iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lassabb autokkal azert alakul ki szoros vonatozas mert konnyebb vezetni azokat. Gyorsabb autoval kevesebb ido alatt teszed meg ugyanazt a palyaszakaszt, kevesebb ido marad reagalni a tortentekre. Nincs mindenkinek jo reflexe. Nekem sem.
Ha magamat akarom pozicionálni akkor egy lépéssel az átlag elõtt, és egy lépéssel az ufók mögött vagyok. Ez bármilyen autóra/szimre érvényes.
Isten nem adta meg azt a kis plusz tehetséget amit az ufóknak. Ez van, abból kell gazdálkodnom amim van.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Fura, mert összességében ugyan azt kell csinálni, gáz, fék, kormány, még is más skillek kellenek a fenevadakhoz, mint a lassabbakhoz. Lassabbaknál uralni kell az autót, a gyorsaknál kurvajól kell eltalálni a féktávokat.
Nem véletlen, hogy alattomos, csökönyös autók setup nélkül a kezdõ verdák, aztán picivel feljebb már kezelhetõbb, de sokkal gyorsabbak vannak setupolhatósággal.
Mission Impossible 2010: PRO Class
A futamon meg lassú autókkal szinte az egész mezõny egyben maradt, és vonatoztunk, vártuk, hogy az elõttünk haladó egy kis hibát vétsen.
Szerintem csak akkor igazi egy bajnokság ha a futamra az emberek 99.9% ban uralják az autóikat, és ez egy erõs autónál lehetetlen, ugyanis nem vagyunk profik, van munkák/iskolába járunk, illetve a tehetségünk sem biztos , hogy megvan egy F1-es autó vezetéséhez. Én pl mindig röhögtem azokon akik rF-ben F1 bajnokságban szenvedtek, egyszer indultam egy futamon Hungaroringen, na az vicces, a 3. körben már célegyenesnyi különbségek voltak az emberek között. Nem véletlen, hogy Magyar LFS bajnokságban csak FUN szinten használják az F1-es Saubert.
Végülis azt akarom ebbõl kihozni, hogy jóval izgalmasabbak a lassó autóval futott futamok, mint a brutál gyors autóval futottak.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A részletekre sokszor nem figyelsz. Csige mondata igaz, és nincs benne a milyen gyorsan. Lagunán a dugóhúzó utáni rész spec Forddal horror, skippivel nehéz, Mazdával röhögve eltolod. Mazdával Lagunán bármit röhögve eltolsz, annyira tapad. Viszont nagyon gyorsan menni ott is nehéz szerintem Mazdával. Különbség, hogy skippivel lassan menni sem egyszerû sok pályán, míg Mazdával bárhol röhögve.
Nnna, ha már belelendültem, leírom ami elszállt tegnap.
Szóval pedál. Ezzel a pedállal már sikerült limeon szolival teljes versenytávon 1:04:125-ös átlagköridõt menni, ami a lekörözések miatt maradt 1:04 fölött, sikerült olyan embereket elverni, akiket momoval, vagy alap G25-el csak ámulva követtem. Most már 20 körbõl kezdõ kör lejön, így 19 körbõl átlagosan 13 kör 1:03-al kezdõdik, a többi is többnyire 1:04 eleje. Nem lettem jobb, egyszerûen most könnyedén tudom ezzel a szettel bevenni úgy a kanyarokat, ahogy régen is akartam, csak akkor vagy összejött vagy nem, míg most gond nélkül öszejön, és sokkal élvezetesebb, kiszámíthatóbb. A prok között sok kinti az enyémnéldurván jobb pedállal, néha kormányal nyomja, ez nagyon sokat számít.
Viszont a set tényleg mindent visz. Amit setet néha készítek, azt messze nem tudom kiautózni, mert nem vagyok annyira jó, de pl. Hazso tized eltéréssel megfutja vele azt az idõt, amit tippelek, mit tudna vele menni egy pro. Ezek után ha Zso kap egy supersetet valahonnan, akkor még annál is gyorsabb lesz már az elsõ körén !!! Szóval nagyon fontos azon a szinten. Ott már mindenki gyors, a set visz mindent.
