25347
-
santibi #13510 Biztosan nem tökéletes még. De ami biztos, hogy jó irányban haladnak. -
#13509 NASCARban jobb lett az biztos ;-) -
santibi #13508 Hmmm.. érdekes. Akkor elég pici táborba tartozol. -
#13507 hát mivel én még a kormányt is kikapcsolom, így nem tűnt fel hogy vannak kezek :-) -
#13506 köszi, meglesem, bár tegnap nem találtam.
az új gumifizika, amelyik autón kipróbáltam eszement szar. -
#13505 De kilehet. Graphics-ba lehet egy lenyíló menübe állítani.
Amúgy szerintem mindenki azzal kezdte, hogy kikapcsolta a kezeket :D -
#13504 lehet baromságot kérdezek. a kezeket berakták a cockpitbe, így addig tudom tekerni a kormányt amíg a kéz engedi. szerintem rasnyák ezek a kezek. nem lehet kikapcsolni? -
#13503 NASCAR rajongóknat ajánlom figyelmébe hogy elindult a Magyar NASCAR Rajongók oldala a Facebookon :-)
Először szidtam a frissítést mert már megint kuka lett az összes setup ami volt, de aztán egy új setuppal elkezdtem körözni, sokkal jobban érzem én az autót, főleg csúszás határon, még azt nem tudom eldönteni hogy az új gumifizika miatt, vagy valamit eltaláltam a setupba :-) na mind1 csináltam két videót csak úgy, nincs bennük semmi extra csak sima körözés :-)
29.7xx volt a topom jelenleg de még van benne
-
#13502 -
#13501 Ez mar volt korabban is, tobb kameranezetbol;)
De a mostani update-ben megoldottak, tettek a palyara bojakat, ne tevedjenek el az emberek;P -
#13500 LOL -
#13499 Az eddigi update-eknel, mindig ugy ertem haza, hogy mar futott a rendszer. Most sikerult elotte, es nem tudom miota mukodik igy, de jo otlet, hogy leallas alatt is lehet toltogetni az update-et (ami majd' 1,5Gb, vagyis nem egyszer;P). Igy legalabb nem hal meg a rendszeruk az ujrainditas utan;) -
#13498 Ez az uj gumifizika-macera eleg hosszura nyulik, de legalabb halad. Nagyon remelem nem azert, mert kis gorbecskeket, szamocskakat nezeget, hanem azert, mert valoban hosszutavu, profi, mindenre jo, multi cuccot farag, ami ha egyszer kesz lesz, utana mar csak "be kell kapcsolgatni" az uj funkciokat; skalazhatoan, allithatoan (levego- es palyahomerseklet, eso, palyagumizodas, koszolodasok stb.), aztan mar mukodik is.
Persze, almodik a nyomor:) -
#13497 Végre nem kell minden autót megvenni egy versenyhez.
Corvette-től előre félek. Van egy olyan érzésem, hogy számomra el fogja veszíteni a varázsát. -
#13496 http://www.virtualr.net/iracing-com-oulton-park-previews
-
unrealnoise #13495 a hosszúsággal sosem volt gond... :D -
#13494 Kint van a holnapra tervezett release notes, szep hosszu;)
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1821548.page -
unrealnoise #13493 2007-08-09-ben fogadjunk nem ezt mondtad volna.., ezek szerint akkor kimi is hasonló szinten lehet... :p -
#13492 Massanak csak azért van helye a Ferrariban, mert Brazilia az egyik legnagyobb Ferrari piac. Tehetsége alapján valahol a Force India és a mostani Williams környékén járhatna.
-
#13491 OFF: Szerencséje van a brazilnak, hogy a Ferrari elnéző, mert amúgy már rég ki kellett volna dobni! Alonso(nem szeretem) reggelire megeszi sajnos.Nem egy győztes alkat...az pedig fontos dolog...Ő olyan szerencsétlen alkat... -
unrealnoise #13490 OFF Massa esetről mit gondoltok? Normális volt mind a két törés? Egyébként oké, hogy a többieknek ilyen nem volt, de szerintem sem kellene ennyitől törnie, ha meg igen, akkor fokozatosan és lassabban emelkedő cucc kell oda. szeretem amúgy massat, több van benne mint amennyit a pontjai eredményei mutatnak, egyszerűen tény, hogy idén egyszer sem volt mákos futamja, semmi, de semmi nem jön neki idén össze. :/ Remélem jövőre még jobban összeáll valahogy, jót tehetne neki, ha az utolsó két futamon, hozna vagy villantana valamit... ON -
#13489 Csak ugy:) "Openwheel" meg egy kis felfuggesztes problem (a'la Massa):P
-
unrealnoise #13488 Most mondjam azt, hogy teljesen egyetértek... Igazából nem is értem, hogy nem képesek ennyi pénzből és ennyi idő alatt megcsinálni, egy alap gumifizikát/grafikát/megjelenést, amit aztán módosítgattak volna. Számomra az a legmegdöbbentőbb, hogy a koszolódás nincs benne az új gumifizikában. Oké, hogy nem szorosan oda tartozik, de nah vicc. Miért? Mert ezt szvsz leprogramozni sem nagy cucc. Mármint a grafikát. Elhagyod a pályát, koszos lesz a kerék. Wow. nagy matek kell hozzá biztos... Oké, hogy a fizikai változáshoz kell, de nehogymár ne tudják megoldani grafikusan is... Pláne, hogy én sem éreztem kábé soha semmilyen gumiváltozást, amíg benn voltam, hiába javítgatták őket elvileg...
