iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
hát jah, a három lehet mégjobb lenne. én akkor úgy készülnék, hogy legalább kettõn elinduljak. vagy inkább mind a három versenyen, de az a három futam sokkal jobb több lenne, mint így egy tucat. kiváncs vagyok mit változtatnak. ha semmit akkor kapják be.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Jacek
Ok tudjak😊 szerintem ezt az egeszet ilyen en milyen elit vagyok kategoriaban akarjak tartani...

Valoszinuleg se infrastrukturajuk se penzuk elmenni az emlitet masik 2 iranyba, mert ha raszabadulna a poornep😊 akkor behanyna az egesz rendszer😊

Alexease
Nah, mar heti 6 futamnal tartasz, annyival kibekulnel, lesz az meg 3 is;D
Alexease
Arrol ne is beszeljunk, hogy ezekutan (fizetos hasznalat es tartalom), meg a sajat szervert is csak penzert lehet inditani😄
Jacek
amig ezt a rendszert eroltetik addig ez lesz😊

2 ut van elottuk, 1 ingyenes a game tartalomert fizetni, 2 fizetos a game(havidij) tartalmat meg ingyen adjak.

De amig ez a havidij+fizetos tartalom addig nem is lesz ember....

symbol
persze, de érted, telt szervereknél azért általában teltházas futamok voltak. azaz 20-30 versenyzõ. annyibõl már több hasonló tudású ellenfél is lehet.

amúgy azon a versenyen amirõl beszéltem, valakinek a legjobb köre indiben 35.6, az én 18.9-emmel szemben. Az ilyenek tényleg ne induljanak el meg kurvára semmi értelme. ez nem verseny nekik, mert nem az, ennyit tolatva megyek (már bocs, ez em ölteltség, csak ekkora különbség és felkészületlenség miatt vannak olyan balesetek mint amilyet megszivtam tegnap.)

nah de mindegy, nem az a lényeg, nem sir a szám amiatt.
de az miatt már inkább, hogy a bajnsokságok szinvonala, és az eredmények teljességgel követhetetlenek és nem épp következetesek lesznek a kevés résztvevõ miatt.

valamit ki kell találniuk.
legyen egy héten 6 különbözõ idõpontban lotus futam. ennye elég lenne egy kicsit teltebb szerverhez, amiben talán mindenki ellenfelére akadhatna...

Alexease
Nem tudom mennyien toljak valoban aktivan, de az eddigi osszes regisztraciohoz kepest, egyre kevesebben.

Pl. a ChampCar cucc eleg friss. Raadasul elsosorban Amcsi, es Ok teszik ki a teljes letszam majd' felet. Es foleg uj, aktualis sorozat. Ennek ellenere, ha jol lattam, osszesen alig tobb mint 400-an versenyeztek vele, de heti leosztasban, atlagban talan a 150-et ha eleri.

Az hogy a V8 mennyire lesz nepszeru, azt ezekutan mar passzolom😉 Eloszor biztos, mert ujdonsag, de hosszutavon lenne a lenyeges. Ha a celkozonseget tekintve (AUS), aranyaban ugyanannyian hasznaljak majd, mint az USA/CC-t, akkor lesznek vagy 50-en😉

A szerver beosztas meg olyan amilyen. Ha sokan vannak, akkor is igy ossztja be. Amikor 20-30 szerver indult egyszerre egyazon versenybol, akkor is minden szerveren megvolt a tobb masodperces korido kulonbseg az elso es az utolso kozott. Vagyis mindenhova tett UFO-kat, kozepmezonyt es lassuakat.
symbol
nah futam. itt az nyert aki ügyesebben kerülgette az akadályokat. vicc. egy nagy nulla. itt is be kéne vezetni a 107%-os szabályt és punktum.
olyan nincs, hogy indi lassú kanyarjaiban, nemhogy el kell vennem a gázról a lábam, hanem egyszerûen gurulnom kell és megvárnom mig elengednek. ha el tudnak, mert ezek aztán mennek össze vissza.
a célegyenesre fordító kanyarban belsõ iven megyek, a mellettem lévõ lekörözött meg hibázik nekem jön, bumm vége a futamnak. vicc.

minnél kevesebben vagyunk, annál nagyobbak lehetnek a különbségek és most is ez volt, igazából értelme és jelentõsége nincs is a bajnokságnak innentõl kezdve a szememben. ennyi.

nem egy futam alapján itélek, hanem tendencia alapján.

következõ szezonom vagy V8-as lesz (ami valszeg népszerû lesz egy szoros mezõnnyel), aztán ha jön a williams f1 leszarom mennyire lesz reflexjáték, inkább tolom majd a PRO sorozatban 10-en, 20-on helyekért csatázva, mint egy ilyen jelentéktelen semmiben.

