25347
-
sftomee #13149 Na. :) Sikerült. Frissítés pár percen belül kész is. :) Alig várom már. :D Mondjuk még nem tiszta egészen az oldalon a versenyek kiírása. :S -
#13148 12$ért most van egy olyan lehetőség az új tagoknak hogy 3 hónapot tudsz menni. Kipróbálni érdemes ha szeretsz szimulátorozni, mert az egyik legjobb a piacon, sajnos ezt meg is kell fizetni, mert nem olcsó ha elkezdesz venni hozzá pályákat autókat plusz a előfizetést.
Az alap autókkal/pályákkal nagyon sokan mennek, úgyhogy biztos nem leszel egyedül.
Ha érdekel írj egy PÜ-t és elmagyarázom mit hogyan :) -
sftomee #13147 Eszembe jutott még egy kérdés. Azt a pofás kis FW31-est használja valaki? Vagy olyan sokba kerül, hogy kevesen veszik meg? -
sftomee #13146 Sziasztok! Erősen gondolkozom, hogy kipróbáljam-e ezt a cuccot. Igazából az tart vissza, hogy nem tudom mit várjak tőle. Hogy van-e lehetőség a versenyekre olyan embernek, akinek nincs sok pénze. Mert nehogy aztán pont az alap pályákon, az alap autókkal ne menjen senki, én meg maradjak egyedül mint a kisujjam. Tudom nem sok pénz ez a 12 dodo, de azért mégis szeretnék valami jót kapni a pénzemért. Vagy ez is olyan mint a WOW,hogy megveszem az alapot, aztán tunkolhatok bele havonta több ezret?
Érdemes? -
#13145 Az a baj, hogy elcsesztem a egészet mert Short Oválokat vettem amikor kezdtem a játékot, és elfogyott a pénzem, viszont ezeken a short oválos dolgokon nem nagyon szoktak lenni SK, Sprint Carokon és max hétvégén lehet menni Official Race-t mert ezek amcsik szoktak menni, viszont a Sprint Carért kapok pár creditet is, abból meg néha néha tudok venni néhány Road pályát is.
Szóval elég bonyolult :D -
#13144 Szerda-péntek-vasárnap-hétfőt ír a fórumban lévő versenynaptár. Nem lehet túl népszerű sorozat:\ A C-s változatban meg mégkevesebb van, kedd-csütörtök meg szombat versenynap.
A játékban lévő Daytona az a régi aszfaltozású, vagy már az új? Mert ha ez az újraaszfaltozott, akkor a munkásokat tutira innen vitték ki -
#13143 SK modified kocsival csak éjjel vannak versenyek? -
#13142 Úgy tudom a bankod középárfolyamán vannak az ilyen dolgok számolva. -
sftomee #13141 És milyen árfolyamon számolja? Csak az érdekesség kedvéért. -
#13140 nekem nem szokott rájönni semmi pluszt, 12 dolcsi levon és kész -
sftomee #13139 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Most akcióban 12$-ért 3 hónapot kapok elvileg. Mi jön még rá erre az összegre, ha kártyával fizetek? -
#13138 Mindenki megkapja a creditet aki regisztrált a versenyre :D -
#13137 Most megint ez van :D -
#13136 Elindult a oldal -
#13135 Mostmár 21-re tolódott el az időpont. -
#13134 560 valamennyi volt nekem is. Érdekes lesz amikor újra belép EGYSZERRE a több ezer felhasználó :D:D -
#13133 Amikor nálam lefagyott, akkor 500 valamennyit írt nekem. -
#13132 De így már lehet nem leszünk 1500an sem. -
#13131 Áhháá, nem tudtam, hogy mikor indult ottani idő szerint hivatalosan. -
#13130 nem. 25 perc. -
unrealnoise #13129 jaaah :) értem, nem semmi. :) köszi az infot. ez így logikus is. :) -
#13128 Race will go off at 4:45pm ET.
Az jól sejtem, hogy sokára van? -
fb #13127 na elvileg 22.45kor indul -
#13126 Nem volt nevezés, hanem a nevezőknek fizetnek érte, ha van elég ember.
Pont ezzel tesztelik, hogy az indy 500-on hogyan halna le a szerver a mostani állapotokkal. -
Szmore84 #13125 5$-t akkor kaptunk ha 2000 nevezo felett vagyunk -
unrealnoise #13124 nem nagyon tudom miről beszéltek, megnézni lusta vagyok, de nem ártott volna ezek szerint valami komoly terhelhetőségi teszt a szervezeknek. pláne, ha elsőre élesben, rögtön 5 dolcsi volt a nevezés. nem okoskodok, de hogyhogy nem számoltak ezzel? :) -
#13123 Nem tudom. Ha elmaradna akkor remélem megkapja mindenki a 5$t :D:D -
Szmore84 #13122 elmarad a futam szerintetek?
-
fb #13121 most nekem sem. internal server error. eddig a pillanatig 605 emberke regisztralt a mazdasra
-
#13120 Nálam még nem :o -
fb #13119 na mukodik :) -
#13118 LOL :D Nállam is :D
1500 emberke megakasztja a serverüket XD -
#13117 Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Ciki
És ez csak egy Mazda tesztverseny, Indy 500-on mi lesz?:DD -
#13116 Most nyomtam egy frissítést az oldalon, már le van halva a rendszer:D -
#13115 Remélem ma meglesz a 2000 tag erre a Mazdás tesztversenyre :D -
#13114 Na, mégiscsak elég hozzá az A-s verseny, a MPR-ben csak késett egy negyed órát a számláló:) -
#13113 Szerintem igen! a MPR-be írja a feltételeket, hogy mi kell a szintlépéshez. -
#13112 Most oválon B!.65-ös jogsim van. Ezt a Truckkal értem el. Hogyha most megyek A-s versenyeket, akkor nem fogom megkapni az A-s jogsit, mindenképpen kellenek hozzá a B-s versenyek? -
#13111 Egyébként az 1. helyemet buktam ez miatt... -
#13110 Mert ez a része egy kalap kaka a programnak. Olyanokért ad off tracket, ahol bőven a pályán van az autó, ellenben mondjuk WatkinsGlen első kanyarjában senkit sem büntet azért, mert szélesít, és ezzel rohadt nagy előnyre tesz szert. Az ilyen emberek azok, akik viszont a sikánnál meg nem tudnak féktávot venni, és ha bemész melléjük, akkor rádhúzzák, és összetörnek.