Igazából hiányzik azért a versenyzés, de nem bántam meg, hogy abbahagytam... Szvsz ez erősen közelit a hülyéneknézés esetéhez. így van ez a régi pályákon még gondolom mindig fix egyen-égképpel (!! hány éve is???), a szektoridőkkel és még sorolni lehetne szerintem... -
#13487 Kaptam promóciós kódot amivel 12 dollár 3 hónap. Akinek kell szóljon. -
#13486 A tobb mint egy hetet csuszo update korul, eleg nagy vitak kavarodtak;) Foleg, hogy szobakerult a gumifizika is;D Es abban azert van valami igazsag.
Ha mar legalabb 2 evet dolgozott rajta, es igy aprankent adagolja (a kovetkezo update-ben sem lesz benne meg az ossze auto), valahogy tobbet vartam en is tole.
Azt hittem, ugy gondoltam, talan elvarhato lett volna stb.:
- lathato gumideformalodas
- lathato es erezheto koszolodas (tapadasvesztessel es visszanyeressel)
- lathato es valahogy jobban erezheto kopas
- szemcsesedes, kockasra fekezes
Ha mar extrat fejlesztenek es foleg a jovonek, talan logikus lett volna, hogy ezek bekerulnek, ha mar mas-mas szimben, programban mar evek ota mukodnek, meg ha nem is mind es nem is egyszerre.
De ehelyett, valahogy meg a valtozast sem nagyon erzem az uj gumifizikaban;D -
#13485 LOL :DDDDDDD -
#13484 Termeszetesen eliras, de amugy vicces lenne;D
-
#13483 "Join in an installation lap around Barcelona with Lucas di Grassi - first time ever eye-level camera real driver point of view.
Quote:" I had to drive with only one eye open as the camera was blocking my other eye, quite tricky""
Videó leírása. -
#13482 Ja, egyszemmel vezetett, biztos erdekes volt, azert sem tolta neki annyira:) -
#13481 akkor lehet mar arra szolgal a tukor hogy tudja a pilota nezni hogy kopik a hatso gumija :D -
Wlanseraf #13480 Valahol írták hogy úgy ment hogy az egyik szeménél volt a kamera:D -
#13479 biztos nem pontosan ott van a kamera ahol a feje, ha ennyit latnanak akkor kb nem is kellene tukor :D a sajat autoja hatso kereket nezi ebbol a szogbol:D -
#13478 Ez jóóó! A tükörben szinte semmit nem látni :D
-
#13477 Megjelent az uj iRacingTV epizod, sok ujdonsaggal: reszletes animalt pilota (a fejmozgas "meg" fizika nelkul), reszletes pit-objektek, madarak, repulok, Olton Park, 2 ejszakasitott palya (Iowa, Charlotte), uj Daytona scan, Smyrna/Langley scanek, Kentucky/Motegi palyak. -
#13476 Automata váltó csak nálam nem működik? Berakja hátramenetbe a kocsit, és nem lehet előre menni. Most az egyszer kellett volna, hogy működjön, erre nem megy:D -
#13475 Link.
Jól értem, hogy lesz majd nekünk Bathurst, csak meg kell várniuk, míg a szerződés a másik céggel lejár a pályának? -
santibi #13474 BEST of NATION2 -
santibi #13473 Rajt!
-
santibi #13472 [img]http://kephost.hu/image-D91A_4E80E94B.jpg[/img][/url]]Rajt!
-
#13471 Travis Pastrana sits in a iRacing powered Wagner Race Products F1RS3000 chassis that he will use during his recovery process to prepare for the 2012 NASCAR Nationwide season.
ott is elég lesz az egyik lába :p