25347
  • Solt
  • santibi
    Elvileg azt mondták bent, hogy a GT40 nem sokára kijön. A gumimodell pedig max. szeptemberre minden autóra készen lesz. Én úgy tervezem, hogy szeptember közepe körül indulna a bajnokság.
  • Norbi1990
    Azt lehet tudni, hogy a GT40es bajnokság mikor fog indulni?
  • bardocz
  • Norbi1990
  • santibi
    Az iRacers liga szervertagjainak hamarosan egyedi árai lesznek az iRacingben. Előfizetés marad féláron és nagy valószínűséggel az autók pályákból is lesznek igen jó kedvezmények. Ez azután lesz ha készen leszünk a bemutató filmmel amiben teljes körűen bemutatjuk az iRacinget magyarul.
  • gviski
    nincs meg a V8 :-(
  • santibi
    Sziasztok! Holnap azaz Jún. 2-án tervezünk egy V8 tesztfutamot Watkins Glenben. Várunk mindenkit szeretettel.
    iRacers
  • bardocz
    B csoportban már az ötödik héten versenyezhetnénk, ha nem veszik ki az új kocsi megjelenéséig
  • Dietrich
    Holnap lesz az Indy500 verseny.
    Wilsonék elvoltak ;)

• Szmore84
    Ha minden osszejon akkor plexire raragasztom ami meg lesz vilagitva pirossal kékkel, és ráteszem valahogy a szimulatoromra.
  • bardocz
    Atlasban nem lehet olyat csinálni, mint amit motecben lehetett, hogy a gumi külső-középső-belső hőmérsékletét is mutassa? Az annyira jó volt, igaz totál irreális:D Meg esetleg még a gumikopást ugyan így mind a négy kerékre.
  • gviski
    nagyon jó :-) és ezt hova?
  • Szmore84
    Tegnap kicsit unatkoztam és kicsit reszelgettem
    iracing logo
  • gviski
    Ezen a héten se lesz NW kicsi kocsi? :S
  • sftomee
    Igaz hogy nem volt valami erős a felhozatal, de ma volt három 1. hely és egy 5..:) Én minden apróságnak tudok örülni. :D Talán most már felfele is mennek a pontjaim.
    A visszatérőkről annyit, hogy sokan tényleg homály módjára jönnek vissza. Ha lehetőség van, én most már próbálom kitalálni, hogy kb hova fog érkezni. Kivéve, ha észbekap, és pont félrehúzódik, de pont oda ahol én akarom nagy egyensúlyozás árán kikerülni.
    Amíg nem próbáltam ezt a cuccot, én nem játszottam emberek ellen autós szimmel. Furán nézek, néha milyen helyzetek jönnek elő. Elég nehéz clear race-t csinálni. Egyszer sikerült ma South Boston-on. Megizzadtam, mikor
    az előttem lévő 3 autó olyat szaltózott egymás után, hogy öröm volt nézni. :D Utolsó előtti körben meg az egyik lekörözött nekivágódott a belső falnak és pont pár centire tőlem pattant vissza. Éppen elmentem közte meg a fal között. :D
    Bocsi, hogy olyan sokat írok!
  • sanzik
    Persze én sem akarom megölni magam,azt próbáltam megfogalmazni,hogy aki onnan jön vissza az ne hőbörögjön ha nincs helye...
  • bardocz
    Én inkább figyelek rájuk, mert biztos, hogy a marhája rámhúzza. Meg ha ott belső ívre megyek, akkor semmi esélye nem lesz elmenni mellettem. Rövidebbet úgyse tud fékezni, a sikánban ezek főleg nem.
  • sanzik
    Ami a rázókövön túl van az nálam a bukótér még ha le is van aszfaltozva.
    Ha valaki onnan kolbászol vissza az figyeljen arra aki a pályán jön. Én sajnos nem tudok azokra tekintettel lenni akik onnan jönnek vissza.
  • ujhazi
    Watkins G T1-et tudom hogy nem használják olyan intenziven a valóságban, mint hibázó emberek az iracingben, én csak azt mondtam hogy az ottani aszfalt a pálya része.

amugy az a kanyar sok vitára ad okot, pl: mi van ha valaki a külső részre kerül saját hiba miatt, akkor a kanyar utáni beszükülésnél ráhuzhatja -e a másikra azzal az indokkal hogy adjon neki helyet.
  • Norbi1990
    okayamán nem kaptam Off Trackot és kaptam levágásért fekete zászlót
  • bardocz
    Ha az autó fele lelóg, akkor adja az off tracket, már kitapasztaltam. És amúgy igenis nevetségesen működik néhol, Spaban a pálya vége felé van egy rész, ahol ha rámész fél kocsival a rázó melletti zöld részre, kapod a büntetést, de ha a zöld rész előtt még kimész a pályáról, és az aszfalton elhaladsz a zöld rész mellett, nem ad semmit. Watkins Glenben meg nem használják a valóságban sem a kifutó részt, főleg nem úgy, ahogy pár ember itt, igenis büntessen érte.
  • ujhazi
    az off the track az nem szigorúság kérdése és nem pályafüggő, és nincs olyan hogy engedékeny -e vagy sem, Watkins T1 kifutó rész az a pálya része.
    A rázókő a pálya része, a fű - homok nem, ha nem vagy három (ha jól tudom) kerékkel a pálya akkor az off the track.

