért jöhetett létre mert külföldre költöztem...
Szóval ha teheted, próbáld ki 1 hónapra az nem nagy összeg.

Bajnokság:
Engem is csak a skipy érdekel, a corvettet csak azért raktuk be szecsivel, mert arra is sokan szavaztak.

Alexease
Jo hosszu iRacing ceg bemutato, van nehany erdekesseg benne, mar a bejarat elotti cegtabla-lista is "erdekes"😊

petesilver
Sajna melóztam, pedig én pont inkább a Corvette-el mennék, mint a Skippivel. De jövõ vasárnapom szabad, ha lesz futam, megyek eléd/mögéd/melléd/ extrém izgalmakat okozni 😊 Ráadásul vagy 3-4 napja a scannerem olyan szinten fagyaztotta kékre a Win-t, hogy azóta teljesen retardált lett, estéket kísérleteztem már, de nem látom a megoldást. Internet elérés csak a levelezõ programnak maradt meg, minden más próbálkozás nem olvasható memóriára hivatkozva, darabosra fagy, valami akármit nem tud megnyitni, így ipcím elérés ugrott, a feladatkezelõben kovkák jelentek meg betõk helyett, stb... rémálom 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Köszönöm a kimerítõ választ! Én eddig úgy tudtam (tapasztaltam) hogy a Live For Speednek van a legjobb fizikája, na már ezért is megérné kipróbálni! Köszönöm a választ!

Alexease
Igen, arra emlekeztem, hogy neked csak a Skippy es/vagy esetleg dolgozol hetvegen. PS is dolgozik, arra emlekszem, hogy mondta, neki csak 2 hetente jo.

A tobbiekkel nem tudom mi van😊
Bar, ha mindenki jonne aki tud, akar, valszeg akkor sem lennenk valami sokan😊
Alexease
Sajnos demo, ingyenes lehetoseg (mar) nincs. regebben volt nehany 1-1 honapos promokod (NR, GPL) de megszuntek (valszeg tul sokan voltak az 1-1 honapos demos jatekosok.

Van/volt a Radical-hoz is, az oldaluk meg mukodik, de nem tudom hogy a promo kodjuk jo-e meg.
Itt tudsz igenyelni kodot: http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing

Egyforma kodok, a topicba is be tettem, de sajnos nem mukodik az SG kereso:/

De ha nem mukodne a Radical promo se, akkor 14$ 1 honapra, kiprobalni megeri, fizikaban ugyis a legjobb, napi 24 ora versenylehetoseggel.
Ha tetszik, es tovabb maradsz, akkor ugyis ra "kell" koltened ennek a tizszereset😄
Skippy futamokon számíthattok rám. A Corvette távol áll tõlem, ráadásul most értünk haza Debrecenbõl 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Sziasztok! Még csak ismerkedek a játékról képek és videók alapján. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e ennek valami demója amin ki lehet próbálni esetleges vásárlás elõtt?

Alexease
Ugy nez ki, ez a free futam lehetoseg, semmilyen formaban nem vonza az embereket😞 Legyen az zartkoru Magyar-szerver vagy nyilt, free, fun vagy bajnoksag.

Most ketten (2) voltunk a szerveren (Corvette / Sebring) Magyarok, meg nehany kulfoldi. Azokis foleg a gyakorlason korozgetni. Versenyre alig maradtunk paran. Bar nekem ez is eleg lenne, ha tudok valakit kergetni folyamatosan, akkor lenyegtelen, hogy azon kivul hanyan vannak elottem vagy mogottem😉

Izgalmasan indult amugy, mert megszivattak es/vagy kiugrottam start-nal, kaptam egy Stop&Go-t, igy eleg jo hatrannyal startoltam😊
De legalabb volt valami cel😉
Nehany kor alatt beertem par embert, nehanyan kileptek, kiestek stb. Maradtunk 4-en😞
Abbol az 1. szinte ugyanazt mente mint en, +-1-2 masodpercet adtunk egymasnak, a 40 sec elonye kenyelmes volt.
A masik kettot lekoroztem vagy 3-4x, eleg sokat voltak a palyaszelen😊
Miutan kilepett az 1., meg mentem nehany kort az 1. helyen (ilyen is ritkan van😛), eljutottam a verseny feleig, aztan off:/

ha ebbol is lenne warez es lenne benne F1, valszeg itt is taposnak egymast az emberek a lehetosegert, de igy nagyon valoszinu, hogy ez halott ugy...
Alexease
THX! Sajnos erdektelensegbe fulladt:/
viziloitato
Start!
viziloitato
Emlékeztetõ: Holnap C6@Sebring Int'l! P:60 Q:30 R:90 44 kör, 1 pit. Start 18:00-kor!
Alexease
A banner ala kitettem a linket (MSzK - egyelore😛), es legyen itt az oldalon megegyszer, ha valaki lemaradt volna rola😊

Magyar szimulátoros közösségi oldal
csige791

Logitech Momo és addig és azóta sem csinált ilyet, pedig futottam versenyt. Nem lett baj belõle, de azért meglepõdtem rendesen 😄

Milyen kormányod van? Mert nekem régen volt egy Saitek r220, és az csinált ilyeneket.... Sztem driver hiba lehet.

