25347
-
Erdekes megoldas, az biztos;) -
mumus70 #24224 6:10-nél ott mi volt a koncepció? :D :D Akkor foglaljunk helyet itt az ív közepén, és szívjunk el egy cigit? :D :p -
#24223 Nem volt unalmas az első pár kör a 35. helyről :D
-
tbazsi95 #24222 -
#24221 Neked semmit ! Szerintem ha a kigyorsításra megy akkor jobban járt volna......és 15 mp-vel előtte is rád zárta az ajtót ...... szemmel láthatóan ideges volt a megcsúszás miatt , hogy támadóból védekezőbe kellett átmennie ! -
#24220 Mentem egy Blancpain futamot.
Kipróbálgattam a Audit, McLarent és a BMWt és végül ezen a pályán nálam a BMW volt a leggyorsabb így azzal mentem éles versenyt. Jó kis autó ez, nagyon stabil és kanyarodik is, ellenben az audi. Hát az nekem kegyetlen fos, pedig már csináltam saját setupot is de nem tudtam arra késztetni, hogy bekanyarodjon és stabil is legyen.
A futamról annyit, hogy volt egy eset 22:45-től nézzétek (a videó végén vissza van lassítva kívülről az eset 58:50) amit sajnos már nem tudtam elkerülni és összeértünk a másikkal. Nem sokat tudtam tenni, olyan belül fordultam ahogy csak bírtam, a kormányt is fordítottam de a kocsi nem kanyarodott már eléggé...
Mit lehetett volna tenni szerintetek? -
GeriDoc #24219 Gentlemen! Open yooooouuuuur wallets!
Nekem az a bajom ezekkel, hogy gyakorlatilag F1 (egyszerűen túl gyors). Mire a setupoláshoz elérnék, k..va sokat kellene menni, hogy egyáltalán ismerjem, hogy mit tud az autó. Plusz itt is no ABS, plusz energiavisszanyerés/töltés kikísérletezése, stb. Ezek az igazán nolifer autók. Itt a minden nap gyakorló, és a beugró között 5 mp különbségek lesznek. Aztán ha jól lesz lemodellezve (azért az menni szokott), akkor 1 monitorral ezek az autók felejtősek, nem lehet belőlük kilátni.
Plusz ez a marketing, amivel eladják a 2016-os autókat..... Pont, hogy FE autóval kellene kijönniük, vagy minimum egy DPi-vel.
Sírás OFF. -
VincentVG #24218 detto nálam is ez a szitu, súlyosbítva azzal h én az Audit tuti megveszem majd és nem megyek vele versenyen 1m-t sem :))
(később pedig bosszankodok, hogy már megint miért már megint miért...)
A HANGJÁÉRT!!! :) azér' -
#24217 meg most már úgy sem fogsz iracingezni, mert kijött a mindent verő project cars 2 (bár ahogy hallom, az FFB még nem igazán működik) -
#24216 Az iR-nek ismet sikerult idoben lepnie, amire kiszallnak a csapatok, addig bekerul a jatekba is:DD -
mumus70 #24215 Ismét két autó amivel a büdös életbe nem fogok menni..... setupolás - 3-4 mp előny körönként.... :p -
goldboy #24214 -
#24213 Magamnak csinálom mert nagyon zavart, de 18an letöltötték
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.09.14. 10:12:14 -
#24212 Gondolom az az elsodleges cel, hogy neki jo legyen, es ugy mar megeri. Ha esetleg mast is erdekel, az mar csak bonusz;) -
mumus70 #24211 Attól tartok érdeklődés hiányában ezt tök magadnak farigcsálod, senki nem jár errefelé a menüben.... -
#24210 Kicsit kibővítettem, most már van fixed mode ahol nincsenek felesleges szerkesztést segítő vonalak:
-
#24209 Hát, ránéztem de ez sem tetszik annyira. Maradok a scriptnél -
endy papp #24208 Szint úgy.("Popular Races") -
#24207 Popular Races Guide :) -
#24206 Nah, linket kérek mert a katyvasz miatt csináltam ezt (mondjuk így már nagyon jó, hogy csak azt látod ami tényleg érdekel)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.09.13. 08:51:45 -
mumus70 #24205 Én innen még soha életemben nem mentem futamra.... Onnan szoktam ahol szépen sorban ki van rakva 15 perces turnusban, most nem tudom a nevét. Ez nekem katyvasz volt mindig is.... :D -
#24204 Akit érdekel, összedobtam egy széria elrejtő szkriptet. Lehet hogy javítok még rajta, de attól már elérhető. Csak Chrome-al megy, kell hozzá a Tampermonkey kiegészítő. A széria ID-t nézi így új lekérdezés esetén is tökéletesen működik.
