25347
-
mumus70 #24185 Kár hogy nem rotálják a fixed szériákat, mindig ugyanazok vannak, szerintem sokakat tart vissza a setupolási kényszer, köztük velem..... :D -
tbazsi95 #24184 Igen. :D -
mumus70 #24183 -
mumus70 #24182 Ha nekem 2 hetet szoktak mérni cseten káromkodásért, akkor ennek mi járhat??? Életfogyt? Gyanítom, semmi..... -
#24181 Remélem megóvtad... -
ozoli78 #24180 Na ezèrt már jár a 2 hét pihi .
-
tbazsi95 #24179 Gyerek úgy gondolta, hogy kevés lesz ide az óvás, így inkább lerendezett az utolsó körben. Összeértünk csatázás közben, ő a rövidebb húzta és kipörgött. Megvárt és a következő történt. Nem volt hatalmas eset a korábbi, szóval erősen túlreagálta a helyzetet. Azt irkálta nekem, hogy miért nem voltam fairplay és vártam meg őt. :/
-
ozoli78 #24178 -
tbazsi95 #24177 Nagyba elhiszed, hogy ez egy jó verseny lesz és innentől már csak be kell hozni a kocsi a célba :D Aha.... :D :D
-
tbazsi95 #24176 Egész jó versenyt futottam most Blancpainben :D Mindenki egész korrekt volt, jókat lehetett csatázni :D
-
#24175 tényleg, ez eszembe sem jutott.. :D -
t.thomas #24174 Eladó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://iracers.hu/frm/index.php?topic=604.msg21367#msg21367 -
#24173 Off: Vagy kiszedi kulcsokból :) -
#24172 Penzt nem lehet (elvileg) kivenni a Steam-rol, de ha talalsz valakit akinek kell valami Steam-es progi, megveszed neki ajandekba es o vissza adja az arat atutalassal, akkor megis hozzajuthatsz;) -
#24171 közben válaszolt az iracing support is, kár érte :( -
#24170 Hát, én top splitben megyek de ott is vannak kretének dögivel (néha nekem is sikerül elnézni persze) -
mumus70 #24169 Én már hetek óta úgy megyek, hogy nem érdekel az SR, az 90 %-ban úgysem rajtam múlik! Az iRating-re hajtok. Minden futamon az az elsődleges célom, hogy a mezőny felénél minimum előrébb végezzek hogy plusszost kapjak. Aztán ahogy gyűlik úgyis az erősebb splitekbe rak, ott meg már kisebb eséllyel osztják rám az X-eket, ahogy a kretének nem tudnak oda kerülni, és már inkább a profibb felfogásúak vannak. -
#24168 Ha nem steamen vetted, akkor nem számítasz steames iracing felhasználónak, így sajnos nem áll módodban steam wallettel fizetni :( -
#24167 Én tegnap próbáltam még utolsó nap egy kicsit javítani az SR-en mert még mindig 2 alatt vagyok, de mindkét futamban sikerült valamit alkotni másoknak. Vagy simán csak belémrongyoltak vagy csak leszorítottak 2-3szor és jött a vágásért a büntetés. Három futammal sikerült javítanom 1.65ről 1.66ra
Ha ezt nézzük akkor még 100 futam és meg lesz a 2.0 (na jó, nem, mert csak az utolsó 10-15öt nézi SR-nél ugye vagy hogy). Héten inkább megyek RUF-ozni a Nordra, ott legalább saját magamnak fogok bajt okozni és nem más lök ki remélhetőleg -
mumus70 #24166 Na, most mijjatökömet lehet kezdeni az ilyen kreténnel?? Azt végképp nem gondolnám hogy a felvezető körben 70 km-es tempónál is tükörből kell vezetni, mert egyeseknek ez a feladat is végzetesen bonyolult és megoldhatatlan. Feszt kioszt 4 X-et a semmire B+! Hihetetlen! :p
-
#24165 sziasztok, steamen keresztül szeretném megtoldani fél évvel az iracing előfizetésem de nagyon úgy tűnik hogy ott csak egyszer megvásárolni lehet újítani már nem. Tudtok rá esetleg valami megoldást? Pont jól jönne az az összegyűjtögetett 60 euro most steamről :D -
#24164 Teljesen igazad van ...sajnos....a BOP az elején mindig úgy van ahogy irod ! Ezért majd inkább az IMSA-ban megyek Ferrari GTE változatával ! Ez meg rajtuk marad még egy darabig ! -
VincentVG #24163 Ha jól láttam még egy twitter bejegyzést a bejelentéskor, akkor teljes áras lesz.
