25347
  • attila46
    Sajnos a felsö menüben egy setup guide sem elérhető....
  • santibi
    Sziasztok.

Ha valakinek szüksége van 3 hónapos ingyenes promókódra új előfizetők számára, vagy 50%os 1 éves előfizetői kódra meglévő előfizetők számára (akár lejárt is hosszabitható vele) írjon emailt a [email protected] e-mail címre.

Üdv.
  • zimapeti
    Na ez után mossák ki magukat a nagy Youtuberek, utolsó helyről indulva első hely, közben végig dumálva, csetelve, :))
  • alma2
    Ha nem vagy eleg gyors, bar ez allitolag epp megszunik, de biztos van helyette mar mas :)
    cheat
  • Alexease
  • Alexease
  • zimapeti
    WOW, ennyire nem néztem rá, köszi. Nem tudom Máté mivel próbálkozik, de állítólag a közvetítés előtt üzemeltek be egy elég ütős gépet, pár percel kezdés előtt még nem volt kész a telepítés. A gép pesten van, ő vidékről irányítja, szóval egyenlőre még kavarás van, következőre szerintem összeáll a rendszer. Elküldöm azért neki a linket, köszi
  • bosco05 #25260
    Nem ez nem csak az időket mutatja. A profi közvetítéseket is ezzel csinálják (az összeset), van benne replay funkciótól elkezdve a váltásokon át a komplett hudig és kezelőfelületig minden :)

Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.05.04. 00:21:17
  • zimapeti
    Nem jó linket adtam már nem tudtam szerkeszteni:(
    Reklámozzuk Tassi Ati bajnokságát is, Kiss Norbi itt is indul:)
  • zimapeti
    Rerklámozzuk Tassi Ati bajnokságát is, Kiss Norbi itt is indul:)
    Ez a 911 kicsit nehezebb mint a GT3, szóval fel kell kötni a gatyát:)
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2020.05.03. 21:28:03
  • zimapeti
    Ez csak az időket mutatja, a közvetítést és ide oda ugrálást nézetek között a közvetítő kezeli, ezt kell még gyakorolnia, gondolom, ha lenne profi keverő pultja és minden kereső kombinációt el tudna menteni néhány gombra, akkor könnyebb lenne.
    Nem tudom mivel és hogyan közvetítenek, csak tipty volt részemről, saját próbálkozásaim kudarcából következtettem erre:)
  • bosco05 #25256
    Nem nehéz :) Ezt használja mindenki, nem kell hozzá amit leírtál.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.05.03. 19:56:16
  • tobias88
    Az már szerintem a közvetitő döntése, mindig hátrébb lép a kiválasztott versenyző tekintetében. Elég lenne talán az akció beállitás vagy egy olyan billentyűzet kombó ami egyszerre vált kamerát és versenyzőt.
  • __Jacek__
    Ez a minden kanyarban vissza ugralgatastol nezhetetlen az egesz, en ezt nem latom sehol mashol, ott us iR-el mennek eloben. Mindegy nem nezem es kesz.
  • b-type

Nagyon profi volt minden, grat minden résztvevőnek, közvetítésben és futamon, remekül szerepelt a program, a versenyzők, és a közvetítők is...valóban csak a visszajátszás volt problémás, de ha így akkor így.
  • zimapeti
    Sajna ezt iRacingben elég nehéz jól megoldani, több account és pc kéne ahhoz, hogy a visszajátszásnál ne keljen keresgélni visszatekerni az eseményeket, de legalább is rugalmasabban tudj egyik képről a másikra lépni. Itt ebben az esetben egy srác csinálja ezt, és ha már próbáltál iR-ben visszajátszást nézni akkor rájönnél a lehetőségekhez képest nagyon jól oldotta meg a feladatot, szerintem:) A vágás kép, logó azért volt annyira hosszú, mert az alatt tekerte vissza a képet oda amit mutatni akart. Ha jól tudom nem túl acélos a gépe se szóval szerintem első próbálkozásra vállalható volt a közvetítés.
    Nekem inkább az a furcsa, vagy is inkább nem megszokott a szimulátoros világban, hogy azért itt hazai szinten is elég nagy nevek beálltak a kezdeményezések mögé. Lassan az összes Magyar versenyző saját bajnokságot indít :))
  • __Jacek__
    Szörnyű volt nézni, ki votl az az okos aki így ugráltatta a kamerát állandóan.. hogy így vissza ugrasztották a kamerát minden nézőpontnál pfffff életben nem láttam még ilyet nagyon szar volt nézni.
  • Alexease
  • zimapeti
    Egész jó lett a próba futam, nem ehhez vagyok szokva:))
  • santibi
    https://www.facebook.com/events/534652827220007/
  • bardocz
    Ha a D-ből nem tetszik igazán semmi, de a C-ben van, ami igen, akkor érd el a D 4.0-s SR ratingot a rookie szériákban, akkor enged C-ben versenyezni. Így lehet spórolni.
  • Etelkozi Vata
    Köszönöm, elég jó tipp a FGC. Bár sok pályám hiányzik hozzá, de valahol el kell kezdeni begyűjteni őket.

