iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mission Impossible 2010: PRO Class
bár sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni iracing-et 😞
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Most mar boseges tartalom van, kinek mi tetszik, milyen stilus, auto, verseny, palya stb.
- Minden centije real, liszenszelt, hivatalos.
- Folyamatosan, rendszeresen fejlesztik, bovitik, javitjak, ha ugy tetszik, akkor patchelik, update-elik, upgrade-elik😉 Pl. ma is volt egy eleg "nagy" update.
- Ezert a penzert folyamatos online szolgaltatast nyujtanak (MemberSite, News, Facebook, Twitter, World), napi 24 oraban non-stop szerver eleres, versenyek, bajnoksagok, statisztikak stb.
Hogy mekkora kiadas havi 2000 Ft azt mindenki tudja, erzi, ismeri, nem kell reszletezni😊
De azert, megis hasonlithatunk mas programhoz😊 Termeszetesen, a demos es a warezes hozzaallas fejeltos, es az online-hasznalat elsodleges😊
Ha pl. valaki megvette az rFactor-t, es 3 evre befizetett szerverre, akkor az havi ~600-700 Ft😉 Ezert a penzert versenyezhet 1-2 hetente 1x, van egy folyamatosan elavulo, ilyen-olyan fizikaval megaldott programja, sok-sok privat, erosen kerdeses mod-dal.
A bajnokságban 4 órás futamokat szoktatok futni? Nem sok az egy picit?
A nKP, VGP3 stb. sajnos halott ugy:/ Az LFS korrekt lenne, de sose lesz benne "normalis" tartalom. A Blimey! kiszallt (NFS:Shift). A SimBin kicsit mar izzadtsagszagu, foleg ezzel a RTR-rel, ami "nulla" tartalom, "nulla" motivacio. Az rF2 keszulget, de nem varunk csodat, es ha van eszuk, akkor valamit "korlatoznak", mert igencsak nem kifizetodo nekik, hogy boldog boldogtalan modokat gyart, es hemzseg a net a warez bajnoksagoktol.
Igy ha valaki komolyan gondolja, hosszutavra tervezve, marad az iRacing😊
Most 3 honapot adnak 14$-ert (~2700 HUF). Ez 1 honapra ~900 HUF, ami mar nem veszes.
Erre probaltam gondolatban tervezni, hogy lehetne szervezni egy 10-12 hetes bajnoksagot, foleg uj belepokkel, kizarolag csak az alap, hozzaadott palyakkal, autokkal. Kedvcsinalonak, talan havi ~900 HUF-t ki lehet birni😊
Egy kis érdekesség innen: Grand Prix Originals
Life Style
Sokáig vártam rá, mert régebbi model, de ma végre kézhez kaptam a képen látható drágaszágot:

Szerintem 8-10 emberre elég lenn valami rövid pálya meg 30 perc, ha ingyen lenne a szerver akkor meg 2x20-30 perc.
de midnegy, akkor legalább aki betéri ide lássa, milyen olcsó néha az iRacing 😊
az a pedál meg tényleg kiba' drága 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
nemrég elõ lehetett fizetni 75 dolcsiért. amikor erõs volt a forint akkor mondjuk azt, hogy nem volt drágább, mint egy komolyabb buli ára a barátnõvel kategória.
itt már nem a pénz a gond, egyszerûen ilyenkor látszik, hogy a szimulátorozás minden rétegjáték közül a legkisebb játékos bázissal bir.
iRacing helyében én nem adnék még ki 10 kocsit, 5-öt sem, csak a legnépszerûbbeket (V8 pl.), aztán igen, rámennék arra mit is szeretnének az emberek látni, és fokozott tempóban fejlesztenék, hogy ne is legyen kérdés, mi az etalon szim téren.
de ez, hogy már két hónapja (a nagy peticiós nyavajgás óra) nincs szektoridõ, nah az öngól. meg sokminden más is. az én facebookos reagálásomra se irtak vissza, pedig megmutogattam nekik, mi a szart értek én új ég texturán.
Aztán ott vannak a lolos emberkék, akik ajnározzák a játékot, pályákat, amikor kijön egy új pálya, és adnak ki róla képet, mégis ebben mi olyan nagy szám van? mindegyik jó minõségû? jah, mindegyik ugyanúgy néz ki? jah. ami jó az jó, de ideje lenne mutatni valami mást is végre... kicsit uncsi az egész.
a létszámról meg beszéltem...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
ui.: ha élvezetes, néhány embert berántok a Simco-ból
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De ha jo lattam, sajnos megint kevesen voltatok, sot, az elejen kiesett/kilepett mindenki?!?!
Az a Laguna Seca se lenne rossz, de en ejfelkor biztos hogy nem tudok/fogok indulni. Raadasul a versenytav is "igazi", ami nem tudom mennyi, de ha tippelhetek, akkor 3-4 ora😊 Az meg alapbol is sok. Ha meg lennek 20-30-an, ahol ha szet is szakad a mezony, de legalabb egyutt marad csoportonkent 3-4 ember, az meg OK.
Az még ok , hogy az elsõ futamon a kanyarba elõttem lezúzzák egymást mert kanyar, lehet hibázni mindenkivel elõfordul. De hogy a 20 méter széles pályán az egyenesben ketten ne férjenek el egymás mellet az már kicsit durva. Ez miatt 20 körön keresztül ferde kormánnyal kellet mennem.
Ok, mondom van ilyen megyek még egy futamot , hogy javítsak.
Mi történik ?
Hülye gyerek safety car-os rajt után (kb a 2. volt) a célegyenesben fele akkora tempóval mint a normális "halad", de leszarnám hogy lassan megy legalább megtudom elõzni, de mi a jó istenért nem húzódik akkor belülre, minek húzódik az ideális évre a többi normálisan haladó ember elé.
Ezt magyarázza el nekem valaki. Esküszöm megõrülök.
Érdekel esetleg valakit olyan szinten, hogy segítene csinálgatni. Az oldal alapját én fel installálom szerverre, igazából a tartalmat kéne csak mindig bõvítgetni, híreket írni/lefordítani, különbözõ ismertetõket írni. Sajnos egyedül ezt nem tudom megcsinálni olyanra amit elvárnák egy ilyen oldaltól, szóval kéne legalább még egy adminisztrátor.