25347
-
#13389 Mond mégegyszer!!
Amúgy már nem emlékszem mit raktam ide, akkor még jó volt:D -
#13388 Hogy mi? -
-
ujhazi #13386 A protest eredménye nem nyilvános. -
#13385 minefield -
WarLock0722 #13384 Előző kérdésemre tud valaki valamilyen választ? -
#13383 Soho party - Szállj, repülj velünk hát!... :D -
#13382 -
WarLock0722 #13381 Az lenne a kérdésem, hogyha valaki tesz egy Protestet, akkor hol lehet megnézni, ha megvan a case number? -
santibi #13380 Megjöttek a kedvezményes promóciós kódok. Részleteket megtaláljátok az iRacers.hu fórumában. -
santibi #13379 Szeretettel várunk minden érdeklődőt az aug. 1.-én induló nyári kupa sorozatba.
Bárki indulhat szervertagság befizetése nélkül is.
Különösen az új belépők figyelmébe ajánlom, hogy ingyenes 1 hónapos előfizetést tudok biztosítani bárki számára ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.
Alap autóval és alap pályákon lesznek a futamok megrendezve. Semmit nem kell vásárolni annak aki új belépő lesz és szeretne részt venni a bajnokságban.
Majdnem biztos, hogy fixed setupos lesz a bajnokság. Lehet a gyári lesz vagy ha az nem megfelelő akkor készítünk egyet ami kezes de ugyanakkor elég gyors is és az lesz majd a fixed setup.
60 perces futamok lesznek kötelező 1 kiállással. Előtte természetesen 4 körös időmérővel és szabadedzéssel.
Reményeim szerint ezeket a futamokat is élőben közvetíteni fogja a Simsport TV.
Versenynaptárat kiírom a kezdés előtt pár nappal.
Terveink szerint körülbelül 7 futamból fog állni a sorozat. Lesz rendes bajnoki táblázata is.
Első 2 helyezett díja egy-egy Ford GT40.
A harmadik Ford GT40 a nyári bajnokság legjobban szereplő újonc pilótáé lesz.
A nyereményeket iRacing kreditben küldjük a nyerteseknek a bajnokság végén, így szabadon vásárolhat belőle amit szeretne.
Nem lesznek elbírálva a futamok ezért kérünk mindenkit a fair viselkedésre és versenyzésre.!
Természetesen a versenybíróság bármikor és bárkit büntethet a bajnokság alatt ha olyan mértékű a szabálytalansága.
Sok sikert kíván minden kedves régi és új tagjainak is az iRacers !
Részleteket megtalálod a www.iracers.hu weboldalán és a fórumban. -
#13378 Azok és szerintem idén ezt már én is megjátszom, ha bele szakadok is indulok, mondjuk nem minden futamon, mert biztosan üt majd néhány időpontot a munkám, de nagyon megéri indulni :) -
#13377 Komoly kedvezmények :) -
santibi #13376 Szövegben annyit elírtam, h nem 2010/2011 hanem 2011/2012 -
santibi #13375 Halkan megsúgom, h ilyen kedvezményt nem kap semmilyen másik liga vagy ország. -
santibi #13374 iRacers KEDVEZMÉNYEK.
Az iRacers.hu az iRacing jóvoltából igen kedvező lehetőségekkel várja a 2010/2011-es szervertagjait.
Az új előfizetőknek tudunk biztosítani 1 hónap díjmentes előfizetést.
A meglévő előfizetők pedig 99$ helyett 49$-ért tudnak 1 évet hoszabítani mind emellett 30 iRacing kreditet is kapnak az előfizetés mellé, melyből autókat vagy pályákat tudnak vásárolni
Természetesen az új előfizetők is igénybe vehetik ezt az egyedül álló nagyszerű kedvezményt.
Az 1 éves előfizetési kedvezményt csak iRacers szervertagok vehetik igénybe.
Az iRacers augusztus 1-én induló nyári kupa sorozatába szeretettel vár minden érdeklődőt valamint a szeptemberben induló éles bajnokságára.
A nyári kupa részvétele ingyenes. A szervertagság a szeptemberben induló új bajnokságban kötelező.
A nyári kupát alap autóval és alap pályákon rendezzük, így az 1 hónapos ingyen előfizetéssel is részt lehet benne venni.
Összegezve az iRacers kedvezményeket: Ajándék 1 hónapos előfizetés új előfizetők részére.
Közel 15.000 ft. kedvezmény jár mindenkinek
Utóbbihoz annyit kell tenned, hogy szerverdíjat váltasz az iRacers.hu ligában és részt veszel a bajnoki futamokon.
Amit az iRacing nyújt: iRacing 2.0
Új valósághű gumi modell minden autóra
0-24 futó szerverek
Folyamatos fejlesztés
Lézer szkennelt pályák autók
Egyedül állóan felépített rendszer
A szimulátorok legkiválóbb szoftvere a piacon
Valamint sok sok újdonság
Amit az iRacers nyújt: Augusztus 1.-én induló Summer Cup sorozat minden hétfőn este.
Alap autóval (Spec Ford) alap pályákon
Szeptembertől induló új bajnokság a Ford GT 40-el (2 hetente hétfői napokon lesznek a bajnoki futamok megrendezve)
Köztes heteken road és ovál tesztversenyek
Egyéni és csapatbajnokság
Komoly díjazások
Minden futamot élőben lesz közvetítve a Simsport TV jóvoltából
Korrekt versenyek versenybírósággal
15.000 ft kedvezmény.
