iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ehhez kell atapasztalat: ha valaki "ugy nez ki", vissza fog jonni a palyara, akkor az vissza is fog jonni, es persze kozepre😄 Igy azonnal tukor, lehuzodas, lassitas/fekezes😉 10-bol 9-szer a bizalom es a "meguszom" nem jon ossze😉
oneal1
mazdában sajnos bele lehet futni ilyenekbe, de kis kitartás aztán tisztul a terep 😊

!Forza Ferrari!

Adam Jonas
3. futamom....lett volna, ha nem történik meg ez rögtön az első körben 😄

Adam Jonas
<#idiota><#zavart1>

Beszéljek Ákossal, csináljunk egy ilyet? <#banplz>

úgy kellett volna! milliós nézettség garantált! 😄

iracing the 'real' race.

Csak amikor frissítés van, és nem elérhetőek a szerverek.

iracing the 'real' race.

tonio2006
A testdrive oldal mikor használható? Ferrarit meg a Fordot kiakartam probálni de nem jön be az oldal.
bardocz
Nem steam-en használom az iR-t, telefonon kívül meg más net perpill nincsen, de köszönöm a jótanácsot. Hozzáteszem több ovál versenyen egyszer sem volt gond a mobilnettel.
Nem steam-n kell használni az IR-t,(a teloról nem is beszélve)vagy ki kell kapcsolni a kérdés nélküli frissítést,ilyen esetben.....<#wink>
bardocz
Lenulláztam a telefonon a mérőt, csak annyira indítottam el a netet, hogy böngésző elindul, ir oldala betölt, majd megy a test, pálya betöltésnél ls is húztam, 200 mega elment erre. Az idióta steam meg kérdés nélkül elkezdte frissíteni az automobilistát, hiába lőttem ki, most amíg nem frissíti nem tudok játszani vele 😄 Következő 10 napra van kb 1-1,5 giga netem 😄
Alexease
Nem normalis, de es igy mukodik😊)
Palya toltes kozben pakolj ki valami net mero cuccot, lehet latni mennyit turja a net-et amig elindul.
Elvileg tobbszorosen kodolva van, es valosidoben toltogeti a hitelesitett cuccokat.
bardocz
Az szerintetek normális, hogy egy sima test session indítás, egyedül, Nord-on 200 mega netet használ?
Marcinko
na azt azért megnézném !! <#awink>

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Adam Jonas
Újraforgatni max. akkor, ha Ákos kívánalmainak megfelelően péklapáttal kergetjük egymást körbe-körbe a stúdióba, s Te üvöltöd, hogy az iR a jobb, én meg, hogy az R3E a jobb 😄 De egy új videót majd fel lehetne venni lassan 😉 😊

na csakhogy végre! Újra forgatjuk a hyp-r-es szimes videót? 😊

iracing the 'real' race.

Helyes 😄
Adam Jonas
<#eljen>

Felk*rtam magam a RetekRoom-on múltkor, iR-be meg hívnak már egy jó ideje, úgyhogy most jött el az ideje, hogy végre normál szimmel toljam tovább az ipart <#zavart1><#vigyor>

És tényleg😊 Annyi simes topikot olvasok, fel se tűnt, hogy itt új vagy😊 Akkor üdv itt... is😊)
oneal1
jaaaa én csak ezen a french connection-on mentem 😊

köszi!

!Forza Ferrari!

Adam Jonas
Mondjuk az, hogy eddig nem igazán próbáltam? 😊

Eddig mi nem tettszett, vagy csak az új kormányon a sok gomb miatt lett jobb?<#eplus2><#zavart1>
13.heti az csak fun, iratinget se kapsz és nem is von le. A 24 órás gyakorlón is csak a praktisz megy, azt jegyzi ha azon mész akkor lesz időd.
Adam Jonas
Kezd megtetszeni az iR 😊

oneal1
world records-nál miért nem jegyzi meg a ferrarival futott köreimet? Le mans-ról van szó.