symbol
egyre gyászosabb a helyzet. vasárnap este. 13 jelentkezõ. most. a futam elõtt... :/
a következõ lotus szezonnak lõttek, ha marad ez a beosztás. lehet akkor is ha változtatnak.

symbol
grrr, miért 9 és 11:45-kor lesz lotus verseny? tököm kivan :/ nem értem. jó lett volna korábban lefeküdni, de a két futam csak kéne :/

Ne add el! Én jelenleg nem vagyok elõfizetõ, de tavaly év végén még gond nélkül ment az iRacing a félgigás 3850-el. A proci egy X2 6000+, szóval nem egy übercucc az sem. Nem emlékszem már pontos fps értékekre, de 50 alá nagyon ritkán ment közepes beállításokkal.

viziloitato
Nézd meg, hogy esetleg erõltet-e olyan dolgot a kártya drivere, amit nem kéne. Mittomén, mondjuk valami nagyon magas élsimítás, vagy asszem TransparentAA a másik élsimítás, amitõl még a legvadabb rendszerek is lefekszenek, hátha az van bekapcsolva.
Na ezaz, nálam 20 fps van 1024*768 / Class6 -on... szóval LowEnd beállításokkal.
Pedig minden friss. Friss rendszer, friss VGA, friss driver, friss játék.

viziloitato
Milyen beállítások mellett? Nekem Q6600 és GTX260 van a gépben, ami bõven elég, mégis Class4-es beállításokkal játszok, annyi a plusz, hogy bekapcsolom az élsimítást 4x-re. A felbontás 1680x1050. Full grafikánál azért nálam is reccen nem egyszer, nem kétszer, de 30 alá nem esik.
Értem, kössz a tájékoztatást!

Amúgy meg van egy nagy problémám még mindig.
Korábban írtam, hogy valamiért kevés az fps-em.
Feltettem újra a windows XP-t, de az sem segített.
Most beruháztam az ezer éves VGA-m helyett egy HD3850-es videókártyára, amirõl egész jókat olvastam.
Ehhez képest az eddigi 30 fps-em leesett 15-20-ra, így már lényegében ha egyedül megyek a pályán, akkor is szar az egész.
Pedig töröltem a régi drivert, feltettem a legújabbat illetve a directX-et is frissítettem. És újrakonfiguráltam a játék grafikai beállításait is.

Ha nem tudom megoldani, akkor eladom az új VGA-t meg a kormányt is a francba, mert már nagyon bosszant ez... 😞

Ötlet?

symbol
Ennyi. 😊
Nemhogy egy bajnokságot nem lehetne összehozni hazai szinten, hanem még embereket sem tudok mondani, akik aktivan futamoznak, rendszeresen.

Bár mit tagadjak tényleg nem egyszerû a "meló", itt le kell ülni, gyaksizni meg ilyesmi, fárasztó, koncentrálni kell, ha komolyan nyomja az ember akkor csak a gyaksi hetente kábé 2-6 órát vesz igénybe + idõmérõ, + futamok.

Szabolcs is csak egy futamon indult eddig a Lotus bajnokságban, aztán barátnõ, koncertek, meg etc. Most áldom az eget, hogy nincs még nõm 😄
tudom, kocka vagyok 😄D

viziloitato
Nincs értelme összehozni az iracers.hu-t, mert nincs érdeklõdõ, vagyis van, de valószínû, hogy egy kezemen meg tudnám számolni azt a pár embert. Régebben indítottam minden hétvégén egy szervert, ahol kezdetben voltunk talán nyolcan, aztán ez a szám kettõre csökkent. Próbáltam nyitott szervert is, de ott meg az volt a baj, hogy akik jöttek külföldiek, azok mind kiléptek a qual kezdetekor, és nem is jöttek vissza, idõvel még a külföldiek is elfogytak. Sajnos nálunk nem menõ az iRacing 😞
Ha valaki mostanában gondolkozik azon, hogy kipróbálná az Iracinget:
Promóció: 1 hónap 5 dollárért

Más. Régebben olvastam itt, hogy készítene valaki magyar oldalt a játékhoz (iracers.hu talán?). Hogy áll a projekt? Lesz belõle valami?

atyka
Sziasztok,

tudom, OFF, de ha már Mustangról is szólt Alex...

http://www.facebook.com/album.php?aid=162065&id=138166855768&ref=mf

Hátha van itt, aki szereti az amerikai vasakat... 😊

Alexease
A letszammal, a bajnoksagokkal az lesz, amit mindig is mondtam: a statikus letszam, a sorozatok szama es a monotonitas miatt marad a heti 1-1 futam per sorozat lehetoseg😊 Elonyet hatranyat mindenki ismeri😉 Ennek a kompenzalasara lett kitalalva a HOSTED resz (elonyeivel, hatranyaival egyutt;P).

