iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy JÁTÉK <#vigyor0>

symbol
kezd vicc lenni az egész... 😞
Oliver Sebringen Lotussal 45.8-at megy. Ami mitnemondjak...
én legutóbb 48.5-öt mentem idõmérõn. Hosszú a pálya, itt tõle akkor nyugodtan kikaphattam 0,5-1 seccel, viszont mi van az iracinggel? Egyre rosszabb az egész, egyre kevésbé reális már csak ha a tempóra nézek akkor is. 2 másodpercet gyorsult a Sebringi pálya, vagy a Lotus 2 szezon alatt.

Gratulálok hozzá...

Itt én kemény leszek, de Lotust használva az égadta világon semmilyen fejlesztést nem érzek.

Most nem is tudom sírjak vagy nevessek. A részidõre reagálni még mindig luxus, de asszem ma fogalmazok nekik még egy szépet...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
isten vagy szecsi, ez kurvajó 😊

viziloitato
Az a baj, hogy a magasabb licence-eknél (A,😎 már, ha D-s vagy Rookie-s autóval megy az ember alig kell hibázni 1-2-õt és nagyon megtorolja SR-ben.

Akkor magyarul örüljek, h elértem az A licenszet😊. Pro az majd 1 év mulva esetleg😄. Én amúgy skippy meg ami majd tetszik. Silveradot probáltam Daytonaban. Huhh végig menni baleset nélkül futamon necces:S. Tegnap is kiütöttek:S.

viziloitato
VW biztos, talán DP, meg pár ovál.
symbol
Még mindig 😊
Amikor lejöttem a PRO-ról, azóta nem is kaptam azt vissza. Szerintem nem is kapom, max legközelebbi választáskor...

Ki mivel tervez komplett bajnokságot menni?
Én lotussal természetesen, most megpróbálok egy hetet sem kihagyni.
Steve-vel vasárnaponként jól elleszünk. Meg még tuti jön pár emberke.

viziloitato
Visszavették a PRO licenszedet? Most nézem, hogy Class A vagy.
viziloitato
A DWC-hez elég a PRO 3.0
symbol
sok iratinggel és még több hibátlan futammal 😊
de ezt mindenki tudja. 😊
Szerintem egy 4000 körüli irating már elég jó, meg SR is legyen 4,5 körül. Amúgy nem tudom mikor lesz újra PRO kiválasztás. 😊

De azért elég sok minden elég nagy hülyeség az iracing részérõl.
indicar-ral tolják a világbajnokságot roadon. Ami tök jó, pláne, hogy egy oval pálya sincs rajta. De a sima bajnokságban meg baj, why?

Aztán ha ezt tudom lehet mégis fektetek egy kis idõt az indibe, már csak a poén kedvéért is. Az hogy nem jutottam volna be a VB-re, hát lehet, de szerintem gyaksival ment volna.

Kár hogy errõl sem tudtam olvastam.
Remélem a következõ VB f1-el vagy V8-al lesz. de utána mi lesz? Váltogatják a járgányokat? az milyen már?

"A" licensz után, hogyan lehet pro-ba lépni?

symbol
Sajna nem tudtam indulni, se gyaksizni, )egy métert nem mentem) két nyomós okom is volt rá sajnos. :/
De ha ráérem volna se hiszem hogy mentem volna, ritka szép idõ volt kinn akkor este. 😊

IR alapjá besorolni pedig szerintem jó dolog. Pl én aki Lotussal olyat megy amilyet, elég magas IR mellett, az valszeg mással is tudná ugyanazt, csak gyaksi kérdése lenne.

idõeredmény alapú beosztást meg lehetne manipulálni is.

Téll sajnálom hogy ez sem jött össze a részemrõl, de én is remélem lesz még ilyen rendszeresebben.

atyka
Nekem sem sikerült gép elé jutnom... :S

viziloitato
sajoati
lol, hat ez eleg vekonyka. sajnalom amugy a szakadasokat, mert egesz szepen lehetett felaraszolni, mar voltam 32. is 😊 8 kor alatt 6 hely lol. (a mezonyt minositi...)