látom azért pár embernek van ideje, azért nem értem

!Forza Ferrari!

bardocz
Akkor benéztem, de valamiért nagyon így emlékeztem.
Nem tudom. Én olyan 2014 óta figyelem, és akkortól már echte GT3-as autók mentek, és nem nagyon láttam elfékezést.
bardocz
Nem lehet, hogy ez idén változott? Én nagyon úgy emlékszem, hogy GTD-ben nem lehetett egyiket sem használni tavaly, GTLM-ben meg volt TC.
Nyugi, mindenki így van ezzel, akár G25, akár Heusinkveld. A Porschéval a legnehezebb fékezni mind közül. (Hozzáteszem a real időket lehet vele hozni, csak az itteni űr szimes időkhöz kell vért izzadni<#buck>)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.08. 16:38:05
<#fejvakaras> A hivatalos oldal szerint mindenhol megengedett a TC, GTD-ben (GT3) az ABS is.<#wink>

Hivatalos oldalon a leírás
oneal1
Kis ferrari teszt, nagy a szerelem 😄

!Forza Ferrari!

bardocz
Alexease
Volt gumi piszkalas a build-ben, de ha nincs benne, tuti akkor is piszkaljak folyamatosan.
bardocz
Volt valami nagy változtatás a gumival? Előző szezonokban mindig a test szerveren próbáltam a lotus 49-et, de rémálom volt, azokhoz képest most egészen barátságos. A skippy is mintha játékosabb lenne, mint volt. A corvette meg kifejezetten élvezetes ahogy a kigyorsításokon csúszkál, eddig mintha sokkal kevésbé lett volna megbocsájtóbb. Vagy csak a ~4 hónap kihagyás mondatja ezt velem?
hmm. köszi a válaszokat. ez így eleg zavaros. vagy lehet h csak en gondolom tul az ABS fontossagat. egy jó öreg g25 el versenyzek, sokkal stabilabb vagyok ABS-es autokkal.... annyira vartam a 911est, es kb nem tudok konstans koroket menni. (mondjuk valszeg tobb gyakorlas kellene)..

a Ferrarinal viszont egesz kezelheto. ezen meglepodtem.. arra is gondoltam h lightos "beetetes" ami azert neha az uj autokra hasznaltak.
en mondjuk nem bantam meg. ahogy az F1 mclarent sem, bar osszesen 15 kort mentem vele 😊) de legyen mar ott a garazsban..
bardocz
Valóságban az IMSA-ban a GT3-as autók nem használhatnak semmit, GTE-ben meg van kipörgésgátló. Kár, hogy itt nem így van.
De, használhat.<#wink> Minden kocsi azt használhat, ami van benne. És igen, valószínű, hogy egyes pályákon kicsi lesz a különbség a két kategória között. Sőt a DP és a GTE között is. Mondjuk ott többször is volt, hogy pl. esőben a GTE autók gyorsabbak voltak, mint a DP-k.<#wow2><#buck>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.08. 10:44:21
Addig a amig a nurburgring nagy tribun-nel konstans beesik az FPS em - barmit is allitok - addig utalni fogom oket. 😊
Akkor meg pls azt mondja el valaki, hogyha az IMSA-ban osszeersztik az Audit, Mercedest a Ferrarival, akkor ebben az esetben az elso ketto sem hazsnalhat ABS-t? (merthogy blancpainben van, es ez ugyanaz az auto ha jol ertem) koszi a valaszt elore is
Utoljára szerkesztette: VincentVG, 2017.06.08. 09:34:43
Alexease
Megneztem a dinamikus tukrozodest es van meg mit rajta hegeszteni. Minimum beallitasokkal (1/1), teljesen egyedul a palyan, bekapcsolt "mozgo" tukrozodesekkel, a stabil 120fps (ami tobb, mert erre van korlatozva), leesik ~80-ra😉 Nem teszteltem mezonyben, de valszeg a megoldas ilyen, es nem szamit kesobb az autok szama.

