25347
-
#13029 Találtam egy ilyet :D
-
brendon566 #13028 Köszöszönöm a válaszokat. -
#13027 rFactornak van a legnagyobb táborra már csak azért is mert az az egyetlen szimulátor amit törten lehet játszani. Számtalan liga van én nem rég indult egy oldal ami megprobálja összeszedni őket, valamit mikor milyen események lesznek ligainfok.obhunracing.com
A SimBin játékoknak is jelentős a tábora de itt már nincs annyi liga, a GTR-Masters az egyik legszínvonalasabb bajnokság, nagy múlttal rendelkezik. VSRnél is már évek óta megy bajnokság és az idei túra autóbajnokság nagyon jó fut, két szerveren kell szervezni 1-1 fordulót.
LFS-t akkor szerintem már ismered, ott egy magyar bajnokság van tudtommal
A netKar PROval is van bajnokság, bár ott nagyon kevesen vannak asszem, mivel a játék nem nagyon ismert
A iRacing magyar bajnokság még nagyon friss, és jó úton halad, és szerintem jelenleg ez a legkomolyabb szimulátoros program. Sajnos a tábor nem túl nagy, kb 40-50fős, de talán nem túzok, hogy itt megfordulnak a legjobb magyar szimesek is.
Szóval lehet választani bőven :D (de az iRacinget ajánlom ;-) ) -
santibi #13026 www.iracers.hu ha még nem ismered. Itt megtalálsz mindent. + kaphatsz kedvezményes 50%-os 1 éves előfizut ha csatlakozol hozzzánk. -
#13025 Szerintem a pingtol fugg hogy birja a neted , es az rFactornak van a legnagyobb magyar kozossege szerintem, csomo liga van -
brendon566 #13024 Üdv, jó volna belekóstolni a versenyzésbe, de lenne pár kérdésem.
Ha jól sejtem már senki nem használ egy megás netet (még köt a hűség de ezzel a trágya szolgáltatóval már nem akarok szenvedni), az lfs-ben kb 10 kocsit bír el, többnél már meglehtősen ugrál mindenki :(
Vannak sokkal nagyobb szabású versenyek is (itt) amiken persze már nem tudnék részt venni, de mégis...érdemes lenne-e erre a netre alapozva kormányt és játékot vennem...(inkább online gurulnék)
A második, van-e rendszeres versenyzés a magyar társoságban (és itt kb hányan vagytok rendszeresen, vagy nagyobb eseményeken)
A harmadik off: Ha nem veszitek zokon, rákérdeznék..mely szimuknak van még nagyobb létszámú magyar közössége (és persze ezen játékon kívűl melyik említésre méltó szim...?)
köszönöm. -
#13023 nem frissítés volt tegnap este? -
#13022 Most meg már csak az autó ikonja, a pálya rajza, meg a széria logója sem, menü úgyszint eltűnt, híreknél meg az összes kép. -
#13021 Normális az, hogy a verseny fülön csak a test car on track gomb látszik, és semmi más? A többiből semmi, pedig ott a gomb, látszik, ha ráviszem az egeret, és ha kijelölöm, akkor számlálja, hogy mennyi van még a kezdésig. -
santibi #13020 Köszönöm, köszönjük Gábor!!! -
yodamastah #13019 Zsir :D -
#13018 Na Tibi csak ennyire volt most időm :-) lehetnem jobb is, de fél óra alatt ez sikerült :D
-
#13017 Az alábbi configomon megy FullHD-ban rendesen. -
santibi #13016 Lehet azé csinálja mert rég voltál már versenyezni. Restart nem segít? -
#13015 en megelegednek egy fek FFB-vel is:D -
#13014 Nem keményedik a pumpálástól, mint a szar fék, de ahol kiemeled a tengelykapcsoló szerkezetet a rugók ellenében, ott lehet érezni egy húzósabb tartományt :D Ezt a részt neveztem keményedésnek :D -
#13013 De a kuplung nem szokott bekemenyedni:D -
#13012 Biztos valami jó cucc lehet :D -
#13011 Hát, zárjuk ki a nyilvánvaló lehetőségeket :D
Mit szívtál ? :D -
#13010 Hát ezt nem értem...belépek iR szerverre és az egész olyan, mint valami lassított felvétel. Nincs hang és vagy tízszeres lassításban megy minden...mi van itt? -
santibi #13009 iRacers liga: időpontváltozások és szabálymódosítások!!
Az új időbeosztás az alábbiak szerint alakul a jövőben.
Az MX-5 marad a régiben annyi a változás, hogy 4 körös qual lesz ami kb.15-20 perc alatt véget ér. E miatt a szabadedzés is kicsit hamarabb fog indulni az is 18:30-kor.
A hétfői bajnoki futamok időpontjai: 18:30 Szabadedzés kezdete.
21:00 Qual (4 körösek lesznek mindig)
21:15 Verseny start, 75 percre lecsökkentünk minden futamot így elvileg 22:30-ra minden esetben vége lesz a versenyeknek.