DE ezt a custom vs. fix setup kérdést agyonrágtuk pl. anno az NR2003 idején is 😊
Most olvastam pl. hogy anno Villeneuve azért kapott ki sokszor a Hondánál a csapattársától, mert nem szereti egyáltalán a "billenõ" formaautót, ami ha olyan karakterisztikájú az autó tervezése, hogy csak úgy vezethetõ hatékonyan, az hátrány lehet, mivel az ilyen autó feszesre hangolva, nagy antiroll értékekkel egyszerûen lecsúszik/sodródik az ideális ívrõl, ha a stílusból orvosolod ezt a problémát, akkor már bukta van olyan ellenféllel szemben, aki viszont hatékonyan alkalmazza az autó karakterének megfelelõ súlyelmozdulást. Pl. a kezdetek óta a legjobbnak tertják ilyen szempontból Buttont, Kimit, Sumit és Lewis-t. Asszem mind világbajnokok már 😊
Azt elismerem hogy kigyorsításra is figyelni kell mondjuk a lotusnál.
De pl a corvettet meg egyáltalán nem tudom normálisan vezetni, mert egy fos.
Én legalább az ellenkezõjét sem állítom nyíltan és 100%-osan, de ez azért erõs.
Akkor azt áruld el, hogy miért nem a skippi az A-s vagy PRO autó?
Azért mentem már skippivel, radicallal, mazdával és Lotussal is jó sok versenyt. Egy lassabb kocsinál (tegyük fel vegyünk egy olyan kört, amikor csak egyedül vagyok a pályán!) több idõm van korrigálni megfogni,a skippinél szerintem majdnem minden kanyarból kijövet rögtön mehet a padlógáz, és bizony ezeket nagyon nem engedhetem meg magam egy lotusnál, ha ott erõs tempónál kicsit kezdek keresztbe állni és nem korrigálok rá azonnal akkor úgy forgok meg mint a huzat.
nem azt mondom hogy akippinél tengernyi idõm van erre, de mindenesetre több és mint mondam, gázadásnál nem is kell figyelni jóformán, nem fognak elpörögni a kerekeid, nem fogsz megforogni ezen okból kifolyólag a többi pályán.
A végén majd ott tartunk hogy az F1 pilóták gyökerek, nem is tudnak igazán vezetni, merthát olyan könnyû nekik, hogy vicc, egy skippit sem tudnának elvezetni normálisan. Azért ne már ember. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Most nem írom újra, mert pipa vagyok, de a lényeg:
a set mindent visz, a pedál/kormány minimum annyit.
A set pro szinten, a pedál/kormány már az elejétõl ver mindenkit, aki nem ufo szinten tolja. A többit holnap, vagy késõbb újraírom.
pláne hogy szombaton jobban rá is érek 😊
iREX
Kezd ez is halott lenni, igaz, akkor is az volt, amikor hivatalos bajnokságot indítottak.
nah midnegy 😊
de te versenyzel és te érzed, meg igazatok van, tuti nagy elõnyben van a nagyok között az aki tényleg úgy keni-vágja a szetelést mint az állat.
Egyébként az a "kicsi kocsi" még mindig birizgálja a lelkem. Persze roadon. 😊
Leforditom mit irsz;
renátó szar vagy 😄, mert amit elérsz azt letöltött settel teszed, akiket megversz azokat csak azért vered meg mert hülyék jó setup után nézni, mig Te szecsi, neked kemény dolgod van, mert "egyensetup" van, ha ott hibázok akkor végem, mert az autók között nincs különbség.
nah persze ez így ferdítés kicsit, de ha rázoom-olok ez jön le.
"feljebb ugyan megmarad a tehetség, de ha nem párosul mellé, az emberre szabott set, akkor sajnos elvérzik, hiába tehetséges."
Mivan? Pl. Rám nincs rámszabva a set, mégis elég jól megyek és a való életben is a legjobbak bizony tudnak az autóhoz, körülményekhez alkalmazkodni. Még az F1-ben is elõforul sokszor hogy már beállításaival megy valaki ûridõt.
