25347
-
#13069 Huh, úgy lezúztam a truckot, hogy még kanyarban is kifele nézett a kocsi orra -
Szmore84 #13068
Tudom hogy nem WR, de eddig ez a PB-m -
santibi #13067 iRacers tesztfutam Árpilis 15. -
#13066 4.99 felé is tud menni az SR, csak azt már nem mutatja. -
#13065 Az az érdekes, hogy az sr-em maradt 4.99-en. :) -
unrealnoise #13064 iratinged maradt volna ugyanolyan mínuszos, ha ugyanazon a helyezésen érsz célba. ott tök mindegy a körszám szvsz. csak azt nézi a program, hogy mennyi iratinged volt, és hol értél célba, aztán oszt+szoroz, és kiosztja a "jutalmakat". ha végigmentél volna, akkor szerezhettél volna egy kis SR-t még, e tekintetben buktál így. -
#13063 Abban az esetben kevesebb irating-et von le ha a futam elején karambolozunk, de annak ellenére végigmegyünk? Tegnap volt egy esetem, hogy a futam elején üldöztem a 3. helyezettet, aki az egyik lekörözöttet kicsit meglökte, az szépen felkenődött a falra és persze engem lökött ki. Kimentem a pitbe, 6.5 perc javítás és folytattam a futamot, -8 kör hátrány. De a felénél kb. kiléptem mert esélyem se volt már jobb helyen befutni és mivel utolsó előtti lettem kaptam érte egy 84 pontos irating levonást (amit mondjuk elég soknak tartok). Szal a kérdés, hogy ha végigmentem volna akkor kevesebbet vont volna le, vagy ez erre nincs hatással? -
#13062 Ezután a kettő után szerintem furcsa lesz, hogy mennyivel jobban érezni a kocsit:) Nagy szerepe van ebben az FFB-nek. Nameg hogy a pályák rendesen megvannak csinálva, ahol úthiba van, ott azt érezni rendesen. rF-ben néhol ez ilyen 20 centis bukkanókkal van megoldva, különben nem lehetne érezni:D -
#13061 Hát az nem nagy összeg tényleg lehet kipróbálom az az igazság ,hogy félek kicsit rfactor meg simbin-es cuccok után nem tudom mire számítsak ,de valami újat akarok lehet ez lesz a nyerő.Köszönöm gyors válaszod! -
#13060 Amelyik ingyen hónapról én tudok, az február végén lejárt. Most 10$-ért van 3 hónap. Szerintem mindenképpen megéri kipróbálni, max kihagysz pár kocsmázást ebben a 3 hónapban;D -
#13059 Sziasztok!minap láttam ,hogy inygenes egy hónapra az iracing ha van promo kódod nah ezzel próbálkozok ,de nemsikerül regisztrálni álandóan bank kártyázik meg levenné a 12$-t...valaki tudja akkor hogy is van ez? -
santibi #13058 igen -
Me Ga #13057 Én is kaptam, de azt mondja a rendszer, hogy "invalid code"...
Ezt csak új belépők használhatjáúk? -
Game Hunter #13056 EZ is az, nem?! -
Szmore84 #13055 kaptam promo kódot, 3honap 10$ ért, ha valakit érdekel pm-ben jelentkezzen -
santibi #13054 Ma Road America-Bend az iracers.hu bajnokságban. Az MX-5 mellett már választható a Soltice is.
Holnap Star Mazda Mosportban. -
yodamastah #13053 Lehet allitani jatekba? Na mindjart megnezem :D -
#13052 Nekem úgy van, ahogy az asztal kiadta -
yodamastah #13051 Persze szar ez. Nem ertem en sem miert igy csinaltak. Nekem is ugy van hogy a kormanyt ha bekapcsolm a jatekba akkor pont ott van ahol a G25 van elottem. -
unrealnoise #13050 hát így meg nem mondom, de szerintem mindenhol ilyen gagyi volt kirakva az iracingtől. mármint ugye vitték a cuccokat ide oda, promo, meg etc, de szerintem egy kaptafa, szar mind... ha mégsem, akkor én kérek elnézést. :D -
santibi #13049 Bár most, h jobban megnézem mégsem az valószínüleg -
santibi #13048 Ez volt asszem Frankfurtba a CEBITen -
#13047 Ez most egyáltalán micsoda?
Valami zuper iracing próbahely ? -
unrealnoise #13046 nah így kellett volna megépíteni. ennyi pénz meg minden, és így elcseszik... -
#13045 Az csak azt állítja, hogy mennyire nézel fel vagy le. Pedig már azt hittem, hogy ki fogok látni a Truckból meg a Latemodellből, és tudok biztonságosan bump draftolni Martinsvile-ben -
#13044 Users Fail:D Sanzik jól mondta lehet állítani:D -
#13043 Ez hogyis?:) -
unrealnoise #13042 jaja, az is faszság amit mondasz sajnos, de azért tényleg necces az is, hogy ennyire felfelé kell néznie a "hivatalos iracing" cockpit-ben a pilótának. nem éppen real. :/ nah mindegy, csak tényleg furcsa, hogy ilyenre nem figyeltek, mikor sorozatban berendeltek ebből minimum több tucatnyit... -
Wlanseraf #13041 lehet:P megnézem majd -
#13040 a shift display up-down állítási lehetőség a menüben az nem olyan mintha az ülést állítanánk fel-vagy le ? -
#13039 Értem:) valószínűleg ehez több száz programozó kellene hogy alapból benne legyen:) -
yodamastah #13038 Kulso app-al (glovepie) lehet allitani hogy hol legyen a fejed es milyen szogben alljon. Igaz nincs benne a jatekban gyarilag, de teljesen jol beallithato. Sajnos nem lehet ezt kocsinkent elmenteni de ez van. -
#13037 Nem ez a baj.. mert nálam a kormány a TV alja fölött van, de mivel nem lehet az ülést állítani a játékban így egy fos.. (vagy én nem találtam meg)
Magyarul kitakarja a fél képernyőt a műszerfal:) ordas nagy faszság.... ISI engines játékokban meg LFS-ben ez megoldott, ezerszer jobb is úgy a cucc kinézete. -
#13036 Kár, hogy mindkét vonalnak jobbra emelkednie kéne:) -
unrealnoise #13035
link azért ez így tényleg gagyi. "lelegrealisztik team", de ilyenekre miért nem figyelnek... oké, a vonalkák és a fénykép szöge csaló lehet, de még fentebb van így is mint kellene.. -
#13034 akkor remélem most már jössz a ligába is csapatni -
#13033 A felhasználóban volt:D kecseg:) -
#13032 a hiba valószínű a felhasználóban van...
vagy szerezz be egy rendes kormányt -
santibi #13031 Hamarosan jön a gumimodell 2 ovál autóra B impala az tutti, másikat nem tudom. Aug-szeptemberre minden autón le lesz cserélve a gumimodell. A Ford GT40 már nem sokára kijön az LMP majd nyáron valamikor. A gumimodellről elöljáróban annyit tudok, hogy messze felülfogja múlni a várakozásokat. Bent már tesztelik, mentek vele és igen pozitív a vélemény. Nagyot fog szólni minden bizonnyal. Úgy legyen! -
#13030 Megmondaná valaki hogy a retekbe tudom konfigolni ezt a fostömlőt??? nem akarja a kormányomat!! végig csinálom a wizardot minden jó minden szép, done kint meg nem tudom a pályára menni mert konfigoljam a kormányt????????????????????????????????????????????????????????
Eddig nem volt soha problem, 4 honap után tudnák játszani erre szarik ra ez a fos....