Endure, in enduring grows strong...

viziloitato
Azért, az iR alapján besorolni hülyeség, mert hiába magas valakinek az iR-je, attól még mehet 2 seces hátránnyal qualt az elsõhöz képest.
viziloitato
Itt túl sokan lövöldöznek a levegõbe, de olyan is van, aki folyamatosan. A 100%-os magyar hol volt?
Alexease
Itt van osszessitett statisztika.
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=68588&tstart=0

Osszesen 3-an indultunk Magyarorszagrol:/
Alexease
Nekem nem sok hangulatom volt elindulni, egesz heten alig neztem ra a gepre, a furumokra, a programot nem is lattam...:/
De ma megis ugy dontottem, hogy elindulok, qual nelkul, valahonnan hatulrol. 28-nak tett be, de az idom alapjan sem lett volna sokkal jobb. Viszonylag jo volt, voltak elozesek, kiesesek, balesetek, de megusztam, a vegig felkuzdottem magam a 10. helyig. Mar csak autozni kellett volna, de nem jott ossze😞 Sok volt a lekorozes, a lekorozotokkel a "verseny", be is szivtam, valahol a vege elott 10 korrel..., fal es mehettem (vihettek) a pitbe. 1 cigi, -10 hely, az utolso 5 korre eresztd el a hajam, de azert 20-nak behoztam.

Technikai gondom nem volt (szakadas), csak az elejen lepett be nehezen a progi, valszeg mind az ~1000 ember egyszerre probalt csatlakozni.

Ha 1-2. hetente lenne ilyen "egyszeri" versenylehetoseg, az sokat dobna a dolgon.

viziloitato
A grid kiszámolása máshogy van már, most csupa 3xxx-es emberrel mentem. Mintha írták volna, hogy ez is változott. Kemény lett volna, de így már csak SR run lett belõle.

DaytonaRC2.4
viziloitato
Én is T, és egyszer az elején szakadt, utána már nem volt baj, leszámítva a minusz 2 kört 😞
sajoati
koszi t-*, 3x szakadtam le, eloszor a felvezeto korben, aztan a 9., vegul a 10. korben.

remelem mas tobb sikerrel jart..

Ja-ja én így fogok menni.
viziloitato
Akkor mennyi kell bele? 😊 Hirtelen azt mondom, hogy 3x70.
Én tesztelgettem, nem elég két tank. 4-5 litert kellene spórolni, ahhoz viszont már nagyon lassan kell menni.
viziloitato
A 90 körre elég lesz a 2 tele tank?
lac coo
P 911 nem lesz ? 😊
Arra még hajlandó lennék pénzt költeni !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aceton
Köszi, mingyá megtesztelem!

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

viziloitato
Nézz be a garázsba! Ezzel a settel indulok majd, de elõtte a harmadikat egy kicsit hosszabbra kell venni.
Aceton
Valakinek nincs valami megosztható setupja Daytonára Riley-val?
iGarage-ba feltölthetné...
(Én konkrétan a stabilitást helyezném elõtérbe, de azért jó lenne 1:40 körüli idõket menni)

thx

symbol
csak enkem nem jönnek be már vagy két napja az iracing fõoldalán a hírek? mellette a panelek megvannak viszont, csak a hireknél üresség, fehér semmi.

Amúgy milyen gáz már kamugumikkal meg alap hiányosságokkal iracing VBt indítani :/

jah, az iracing supportja szar, még csak annyit sem tudtak írni, hogy köszönjük az észrevételét dolgozunk rajta. semmi reakció... gratula.

különben is nagyon rossz marketing, hogy gondolom nem cska mi itt sg-n, hanem a világon máshol is bosszankodnak ezek miatt, ergo ezen megy a téma, nem pedig azon hogy dejó ez vagy az, vagy nemtudom. rossz reklám. és hülyék, ez már nyilvánvaló. méghogy "magas prioritás" a szektoridõnek. apátokat...

symbol
viszont azért az gáz, hogy mi van, ha én nem akarom már bérelni az ovál pályákat? mert pl. rájöttem hogy tök fölösleg volt õket megvenni merhát soha az életbe nem fogok rajtuk menni. ugyanez a járgányokkal is.

nem azt akarom, hogy adják vissza a pénzem (bár ha bérlésrõl volt szó, akkor igen!) érdekes nah...