Meg komolyan mondom szecsi, az hogy te lusta vagy akármilyen oldalra is regelni (pl. setup-guru), nem jelenti azt, hogy mindenki az.
Az elõbb leírtam, hogy LOTUS-ra is van már ezer féle set, nem elsõsorban a set miatt gyors vagy lassú valaki. Sõõõt.
Ha valaki nagyon akar, akkor keressen magának megfelelõt van egy rakat.
Ha meg lusta és megy az alapsetuppal vessen magára. Ott a lehetõsége, hogy találjon egy jót.
nagyon felületesen nézed a dolgokat. Az emberi tényezõt majdnem nem is veszed figyelembe. Mindegy, nem értek egyet ezzel, aztán kész.
Vannak pillérei a mondandódnak ami igaz, de sok a ferdítés, ténykéntkezelés (holott nem az) logikátlanság etc.
De az tényleg nagyon béna idõket ment, megy hiába ragoznám magamban 😄
oké, játék 😊 de nyilván azért ez egy komolyabb játék, ha nagyon lazulni akarnék inkább NFS-eznék vagy lövöldöznék valami tucat FPS-ben. 😊
meghát nézõpont kérdése. Ma már minden lehet HC módban tolni. És semmi sem elég égõ... 😄
Az nem megy, hogy sokan is legyenek, meg mindenki legyen is ügyes 😊
Azért ez a többség számára még mindig egy nagyon jó kikapcsolódás és szórakozás. Nem a PB körökre hajtanak, nem azon izgulnak hol dobnak el 0.1 mp-et, egyszerûen egy nehéz nap után benéznek játszani, mivel szinte bármikor találnak megfelelõ futamot.
EZ EGY JÁTÉK 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Értem én a problémát, gondolom a csávó keze meg volt kötve vagy már nem férhet hozzá mindenhez, vagy tilos, vagy csak ugye a pénz áll a háttérben, meghát az iRacing maga.
Köcsög leszek, de személy szerint kicsit örülök neki. Ha csak az iRacing lesz akkor majd ide jönnek az emberek. Ha még többen leszünk még olcsóbb lehet. ha sokan vagyunk jó futamok lesznek.
De ez a monopolhelyzet mondjuk kicsit aggasztó is lehet, lehet az iRacing szarik majd egy idõ után a fejlesztésekre. (Bár meglepõdnék...)
de értem a logikád, és jogos egyébként. ott sok az ellenfél. RÉGÓTA van skippi, igy sokan betéve tudják, ezért szoros a mezõny ott is, meghát ugye nem egy vadállat az a járgány ahogy mondtad.
De mondom, idõvel mindenki belerázódna a Lotusba is, és kitapasztalná a határokat. És akkor itt is meglenne az a különbség.
Most azért jobbak szorosabbak ott a versenyek, mert sokkal több a jelentkezõ. ennyi. Ott gondolom néha még több szerverre is szét kell osztani a jelentkezõket, nos ilyet én idén asszem még nem tapasztaltam lotus esetében, ez elég nagy hátrány.
Alex:
Mondjá lefele LFS topic HG címrõl. <#mf2>#mf2>
Szeretem a hazámat, bár - sajnos- nem otthon élek, de néha annyira feltud baszni a Magyar emberek hozzáállása dolgokhoz. Irigység, fikázás ócsárolás az megy.
Törölhetõ hozzászólás.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az iRacing és az indycar szerzõdést kötött, hogy õk lesznek a bajnokság hivatalos szim készitõi. (azóta van IR-ben indycar)
Aki az rf-ban készitette eddig az indycar modokat (õ kapcsolatban volt az IRL-el így valós adatokhoz is hozzájuthatott) és készülõben voltak más pl. indylights is..na annak vége.