De a beallitasi lehetoseg nem tunik rossz otletnek (statikus/dinamikus obeject szamok fremenkent). A statikus objectek semmi fps-t nem vettek le (az a lenyegesebb tukrozodes). Bar statikus fenyviszonyokkal nem nehez😉
Alexease
Elobb vagy utobb lesz, mert szukseges😉 A hosszutavu versneyekhez mindenkeppen, mert kicsit gagyi 12/24 orat tolni csak ejszaka.
De a normal hosszusagu versenyek "szimesitesehez" is jot tenne. Nem csak a latvany, de a folyamatosan valtozo feny/arnyek viszony azert eleg jo. Es esetleg meg a dinamikus felhok sem lennenek rosszak, nem idojaras (eso), de legalabb az arnyekok.

Ehhez mindenkeppen kell a "vegleges" DX11 + optimalizalas, vagyis meg fel-egy ev😄
Nekem ezek a 400-500HP-s nem open wheel autok mind GT3-asok 😊 (oke lehet h vissza kellene mennem need for speed-ezni 😊 )
Néztem forumon az Apex-esek online bajnokságát de az open setup...
Mindenesetre igazad van annyira jó az alap setup is, h itt orom azzal is menni...
a próféta szóljon belőled, nagyon kéne már a napszak váltás!

iracing the 'real' race.

<#fejvakaras> Mi az, hogy GT3 környéki? Így van ez eredetileg is. A GT3-asokban van (a Ruf Track-ben is, ugye az GT3-as autó lenne), a kupásban, meg a GTE-ben nincs. Ahogy a GT1-ben sincs, HPD-ben, DP-ben szintén. Ez így van kint is. LMP-kben sincs, F1-ben sincs.<#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.06.07. 22:10:43
Huh ez a Ferrari tényleg elég jól rá van tapadva az útra 😊))
Csak könyörgök valaki szóljon már előre nekem ha nincs ABS 😊 Egyébként meglepően könnyen vezethető.. Gyanus ez nekem 😊

Kicsit le vagyok maradva így a GT3 környéki autoknál a szabálykiírás dönti el h lehet e ABS-t használni?
Blancpain nél az összes, RUF Track detto, kb minden más ami érdekelne === nincs ABS..
Alexease
Mindig is voltak, vannak, lesznek probalkozok😉 Az iR meg nem reklamozza, jol toljak az amcsi uzletpolitikat. Folyamatosan voltak valtoztatasok a rendszerben is: bejelenkezes korlatozasok, tiltott pogramok, minden egyeb futatthato cucc tiltasa, anti cheat, dupla kodolasok stb. Macera, de ezzel fejlodik a rendszer is😉 Es sokszor tamadtak a szervereiket is.
Szerintem ez eddig is volt csak max nem tudtunk róla csak azon kevesek akik ezt vagy hasonlót használtak,használnak...
Amíg veszik a szép új kocsikat pályákat előfizut a népek az iracing gazdagodik szerintem sokat nem aggódnak emiatt.
Adam Jonas
Srácok, ez meg micsoda? Tudtok erről a sztoriról valamit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://jakespareyblogs.blogspot.hu/2017/06/sdk-gate-iracings-biggest-scandal.html

Alexease
Jo a gyari NOTES (Ford GT) 😊
oneal1
köszi! replayben bennt hagytam a beállítást 😄DD

!Forza Ferrari!

Nagyon jó a Ferrari, IMSA-ban fog menni, láttam fórumon, hogy saját szervezésű Ferrari Kupát hirdetnek fix setuppal.<#smile>

Egyébként első blikkre azt látom, hogy nehezebb lesz kiautózni amit tud, mint hogy a setupolás elkezdődjön. Remek a baseline setup, nagyon van aero tapadás, el kell hinni, ahogy fordul, meg ahogy megáll.

Oneal1. Én visszaállítom 0-ra, és kikapcsolja. Dynamicot is, staticot is, és replayben is mindkettőt. Nem lehet, hogy valamit bent hagytál?