Aceton
Autók, pályák "megvételéhez" annyit tennék hozzá, hogy ha jól emlékszem az van benne a felhasználási feltételekben, hogy semmi nem kerül a tulajdonunkba, hanem az elõfizetés idõtartamára béreljük (autó + pálya + szerverhasználat). Ezek után ebbe nem lehet - jogilag - belekötni...

symbol
tuti nagyon sokan leszünk a futamon, kíváncsi leszek hogyan osztják majd szét a népet, meg nem ártana boxkiállásokat is gyakorolnom, mert még sosem volt szükségem rá. 😄

izgi lesz 30 pilótával 😄

sajoati
persze meg mindig momo-m van, ezzel meg a pedal linearity allitas kb igy megy: lenyomom felig: 2.22... hopsz, nemis, 1.75.. hopsz, 2.42,... 1.85.. stop.. 😊)

sajoati
nekem 5 kor alatt bal elso defekt... amugy mennek... 😊

atyka
Ezzel a géppel még nem mentem, de elindulok én is. Este megyek gyakni...

symbol
helyös. este megyek majd edzeni én is. 😊

symbol
AZ SR-es nyavajgást ne könyörgöm...
Különben is az iR sokan finomított már a rendszerén.
Az iR meg igenis hasznos és jó dolgok, kurvára nem értem mi a bajod vele. De ugyanigy az SR is jó dolog. Hisz láttuk már mi van ha nincs...

A WOW elõfizetése meg tudtommal drágább kicsit mint az iRacinge. És ott amúgy sem semmi "hivatalos" etc. nem kell megfizetni a pályákat a jogdijakat etc. Totál más téma a kettõ.

Nincs lakáshitelem meg ilyenek, de ha lenne is, csak úgy vennék fel valakivel (közösbe 😄 vagy nem), hogy azért a kedvenc hobbimra fussa.

Az ember szülinapra karácsonyra kérhet alaptartalmon felül ezt azt, aztán az elõfizetés már olcsó. és közben gyüjtögetheti iRben is az évi 40 dollárokat is...

Alexease
En ROLEX-en leszek - elvileg😉
Most mentem 8-10 kort, egyelore tetszik. El kezdtem csinalni hozza setup-ot, de meg nem az igazi: itt ott beut az alja, a lassu kanyarok kozepen nem az igazi, es "sok" az aero cucc, jatszani kell a vegsebeseggel. De nem artana majd prac-on is tesztelni, a draft miatt😊 Egyelore van ~4 sec minuszom, de ebbol talan meg lejon 1-2😊 1 biztos, mert erzem a setup-on😉 A 2 mar neccesebb;P
lac coo
No, mindegy én nem akarok ebbe belefolyni, hisz hótziher, hogy mostanában nem nyúlok IRacinghez, csak nem álltam meg, hogy ne szóljak hozzá 😊))

Jacek
Mhh igy indultak a tort szerverek😄 el lehetne lopni a komplett ir-t is😊 es mindenki csinalhatna tort szervert sajat szabalyaival😊

lac coo
Hát egy WOW-ot nehéz is lenne otthon egyedül játszani, de egy szimulátort azért csak lehet 😊))

Jacek
Na ez nem ilyen😄 a korrekt az lenne ha 15 dollar elofizu es ezert jatszol meg kapod az autokat palyakat, es mondjuk evente vagy felevente kapsz egy kieget mondjuk Rally😊) hivatalos palyak, autok, licencek, azt eldontod hogy megveszed vagy nem..

Jacek
Online!!!😊 semilyen online jatekot nem tudsz offline jatszani😊))(hivatalosan) pl. van WOW accom amiben van az alap jatek meg ket kiegeszitoez 30k, meg kb 3 evnyi elofizu😊 115000😊 es jatszottam es csokolom😊

lac coo
Én is ki tudnám fizetni, de igazából én ebben az egész online versengésben csalódtam, ( SR, IR , brrrr...), ezért is hanyagolom.
De kérdem én mi a fenéért vettem autót , pályát, mikor most mehet a kukába??? 😄DDD

Kíváncsi lennék milyen jogi furfangal találta ezt ki az IRacing ? 😄DDD

Szerintem ez lenne a korrekt: programot megveszi az user X dollárért, ha akar vesz hozzá addon pályát utót X dollárért, ezekkel otthon, egyedül kocsikázhat.
Online szolgáltatásért meg nyilván perkálni kell újabb X dollárt...

