25347
  • sftomee
    Rosszul mondom. Bocsi. 1:01 alatt akart az lenni. :)
  • sftomee
    Most volt egy TT. 1:00 alatt volt 15ből 13 kör. Volt egy 1:00.002 meg egy 1:00.008 is. Ráadásul úgy, hogy pont le....tam hogy mennyit megyek. Hosszab féktávot vettem mint előtte, és jobb lett az időm átlagban. Ez fura. De azért jó lenne ha lennének szektoridők. :P
  • gviski
    néha még többet is ér, mind incidensekkel teli első hely.

nem a helyezés számít, hanem hogy minél kevesebb incidenssel (ha lehet akkro nullával) menny végig.

Nem rég kezdtél el játszani ezzel a játékkal, szóval nem is akarj egyből olyan időket menni, mint azok akik évek óta játszanak, persze vannak kivételek mint Kis Norbi, de hát ő is csak egy vizel járó :D
  • bardocz
    A safety ratingodtól függ csak, hogy feljebb lépsz-e, vagy nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy hol érsz célba. Majd össze fogsz kerülni olyanokkal, ahol lesz esélyed nyerni, hidd el. Nekem pl tegnap volt egy ilyen versenyem oválon, pedig előzőszezonban ezen a pályán sehol nem voltam, és nem hiszem, hogy annyit gyorsultam volna.
  • Norbi1990
    Nem muszáj nyerned mindig, ha csak beérsz és lesz egy sima incident nélküli futamod az már sokat ér.
  • sftomee
    Na de hogy a bánatba nyerjek akkor? Vagy kerüljek dobogóra? Hát nem lesz egy pontom se... Sose kerülök előrébb a rookie-ból... :|
  • bardocz
    Ne az alienekhez mérd magad. Volt hétvégén egy verseny road atlanta clubon, megnéztem, hogy aki 3 sec-cel autózik jobbat, az hogyan csinálja, hát az első sikán előtt olyan féktávot vett, aminél én mindig eldobtam a gépet, plusz végig csúszta az egészet, tisztára a fizika megbaszása már:DDD
  • bardocz
    Nem F1, az nekem sincs meg, Skippyvel csináltam. Nagyon értékeltem, hogy gyakorlásnál ment stabil 60fps-el a játék, majd fellépek a szerverre, és szaggat, oké, mindent le low-ra, kilép, belép, szaggat ugyan úgy, de legalább vagy 2 perc hátrányom. Pedig ennyire ne hisze, hogy szar a gépen, E5200, 2giga ram, meg HD4830. Újra kéne raknom az egészet.
  • sftomee
    Na asszem nekem ennyi volt... Ilyen időket lehetetlen autózni. Főleg hogy más autója nem csinál ilyen figurákat mint az enyém. Itt valami nem kóser. Tele a hócipőm...
  • gviski
    kijött a telemetria?
  • Norbi1990
    Nekem nincs meg a Spa se F1.
  • Norbi1990
    Ja elég kínai :D
    Motec érthetőbb a számomra.
  • bardocz
    Futottam spa-ban két kört egymás után, a második egy ezreddel lett rosszabb az elsőnél. Nem akar valaki olyan videót csinálni belőle, ahol a két kör egy képernyőn van rajta? Bizonyára rendkívül érdekes, és izgalmas lenne, különböző díjakat is nyerhetne vele az illető;D
  • bardocz
    Valaki próbálta már a telemetriát?
  • Norbi1990
  • sftomee
    Most mentem vegre egy 1perc alattit. Egyszer.:D
  • Szmore84
    Tudom hogy nem a leggyorsabb kor, de hatha latsz benne valamit