"A rossz hír viszont az, hogy a mod készítõje beszüntette a fejlesztéseket és egy elég fura üzenetben adta közre, hogy a jövõben semmilyen terve sincs a moddal kapcsolatban. Ez egyben azt is jelenti, hogy az összes project azonnali hatállyal leállt (IndyLights, IRL'96-'97, CART'82) ami mondanom sem kell, hogy mekkora érvágás... az egész mögött - nem túl nehéz kitalálni - az IRL és az iRacing közös megállapodása áll, így a jövõben (fél)hivatalos Indy modokra nem számíthatunk (sztem az iDT-nek is elkapták a grabancát e téren). Személy szerint kicsit furának tartom a dolgot, mert nem egészen 1 éve még az indycar.com-on hirdette magát a mod készítõje és az IRL az rF+IndyCar mod népszerûsítésén dolgozott... "
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Leírom miért:
A lassabb autókkal sokkal könnyebb betanulni a pályát ezért az emberek közti különbségek jóval kisebbek, míg mondjuk skippyvel az elsõ 20 ember is akár 1másodpercen belül lehet egymáshoz képest addig egy erõsebb verdánál akár már a 3. helyezett is kiszorul 1 mp-n kívülre körönként.
Mi következik ebbõl ?
Sokkal több hiba van megengedve, ha eldobsz mondjuk egy-egy körben fél másodpercet, nem fognak megelõzni mert õk is eldobják és a 3. kör után már 3-4 mp-vel vannak mögötted.
Ha viszont mondjuk skippyvel dobsz el fél mp-t akkor akár 2-3 versenyzõtársad is megelõzhet. A lassú autókkal nagyon nagyon pontosan kell menni végig mert a legkisebb hiba is azonnal helyezésekbe kerülhet, a gyorsabb autóknál ez nincs így.
Szerintem.
Meg mert te azt írtad, hogy élvezetes versenyek. Hát tegnap Lotussal toltam ugye olyan élvezetes versenyt, hogy a fülem kettéállt.
Itt is ugyanúgy élvezhetõ minden, egyszerûen csak az elején amikor nekiül az ember, többet kell gyaksizni, mint amennyit egy barbival mondjuk. Késõbb aztán már egyszerûbb, ha hozzászoksz, secperc alatt belerázódsz, ergo nem sokmindenkinek jelenthetne problémát, csak sokan paráznak...
de persze mindenki azt csinál amit, akar, csak rávilágitottam, hogy azért itt is vannak cseszett jó versenyek bizonyos idõpontokban, a bibi az ugye egy körforgás, ha nem jössz feljebb, akkor nem is járulsz ahhoz hozá, hogy "magasabb szinten" is mindig lehessen élvezetes futamokat menni.
de tökmidnegy 😊 mára nagyjából eleget pofáztam 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Skip Barber 2009: VIR, Watkins, LRP, Road America, Le Circuit Mont Tremblant, Carolina Motorspots Park, Road Atlanta, Homestead, Sebring, Laguna Seca, Thunderbolt N.J..
VW Jetta TDi 2010: VIR, New Jersey Motorsports Park, Mid-Ohio, Autobahn, Road America, TBD Mexico. Ezek se túl rövid pályák.
SpecRacer Ford 2002: Phoenix, Mosport, Sears Point, Mid America Motorplex, LRP, VIR.
Hát ez nyilván igaz, de akkor meg majd ki kell rá találni valamit. Igazából nyugodtan lehetne az is, hogy ha lenne dinamikus idõjárárás. (Szél, por, felhõs ég, napsütés, hideg száraz idõ)
Akkor az adott hétre, adott bajnokságban mindig lenne egy adott idõjárás ami ki lenne rakva az oldalra, aztán mindenki ugyanúgy nyomhatná.
"Amit Te leszedsz, az nem olyan set, mert az emberek nagyrésze belép a fórumra, és megnézi, hogy van-e set feltéve, és ha nincs olyan, amit Te leszedtél, akkor máris van valaki, aki nem azzal megy, amivel Te."