1. https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo?hl=hu
2. https://openuserjs.org/scripts/krisztiantobias/iRacing_hide_series
(az mondjuk jogos kérdés, hogy ha nekem 2 óra volt jquery-s trükközéssel, akkor alapból ők miért nem képesek rá)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.09.12. 23:19:33 -
Mik #24203 New cars have no fuel limit in official BSS sessions
De elvileg már megoldották. :D -
#24202 Az lehetetlen. Akkor elbasztak vmit de nagyon az Iracingnél -
Mik #24201 Az létezik, hogy a Ferrari gt3 kibírja egy tankkal a BES sonomai futamot?
A resultokat nézve pit nélkül megcsinálja az első helyezett, míg audival gyakorolva max 18kört megyek el a 28körös futamból.
Ha ez így van, akkor elég OP fegyver lett a Ferka. :D -
tbazsi95 #24200 Báldi volt kint Sonomában Simracewayéknél :D :D -
#24199 Nem tudom mi van vele. Most próbáltam bejelentkezni de nem tudom a jelszavam.
Még van náluk asszem pénzem amit valószínű soha sem fogok megkapni :D -
#24198 Nem voltam én kint sajna.
A Mitsubishi EVO X pont az az autó volt amivel nem tudtam sehogy se olyan gyorsan menni mint a többiek :( -
#24197 Emlekszem:) Te voltal kint amcsiban is naluk?! -
mumus70 #24196 Az a platform becsődölt? Vagy mi lett vele? Én is gurulgattam vele régen :D -
#24195 SRW-ben jó volt mert mindig benne voltam azok közt akik nyertek
Iracingbe meg nem valószínű :D -
mumus70 #24194 Greger Huttu megint bezsebel egy kis kosztpénzt, félkézzel..... :D :p -
#24193 Ezek a dijazasok sose voltak a kedvenceim:/
Miert kell 3 embernek elosztogtani 1750$-t, miert nem lehet pl. az osszes indulo elso harmada kozott, valami aranyos/sulyzott elosztas rendszert talalni?!
Persze az 1000$ csabito lehet, de realisan csak 100 emberbol 1-nek;D Igy ranezesre is tudom, hogy szamomra semmit nem er a nyeremenyuk:D
Valszeg az elso harmadba sem kerulnek be, de ott azert beprobalkoznek:P
Az SRW-ben is ez "rossz" elosztas volt, mindig ugyanaz a nehany embert nyert meg mindent. -
#24192 Fizetos Tiem Attack.
