25347
-
#13630 Így megy ez az életben is,látszik,hogy jó a játék.
-
santibi #13629 Hamarosan lesznek már jó ovál versenyeink. Egy népes Német ligával épp beszélem a részleteket a közös versenyeinkkel kapcsolatban. Eu szerverek, normális mezőny, stb. Nem kell többet rettegni az amerikai gyerekektől. -
#13628 Nekem eddig az összes Nationwide/Truck/Cup versenyem így végződött eddig :D -
#13627 A vegefele a sipolas:)
-
#13626 2:30-tol eleg jo;)
-
santibi #13625 KÉP
-
santibi #13624 -
#13623 Tegnap nem tudtam letolteni, annyira terhelt volt a halo:/ Talan majd ma.
De a net-em is szar, a T-Online kb. 1 eve kitalalta a tutit, es ha folyamatosan csatlakozom valahova, toltok valamit (HTTP/FTP/P2P – de meg a YT videokat is kiszurja:P) allandoan szaggatja a kapcsolatot;) De eleve az esti terheltsegek miatt (sok IP-TV) harmadara csokkentik a sebesseget;) -
santibi #13622 Valami ilyesmi.
-
santibi #13621 Ez az ujra szkennelt Daytona nagyon szép lett. Lenyűgöző ahogyan kinéznek a replayek és a játék az éjszakai verzión. -
santibi #13620 -
Gerdai #13619 Köszi a gyors választ! -
#13618 Ahhoz hogy jol mukodjon, kell 1-2 dolog: a kormanyodnak min. annyit kell tudnia elfordulasban amennyit az iR-ben az autonak (~500–900 fokig). A beallitasnal tuti 90 fokot kell beallitani, attol lesz linearis es/vagy szinkronban. Sebessegfuggo kormanyzas (vagy mifene ott baloldalt) felejtos. -
Gerdai #13617 Üdv. Tudna valaki segíteni? Az lenne a problémám hogy nem tudom beállítani a kormányt normálisan. Hiába forog rendesen de a műszerfalon már nem úgy forog ahogyan kell. -
#13616 Igazabol, nem az osszehasonlitas volt a cel, hanem a fejlodes, „egyeb” szolgaltatasok, lehetosegek fejlesztese, azokhoz a hozzaallas.
Valoban osszehasonlithatatlan, mert ilyen szintu online reszt es liszenszek tomeget nehez lenne masnak igy osszehozni. Nem csak tartalomban, eleg csak arra gondolni, hogy ott van az iR (infoval, hirekkel, eredmenyekkel, versenynaptarral stb.) a hivatralos oldalakon is: NASCAR, Indycar, V8Supercars stb.
De talan az egyeb fejlesztesek (amiket irtam), segitenek a nepszerusitest, bovitenek a letszamot, es ami fontos, mostanaban tobbszor lehet latni, megtartanak a jelenlegi elofizetoket. -
#13615 Persze sok a hiányosság az iracingben,de amíg felsorolt konkurens programok nem nyújtanak olyan vagy jobb online szolgáltatást,rendszert ami iracingben van, addig nálam ezek nem lesznek ellenfelek.
Majd ha rf2-ben meg a többi most készülő szimben is meg lesz ez az online rész és lesznek rá emberek is akik használják és jól működik,majd akkor lesz érdemes összehasonlítani ezek a programokat,hogy melyik milyen elmaradásban van. -
#13614 Ez igaz, csak ha meg akarod nézni, hogy pl a skipbarberrel most hol állsz, akkor végig kell nézni jópár szezont, pár év múlva meg pláne. -
#13613 Szezononként is lehet nézni, úgy meg be lehet lőni melyik szezonba voót régi meg új gumimodell. -
#13612 Azt maceras lesz kulonvalasztani, ertelme sincs sok, max archivalni. Le kellene nullazni az egeszet;) -
#13611 Hotlap? Az otm-es meg ntm-es időket nem képesek különválasztani, pedig néhol másodperc különbségek voltak... -
#13610 Nem akarom piszkalni oket, de azert korbenezhetnenek a piacon. Az rF2 osszessegeben eleg utos. A GTR3 kerdeses, de ha igazak a pletykak, azert az is eleg jo lesz. De keszul meg a CARS es a AC is...
Tudom, a rendszer miatt maceras a fejlesztes, es a massziv online miatt kizaros a dinamizmus, offline, AI stb.
De ha masert nem, legalabb parasztvakitas cimszoval, vennek eszre, hogy viszonylag egyszeruen de latvanyosan lehetne megoldani a mozgo, valtozo, dinamikus felhoket, arnyekokkal. Homersekletvaltozas felejtos, a hotlaprendszer miatt, de legalabb latvany. De latvanyban sokat javulna.
Vagy 1-2 postprocess, hdr, bloom, latvanyosabb shader-megoldas. Tudom, sokaknak piszkalja a csoret, es ha tulzasba viszik akkor gagyi. De akkor csak minimalisan;)
Persze, egyik sem kell hogy kotelezo legyen, legyen opcionalis, kikapcsolhato stb.
De hat itt minden lassan megy;) 3 honapja jelent meg (de kitudja miota csinaltak:P) a pilota mozgas. Akkor azt igertek, tovabbfejlesztik, befejezik. Azota semmi. Talan meg 3 honap, vagy 6, esetleg 9?!:)))
Persze, aki komolyan nyomja, az legszivesebben mindent kikapcsolna: kormany, pilota, cockpit stb.