Barmennyire is jo (lenne) a program, hosszutavon lehetettlen fenttartani napi szinten az erdeklodest.

Szerintem, a reklam ezen mar nem segit, mar mindenki ismeri, aki el es mozog, es aki tudta, ki is probalta😉 A kovetkezo lepcsofok, az uj nepszeru sorozatok (V8, F1) es autok (Ford Mustang, -GT) megjelentetese mellett, az ingyenes eleres, hasznalat, a megvasarolhato tartalom megtartasaval. Aztan kesobb, johet az ingyenes tartalom is😉 Ez valszeg radikalisan megnyomna a letszamot😉

Persze ehez, meg sokat kell kutyagolniuk, hogy erjen is valamit a palyak szelen, az autokon es a portaljaikon a reklam...😉
symbol
bingó. én is úgy volt hogy megyek, csak itthon épp tetõt csináltunk egész hétvégén.
jó lett volna pedig. 😊

asszem egy ilyesminek mindig nekivágnék, lenne egy lotus/f1 vagy v8 bajnokság aktivan meg egy ilyen félig FUN teljes verseny. 😊

viszont a létszám ejhaj.
nah de majd beáll egy szintre minden. 😊

de tényleg nem tudom mi lesz ha jön a v8 meg az f1, és mondjuk a lotusra nem marad csak mondjuk 10 ember. (nem lenne meglepõ, hisz a héten csak 69-en mentünk.)
lehet akkor kiveszik, jegelik egy idõre.)

Továbbá több csemege kéne a fejlesztésrõl, meg etc, facebookra is meg mindenfelé, promózni kéne, hogy ha már a "codi" az f1-nél elvileg megcsinálja az ideális ivet, meg a fasza gumiakármit, akkor nehogymár õk nem, sõt, mi tényleg profin csináljuk, igy meg úgy.

ehelyett hallgatnak mint a szar, (a hallgatás pedig ugye eléggé nem reklám) szóval szerintem gyengus amit mûvelnek üzletpolotikailag.

Nem csak a matricáztatással kéne foglalkozni, hanem igen is, mindenkit meg kéne róla gyõzni, hogy ez igen, ez aztán a nem semmi, meg bazze, BESZÉDTÉMÁT kell adni a népnek, hogy hintsük mi is az igét.

nah kussulok, csak grr.

Alexease
Az iRacing-nek, mint cegnek, az egyik oldala a jatekosok, versenyek, a masik a valodi versenysporthoz valo kotodes (reklam, media, szponzoracio, oktatas, trening, stb.).

Idovel mint program is jo lesz, csak ezen a kicsit beta-tesztelos fazison kell tul lenni😉 Igaz, mar eleg jo, csak nehany "alap" dolog hianyzik vagy santit (gumik, motorok, valtok, kuplung, animaciok, szektoridok, telemetria, idojaras, napszak stb.). Ha szigoruan nezzuk, ezekkel egyutt lenne teljes a program, de hat ez van😉
Alexease
Sajnos a versenyrol lemaradtam, elneztem a napot, edig ezen indulni szerettem volna. A Multkori DP/Daytona is jo volt. Bar kicsit necces, hogy "csak" 370-en indultak, az elozon ~1000 voltunk...
viziloitato
Most néztem bele a Grand-AM Rolex Homestead Miami versenybe, és az elején az iRacing-et használták a DP-vel a pálya bemutatására.
b-type
Ezen rendesen meg is lepõdtem mikor szembenéztem a americanlemans.com-n ezzel a hírrel 😊
TEN CORVETTES WIN iRACING.COM 120 MINUTES OF SEBRING

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Amugy erdemes "beletekergetni", az egesz verseny egy roncsderby😉
Jacek
azt a hulyet😄

Alexease
Ez jo verseny lehetett volna, de ott is uresek a lelatok:/
Upsz😊)
Alexease
Nah, megegyet, es meg van az iR topic 1 heti hozzaszolas mennyisege😉

