25347
  • bardocz

Left foot accelerating:D
  • bardocz
    "McLaren MP4-12C GT3 is Coming to iRacing"

2012-ben valamikor.
  • santibi
    Sorry az elsőért. nem az akart lenni. Töröld ki Alex pls.
  • santibi
  • Szmore84
    nem csak neked
  • bardocz
    Csak nekem dob internal server errort bejelentkezésnél?
  • gracious
    János László, vagy László János néven mentem, de az is lehet, hogy a Szabolcsot is használtam, az a középső nevem. Amúgy elvileg mentem mindenemmel amim van, esetleg pár pályán nem. De már semmiben sem vagyok biztos.

Ha megnéznéd azt nagyon megköszönném.
  • Nyilas Lehel
    hogy lehet törölni a regisztrációt?
  • Norbi1990
    Ha mentél minden pályán és kocsival official versenyt akkor megtudom nézni a statisztikába a pályáid és a kocsijaid.
  • unrealnoise
    van benne valami, de egy jó közösséghez én is kellenék mint aktív versenyző. mindegy. mindenesetre egyre több online projekt indul be mostanság, kíváncsi vagyok azért rájuk.
  • VO101 tvr
    Téged már "felesleges" megszólítaniuk. Hiszen a nagy pénzt a tartalmakért már elszórtad. Legfeljebb az előfizetést lehet már csak belőled kifacsarni. Új embereket éri meg behozniuk a rendszerbe.
  • unrealnoise
    Teljesen jogos. Legalább a statisztikáid, illetve a meglévő tartalmad láthatná az ember. Egyébként tudom ezzel egyedül leszek itt, de nekem sem a legszimpibb az iracing hozzáállása és kommunikációja. Más kérdés, hogy én nem ezért nem lettem előfizető újra. (Pedig mennyi, de menyni pénzt elszórtam rá...) Egyébként meg azért kérdezgethetnének, hogy mit szeretnék, mikor lennék újra előfizető, de semmi ilyesmit nem kaptam már jó ideje. szóval... pfff.
  • gracious
    Na most idegbeteg lettem. Az iRacing.com-nál mocskosabb undorítóbb céget még nem hordott hátán a föld.

Kb egy éve, voltam utoljára előfizetve. Tegnap valaki privátban érdeklődött az accountomról, gondoltam belépek megnézem pontosan mim van stb...

Ahhoz, hogy csak megnézzem mim van elő kell fizetnem!!! Tehát nem ahhoz hogy játszak, hanem csak hogy belépjek arra az oldalra ahol vannak a kocsijaim meg pályáim.

Fuck you iracing, ezért akkor sem fogok előfizetni újra ha jobb lesz mint a netKar.
  • VO101 tvr
    Nem azzal van a baj, mikor bevállalósan előzgetek. Nyilván volt már ilyenre is példa. De ha peched van és olyan a mezőny, hiába hagysz helyet másoknak akár többször is, cserébe lebombáznak meg gázon állva kiforgatnak.
  • IsTiB
    Nekem most 2 futamig nem volt gondom. Igaz az 2. versenyen volt egy 4x-es contactom, de a kocsim nem sérült és a sráccal az első helyért küzdöttünk véletlenül nekem koccant de ez érthető amikor mindig fél másodpercen belül autóztunk egymáshoz képest :D
  • bardocz
    Off-trackból sok összejött nekem is. Túlzottan gyors nem vagyok, de mindig a maxon próbálok menni, eddig egyszer volt, hogy benzinspórolósra vettem, azt a futamot amiatt nyertem meg, igaz egy elég gyenge mezőnyben(1800sof).
  • unrealnoise
    Oks, de szögezzünk le pár dolgot. Nem tudom milyen tempót mész és ki vagy. Nem tudom mennyire feszegeted a saját határaid (mert bizony hiába mész gyakran hibátlan futamot, kis apró off track-ekkel is összejöhet 4-6 incidensed. Én is tudtam volna anno akár rengeteg futamot hiba nélkül lefutni, de nem azért versenyeztem, hogy megelégedjek X szinttel vagy helyezéssel.