Az hogy segitsegek legyenek, az fontos volt egy HC k*rv* draga szimbe. De hogy lefulladjon az auto, es ne tapossa magatol evek ota a feket/kuplunbgot, az minek...:))) -
#13609 Nem, akinek meg van a regi, az ingyen kapja, normal update-kent. Ezert van akcio, akinek nincs meg, es februar 15-ig megveszi a regit, igy sporol 5$-t (az uj 14.95$ a regi 5$ lesz azutan). -
#13608 Akinek megvan most a Daytona annak ugye nem kell megvennie az újat? -
#13607 Daytone – egyet fizet kettot kap promo;) De most ez a lenyeg:
„That’s two tracks (and three skies!) for the price of one.” :DDD
LOL:) Mas mar full dinamikusban nyomja, evek ota, nalunk most extra ajanlatkent, 3 kulonfele eg keppel lehet majd hozzajutni a felujitott palyahoz;)))) -
#13606 Sziasztok!
iRacing accunton eladóvá vállt.
Amúgy 19 autó és 27 pálya spa illetve suzukáig minden. Csak road pályákat vásároltam.
Ha érdekel valakit p.ü-ben írjon nekem ésaz árat is megbeszéljük ott.
Szeptemberig érvényes előfizetésem van még. És jócskán áron alul adom! -
#13605 -
#13604 Igy nehez lesz, mert a 3 honapos promo elofizetes 9$ :)
Amugy meg csak a macera van vele: email, password, bankkartya csere stb. -
Thread #13603 Udv, alap accountomat 3 honapos elofizuval eladom 2000-ert, uj account helyett jo lehet, az lehet hogy dragabb. -
santibi #13602 Sziasztok!
Ma egy tesztverseny lesz az iRacers és az nfinity esport közös rendezésében.
Daytona-Road pályán fogunk menni Rileyval. Élőben közvetíti majd a simsport tv 21:00 órától.
Az iRacers felajánlása a dobogósoknak:
1. hely 20 iR kredit
2. hely 10 iR kredit
3. hely 5 iR kredit
Sok sikert azoknak akik részt vesznek a futamon. A nézőknek pedig jó szórakozást. -
Gerdai #13601 Üdv. Az Interlagosi pályávan mi van? Tudja valaki mikor jelenik meg iRacingra? -
#13600 Meg is nézem mikor jár le, hogy ki tudjam kapcsolni...:D -
#13599 na kevés a játékos? :-)
Január 2.-án lejárt a tagságom, és most kaptam az e-mail hogy jöjjek vissza 3hónap 9dolcsi :-) hát most 2000HUF-t megért ;-) szóval üdv újra a pályán -
santibi #13598 Updatek leírásai!!! -
#13597 Eppen emiatt, mar a kezdetek ota palyak maradtak el, vagy hagytak felbe oket, vagy azota is keszulnek;) -
#13596 Lehet hogy a palyak kinezetre nem topposak: nincs tucatnyi animacio, latvanyos effektek, hdr es tarsai, extra shaderek, viszonylag egyforma texturak es lapfak vannak – es lehet hogy szamunkra, akik sose fognak igazabol ezeken a helyszineken autozni, nem szamitanak a nagyon pontos egyeletlensegek; de meg is, nagyon sokat szamit a scanneles, mert minden pontosan ott van, es mindenbol eppen nannyi van, ami az igazi palyan is (a scanneles pillanataban:P).
De epen ez is a technikanak, az elhivatottsagnak a hatranya is: ha valtozik a palya, akkor scannelni kell, mert ha „csak ugy csinaljak”, akkor borul a bili;)
Sajnos Silverstone-hoz utazniuk kell, palyat/idopontot foglalni, ez ido es penz... -
santibi #13595 -
santibi #13594 hát igen a pályák valami fantasztikus látványt illetve kidolgozottsági minőséget nyújtanak. Egy nagy sebe volt a proginak, mégpedig a megfelelő gumifizika. Ez a most kiadott modell már már surolja a kiválót de ez egy örök meló. Talán soha nem lesz tökéletes, mert valszeg lehetetlen megcsinálni hibátlannak. -
santibi #13593 Apropó akinek van kedve jönni Feb. 6-án az nfinity esport nemzetközi topcsapattal közösen teszteljük az uj gumimodellt a Rileyn Daytona-i road pályán. Részleteket megtaláljátok a honlapunkon és a fórumban.
www.iracers.hu -
santibi #13592 Ami a fő előrelépés az gumifizika abszolut pozitív előrelépése tegnap óta. Az este teszteltük vagy 10-en az update utan. Aktiv pilóta is volt köztünk és egyöntetüleg mindenki mosolygott az uj fizika érzete után. Meg sok egyéb dolog is javult. Ma már melóznom kellett de hamarosan kivesézzük az autókat stb. mert szinte mindenbe belenyultak javítottàk. Elsőre ami nagyon nagyot javult az a GT40. -
Gerdai #13591 Az iRacingban elhiszem hogy Spa-ban vagyok vagy Suzukában de rFactorban nem hiszem el hofy Spa-ban vagyok. :-D Természetesen én most a F1-es páyákra értem, de mindegyik szép benne csak a Silverstone-i páyához is adhatnának ki update-et.