25347
  • bardocz
    Boldogat!
  • lboyongo
    30-nál többet, nem nagyon szeretnék adni videókártyára, inkább lejebbveszem majd a beállításokat.
    vagy esetleg tudsz ebben az árkategóriában, jobb ár/érték arányú kártyát?
  • pointer4
    Szerintem az 5770 karcsú lesz.
  • Alexease
    Koszi!
  • Alexease
    Igen, minden evben, sot mindig ugyanakkor;)
    Koszi!
  • lboyongo
    Alex, boldog szülinapot, így ismeretlenül is!

szeretném ha véleményt mondanál erről a konfigról, h elég lesz-e szerinted fullHD-ben az iracinghez:

asrock_m3a770de
    amd_athlon_ii_x4_645_3.10ghz
    kingmax_4096mb_ddr3_1333mhz
    sapphire_hd5770_1gb_gddr5_pciewd_500gb_av_gp_7200rpm_32mb_sata2_Tápegység_fsp_fsp400_60ghn
  • lac coo
    Alex , már megint szülinapod van ?! :)

Jó egészséget és szép életet kívánok neked!
  • Thread
    ATI 5750, overclockkal, lehet hogy ez megoldas lenne hogy 150fps es kikapcsolt vsync, viszont TFT-n 1280-ban is neztem, [1920 helyett] es nem tunt semmivel se jobbnak. Csakis csucs videokartyaval nincs lag?
    Azt se ertem, hogy tobb szaz ms lag van vsync-el, 60fps-nel az min. 10 frame vagy tobb, ennyit biztos nem kell bufferelni, dehat ki a fene lat bele a jatek es a catalyst driver egyuttelesebe. [es ha jol teszteltem, a netKar es az LFS ezt az en hardveremen jobban kezeli]
  • idevman
    Megvan a pedal es a valto is a G25-hoz. Azert ilyen "jo" az ar mert mar nem mai darab, es az egyk leszorito el van torve. A cockpit-hoz csavar rogziti.
  • SirAlo
    G25 nagyon jo ar 15k-er szerintem:D megvan a G25 pedalja ?
  • tilus
    Lag minimalizására 150FPS nem ártana, és mint az előzőben írtam ehez kevés az a kártya.
  • tilus
    Szerintem egyszerüen gyenge az a kártya ehez.
  • bardocz
    Beállítottam a kormányt az mx5-el, és kipipáltam, hogy ehhez a kocsihoz ezt használja. Aztán mennék skip barberrel, és újra mindent be kell lőni, de a szekis váltó miatt itt is más beállítást használnék. Most majd lőhetem be minden kocsira? Az a baj, hogy a fékerő szabályzást, meg mindent átállít ilyenkor valami alap beállításra.
  • idevman

Elado:
    - Obutto cockpit 70 000,- Ft
    - Fanatec CSP 45 000,- Ft
    - Logitech G25 15 000,- Ft

Fotok:
    http://gallery.me.com/idevman#100059

A pedaltol es a kormanytol csak azutan valok meg ha a cockpit mar elkelt.

Ha valaki elviszi az egeszet alku nelkul, akkor osszesen 115 000,- Ft

Kiprobalhato Miskolcon.
  • santibi
    Minden pályának megvan a varázsa ami szimpatikus vonalvezetésű. Ilyenek nekem pl. Spa eau, silverstone T1 utáni kanyarkombináció, Suzuka 1 sektor, zandvoort középső szektora, Mid-Ohio közepe, Mosport T2, Phillip island T1-T2, Road Atlanta 1 szektora, stb. Élvezetesek ezek szinte minden autóval.
  • bardocz
    Egyedül a 79-es verzió jön be nekem belőle, ami rF-ben van, amúgy sosem szerettem a pályát, meg nem értem, hogy miért tetszik annyi embernek.
  • Thread
    kiprobaltam mindent, rfactor es F1 2010 tunik meg ilyen rossznak, LFS-ben, netKar demo-ban viszont vsync-el olyan mint iRacingben vsync nelkul. Samsung TFT monitoron is ugyanaz, de kormany nem is kell, az egeren is erezni.
    Nem tudom persze pontosan merni, vsync-el van az az erzes hogy ellentetesen mozdul mikor rangatom, vsync nelkul inkabb csak lassu, de mondjuk lattam youtube-on videokat, ott is van azert lag, valszeg kisebb.
  • santibi
    ha tudod vedd meg. Sztem megéri. Nekem nagyon bejön a pálya.
  • bardocz
    Silverstone nekem nincs meg, úgyhogy ez kimarad.
  • santibi
    Skip Barber következő bajnoki futam. Kép.
  • santibi
    2011MX5Tavasz
  • cselt
    Más játékokban is csinálja, vagy csak iRben?
    Rendes monitoron is nagy az input lag?
  • Thread
    Termeszetesen minden kepjavito ki van kapcsolva, csak mozihoz kapcsolom be a mozgassimitast, ez egy PAna plazma. Az ati tray toools-t szoktak javasolni a Flip Queue Size allitassal, de semmit nem csinalt. [nincs lag ha pl. a calibracios ablakaban nezem, es a sajat helpje az iRacingnek se ad semmi biztosat, csak hogy ezt a rendszer okozza.][a vsync meg nagyobb lag-et okoz, es meg ennel is nagyobbat ha a tv-n mozgassimitast kapcsolok]

