25347
-
#13269 Ettől a matek előadóm szerintem elájulna:D -
#13268 -
santibi #13267 Az iRacers oldala újra megy most már magyar szerveren. http://iracers.hu -
#13266 Jaja. -
#13265 Gondolom csak új belépőknek ? -
#13264 2 hónapot ad pluszba a 1 hónaphoz.
Vegyél 1et kapj 2őt ingyen. -
Rainbow15 #13263 Ez nem teljesen világos. Valahol írja, hogy 2 hónap 1 áráért, alatt meg 3-at ír. (nem vagyok nagy angolos) -
#13262 Buy 1 Get 2 Free - $12 most néztem most ez az akció van -
yodamastah #13261 Ja az iracers-nel van ilyen 50%os promo. De nem csak ugy a levegobe, hanem azoknak akik az iracers bajnoksagban reszt is vesznek. Az iracers.hu ujra mukodik, de egyelore meg nem 100%-os, dolgozunk az adatbazis helyreallitasan. -
#13260 Csak én veszem észre úgy, hogy az mx5 mindenért szórja a 4x-et? Előttem lévőt kicsit megtoltam egyenesben, mert ahogy kivágódtam mögüle, berántotta elém a kocsit. Ha elhúzom a kormányt, akkor kiforgatom, fékezni emiatt nem fogok, ezért inkább toltam rajta egy kicsit, egyik autónak sem lett baja, csak ő gyorsult pár km/h-t, és kapásból 4x. Oválon ekkora lökés az még bőven 0x kategória. -
Rainbow15 #13259 na ilyen promo kódokra én is gondoltam, majd megnézem sok helyen hátha van valami jó. -
#13258 Ha jól tudom akkor az Iracersnél lehet kérni promociós kódot amivel 1 éves előfizu 50$ lesz. Nem tudom, hogy él-e még ez. -
#13257 Jaja, nagyjából, 40$-t lehet összesen összeszedni, és 100$ az éves előfizetés. -
#13256 Amit megveszel megmaradnak :)
Hát 1 szezon alatt 10$-t lehet összeszedni maximum, de Rookie-ba nem kapsz creditet csak D-től felfele. 1 szezon kb 2-3 hónap minden héten cserélődik a pálya. 1 év alatt összelehet szedni szerintem egy fél éves előfizetést ha nem veszel autót se pályát a creditjeidből. -
Rainbow15 #13255 köszi.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha lejárna az előfizetésem, utána el fog veszni valamennyi idő után az addig megszerzett cuccaim? (gondolom, hogy nem, de azért megkérdezem :) )
És mennyire nehéz annyi kreditet összehozni, hogy elég legyen a következő időszak előfizetésére? Vagy nem úszom meg azt a havi kb. 10$-t? -
#13254 Az autók 11$ pályák 11$ és 14$-ba kerülnek. Ha van élő előfizetésed bármikor tudsz menni, de csak akkor ha van neted, offline sajnos nem lehet használni.
Bármikor tudsz felmenni Practicere gyakorolni, sajnos a Rookie kategóriába vannak idióták, ezt a Rookie időszakot túl kell éllni. Ha gyors vagy és a pole-ból indulsz akkor csak a 1. kanyarba kell figyelned, nehogy megtorpedózzon valaki, meg a lekörözéseknél.
A pontok úgy vannak, hogy vannak a bajnokságon belül szezonok. 1 szezon pl 12 verseny hetet foglal magába amin tudsz szerepelni. Ha a bajnokság D licenszes és részt veszel 8 hétig minden versenyhéten legalább 1szer akkor kapsz érte iracing creditet amit feltudsz használni pálya, autó vagy előfizetés vásárlásakor.
De olyankor is kapsz ha például bejuttatod valamelyik haverod/ismerősöd az iracingbe.
Ezt úgy lehet, hogy amikor regisztrál és megadja az adatait lesz egy olyan mező, hogy "Reffered by". Ide annak a tagnak a email címét kell megadni aki bejuttatja a másikat, így kap érte 10 iracing creditet. -
Rainbow15 #13253 Lehet beruházok rá. Tetszik, jóval nehezebb irányítani mint egy rfactort, olyan LFS feelingje van.
Az alap autókon kívül fizetni kell egyéb autókért, és mindegyik ugyanannyiba kerül?
Bármikor tudok versenyezni, úgy mint rfactor vagy simbin public szervereken? (csak éppen nem idiótákkal gondolom)
Licensz hosszabbítására kreditet nem lehet nyerni? :P
-
santibi #13252 következő iRacers bajnoki élő Tv közvetítéssel. KÉP -
#13251 Csak Paypallal. -
Rainbow15 #13250 Sziasztok
Moneybookers-el lehet fizetni? -
santibi #13249 Az iRacers.hu oldala pár napig nem lesz elérhető. Költöztetjük magyar szerverre az oldalt. Szíves elnézéseteket és türelmeteket kérjük. Természetesen a hétfői Star Mazda Okayamai futamot ez nem befolyásolja. -
#13248 Nem látszanak nekem se. -
#13247 Nálatok sem látszanak az eredmények, meg versenyzői oldalon a statisztikák? -
#13246 Meg az új Nationwide kocsi is. -
yodamastah #13245 Jun 22.en jon az uj gumi :D -
#13244 -
#13243 Csillogós fülbevalós portugál hülyegyerek, így már mindent értek. -
#13242 Eszem f.szom megáll, hülyegyerek az egyenesben ötször vált ívet, amikor mellette vagyok kanyarkijáratnál majdnem beletol a fűbe(csak belefékeztem, azért nem), utána a célegyenesben amikor már mellette van a kocsim orra, akkor rámhúzza, és összeérünk, és ezek után van pofája azt mondani, hogy drive carefully. Hát elmegy az ilyen a büdös kurva anyjába úgy istenigazából. -
#13241 Woohooo, van Class B fixed! -
santibi #13240 fórumon -
santibi #13239 Sziasztok!
Tervezünk holnap este egy V8 tesztfutamot Spában. Lehet TV közvetítés is lenne. Aki szeretne indulni kérem itt vagy az iRacers fórumon jelezze. Köszönöm. -
ujhazi #13238 Oval jogsi. -
#13237 Ha ovál szériában van egy road verseny, akkor az ott történő dolgokat a road vagy az ovál jogsi bánja? Road lenne logikus, csak így elég kellemetlen, mert A-s road versenyen nem tudok indulni majd, és feljebb lépni meg esélyem sincs, lévén hogy a B-s nascar bajnokság nem indult, amiben amúgy asszem szintén lett volna road verseny. -
BIKLEVENTE #13236 Köszönöm a válaszodat. Belevágok a W7 64-be.
Mosolyog -
santibi #13235 -
santibi #13234 -
santibi #13233 -
santibi #13232 video -
#13231 Semmiféle gond nincs 64bites win7-el G25-el. Ki, mivel rémisztgetett?
Inkább ilyen apró utilok szopósak maximum még 64 biten, vagy kevésbé általános használatú, szélsőséges dolgok. -
BIKLEVENTE #13230 Sziasztok!
Egy kis segítségért fordulok hozzátok: eyefinity miatt kell váltanom w7-re(ha jól tévedek), 32 bitest vagy 64 bitest rakjak, ha nem szeretnék szívni a G25-tel ?
Nem nagyon tudom melyik a jobb összességében de itt most az IRACING és a G25 a legfőbb szempont.
Kösz a segítséget.