• Norbi1990
    Igazából ahogy így leveszem a videóból a kanyar közepén nagyon lassan mész, így a kigyorsítás sem jó. Próbálj a kigyorsításokra koncentrálni jobban, ne a kanyar bemenetekre.
    Nem kell minden kanyarba fékezni, néha elég ha elveszed a gázt, és utána nyomod a gázt, úgy befog fordulni szépen pl a emelkedős jobbosnál.
  • sftomee
    Ez a video valahogy nem stimmel. Kérem törölje valaki! Nem is néztem scooter videót az életben. :D
    Itt az igazi.
  • sftomee
    Nem a legjobb minőség, de azért látszik, mennyivel jobb vagy. :)
  • Norbi1990
    Nyomj pici gázt, akkor nem fogja tolni az elejét.
  • sftomee
    Hú ez nagyon fasza! :D Naggyon tetszik! :D A célegyenes végén mikor fékezek, és leszállok a fékről egyszerűen kitolja az elejét és kicsúszok vagy a hátulja kezd el sodródni, akkor ellenkormány és akkor megint az eleje csúszik. :( Szerintem azon a kanyaron múlik a legtöbb. Gondolom abban egyetértünk. :)Egy párszor még végignézem a körödet.
  • unrealnoise
    kérj másoktól kimentett telemetriát, szerintem odaadják. mások körét online visszanézni amőgy szar, nem real visszajátszás, csak akkor, ha elkéred a visszajátszás fájlokat a körükről.
  • Norbi1990
    A Roadsterrel próbálkozz az jobb mint a Cup Mazda.
    Felvettem egy körömet, tegnap áttörtem a 59es határt :D
    Remélem segít :)
  • Norbi1990
    Nálam is csinálta régebben hogy kettőt vált vissza, de mostanába nem szokott előfordulni szerencsére.
  • sftomee
    Hát ekkora szerencsétlen hülyét mint én... :| Nem elég hogy időmérőn állandóan 1-1.5 mp-et vernek rám és 4-ik 5-ik helyről indulok, most még ez is. Valamilyen oknál fogva nem indult az első 3 helyezett. Na mondom, első rajtkocka! :) Aztán egyik kanyarnál kettőt vált vissza ez a buzi kormány és kipördülök... Simán meglehetett volna az első győzelmem, még ha kis csoda árán is.

Az időmérővel kapcsolatban nem értek valamit. Azt tudom hogy nem vagyok nagy profi, de hogy hogyan futhatnak egyesek 1.5 mp-el gyorsabbat mint a többi, nem jövök rá. Pedig nézem hogy hogyan vezetnek milyen ívet használnak, de ez nekem értelmezhetetlen. Olyan mintha más beállítást használnának. Sokj helyen lassabbnak tűnnek mint én, mégis simán megaláznak.
    Lime Rock aszfaltját már rég rongyosra teszteltem, de egyszerűen nem tudok annyit faragni. Szerintem a legkritikusabb a célegyenes vége. Az tuti. Ott max pár tizedet lehet még javitani. Esetleg. De a többi, kb 1mp-et honnan lehet előszedni azt nem tudom.
    Amúgy baromi jó pálya. Az MX-5 is nagyon tetszik. De kicsit kezd frusztráló lenni ez a folyamatos 4. 5. hely. :S
    Bocs, csak ki kellett engednem a túlnoymást. :)
  • pointer4
  • sftomee
    Az első dobogóm! Juhééé! :D
  • sftomee
    Hol lehet megnézni egy adott pályához tartozó időket?
  • gviski
    na az akkor már királyság, nekem a SK jobban bejön mint a nagy tesója
  • Norbi1990
    Tegnap 10kor 20an voltunk Shouth Bostonba. Elég tömeg volt az egész pályán :D
  • gviski
    Sk-t én is nagyon szeretem, de tényleg az a baj hogy kevesen vannak :-(
  • sftomee
    :D Na most nem azt mondom hogy én olyan profi vagyok. De hogy egyszer leelőz aztán meg nem meri bevenni még az ovált se, az több mint érdekes. :)
  • Norbi1990
    Rookieba sajnos ilyenek vannak. Túlélésre kell játszani :)
  • sftomee
    Ennyi parasztot aki itt közlekedik... Hát nem igaz hogy 50 méterrel előbb kell fékeznie mint másnak! :S Már a 2. versenyemet cseszik el...
  • Norbi1990
    Ez a SK nagyon brutál :D
    Jókat lehet vele menni és nem is vagyok lemaradva annyira az elsőktől mint gondoltam, nem bántam meg hogy megvettem :)
  • sftomee
    Ez a Ford 34 coupe nem rossz kis auto. De a rövid oválok sosem voltak a kedvenceim. :)
  • sftomee
    Későn szóltál. :D Mentem egyet egy kis practice után. 5helyről indultam. Voltam 3. is. Keresztbe álltak előttem az oválon, neki mentem, aztán beleszálltam a falba. 1 perc javítás, ami 4 kör minuszt eredményezett a végén 8. hellyel. De legalább nem lettem utolsó. Az is valami. :D
  • bardocz
    Viszont kezdésnek semmiképp se menj versenyt, akármennyit is szimulátoroztál már, mindenképpen szánj egy kis időt arra, hogy megismerd a játékot.
  • Norbi1990

Kinyitod a Race fület és ott tudsz jelentkezni a versenyre ha piros lesz a felirat, illetve tudsz tesztelni egyedül a pályán.
    Felette pedig tudsz váltogatni Qualy, Time Trial, vagy Practice között.