25347
-
LESCO #13349 Van baseline.
Elég alulkormányzott, ami miatt kicsit erőlteti az ember, és emiatt hamar elfogy. Legalább is nekem...
Én nem támogatom a fix setupot, mert akkor az emberek nem gyakorolnának még annyit sem, amennyit egy setup készítésével eltöltenek. Így is kérdéses, hány kör lesz zöldben átlagosan. 5-re tippelek. :) -
#13348 Igen, így nem jó a fixed. -
santibi #13347 De Hazsó! Ha nincs baseline mi legyen a fixed??. Jöjjön mindenki azzal amivel akar. Ugyis feltöltjük majd a szerveren a sajátunkat. -
mag1c #13346 Hi
Megtudja mondani vki hogy mi kell ahhoz hogy vki betudjon kerülni World Championship Series-be? Gondolom pro szint de nem mindenki fér be akkor hogyan döntik el ki legyen. Mondjuk ez az egész egyelőre nagyon messze van tőlem mivel acc-om sincs és őszig biztos nem is lesz de következő szezonra jó lenne már ott lenni :) -
#13345 Most nézem, nincs iRacing setup Charlotte-hoz... -
#13344 Fixed beállításhoz mit szólnátok? -
santibi #13343 Beszéltem az iRacing irodával. Augusztus elején jön a 2.0. Azt mondták legrosszabb esetben aug. vége. Beszélgettünk sokat majd TS-en elmondom a híreket.
Üdvözölnek minden Magyart és hamarosan kapunk egy speciális egyedül álló kedvezményt kizárólag iRacers szervertagoknak. Részleteket később leírom mert nekem kell kitalálni, h mennyi és milyen formában történjen a kedvezmény. Ezen még agyalni kell. A 49$-os 1 éves előfizu természetesen marad. Ezen felül még más is lesz. -
#13342 Sziasztok!
iRacinghez működő hud létezik? -
santibi #13341 iRacers Ovál Tesztfutam !!! -
santibi #13340 STAR MAZDA bajnoki futam -
#13339 Hopp, az átlag köridőt néztem, az valóban .8-as -
#13338 Skippy-Lime rock park: időmérőn mentem egy 58.5-ös vagy 58.6-os időt, erre egy 58.8-as van a végeredményben o.O Na ezt hogyan? -
santibi #13337 Persze. Az autó zseniális oválon!! -
#13336 És milyen autóval? A Új Impalával? -
#13335 ok akkor vasárnap 21:00 kiírom VSR fórumra is -
santibi #13334 Kezdünk akkor kicsit később. A TV-seknek is valszeg a késői kezdés felel meg csak. Mennyit menjünk 1 órát? Kb 21 és 22 óra körül kezdődne a race.
Charlotte lesz -
#13333 Igen, ők téged nem látnak. Nagyon buli. -
#13332 Menj neki valakinek és kiderül :D -
#13331 Amikor egy barátot elkezdek nézni, ahogy versenyez, akkor van olyan, hogy test drive. Olyankor én látom a többieket a pályán, ők meg engem nem, ls szellemautóként funkcionálok? -
#13330 Pont azét szeretem, ha valakit nem tudok megelőzni belülről, akkor megpróbálom kívülről:) Szegény lekörözöttekre biztos a frászt hozom olyankor. NHMS meg Martinsville közül viszont szerintem Marintsville a nyerő. Truckkal ott bump draftolni is lehet akár:D -
#13329 Daytona is meglehet sok mindenkinek a Riley miatt
Bristol meg Dover az már nagyon döntve van, annyira már nem is izgi, de martinsville meg new hampshire szinte nincs is döntve :-) -
#13328 Én Bristolt, meg Dovert szeretném, de Charlotte az mindenkinek megvan, a többi meg csak azoknak, akik ováloznak is. -
#13327 Dega meg Daytona "csak" szerencséről szól, szóval charlotte ilyen szentpontból jobb választás, igaz Daytona mellet meg az szó hogy a héten az van. Mondjuk ha rajtam mulik akkor valami short trackre kéne menni new hampshire, martinsville vagy Milwaukee :-P -
#13326 én megyek a Ringre (vasárnap), remélem most össze tudunk futni, sajnos a WTCC-re pont kiértünk az első futamra, majd a második futam után egyből indultunk is haza, így nem volt időm, senkivel se összefutni :-( a számodat tudom, ha kint leszel vasárnap akkor zaklatlak ;-) -
#13325 Ezt jó ötletnek tartom, viszont ugye pont most hétvégén van a ringen a WSR. Nem tudom, hányan jönnétek, de nem biztos, hogy mindenki hazaérne... -
Kiváncsi leszek a Fordra. -
#13323 Remélem istentelenül durva hangja lesz :D
-
#13322 le is húztak (Total $37.34)-al :D -
#13321 Kíváncsi vagyok, hogy milyen sorozat lesz majd az Acurával. Remélem, hogy nem valami több autós dolog. -
#13320 Előlehet rendelni Ford GT-t, Acura-t, Suzukát, és Iowát. -
santibi #13319 Vasárnap tervben van egy ovál teszt futam az iRacers.hu szervezésével. Gyári pályának a Charlotte felelne meg de mehetünk super speedwayen is. Egy jó Dega? -
#13318 Sajnos nem túl sok. -
#13317 Most már több mint 1 éve nem játszottam lehet én is előfizetek majd egy kicsit :) Gondolom azért volt valami változás is közben. -
#13316 Ajjajj. :) -
#13315 Áh, már nem lehet, ez a gumi nem bírja a látványos autózást:D -
#13314 Hú ez így jó, jó kis biznisz. :D
Impalás futamot nézem, de aztán legyen benne látvány. :D Tessék a közönségre is gondolni. :P -
#13313 Mindegy mibe indulsz. Csak a rookie-ba nem adnak érte semmit. -
santibi #13312 Részletek az iRacers.hu fórumán. -
santibi #13311 Ma este új B Impala tesztfutam, Watkins Glen-Cupon. Gyertek ha tudtok.
Lesz TV közvetítés is. -
#13310 És az mindegy mibe indulok 12 hétig, vagy a licensemnek megfelelő autóval kell végigtolni?