Ket Formula Russell onboard video, az elson a hang, a masodikon a kep a jobb😉

Alexease
Ez az "uj" formulajuk teljesen jo😛 A "regi" Lola F3-as kasztni, 2000-es soros negyes Mitsubishi (<#vigyor3><#felkialtas> ilyet sem lattam meg😛) motorral😉 Jo a hangja😊
A bemutato video is jo (QuickTime-os:/): http://www.jimrussellusa.com/experience/video
Alexease
A Skip Barber-t (iskola, ceg stb.) gondolom mar mindenki ismeri😊 Az iR-ben nem csak a korozgetes erdekes, hanem mivel real a "korites", igy van mit olvasgatni, nezegetni, tanulni😉

http://www.skipbarber.com/company/overview/

Kint azert is lehet(ne) jo uzlet, mert normalis munkaval, nem olyan veszes osszelapatolni 1-2000$-t, ha valaki kedvet kap egy SB iskolahoz, el tud menni, ki tudja probalni, 2-3 nap, profi autok, profi palyakon.
Alexease
Itt az oldaluk (Russell): tortenet, autok, iskola stb. Regi "motorosok", erdemes megnezni kik tanultak naluk😊

http://www.jimrussellusa.com/about
mcmoha
Nem tudtam, hogy Skip Barber egy faszi neve. <#miaz><#lama>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Bar teljesen erdektelen, de nem birtam ki, utanaolvastam😊
Jim Russell-nek van egy eleg nagy versenyzo iskolaja (hasonloan John Skip Barber-hez). Neki is "sajat" autoja van, csak az ilyen.

Alexease
Nem az😊
Alexease
Meg nem mondom mi ez, talan a regebbi Mazda (Skip Barber), Hpattern-nel.

IsTiB
Köszönöm szépen tökéletesen mûködik<#wink>

Alexease
Amugy a iRacing World Tour-hoz kapcsolodo "szokasos" elofizetesi akcio, amihez olcso eves elofizetes jar (75$/ev) es az aktulais hetvegi auto+palya (Corvette + Sebring).
Alexease
Regi elofizetoknek semmi akcio nem mukodik😊
csige791
Milyen akció van most? Régi elõfizetõknek is müxik akik szüneteltetik az elõfizut ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

viziloitato
Elküldtem privátba.
IsTiB
Sziasztok! Az iracing kihagyhatatlan ajánlata miatt elõfizettem 1 évre.
Már gyorsan az elején lenne is 1 kérdésem sok helyen keresgettem az iracinghez tartozó szektoridõ programot. Ahol megtaláltam onnan már törölték és így tovább... Szóval ha valaki tudja hol elérhetõ ez a cucc neki megköszönném ha belinkelné<#nyes>

viziloitato
Ja, és még véletlenül se az ATi megoldására gondolok, hanem a Matrox Triple Head 2 Go-ra.
viziloitato
Szerintem 3 monitor a legjobb. Nekem csak volt 3, most 2 van, mert egy semmiképp nem elég, de csak az egyiket használom autókázásra. Hiába van bazinagy képed, ha a látószöget közel sem kapod meg attól az egy bazinagy képtõl. Oké, hogy lehet állítani, de az meg már milyen, hogy egy torz képet látok?
Jacek
pedig itt tenyleg a meret a lenyeg😄 4 evvel ezelott vettem egy 27-s tft TV-t hat ne mondjam mar akkor kurva jo volt😊 egy 22 monitor nulla szimhez akarmilyen uberkepe van😊 persze ez csak az en fos velemenyem..

Mostanaban akarok en is venni valami fullhd-t szimhez de minima 32-es de inkabb 37-es lesz😊

Alexease
Segiteni csak akkor tud valaki, ha van olyan TV-je, vagy valami hasonlo kombot hasznal mint amirol erdeklodsz. De ha nincs, akkkor hiaba szeretne segiteni, nem tud😉

Mondhatnam en is, hogy nyugodtan vedd meg, biztosan jo, bar en meg sosem hasznaltam olyat😊))
symbol
prohardver.hu a megfelelõ fórum 😊 de ott is a monitorok részleg. szerintem ma már egy komolyabb ftf-nek sem kellene hogy gondot jelentsen a gyors válaszidõ.

Mellesleg én még mindig amondó vagyok hogy a nyagysággal kitörölheti a legtöbb ember a seggét.
Egy 37"-os tévé is lehet kicsit ha 50 méterre-re ülök tõle. Én inkább vennék egy kisebbet, de az igenfasza legyen minden téren. 😊
max közelebb kell ülnöm hozzá, a szemem úgysem rontja, akkor meg már tökmindegy.

jah és sok külföldi komolyabb portál.

Teszteletlen példányt nem vennék. 😊 Az emberek meg sokfélét mondhatnak fórumon. De elvileg amúgy is visszaveszik a monitort ha "nem tetszik".
szal hajrá 😄

ui: bár a fentieket gondolom tudod te 😄

köszönöm a segítségeket. Nem gyõzöm olvasni.<#mf2>

Morpheus01
Már rájöttem hogy nem kell oda semmi sem😊

Morpheus01
Sziasztok! 😊 nagyon buta kérdésem volna😊 Referred: regisztrációnál mit kell ide írni?😄