Ez vakduma szecsi. nyilván igazad van ebbe nem tudok belekötni, de aki kicsit is tisztában van az erõsorrenddel meg etc, az talál jó setet, és azzal simán hozhatja azt a szintet, ha tud úgy vezetni. Többféle settel mentem már eddig, és gyakorlással mindegyikkel nagyjából az elejébe érkeztem qual-on mondjuk. A héten is kipróbáltam két különbözõ setet és nem volt nagyon nagy különbség, hisz ha egy hozzáértõtõl töltesz le, akkor nyilván nem ad ki szart a kezébõl. Több hozzáért is van nyilván. A jó setup már általában egyféle, vagyis ott is van egy ideális, ami a leggyorsabb, elõzni is lehet vele, de még rendesen tapad is, mindenkinek ez a célja szerintem.
A PRO-n már elhiszem, hogy mindenki komolyan agyal és nem adják ki a tökéletes seteket. De ez nem érdekel. Meg kábé mintha most azt mondanád, hogy ha Volker odaadná a z igazi setjét bajba lenne tõlem. Vagy Huttu, hagy ne soroljak még pár embert. Ez nyilván nem igaz.
TOYA: jaja, az élvezetes KÖNNYÛ versenyek miatt. Te is azért nem mész f1-el csak nagy-ritkán mert neked gyors, nem szánsz rá annyi idõt, elvagy ott ahol.
Elobb utobb minden sorozathoz minden palya es auto elkeszulhet. A cel mindenkeppen ez lenne. De egyelore, mindenbol csak egy kicsit, hogy fogast talaljanak az embereken😉 Valszeg Ok is szivesebben adnanak ki egy komplett sorozatot (osszes palya osszes autoval), ami nagysagrenddel sikeresebb is lehetne, de az rengeteg ido es penz. Ez hosszutavu project, evekben kell szamolni. Ha egyaltalan tuleeli...
Termeszetesen a H-Patter es egy komolyabb pedal szett komoly penz, ezert nem is lehet kotelezove tenni. Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie, mennyire eri meg szamara ez a hobby.
En is szeretnek egy komolyabb H-Patternes valtos es egy fanatec pedalt, de csak egyvalami tart vissza, a penz😄DD
A Skippy, a Late Model, a Legends, a Soltice és talán még 1-2 autó az amivel általában lehet versenyt futni.
Szerintem ez nem a setup miatt van, hanem sokkal inkább az élvezetes versenyek miatt.
A nagy kategóriák ezért is nem sikeresek.
Hát nyilván, de pl nagyon szeretném tudni hol buktam most az idõmérõn valakihez képest 3 tizedet. Meg setupoláshoz is jó támpont a szektoridõkrõl nem beszélve.
Értelek én téged, meg korrekt válasz, csak ha az ember nem követeli ki múltkor a szektoridõt, akkor le merem fogadni, hogy a közelgõ update-ben sem lenne még benne. Legalábbis nagyon remélem hogy benne lesz.
ESÕ: igazad van, lehet sokan nem indulnának, de azért a jó esõ az jó reklám egy játéknak. És mivel ez amúgy sem egy kommersz cucc, eleve a HC szimrajongókat kellene megfogni, azzal pedig hogy van benne esõ, talán sikerülne is pár ember átcsábítani Legyen egy héten egy sorozatban csak 1 vagy másfél esõs nap, akkor sem történik semmi különös.
Értem én egyébként hogy nem setupolható a rookie szint vagy akármi és sokan vannak. De akkor most felmerül bennem egy kérdés.
Nagyjából egyensetup, ami azt jelenti, hogy elfogadod ami van és mész vele mint az állat, nincs nagy buhera. Én ugyanezt el tudom játszani a Lotussal is. Leszedek valahonnan valamit, aztán elfogadom ami van és nyomom mint az állat. Az elv mindkettõnél ugyanaz lényegében. Szerintem hülyeség amit irsz, egyszerûen azért mennem rookie kocsikkal mert a többire nem akarnak idõt fordítani, begyakorolni, vagy csak szimplán mint Toya túl gyorsnak tartják már õket.