A közeljövőben lehet a legközelebbi updateben már lesz olyanra is lehetőség, hogy Sprint futamokat is tudjunk futni első verseny végeredményét figyelembe véve megfordítja a rajtsorrendet. Azt még nem tudom, hogy első 8 vagy 10 embert cseréli fel vagy ezt is meglehet majd határozni.
MINDEN FUTAMON EZENTÚL KÖTELEZŐ LESZ A BOXKIÁLLÁS. Azt nem határozzuk meg, hogy mit tegyen a boxba a pilóta de 1x mindenképp ki kell állni a pitben a helyére. Ez mindenkinek látszani fog a verseny grafikonján, hogy mikor állt ki a pitbe.
Az időmérőn mindenki magában fog menni nem fogja zavarni semmi. Kivéve az offtrack pl . A felvezető kör az nem számít bele a 4 körbe. Tehát boxból ki bemelegítő kör és go. Figyeljen mindenki az incidensekre, mert akkor ugye érvénytelen a mért köre.
-
#13008 Pontosan, jó lenne érezni a pedálban mikor kezd el keményedni :-) -
#13007 Gondolom, hogy ott keményedjen, ahol elkezd fogni :D
Ezt mondjuk meg lehetne oldani mechanikusan is, csak akkor a játékoknak kellene kalibrálást kérniük, hogy hol kezdjen el kicsit fogni, és hol már majdnem teljesen a játékban :D -
#13006 Abba minek? Autóban nem éreztem semmi ffb-t, jó, igaz, csak egy Lacetti volt, de akkoris:D -
#13005 kuplung pedálban is jó lenne egy FFB :D -
#13004 The HPD ARX-01C LMP2 car is coming to iRacing. A debut winner in the 2010 24 Hours of Le Mans, the HPD-ARX01C LMP2 is based on the cars that have scored more than two dozen class and overall victories in American Le Mans Series competition since 2007. Fitted for the first time last year with HPD’s new 3.4 liter V8 engine, the nimble but powerful HPD ARX-01C LMP2 took Strakka Racing to the LMP2 class win at Le Mans (and fifth overall) as well as first place in the Michelin Green X Challenge.
The iRacing HPD ARX-01C LMP2 is expected to be available this summer.
Na ezt várom, hiányzik egy igazán gyors túraautó innen. És ha már nem GT500-as autót raknak be, akkor jó lesz ez is:) -
#13003 Akkor ez a daráló hang, ha jól értelmezem.
-
#13002 Hát de hallod, hogy mégis vannak gondok, ha kapkodsz :D
Meg abban az évben amikor a GTL megjelent, már a TDU is tudta :D
Annál korábban meg az LFS :D -
#13001 Ilyen nekem is szokott lenni, eddig azthittem azer van mert gombal valtok nem pedallal -
idevman #13000 Mar GPL-ben meg volt oldva, hogy kiesett uresbe a valto rossz valtas eseten. Igy kenytelen volt a pilota ujraprobalkozni. Az iRacing nem buntet ilyesmivel. -
santibi #12999 Ma silverstone int.-ben megyünk skippivel. Gyertek ha tudtok minél többen. -
#12998 Hát igen, kéne márr FFB a váltóba, hogy kilökje, meg a motor rezgését is átadja :D -
idevman #12997 A valodi valtot nem lehet barmikor betolni egy masik fokozatba, mig a szimes (jatek) valtokat igen.
Olyan a valto modellezese, hogy mikor attolod egy masik fokozatba de az nem kapcsolhato akkor ugy ertelmezi a szim, mintha folyamatosan erot fejtenel ki a karra, tolnad a kovetkezo fokozatba.
Kicsivel kesobb mikor jol alakulnak a valton beluli tengelyek fordulatszamai akkor beveszi a fokozatot.
-
idevman #12996 Az L alaku muanyag leszorito azon a resze ami benyulik a kormany hazaba. -
#12995 Akkor már kettőnknél működik rejtélyesen.
Néha olyat is csinál, de hogy ilyen daráló hangot ad a kocsi, és gyorsulni gyorsul, de nem teljes erőből, hiába a padlógáz, majd egyszercsak beveszi a sebességet, amikor hozzá sem érek a váltóhoz. Olyankor legalább sejtem, hogy én rontottam el. -
#12994 Van ilyen nekem is. Nem tom mért csinálja. -
#12993 Miért van az, hogy néha a kocsi nem veszi be a sebességet? Kuplungot kinyomom rendesen, sebességbe bekattan a váltó, de nem akarja, és így hajtás nélkül gurulok 100 métert, amikor gyorsítanom kéne... Biztos nem a váltóval van a gond, mert LFS-ben jól működik, pedig ott gyorsabban is váltok. -
#12992 Mi van eltorve a kormanyon? az a csavar ami lefogja vagy mas? Azt a csavart ki is lehet cserelni ha ugyanugy van mint az EX-nel -
#12991 Ez nem úgy van, hogy a gyerekek öregszenek? -
#12990 Most volt nem régen! Ahogy öregszik az ember egyre gyakrabban van ám ! :DD