Ezekbol a RANDOM resz az erdekesebb, mert az elso haromba ugy is lehetetlen bekerulni:DD
Ferrari GTE –FIXED SETUP
Xfinity Cars FIXED SETUP
410 Sprint Car - 4 Tracks
Prizes for the three featured TA series:
First Place: $1,000 U.S. cash
Second Place: $500 in iRacing credits
Third Place: $250 in iRacing credits
Plus three random selections for participants who complete the full Time Attack (all tracks) receive $100 in credits each for each of the three featured series. All of the Time Attack series, including the Featured Series mentioned above, kick off in Week 1 of Season 4. -
#24191 Kinezetre minimalis kulonbseg van, itt-ott body kitt, hatso szarny, hutes, beomlo, gumik. A GTE-nel "tapadosabb, slick-esebb" a gumi, nagyobb a leszorito ero, foleg kanyarban mas. Lehet allitani diffi-t (nem csak preload-ot) es az atteteleket is. A GT3 elvileg erosebb, igy egyenesben gyorsabb (lehet), de kanyarokban a gumi es az aero miatt stabilabb, gyorsabb. Az FFB is (kicsit) mas, valszeg az aero es/vagy a leszorito ero miatt.
Extra reszletekbe (beallitasok) nem masztam bele, de valszeg a beallitasok mertekeben is van kulonbseg (pl. hasmagassag). A GTE-t jobban szabalyozzak, hogy "egyformabbak" legyenek. -
#24190 A Ferrari GT3 és GTE között az ABS-en kívül mi különbséget érzel v. látsz ? -
VincentVG #24189 Teljesen egyetértek.
Reménykedtem benne, h RUF fixed szépen átúszik Porsche Cup Fixed be...
Bár értem a gondolkodást mögötte, úgy már senki nem futna RUF-al..
-
Tegnap en is Snetterton-on teszteltem. Nem a legnepszerubb palyak egyike, de nekem megis az egyik kedvenc. Tele van "furcsa" (club track-es) kanyarokkal: viszonylag szuk, sok eles kanyar, visszaforditok, elsore ritmustalannak tuno kanyarok, folyamatos eros fektav alatt balos-jobbos, egyre szukulo kanyar, eles kanyarbol folyamatos kanyar-toresbe gyorsitas stb.
Erdemes raszanni nehany tiz kort, tobbfele autoval, ha meg van a ritmust, eleg hangulatos. Lokdosodos turaautozashoz tokeletes:D
Ket sorzoatban 5-5 kort mentem 4 autoval, az egymashoz viszonyitott idok:
Ferrari 488 GTE: 0.0sec
BMW Z4 GT3: +2.8sec
Ferrari 488 GT3: +3.0sec
Mercedes AMG GT3: 3.7sec
Ez most Snetterton, mas palyan (foleg mas ember kezeben:P) ez teljesen mas is lehet:)
Gyari deafult seup-ok (csak szarny es diff. preload allitas volt), es nem akartam megvaltani a vilagot;) Vezetesi elmenyre es "mukodesre" mindegyik mas, igy megszokva es rahangolodva mas idok is johetnek.
De teny, a Ferrari GT3 eleg jol autozhato. A BMW 5 kor alatt "biztosabbnak" tunt, de 5 kor alatt erezhetoen elkezdte elnyalni a gumikat.
A Ferrari GT3-ban ami furcsa volt, az a gazelvetelnel a diffi (elegge beharap). Megszokas utan (fek + minimal gazallassal) valszeg komoly kanyar tempot lehet bevinni. Mivel GT3, a diffit nem lehet allitani csak a preload-ot. Valszeg azzal hangolhato, de az "egysegesseg" miatt mindegyiket 50%-osra allitottam. -
Mik #24187 Na most fogom összezavarni az iracing headquarter dolgozóit. Kijött az új build,Ferrari gt3 helyett gyorsan megveszem az amg gt3-at. Nem fogják érteni. :D
Most próbálta ki az új pályán (Snetterton) JP a twitchen, nagyon könnyen vezethetőnek találta, szóval a 17s4-re meg is van az op gt3-as autó. -
#24186 Az alapján ahogy nézem a jobb streamereket az évről évre utánahúzott alap setupok nagyjából használhatóak, maximum a váltón kell állítani meg a szárnyon pályától függően. Persze én is úgy mondom ezt, hogy a fixed szériákat kedvelem inkább