@sftomee:
    a semmiért nem szokott off-the track-et osztani, hidd el, a program nem egy hónapos fejlesztés, milliméter pontosan osztja a pontokat.

Pl:Limerock T5 és T7 rázókő végén ha kicsit porfelhőt csinálsz első kerékkel abból nem lesz pont.
  • gviski
    ez pálya függő, valahogy szigorúan veszi, pl SPA az elégé ilyen, valahol meg nem pl Watkins Glen, ott T1ben annyira mész ki amennyire nem szégyelled.
  • sftomee
    Egyetlen bajom van. Túl szigorú szerintem az off track.. Megint nem volt clear race, pedig nem ütköztem senkivel, viszont kiosztott jópárat a semmiért. Talán egy volt jogos. A hátsó bukkanós kanyarnál levágtam picit. Viszont a többiekre szavam sem lehet. Korrekten félrehúzódtak, mikor mögéjük értem. Ez most jól esett. :]
  • sftomee
    Most nem szomorkodok, mert nyertem még egyet. :D
  • Szmore84
    Nekem is volt mar ilyn verseny, jeleztuk tobben iracingnek, és a srácot fel is fuggesztettek
  • Szmore84
    hibaztam t1-ben
  • Norbi1990
    LOL.
    Az ilyeneket fellehet jelenteni valahol a Iracingnek.
  • sftomee
    És ez még nem elég. A legutolsó emberke, mikor lekörözésre került volna sor, elkezdte zárni az íveket! Kacsázott előttem, belefékezett meg kanyarban is előadott pár figurát. Látszott direkt szopat. Egyszer volt is miatta off track... Hihetetlen! :D Bocsi a kisregényekért! :D
  • sftomee
    Nahát, nyertem egy versenyt. :))) Igaz egyszer koccantam. Kb tíz körig vezettem. Aztán Elcsesztem a szokásos első kanyart. Megelőzött a mögöttem lévő. De utána lassabb volt, mondom visszaveszem én a helyet. :)Ki akartam fékezni, de annyira bátor azért nem vagyok. :D Aztén én kicsit előbb fékeztem a célegyenes végén, mégis csak belül vagyok gondoltam. De túl sok volt a fék. Majdnem neki mentem. Gondoltam... A srác meg már húzta rám finoman a kormányt, én meg nem mertem nagyon rángatni, mert kitudja hova csúszok. Egy kis seggbekocc. De utána meg előtte is elmaradt mint a borravaló. Lehet anyám csuklik. :O Na mindegy.
  • Norbi1990
    Alakul :)
  • sftomee
    59.682 utána meg 59.686 :D
  • Norbi1990
    Jah, de nem tudott válaszolni hogy miért nyomott úgy ki, mert lelépett.
    Láttam a végén, hogy volt elől minden és hátraestél. Téged is kinyomtak?
  • Szmore84
    Norbi hat az nem volt szep ahogy kiraktak. de szépen feljottel a vegere
  • sftomee
    Huhh! Az utolsó mondataimat én se teljesen értem. :D:D:D Nem így akartam. Bocsi! :D
  • sftomee
    Köszi! De kb 10 perce, mikor a rázkódástól leesett fejre a billentyűm és ügyesen megnyomódott a tab amivel előjott. Viszont a windows gomb is... Amivel viszont gyors kör közben a windows jött elő. :) Mikor visszaléptem, néztem is, hogy mia franc az. Ó, mondom, ez nem rossz. :D Tényleg hasznos kis cucc. Így már tudom, hol kéne javítani. Az optimal sector részt nem egészen értem. :S Mi szerinte optimális a szektor? A legjobb szektoridőm szerinte amit valaha ott mentem? Mert az optimális köridőt azt értem. A legjobb szektoridőkből összerakott képzeletbeli köridő. :) Elvileg.
  • fb
    hello,
    szektor idoket (meg sok miegymast) a TAB-bal hozod elo
  • Norbi1990
    Tegnap engem is kinyomtak, pedig nem Rookie volt.
    Sajna vannak ilyen emberek. Ha előzni akarsz biztonságosan akkor T1-be belülről kell kifékezni a másikat.
  • sftomee
    Itt fogyatékosok is játszanak? Már megint kicsesztek velem 2. rajtkocka, együtt fordulunk, erre kitol a fűre... Ezt már nem bírom idegileg...