Jacek
Nem vitatkozni akarok!!😊
"De megértelek én 😊
Viszont az árakat egyesek még mindig túldramatizálják, holott már csak a töredéke a kezdetinek. Az elõfizetés nem olyan drága, a kocsik meg pályákat a büdös életben nem kell újra megvenned, ergo nemtom. komoly hobby vagy nem komoly. Én ha visszagondolok sulis éveimre, diákmunkával keresgettem plusz havi 20-40 ezret (2-3 éve) még úgy is elõfizettem megvettem volna mindent, amit ki is használtam volna. 😊"

Van hazad? lakashiteled? egyeb hiteled? gyereked? auto? eleted ezen kivul? most erted? nem mindenkinek ugyan az a draga😊

Jacek
Na akkor ide irom a velemenyem😊 ha nem erdekel senkit akkor is😊
kb 8 eve jatszom sim melett online jatekokkal(elofizeteses)

Az ir rendszere felhasznalo szempontjabol egyszeruen nevetseges!! Havi dijat fizetek, es utanna vegyem meg a tartalmat?????????????? Mondhatnam ki volt az az idiota allat aki ezt kitalalta! De csak mondhatnam mert nezzuk az o oldalukrol! Nem kell 5x 10x ennyi elofizeto , mert ahoz komolyabb infrastruktura kell, preseljuk ki azokat a marhakat akik megfizetik igy is, jol ki van ez talalva.....😄

Mert nezzuk ellentetben az ir-el hogy is mukodik ez, megveszek a jatekot 10k, havi elofizetes be van love 15 dodo 12.99 euro atlagra, ezert jatszol az alap jatekkal, utanna tolom bele a contentet nehogy itthagyjanak masik jatekert, max evente egy nagyobb kiegeszito 7-8-9-10k-ert...
De mit ad az ir 1-2-3 ezer forintert vegyek meg egy nyamvadt autot vagy palyat??? na ne vicceljunk mar... zet egeszen addig csinalhatja mig nem lesz konkurencia!! "ha" lesz valaha, de akkor le kell szallni a magas lorol kurvara!!!!

Ne gyertek azzal hogy ott megveszed a kieget itt meg az autokat! mert egy kieg normalis jatekidovel lekot addig mig jon a kovetkezo(nem 3 auto+1 palya ami kijon kb. az arabol) es meg folyamatos az ingyenes kiegeszites is kozben! En ezert mondom hogy kurva draga, ki tudnam fizetni, de nem akarom! nincs aranyban a penzem es amit kapok erte.
Nem a waret miatt!! lenyegeben minden szimem eredeti!!!(nem 2 van😄) meg kb meg 40-50 jatek. Nem lebeszelni akarok senkit😊 akinek megeri tolja😊

symbol
Te tudod 😊
Én viszont nem sokallom az árát a pályákért meg az autókért. A pályákért abszolút nem. Plne, hogy egy életre megveszed õket.
A kocsikat is persze és mindkettõ "fejlõdni" fog, ez nem kérdés.

Túlzásba viszed a nem használható szabadon fogalmát. Nyilván jó lenne az offline használat, de mondom, már az egerek is neteznek a mai világban. Ha ûgy értetted, hogy miért nem használható elõfizetés lejárta után, nah mondjuk igen az gáz 😊, azt én sem értem. hagy lehessen akkor is offline menni...

De megértelek én 😊
Viszont az árakat egyesek még mindig túldramatizálják, holott már csak a töredéke a kezdetinek. Az elõfizetés nem olyan drága, a kocsik meg pályákat a büdös életben nem kell újra megvenned, ergo nemtom. komoly hobby vagy nem komoly. Én ha visszagondolok sulis éveimre, diákmunkával keresgettem plusz havi 20-40 ezret (2-3 éve) még úgy is elõfizettem megvettem volna mindent, amit ki is használtam volna. 😊

nah sok a rizsa, Ki jön a hétvégi ROLEX versenyre? 😊
Én ott leszek, 100%. 😊