Igen, egy kicsit összevontam én is a szemöldökömet, de a tanulság h legközelebb megnézem h milyen szériában versenyezhetek az új vassal.
De én is a RUF ból és az eddigi tapasztalatokból kiindulva nem számítottam rá, h ennyire hamar jön még egy verzió.
Bár így visszagondolva furcsa volt h egy enyhén periféria szériában lehetett indulni a nagy FERRARIVAL amit olyan régóta vártunk.
Ez van, én tuti megveszem, ahogy írtam is kell az ABS mert béna vagyok nélküle... :))
Ha ez az irány akkor szerintem így jönnek majd a következő Porsche-k is (gondolok itt esetleg további 911esekre.)..
-
#24162 De ahogy olvastam már pár helyen, egy kicsivel mindig gyorsabb az új kocsi a kategóriájában így ha jól akarsz menni meg kell vegyed
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.08.27. 23:13:00 -
twinr #24161 A C7 hiánya nagyon fáj. C6-ot is szerettem, de lassan tényleg kimegy a C7 is. Lehet már megvárják a 8-at, pedig nagyon hajtanám a hetest. Aki meg újra kifizeti a ferrarit, az egy balek. -
#24160 Chatben van ugye makró amire ezt be tudod állítani. Biztos ami biztos mielőtt bemész boxba megnyomod a gombot és kész is -
mumus70 #24159 Igen köszi. Kipróbáltam az előbb. Eddig is jól csináltam, a rajtrácson kivettem a pipát indulás előtt. Csakhogy azzal nem számoltam, hogy sárgánál visszaugrik a pipa, megint ki kell venni menet közben..... ezt akartam kikerülni, de úgy látszik nem lehet. Most vissza is álltam a helyemre a versenyben hogy a pitbe menet kiszedtem a pipát.... -
#24158 "Ki van" pipalva vagy "be van" pipalva?:) -
#24157 Ha ki van pipálva akkor tankolsz. -
mumus70 #24156 Na most világosítsatok már fel legyetek kedvesek. Igaz hogy 2012 óta tolom, de a héten már a második győzelmemet bukom el a pitben.... ha kipipálom a kockát akkor tankolnak, vagy ha nem pipálom akkor tankolnak? Elsőnek állok ki, lecserélik a papucsokat rendben, és mögöttem bejövők már rég félpályánál járnak, nekem meg még folyatják a 80 litert befelé 1 percig..... -
#24155 Akkor inkább Snettertonra költök ! -
#24154 Attol felek en is:D Ez huzo marka, huzo sorozattal (GT3), ezt "mindenki" megveszi, ezzel "kaszalnak".
A Ruf-nal jatszottak el a 4 autot 1 arert, de ott valszeg ingyen volt a licenc, es a 4-bol 2-3 auto "kamu". Talan meg a Ford GT3-at adtak ingyen (a masik melle), de az is "kamu".
Ez nem az AC, ahol 10EUR-ert adnak 25 Porsche-t;DD
De mar illene betenni a Corvette C7.R-t (ha mar amcsi, lassan elavul:P), meg az "uj" McLaren-t (650s). Porsche (GT3 R) valszeg lesz, ugyanigy plusz penzert. Lambo, BMW, Bentley, Nissan felejtos:D
-
#24153 Na arra befizetnék úgy ! De nem hiszem ...... sajnos -
Mik #24152 Akinek meg van a gte csak megkapja ingyen vagy fél áron (?) :D -
#24151 pár hónapig biztos -
#24150 Szuper. Akkor S4-be ez lesz majd a verhetetlen autó? :D -
#24149 -
VincentVG #24148 Najó kicsit átverve érzem magam, h vehetem meg mégegyszer, de ha ennyibe kerul a rohadék ABS, akkor ennyibe kerul :))
-
mumus70 #24147 Lehet így is! Első helyen éppen hogy megkoccolt az utánam jövő Német srác, csak kiírta a kontaktot, 0 X. Jött a sárga más miatt hátrébb, és a lassú körözgetés alatt már jött is az üzenet hogy elnézést a lökésért! Írtam neki hogy no problem, small kick! :D Aztán küldött egy nevetős szmájlit, és további jó versenyt kívánt, én viszont. Teljesen más lett a hangulatom, sőt az addiginél is jobban kezdtem figyelni rá amikor a közelemben volt.... Erre mondják hogy megfelelő partnerrel jókat lehet versenyezni.... :D -
tbazsi95 #24146 Battles with Attila Tassi (TCR) | iRacing | Porsche 911 GT3 Cup | Nordschleife