• bosco05 #25245
    FR2.0 elég kihalt, azt én semmiképp nem ajánlom. A Fanatec Global Challenge az D-s, vagy a Spec Racer Ford, amihez van ingyenes setup a VRS-en, előbbi pedig fixed két ingyenes autóval. Esetleg ezekkel próbáld megugrani a D-ről C-re feljutást, így ez nem kerül pénzbe a pályákon kívül. C-n pedig már ott az IMSA, a Porsche Cup és még sok más is :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2020.04.28. 12:05:09
  • Etelkozi Vata
    Sziasztok!

Mit tanácsoltok egy kezdő D licenszes pilótának, a Mazda után, melyik ágon érdemes tovább menni?
    Skip Barber, Renault 2.0 vagy BMW GTE? Ezek jöhetnek szóba nagyjából.
    Irányíthatóság szempontja lenne az elsődleges, még nem szeretném, ha nagyon elszabadulnának a lóerők.

Sajnos drágák az autók meg a pályák, így dönteni kell.

Köszönöm!
  • bosco05 #25243
    Igen ezt megerősíthetem, az gyakorlatilag teljesen kihalt. Előző szezonban volt egy community féle összefogás, hogy legyenek hot splitek, de az se jött össze. A GT1-el legalább most ez heti egyszer sikerül.
  • bardocz
    Azt is kár megvenni, ha a versenyzés a cél, alig mennek vele.
  • frango
    Radical engem is érdekelt volna, de annyira nem ment vele senki, hogy arra a hétvégente 1-2 futamra nem tudtam időziteni. RUF-ot én is szerettem. Sokat is mentem vele. GT1-et is. Többször volt, hogy endurance futamon egyedül indultam a kategóriában a Forddal. :( Nekem az egyetlen forma autóm az az Indycar. A magam kis szintjén jókat versenyeztem azzal is. Roadon. Csak a jó kis utcai pályákat hiányoltam onnan. Kedvenc pályám Sebring volt a progiban. Mert rossz felület és mocskos. Meg persze Spa. Daytona Prototype is frankó kis kocsi. HPD-vel viszont nem tudtam jól menni. Nekem az már túl aero volt. A néhai V8 Supercarsal is jó lett volna menni, mert vadállat gépek, de nagyon fos időben voltak a futamok és brutál pingekkel. ÚÚ most nézem, hogy van régi Nissan ZX turbo is. Na azt még kipróbálnám szivesen. Gyönyörű egy szörnyeteg.
  • bosco05 #25240
    Hát akkor rokon lelkek vagyunk :) Én most roadon Radical, RUF, GT1 (Corvette) és IndyCar amit nyomok :P GT1-ből heti 1, max 2 hot split van, de nagyon jó.
  • frango
    Na, ennek örülök. Én már nem nyomom, de megérdemli a program. A legjobb szim. Amikor én mentem olyan 4,5K körüli volt az online csúcs és persze mindenki vagy oválozott vagy sprintezett gt3-mal. Én meg a népszerűtlen sorozatokban mentem. :)
  • tobias88
    Mondjuk elég jó reklámot is kapott az F1es pilótáktól mostanság: https://au.motorsport.com/gaming/news/analysis-real-drivers-sim-racing/4782313/amp/

Verstappen közölte hogy megy vissza iracingezni, mert az f1 játék egy vicc. Már pro-ban van, ma meg kipróbálta az oval-t. Még a végén otthagyja az f1et, úgy megtetszik neki
  • bosco05 #25236
    Duplájára kábé igen.
  • frango
    Hali!
    Milyen az online jelenlét mostanság iracingben? Gondolom durván megnőtt az előfizetők száma.
  • santibi
    https://formula.hu/sim-tech/2020/04/11/norris-az-f1-2019-nek-koze-sincs-a-valosaghoz-a-gran-turismo-szornyu
  • tobias88
    https://www.racefans.net/2020/04/11/norris-explains-why-real-world-drivers-prefer-iracing-to-f1-2019/
  • santibi
    A napokban tettem ki jópárat a iracers.hu fb oldalára. Valamint 50%os 1 éves előfizetési kódok is vannak.
  • oneal1
    van most lehetőség ingyenes 3 hónapra új előzu esetén?

egy ismerősömet akarom behúzni :D
  • tobias88
    New Damage Model: Six cars have received our all-new damage model, including the IMSA Michelin Pilot Challenge, NASCAR K&N Pro Series Chevrolet Impala, Aston Martin and Chevrolet GT1s, and Ford GT GT2. It also includes an all-new scrape system.

Plusz a korábbiak persze, skip barber biztosan volt meg talán az F3
  • VincentVG
    sziasztok, de reg jartam itt... a DAMAGE Model milyen utemben kerul bevezetesre? vagy most per pillanat elerheto valahol?
  • tobias88
  • ronnydown