A PRO az más tészta, ott szerintem nem azért nem lennék én sem a szeren, mert baszok tudni még setupolni, hanem mert sokkal bénább vagyok mint õk. Ezen a különbséges egy saját setup csökkenthetne, de nem olyan jelentõs mértékben.
a nagy piacra, tehát azért csak a népszerûségre alapozol te is.
de értem én ezt, kiv leszek egyébként mennyi "eredeti" pálya jön majd ki hozzá. nagyon nagy lenne ha az összes elkészülne idõvel.
Pedálügy; nah jah, végülis. Meg H váltó, egyszer talán, de azért ezekbõl jobb nem olcsó muri.
Plusz két dolog tart vissza; Akik elõl mennek általában tényleg nem bénák, a legtöbbször jól reagál le mindenki mindent, tudják a határokat, ezeket ki is használják, ergo lehet velük komolyan csatázni.
Ha lenne H váltóm és egy fanatec pedálom akkor viszont ugye visszaesnék a középmezõny közepére kábé. Ami nem mindig szerencsés, mert itt már több a béna (saját tapasztalat, rajtbalesetek, incidensek etc), és csatázni sem lehet olyan jót sokszor mert a középmezõny elég hig, itt aztán vannak tényleg bénábbak is. Szóval egy megoldás maradt, gyaksizni és H váltóstul valahogy az élmezõnybe kerülni. Gondolom én.
A V8 Supercars nem azert kell, mert annyira nepszeru, vagy mert Neked teszik, hanem azert, mert Ausztralia es Uj-Zeland eleg nagy piac😉 Lesz hozza egyelore 1-2 palya, aztan annyi😉
Akkor lenne atuto ereje, ha meg lenne mindket autotipus, es az osszes palya (foleg a varosiak, mert azok jelentik az igazi kihivast, az egyedi V8-at, Barthust-rol ne is beszljunk😛). De igy, "csak" a szokasos reklam, promo sorozat...
Ha meglesz, mehetsz vele 1-2 eredeti V8 palyan, aztan a tobbit bevallogatjak a szokasosbol😉
Ennyi erovel, lehetne szervezni ilyet most is. Bar nem ismerem a V8 auto felepiteset, de szerintem hasonlo "hid" van alatta mint a MonteCarlo-n, de valamivel - sokkal😛 - erosebb😉
"Azt hittem itt a legtöbben a legvalóságosabb élményt akarják..."
Nem, a legtobben gyozni akarnak, vagy minnel felszabadultabban versenyezni, szorakozni😉
Ha a legvalosagosabb elmenyt szeretnek, akkor pl. a Lotust-t nem ket pedallal nyomnak, pillango valtoval, redline-on elvaltva, Tiptronic-ot megszegyenito sebesseggel, hanem 3 pedallal, kuplunggal, H-patternel, blippelve, liftelve, ahogy kell😊)))
Persze, igy nem lehetne vegig unatkozni a versenyeket, messze a mezony elott😊))) <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Tudom neked pl nem számít ki ellen versenyzel, de én örülök ha egy addig elérhetetlen valakinek a tökeit meg tudom szorítani kicsit.
meg azért csak szimrõl beszélünk, ott meg tudtommal a tizedek/századok elleni harcról szól a dolog, szóval amíg tudok hova fejlõdni, addig hajrá.
Meg minnél jobban ismersz egy pályát és autót, ahogyan az ellenfeleid is, úgy annál jobb lesz a futam. Miért? Mert nem lesz olyan hogy gyámoltalanul belemész a kanyarba, mert ezt még nem érzed igazán meg etc, ott tartod keményen, mert voltál már ott, csináltad már ezt, és az ellenfél sem lacafacázik, mert õ is betéve vágja. Szóval szerintem jobb.
CR6 nem tetszik sajna, (nem is érzem :/) V8 az talán majd fog. 😊
Meg azér nekem ez igy még jó. Ennyi gyaksit meg minden nem tudnék még egy sorozatra szánni, majd ha ez már rutinból megy nagyjából akkor egy V8 talán belefér mellé. jobb is hogy késik igy. 😊
jah és bár fent leírtam, szeritnem meg pont, hogy akkor lesz igazán köze az autóVERSENYzéshez (!!!) amikor már tényleg TUDSZ is vezetni. konstans jó idõkkel, határon autózva.