Aztán lehet te nagyon jó vagy és még így, biztos versenyzéssel is gyors, de Te is csak egy vagy meg én is, és bizony a többségnek azért elég sok incidens össze tud néha jönni. Én is letoltam vagy 250+ futamot, és nagyon sok mindent megéltem alatta... :)
  • bardocz
    254 versenyből 1 volt, ahol több mint 14 jött össze, ez egy 13. hetes verseny volt, ahol amúgy el sem indultam volna, ha hivatalos, mert nem gyakoroltam eleget. Ezen kívül 14 versenyem volt, ahol 10, vagy több incidense volt. És 66, ahol egy sem történt. Pedig skip barberben voltak őrült csaták bőven, 2wide kanyarokon keresztül, mx5 szintén, főleg, hogy az rookie széria.
  • unrealnoise
    JAja, pláne ha bevállalósabb is vagy, és nem csak arra figyelsz, hogy lehetőleg elkerülj minden bajt, hanem keményen (de ésszerűen) előzni is próbálsz, meg hát ha tényleg benne vagy egy komolyabb csatában, egyszerre több emberrel, akkor simán összejön 14 vagy több büntipont...
  • VO101 tvr
    Nem olyan bonyolult ám összeszedni az incidenseket. Ha szerencséd van és olyan mezőnybe kerülsz ahol contact nélkül végig tudsz menni, mert mindenki hagy helyet a másiknak akkor jó. Ha keménykedős mezőnyt fogsz ki, simán csinálnak neked 3-4 4x-es contact-ot.
  • VO101 tvr
    Az a baj, hogy nem fognak normális pénzt adni az Account-ért... Én is eladnám szívesen. Benne van már rengeteg tartalom 150-200e ft értékben. 50e-et nem adnának érte :-)
  • gracious
    DE gondolom azért könnyű a licensz mert így többen veszik a tartalmakat.

Elvan ez bszva. Régebben beszéltünk itt arról, hogy amiben ennyi pénz van az jó nem lehet, mert engedni kell az xbox huszárok igényeinek is, asszem most történik meg a jóslatom.

Érdekel valakit eladó account, elég sok cucc van hozzá, de pontosan nem tudom mér mi mert vagy egy éve nem használtam.
  • IsTiB
    Szimplán nem A kategorába sőt nem is b-be tartoznak ezek az emberek akik előtt vagy kb 7 autóval és fulra beléd csúsznak amikor ki is tudott volna kerülni de az hite így kevesebb incidensel megússza vagy ha már érzi h elrontotta saját versenyét tönkre teszi az enyémet is.
    Aztán vannak kívételek 2 körön egy sráccal egymás mellett autózgatunk sebringen és semmi aztán jött ez az örült :D
  • bardocz
    A jogsik megszerzését kén szigorítani, mert most bárki megszerezheti az A-s jogsit. Van, akinek átlag 7 incidense van versenyenként, és mégis A-s jogsija van. Prototype> bajnokságban 10 verseny alatt 130-at hozott össze. Nekem 5 alatt van 22, és ez is marha sok.
  • unrealnoise
    már nem azért de ez, meg ezek hogy lennének a gumi miatt. ezer éve nem toltam iR-t, de semmi köze ezeknek a gumikhoz. egyre több talán a játékos, egyre olcsóbb is a cucc, sok a kedvezmény, a hülyék száma is fokozottan nő... hisz az igazi szimes, szimbuzi az már rég tolja, vagy tolta, ha van/volt rá lehetősége. a poén-bugvideó, meg egy összeválogatott valami, ezer éves dolgok is vannak benne. ne parázz, versenyezz...
  • gracious
    De ez a gumi miatt van vagy mi ez írjátok már meg plz.
  • IsTiB
    Tényleg vicc lett:)
    Beülhetek a star mazdaba vagy a corvette-be szarrá zúznak Ahol már ugye A kategóriás emberkék vannak 3 verseny alatt több mint 190 ir-t buktam és 11 incidenst szedtem össze amikor tavaly az átlag 60 nemtudom hány verseny alatt 1.98 volt :) Legszívesebben eladnám az accuntomat :D
  • gracious
    De egyébként ez az új gumi óta van? Mert amikor én toltam vele akkor semmi ilyesmit nem észleletem.
  • VO101 tvr
    Klassz video!
    De vicc ez az iRacing ...
  • bardocz
    Zseniális :ASD
    És benne van az én videóm is!:D
  • gracious
  • pointer4
    Wow :D Lol :D
  • Richeee
    Will Power evvel beirta magát a történelembe :D
  • Norbi1990
  • pointer4
    Sárga jégkockás béka ? :D Ez már szerintem foglalt :D
  • Norbi1990
    Új logója van iracingnek

• brendon566
    az auto-kuplungon nem lehet lassítani?
  • brendon566
    Megpróbáltam ezt az 1 hónapért 3-at dolgot, köszi.
  • Norbi1990
    Valakinek van körideje Acurával Spáról?
    Nekem eddig ez a legjobbam.
  • Debilon
    érdemes kipróbálni ezzel is