Részleteket megtaláljátok a http://www.iracers.hu weboldalán és a fórumában.
Ide regisztrálva rendelkezésére állunk mindenkinek akinek kérdése van vagy segítségre lenne szüksége.
Tisztelettel: Sándor Tibor
elérhetőségeim
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
facebook: iracers.hu
tel: +3620-5666898 -
santibi #13373 Srácok!
Texasban megyünk pénteken mert az fut holnaptól az iRacing szervereken is.
-
#13372 -
#13371 A Mazda meg most is alulkormányzott, mi lesz a új guminál? :D -
#13370 iRacing fórumon felmerült, hogy az új gumimodell megöli majd a skippyt, mert nem lehet majd vele végig driftelni(igazából négy kerékkel csúszni, csak sokan nincsenek tisztában a különbségekkel). Szerintetek? Szerintem hasonlóan lehet majd vele csúszkálni, mint eddig, és ez fog kelleni a gyors haladáshoz, nem pedig a sínen menés. -
santibi #13369 Sziasztok! Pénteken újabb ovál teszt futamot rendezünk. A fórumon írtam ki egy szavazást mi legyen a helyszín. -
santibi #13368 Nem sokára vissza jön. Nyáron nincs ideje erre. -
mag1c #13367 http://www.psrtv.com/ -
#13366 Utolsó 10 futama alapján leginkább Nvidia kupázik, azzal nem fog senki bekerülni szerintem. -
#13365 Letölthető a futam valahonnan? kb feléig néztem azt beleuntam. :) -
mag1c #13364 Nieminen szépen odacsapta a falhoz.Közvetítés lehetne jobb is mert állandóan külső kamerából mutatják,1-2 csatát lehet belülről is vagy valami élvezetesebb helyről.
Kiss Norbival mi újság nincs még esélye bekerülni ide vagy nem is igazán akar? -
#13363 Huttunak milyen szerencséje volt, ha Nieminen nem ront nyerte volna a mai VB futamot. -
#13362 Jaja, van egy kis átfutási ideje a dolognak. -
#13361 Ahha! Szóval ez ilyen proszídzsör, akkor ezt most szkippolom, de azért jó elgondolás, grat hozzá. -
#13360 Ok szóval kell egy acc amoda, és ott le van írva. Köszönöm! -
#13359 Itt le van írva. -
#13358 Üdv! Mit kell tenni, hogy a $49 spec magyar pricingot kaphassak? 2 évig volt előfizetésem, addig köbö megvettem mindent, aztán elsikkadt a dolog.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm, pölö 15-30 percen belül, privi, fórumban ok, ha nem, akkor befizetem a normális díjat, csak ha már fizetek, szeretném, hogy lássák, hogy milyen aktív a magyar sereg, hála az akciónak. -
LESCO #13357 Erre mondta drága megboldogult édesapám, hogy "nem lehet b..ni is meg szüzen maradni is..." :) -
mag1c #13356 Engem főképp nascar érdekel.Ha elég időt szánok rá közelébe tok kerülni(fő az optimizmus) :) Akik most ott top10ben vannak azokkal már szerepeltem 1 ligában nascar2003 játékkal,igaz nem ugyanaz a 2 de tehetségem megvan hozzá:D Csak ehhez sok éjszakát kéne beáldozni ami nem igazán szupi. -
#13355 Class A-ban pl van, hogy este 10kor senki sincsen, és csak éjfélkor meg utána vannak versenyek, ahol vannak emberek... -
ujhazi #13354 Ja, tényleg még csak tervezed, hát könnyü-e bekerülni:NEM ? szerinted milyen szinvonal lenne ha könnyü lenne.
Most a 25-30 ezerből 50 embernek van WorldChamp license.
De amugy nem értem az egészet, hogy érted hogy az kell neked ? és az odaáig vezető út ?
1-1 MX5 erősebb futam osztás vagy egy SkipBarber verseny is nagyon élvezetes, főként hogy sok futam van, és ha hibázol, pár óra mulva nyomhatod a másikat, felsőbb osztályokban egyre kevesebb a verseny, és a csucson már csak heti 1 van.
-
mag1c #13353 Kösz.Sajnos azt nem tom megnézni mivel nincs acc-om. Gondoltam ha nem olyan nehéz bekerülni jobban rátom venni magamat hogy ez kell nekem:)Mivel éjszakai futamok+ magas költségek vannak így nem túl vonzóak. -
Valami ilyesmire csak nem működik mert valami 66-os hibát ír ki a játék.
Meg mintha halottam volna olyat hogy pda-ra is rá lehetne tenni valamelyik progit. De inkább olyasmi érdekelne mint ami a képen van -
ujhazi #13351 Huuu... ez kicsit bonyolult,
fent van a részletes doksi a forumban,
Forum - World Championship Series Discussion - 2011 iRacing.com NASCAR & Road Racing Pro & WC Docs
nagyjából, először Pro licenszednek kell lenned, és ott első X-ben kell végezned a szezon végén. -
ujhazi #13350 Pontosan milyen HUD-ra gondolsz ?
van egy rakás extension ami mindenféle real-time paraméter mutat.
pl:
ispeed
merhaut telemetry app,
forum/iracing api/extension lista.