Abban pl mi élmény van, hogy beülök egy másik kocsiba alig mentem vele még, majdnem minden második kanyarban keresztbe akarok állni, de még megfogom azért, közben attól parázok, hogy nehogy a bénázásom miatt valakit kiüssek... Ez versenyzés?
Eppen ezert lesz unalmas, mert raall valaki 1-1 autora, es azt nyomja orrba-szajba😉 A vegen mar nem sok koze van az autovezeteshez - a hianyossagok es az egysegesithetetlensegesseg (gyoonyoooruuuu!!!) miatt is -, es a versenyhez, mar csak reflex-jatek😉
A palyak elosztasanal biztos figyelik a statisztikakat. Azt tisztan lehetett latni, a 3 honapos szezonok utan, az uj tartalmak megjelenesenel, hogy fokozatosan kerultek be uj palyak a sorozatba. Nem ismerem a reszleteket, de tuti, hogy statisztikak alapjan rakjak ossze oket, hogy minnel tobben indulhassanak (mar megvasarolt tartalmak), es hogy minnel tobb embert 1-1 plusz megvasarlasara kesztessenek😉
Ha rajtad állna, kábé még 1.1-es verziónál tartana az iRacing...
Elõször is miért nem mennél egy versenyt sem? Mert béna lennél? 100%-ig biztosra vehetted hogy megkérdezem majd, akkor már igazán kifejthetted volna a véleményed, nem csak így odaszúrok egy tõmondatot aztán kapjabe.
Mindig azt mondom, és most is azt írtam hogy 5 vagy több autó nem kell.
Oválra egyenlõre fölösleges is.
Roadra a V8 még kellhet, jól jöhet, mert rFactor 2 alatt nagyon népszerû, az egyik legnépszerûbb mód Ez csak jelent valamit. Sokan jöhetnek emiatt még.
A többi tervezett kocsi számomra smafu, nem akkora húzóerõ, név, vagy sorozat.
ui: Azt azért vezesd már le szépen lécci, neked mi a f*szért bántja a szemed az amikor valaki alapdolgokat vár el egy szimulátortól 2009-ben?
Régen emlegettem a szektoridõt amikor még nem volt sehogysem (mint most), te akkor is csak azt hangoztattad, hogy minek...?!
Most levezetem szépen, hogy az esõ és az idõjárás mennyi plusz embert jelenthetne. (hisz jelenthet, rémlik mindenkinek mennyi téma volt arról még a külföldi fórumokban is hogy a GP3-ban anno milyen jól megoldották, most meg jóval utána, sehol semmi komolyabb dinamikus idõjárás. Fejlõdni kell és kész.
Még egy kérdés hozzád, - akinek telemetria sem kell gondolom.. - szóval a legtöbb aktív versenyzõ, legyen szó majd bármilyen road sorozatról általában kitörõ örömmel nyilatkozzák, hogy ez volt életem futama, ez volt a legnehezebb, a körülmények észbontóak voltak, de sikerült megcsináltuk etc. nehéz meló, de ha összejön egy szép eredmény, akkor nagyobb is az öröm. plusz verseny közben a sziv is jobban kalimpál majd.
Meghát te most szimezni akarsz vagy mivan?
Megáll az eszem komolyan. Azt hittem itt a legtöbben a legvalóságosabb élményt akarják, de te úgy néz ki közel sem.
Gondolom ha életben versenyeznél és esne az esõ valahol nem indulnál el a futamon. 😄 Ámen.
ui: bocs, hogy geci vagyok, de ez van. Tényleg nem értem, tényleg felhúz az ilyen érdektelenség, nekem nem kell, nekem jó így, én nem mennék, minek az, meg a hasonló hülyeségek.
Jah és tudom, szubjektiv. DE ha valaki szimulátorozik azt hittem alapvetõ egy minimum olyan szint, hogy mindenki ki szeretné próbálni igy vagy úgy, mindenki a legjobbat és legtöbbet várná el. Hát akkor vannak kivételek...