Hat akkor bele kell torodni, jo nehez igy vezetni mindent, ami MX-5-nel erosebb\labilisabb. Szerintem valahogy reflexbol korrigaljad ezt aki mar nem rookie.

Nade a Huttu is [abban a videoban amiben lehanyja magat]azon csodalkozott, hogy az igazi skippyben milyen kozvetlen a kormany.
    [persze mert nincs lag]
  • cselt
    ati tray tools-nak milyen trükkje van? :O

Amúgy szerintem is az input lag az inkább a monitor/tv sara.
    Ha Tv-n játszol, akkor kapcsold be a számítógépes üzemmódot ha van ilyen és/vagy kapcsold ki az összes képjavító funkciót.
  • pointer4
    Az input lagot mire érted?
    Az a monitor/TV gyenge, vagy csak épp nem arra való elektronikája miatt van.
    Minden más meg proci, RAM, VGA függvénye.

De javíts ki, ha rosszat mondok.
  • Thread
    Sziasztok! Win7 alatt ATI 5750-el hogy lehetne csokkenteni az input lag-et? vsync nelkul is tul nagy, ati tray tools trukkje se csinalt semmit.
    Tudom ugy rangatni a kormanyt, hogy ellentetesen mozog a kepernyovel. FullHD a felbontas, mondjuk azt nem probaltam hogy lejjebb milyen, de valszeg a bufferelesen ez nem segit. [ha no limit az fps akkor fel tud menni 120 kornyekere]
  • bardocz
    Én nem szoktam, inkább csak versenyzek. Az időpont meg nekem mindegy, top már jónak számít egy ideje, csak néha mákolok nagyot. Legutóbbi road győzelmem is csak mák volt, 3-an kiestek előlem már a rajtnál, akik sokkal gyorsabbak voltak nálam, utána meg az aktuális első helyezettet simán meg tudtam előzni, és ellépni.
  • santibi
    LOL
  • pointer4
    Ne szerénykedj, ha lenne nálam plazmafegyver, és meglátnálak, ki akarnálak írtani :D
  • santibi
    De az igazsághoz az is hozzá tartozik, h többnyire "gyenge" volt a mezőny. Ha hétvégén este megyek az ufókkal akkor a top 5 már jónak számit nekem.
  • santibi
    ezért fontos a jó quali. Mindig qualizok race előtt ha több versenyt akarok menni.
  • SirAlo
    En is elso helyrol rajtoltam , aztan masodik korbe ellozott, meg le is huzodtam az ivrol hogy nehogy osszeutkozzunk :D es meg igyis megcsuszik elottem:D
  • bardocz
    Najóó, de első helyről rajtolva könnyű, csak meg kell lépni:)
  • santibi
    Ja és a 4 inces race alul egy fantom contact volt köröztem egy srácot közel voltam hozzá és behúzott egy 4x-et,
  • santibi
    amikor 11 voltam az conn lost volt. De nekem is van mikor rossz a széria. Olyankor szátbax az ideg
  • santibi
    ellenpélda
  • SirAlo
    Ah.... ugy imadom az ilyet :| csak nekem van ekkora balszerencsem hogy vagy mindig elem forognak meg vagy hatulrol megloknek ?:\ nagyon ritka egy tiszta verseny

• santibi
    Skipbarbersilverstoneint.
  • Norbi1990
    Hát minden gyors fickó a Roadsterrel megy ezért gondolom igen :D
    Lendületesebb mivel sokkal kevesebbet kell váltani mint a Cupal.
  • bardocz
    Az áttétel miatt gyorsabb mindenhol?