Az utolsó versenyen ilyet csinált az autóm. Nem jellemzõ rám, hogy egyenesbe rángatnám a kormányt, így tényleg nem tudom mi történt.
Mindenesetre a második helyembe került ez a kis szösszenet.

symbol
nem mondod?? 75 dolcsi?? lol most látom én is... 😊
sajna kell valamit csinálniuk mert kevés az elõfizetõ a tervezett sorozatszámra. 😊 de hát errõl már beszéltünk. én mostanság nem mentem, mert behalt a CRT-m és most amúgy is van épp elég munkám egy ideig 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

petesilver
DE már igen!

petesilver
Én speciel nem tudok csatlakozni most az iracigre 😞

Alexease
Gondoltam, kiprobalom, mit megyek, erre most latom a fooldalon, hogy mar "csak" 75$/ev az elofizetes😄DD Alakul ez😊 Vagy eppen hogy nem😄
Alexease
Persze, hogy nem rangatod, de azert vagy "csak" a 14.😊)))<#idiota><#zavart1>
viziloitato
Az én mostani legjobb idõm az 1:28.428. Ez most a 14. qual idõre lenne elég, és szerintem nem rángatom. video
Alexease
Pedig az mar nyomaserzekeny-pedal, vagy nem?! Menj a leghosszabb egyenesben es nyomj egy izmos padlofeket, utana addig allitgatsd a programban a pedal erzekenyseget, amig ugy eppen nem blokkol😊 Aztan talan mar egyszerubb lesz, hogy fekponton padlo, utana mar "csak" fokozatosan vissza kell engedni😊
petesilver
én olyan 10. Én nem érzem a féket. Fantasztikus a pedál, minimum 1 másodpercet hoz nekem a gyorsabb verdáknál, de ezt a gázpedállal kamatoztatom, a fékezéshez ugyanolyan suta vagyok, mint eddig. Viszont aki ért ehhez, annak sokkal többet hozna a konyhára. Egyszerûen szemre nem tudom megítélni a lassulás mértékébõl, hogy most akkor még nem jó, vagy már nem jó 😞

Alexease
A Mazda-bol (is) "rangatos sinautot" lehet csinalni, ott eleg ufo-idok szoktak lenni😊 Akkor en olyan 6-8 masodperccel lehetek lemaradva😄DDD
viziloitato
Star Mazda
petesilver
milyen autóval?

csige791
Nem igazán értem én ezt a Infineon IRL-t. Kb 3 mp-re vagyok az elejétõl, pedig ez nem megszokott magamtól...

csige791
Azért általában szokták engedélyezni. Egy ilyenbõl nekik csak hasznuk lehet, mert lehet több Magyar fog iRacingezni.

petesilver
Egy hete eszembe jutott, hogy iracers, csak el felejtettem megírni 😊 elvégre abba nem lehet belekötni 😊

Alexease
Ismerem, regebben neztem, de mintha egy idoben nem lehetett volna mar regisztrani?! Lehet, hogy csak atallakitas volt?😊

Az iracing.hu-t egyertelmu hogy nem engedtek, annal az nagyobb uzlet😉
csige791
newhosting.hu
egyszeruen igenylesz a domainod hoz tarhelyet kb 1 hét mulva be is regelik. Kapsz egy mailt amiben benne van a nameserver neve. Irsz mailt annak aki bejegyezte a domained , hogy allitsak at a névszervert arra amit a newhosting megadott. Ennyi.
Az összes oldalam igy muxik.

Más:
Válaszoltak iracingesek. Nem használhatjuk az iracing.hu-t. Viszont javasolták az iracers.hu-t. 😊
Már meg is rendeltem.

petesilver
Szerintem elég lesz, ingeyen adtak hozzá 100 Mb tárhelyet. Aztán hogy mikor fog mûködni is, az majd kiderül 😊

Alexease
Jo ha van sajat domain, az nem art😊 nekem is van harom 10 eve, egyiket sem hasznalom😊 talan az egyiken vannak kepek, aztan annyi😊 nah, erre felesleges nekem az 1GByte tarhely😄DD De en is ugy voltam vele, hogy jo lesz az, aztan azota is uresen all😄DDD
Alexease
Ha domain-re kell tarhely, az macerasabb😊 Ahoz hogy a domain-szolgaltatodnal egyaltalan nincs tarhelyed, es azt akarod hogy atiranyitsanak egy ingyenes, masik tarhelyre, akkor CNAME es egyeb josagokkal kell operalni😄 Eleg maceras - neha - foleg az ingyenes tarhelyszolgaltatotol is fugg😉 Google-nek is van, de ott sem mindig egyszeru - foleg a Magyar szolgaltatok miatt😊

A legegyszerubb, ha a szolgaltatodnal berelsz minimalis tarhelyet a weboldaladnak (10-20MByte is eleg😛), es a file-okat mashova toltod, es onnan linkeled.

De ha nem akarsz komolyabb mennyisegu file-okat tarolni, akkor evi 5-1000-ert adnak par szaz megat.
petesilver
wow! Nagyon jó! THX!
A Theme ultra Rulez!

Még jó, hogy már kifizettem, de em bánom, legalább saját név alatt fut majd 😊