25347
  • sftomee
    Na. :) Sikerült. Frissítés pár percen belül kész is. :) Alig várom már. :D Mondjuk még nem tiszta egészen az oldalon a versenyek kiírása. :S
  • Norbi1990
    12$ért most van egy olyan lehetőség az új tagoknak hogy 3 hónapot tudsz menni. Kipróbálni érdemes ha szeretsz szimulátorozni, mert az egyik legjobb a piacon, sajnos ezt meg is kell fizetni, mert nem olcsó ha elkezdesz venni hozzá pályákat autókat plusz a előfizetést.

Az alap autókkal/pályákkal nagyon sokan mennek, úgyhogy biztos nem leszel egyedül.

Ha érdekel írj egy PÜ-t és elmagyarázom mit hogyan :)
  • sftomee
    Eszembe jutott még egy kérdés. Azt a pofás kis FW31-est használja valaki? Vagy olyan sokba kerül, hogy kevesen veszik meg?
  • sftomee
    Sziasztok! Erősen gondolkozom, hogy kipróbáljam-e ezt a cuccot. Igazából az tart vissza, hogy nem tudom mit várjak tőle. Hogy van-e lehetőség a versenyekre olyan embernek, akinek nincs sok pénze. Mert nehogy aztán pont az alap pályákon, az alap autókkal ne menjen senki, én meg maradjak egyedül mint a kisujjam. Tudom nem sok pénz ez a 12 dodo, de azért mégis szeretnék valami jót kapni a pénzemért. Vagy ez is olyan mint a WOW,hogy megveszem az alapot, aztán tunkolhatok bele havonta több ezret?
    Érdemes?
  • Norbi1990
    Az a baj, hogy elcsesztem a egészet mert Short Oválokat vettem amikor kezdtem a játékot, és elfogyott a pénzem, viszont ezeken a short oválos dolgokon nem nagyon szoktak lenni SK, Sprint Carokon és max hétvégén lehet menni Official Race-t mert ezek amcsik szoktak menni, viszont a Sprint Carért kapok pár creditet is, abból meg néha néha tudok venni néhány Road pályát is.
    Szóval elég bonyolult :D
  • bardocz
    Szerda-péntek-vasárnap-hétfőt ír a fórumban lévő versenynaptár. Nem lehet túl népszerű sorozat:\ A C-s változatban meg mégkevesebb van, kedd-csütörtök meg szombat versenynap.

A játékban lévő Daytona az a régi aszfaltozású, vagy már az új? Mert ha ez az újraaszfaltozott, akkor a munkásokat tutira innen vitték ki
  • Norbi1990
    SK modified kocsival csak éjjel vannak versenyek?
  • bardocz
    Úgy tudom a bankod középárfolyamán vannak az ilyen dolgok számolva.
  • sftomee
    És milyen árfolyamon számolja? Csak az érdekesség kedvéért.
  • gviski
    nekem nem szokott rájönni semmi pluszt, 12 dolcsi levon és kész
  • sftomee
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most akcióban 12$-ért 3 hónapot kapok elvileg. Mi jön még rá erre az összegre, ha kártyával fizetek?
  • Norbi1990
    Mindenki megkapja a creditet aki regisztrált a versenyre :D
  • Norbi1990
    Most megint ez van :D
  • Norbi1990
    Elindult a oldal
  • bardocz
    Mostmár 21-re tolódott el az időpont.
  • Norbi1990
    560 valamennyi volt nekem is. Érdekes lesz amikor újra belép EGYSZERRE a több ezer felhasználó :D:D
  • bardocz
    Amikor nálam lefagyott, akkor 500 valamennyit írt nekem.
  • Norbi1990
    De így már lehet nem leszünk 1500an sem.
  • bardocz
    Áhháá, nem tudtam, hogy mikor indult ottani idő szerint hivatalosan.
  • Norbi1990
    nem. 25 perc.
  • unrealnoise
    jaaah :) értem, nem semmi. :) köszi az infot. ez így logikus is. :)
  • bardocz
    Race will go off at 4:45pm ET.

Az jól sejtem, hogy sokára van?
  • fb
    na elvileg 22.45kor indul
  • bardocz
    Nem volt nevezés, hanem a nevezőknek fizetnek érte, ha van elég ember.
    Pont ezzel tesztelik, hogy az indy 500-on hogyan halna le a szerver a mostani állapotokkal.
  • Szmore84
    5$-t akkor kaptunk ha 2000 nevezo felett vagyunk
  • unrealnoise
    nem nagyon tudom miről beszéltek, megnézni lusta vagyok, de nem ártott volna ezek szerint valami komoly terhelhetőségi teszt a szervezeknek. pláne, ha elsőre élesben, rögtön 5 dolcsi volt a nevezés. nem okoskodok, de hogyhogy nem számoltak ezzel? :)
  • Norbi1990
    Nem tudom. Ha elmaradna akkor remélem megkapja mindenki a 5$t :D:D
  • Szmore84
    elmarad a futam szerintetek?
  • fb
    most nekem sem. internal server error. eddig a pillanatig 605 emberke regisztralt a mazdasra
  • bardocz
    Nálam még nem :o
  • fb
    na mukodik :)
  • Norbi1990
    LOL :D Nállam is :D
    1500 emberke megakasztja a serverüket XD
  • bardocz
    Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Ciki
    És ez csak egy Mazda tesztverseny, Indy 500-on mi lesz?:DD
  • bardocz
    Most nyomtam egy frissítést az oldalon, már le van halva a rendszer:D
  • Norbi1990
    Remélem ma meglesz a 2000 tag erre a Mazdás tesztversenyre :D
  • bardocz
    Na, mégiscsak elég hozzá az A-s verseny, a MPR-ben csak késett egy negyed órát a számláló:)
  • Norbi1990
    Szerintem igen! a MPR-be írja a feltételeket, hogy mi kell a szintlépéshez.
  • bardocz
    Most oválon B!.65-ös jogsim van. Ezt a Truckkal értem el. Hogyha most megyek A-s versenyeket, akkor nem fogom megkapni az A-s jogsit, mindenképpen kellenek hozzá a B-s versenyek?
  • Norbi1990
    Egyébként az 1. helyemet buktam ez miatt...
  • bardocz
    Mert ez a része egy kalap kaka a programnak. Olyanokért ad off tracket, ahol bőven a pályán van az autó, ellenben mondjuk WatkinsGlen első kanyarjában senkit sem büntet azért, mert szélesít, és ezzel rohadt nagy előnyre tesz szert. Az ilyen emberek azok, akik viszont a sikánnál meg nem tudnak féktávot venni, és ha bemész melléjük, akkor rádhúzzák, és összetörnek.