25347
-
brendon566 #13429 Üdv,
szeretném megtudakolni,lenne-e értelme kipróbálni a szimulátort, egy 2.7 es dual core processzorral és egy megás nettel... ezek lehetnek gyenge pontok, az rfactor gond nélkül elvisz multiban 20- 30 kocsit a ping nem rossz, ennek sem lehet sokal nagyobb igénye netben...
A procival kapcsolatban...a virágbolti verziót próbáltam, azzal ment gond nélkül, de több autó nélkül nehéz megbecsülni mit tud a gép, meg a verzió sem a legújabb volt... -
#13428 3 verseny után azt kell, hogy mondjam, tévedtem, hihetetlen jó versenyeket mentem a Corvettel meg az Acurával is. Igaz Watkins Glen könnyű pálya, meg szeretem. -
#13427 Szoba szimulátor :D
Érdemes jól szellőztetni :D
-
#13426 Ez itt off, de ha megjelenik akkor nem tudom mi lesz. Attól is függ, hogy milyen lesz rF2, esetleg javítják-e az iR gumit, elérik e vele a netKar szintet, meg lesz ugye LFS S3 is valamikor elvileg.
Ha a netkar lesz a legjobb közülük akkor mindenképpen szervezek én vagy valaki bajnokságot, ha nem akkor én oda megyek amelyik a legjobb lesz. Lehet megyek rf2-zni esetleg lfs vagy ir vagy nem tudom. Utóbbiakból vannak már jó bajnokságok szervezve. -
Nyilas Lehel #13425 mikor jelenik meg az 1.3 final?
ha kijön akkor újraindul a bajnokság? -
#13424 A netkar akkor lesz jó, ha megjelenik az 1.3 final. Addig sajnos az ütközés modell miatt játszhatatlan egymás ellen.
De ha az kijön akkor nagyon nagy királyság lesz, főleg az eső miatt ami jelenleg a legjobb a piacon a megvalósított pocsolyákkal. -
VO101 tvr #13423 Jelenleg már sokkal szarabb ez a játék mint a netKar. -
VO101 tvr #13422 Űber-Sim -
Nyilas Lehel #13421 hogy tudok lejjebb ülni az autóban? -
#13420 na mégegyszer:
jpmontoya Spent the morning teaching my kids how to drive in @iracing. They love it!!! -
#13419 jpmontoya Spent the morning teaching my kids how to drive in @iracing
:) -
#13418 ez nálam is megvolt :D -
#13417 LOOOOOOOOOOOOL -
#13416 De az is igaz, hogy felnevettem, amikor így megfordult velem a kocsi:D -
Vannak gondok. -
#13414 Lehet jobban járnának ha össze cimbiznének Kunossal aztán elüzletelnék vele az esőt meg a gumit (vagy akár az egész fizikát) netkar-ból. Talán olcsóbb is lenne meg jobb is.
Vagy Kunos koppintsa le az iRacing rendszerét. Bár a pályákkal attól még gondban lenne.
Ejj, sehogy sem jó ez így, vagy csak telhetetlen vagyok.
Bár lassan jön az rFactor 2 is amiben a legújabb videók szerint jó anyag lesz a gumi megoldás, de innen onnan azt rebesgetik a madárkák, hogy ott is valami online rendszer lesz az egész mókához, szóval lehet az sem lesz olcsó mulatság.
Jelenleg nem játszok semmi szimmel, várom, hogy mi lesz a tuti ha minden megjelenik. (lfs s3, netkar 1.3 final, ir 2.0, rf2) -
#13413 Úgy tűnik találtam még valamit, vagy csak másodszorra megjavult, mert most működik tökéletesen. Kipróbálom mindjárt versenyen is, remélem ott sem lesz gond. 130R valami hihetetlen élmény ebben a játékban a prototípussal. -
#13412 Sajnos a VGA-t hiába venném meg, a proci miatt meg vagyok lőve:S Igazából az effektek nem is érdekelnek, a lényeg, hogy fusson a monitor max felbontásában. A procikat úgy árulják, hogy a paszta már rajtuk van? Lehet ki kéne cserélnem egy erősebbre, hogy legalább egyedül tudjak körözni, ha már máshogy nem. Mert amúgy spa-ban pl semmi gondom sincsen, csak Suzuka. -
santibi #13411 Proci az gyenge neki sajnos. Quad legalább kell vagy minimum egy erősebb core2. i5 vagy i7 az amivel nagyon fut. 4870 sztem az alja ha jo effekteket akarsz de inkább erősebb az ajánlott. Én is most vettem egy 5850-et. 4870-em van jelenleg amivel jol fut de a E6750 procim kevés már az uj pályákhoz főleg versenyben. 4870-et eladom ha kell valakinek olcsobban 14k. -
#13410 A gépemet elfelejtettem leírni: intel E5200, HD4830, és 2 giga ram. -
#13409 Amikor már mindent levettem low-ra a grafikánál, akkor még mit állítsak, hogy legyen FPS-em? Suzuka játszhatatlan most, elkezd szaggatni, amint egy kis por felszáll, vagy valami. -
VO101 tvr #13408 A netKar még mindig jobb
A GT40 beállítása is problémás. A differenciálmű szélsőséges állításaira sem igazán reagál. -
santibi #13407 Azé annyira nem gáz. De vannak alapvető hibái még tényleg. -
santibi #13406 Alapvető hibák vannak benne. Leírom ha kell a hibákat de röviden annyi, hogy nem jó jelenleg. Sajnos. -
santibi #13405 Nem jo a gumi modell. Remélem, hogy csak még nem jó és rövidesen orvosolják. Főleg a GT40 ami rossz. -
#13404 Nekem azt mondta tibi, hogy tegnap kijött pár kocsihoz. -
#13403 mivel csak még a NASCAR kocsikhoz jött ki, így nehéz érdemben bármit is mondani, majd ha kijön a formula kocsikhoz majd akkor ;-) vagyis kedden :-) -
unrealnoise #13402 elég nagy a pangás itt, gondolom mindenki versenyzik. :) -
#13401 Valaki vélemény az új szuper gumiról? Elsősorban netkar vs iracing viszonylat érdekelne.
-
unrealnoise #13400 pff... -
#13399 Nem tudok én még nyilatkozni. Még nem jöttek ki arra az autókra a új gumik amik megvannak :D -
#13398 Na milyen az új gumi emberek? -
#13397 -
#13396 Pontosan. És így a versenyek sem lesznek olyan jók. Így lesz mondjuk mindhárom autóból 7db, míg ha külön külön lennének, akkor lehet menne 15 típusonként. -
santibi #13395 Sok szeretettel várunk mindenkit az augusztus 1.-én induló nyári kupa bajnokságra.
A bajnokság 7 versenyből fog állni. A bajnoki ponttáblázatot megtalálod az iRacers főoldalán.
A legjobb 6 verseny eredménye fog beleszámítani mindenkinek a végeredménybe.
A versenyek szabályairól röviden:
Használható autó a Spec Racer Ford lesz.
Fixed setup lesz mindig időmérőn és versenyen is.
( a beállítást én készítettem nem sokkal tér el a baseline setuptól. Fékelosztást vittem hátrébb, kerékdőlést állítottam rajta és a stabilizátorokat tettem med-medre) Ide feltöltöm lehet tesztelni már.
Gördülő rajt lesz a futamokon kötelező 1 kiállással. (az, hogy cserél e valaki a versenyen kereket mindenki maga döntheti el) Ami kötelező egyszer legalább kiállni a pitbe a versenyeken.
60 percesek lesznek a futamok. Körszámot mindig kifogom írni a versenyek topikjaiban.
Ezt megelőzően 4 körös időmérő előtte pedig 140 perces szabadedzés lesz.
A szerverre az időmérő megkezdéséig tudsz becsatlakozni!!
(tehát 21:00 előtt mindenki lépjen be aki indulni szeretne)
A nyári kupa állandó jelszava: summercup
A bajnokság első 3 helyezettje díjazva lesz egyaránt 15 kredittel, amiből vásárolhat magának autót vagy pályát.
Felhívnám mindenki figyelmét a fair versenyzésre és sok sikert kívánok a bajnoksághoz.
A verseny naptárat az iRacing news challenge sorozatához igazítottam. Így mindenkinek lehetősége lesz online felkészülni.
Aug. 1. - Laguna Seca
Aug. 8. - Summit Point Raceway-Summit Point Raceway
Aug. 15.- Okayama-Short
Aug. 22.- Summit Point Raceway-Jefferson Course (ez még változhat mert itt csak 20-as grid van maximum)
Aug. 29.- Lime Rock-Full
Szep. 5.- Charlotte Motor Speedway-Road Course
Szep. 12.-Okayama-Full Course
Bárki indulhat szerver tagság nélkül is ebben a sorozatban. A 30 napos ingyenes promóciós kóddal is 100%-ban részt lehet venni benne, hiszen alap autóval ás alap pályákon lesz megrendezve a bajnokság kizárólag.
Kódokat tőlem lehet kérni.
Bármi kérdés van kérdezzetek nyugodtan.
Üdv. -
ujhazi #13394 ez nekem kicsit marketing fogásnak tűnik, így venned kell egy gt40-et és corvettet is. -
#13393 Jobban örültem volna, ha külön széria indult vele. -
santibi #13392 Hát nem úgy az igazi??? -
#13391 Dejó, hogy az lmp2-essel nem lesz külön széria, csak a GT40-el meg Corvettel együtt -.-" -
Eszembe jutott, ez volt az, csak nagyobban, ahol látszott a műszerfal, meg hogy élőben mutatja a guminyomást és kerék hőmérsékletét.