25347
  • Kenny85
    Fúú de agyfaszt kapok, hogy mielőtt olvastam felhívásod előtte 1 nappal regisztráltam be promó kóddal :D
  • santibi
    Az iRacers Magyar iRacing liga 3 hónapos ingyenes előfizetést tud biztosítani minden új belépőnek. Regisztráció azonnal! Érdeklődj az iRacers fórumában.
  • santibi
    video
  • santibi
    uj autók uj motorhang 8 perc kornyeken.
  • santibi
    This is a very big and complex project but you are going to notice a big difference in the engine sounds in the next build. If anyone gets a chance to drive the CTS-V in the Cadillac display that they are taking to the auto-shows and race track you should notice the difference.
  • cifcuk
  • santibi
    ja elég komoly. vad lesz.
  • Alexease
    Na vegre! :P

iRacing – New partnership anounced – RUF Porsche
  • Kenny85
    Értem, akkor nem is stresszelem magam miatta. :D
  • Alexease
    A programban vizualisan egyelore csak ennyit fordul a kormany, mert meg nincs kesz az animacio, azzal semmit nem lehet kezdeni. Az iR-nel egy ilyen project legalabb 1 ev:)))))))
  • Kenny85
    Én nem igazán értem ezt a dolgot...:D
    Szóval G25 a játékvezérlőben 900fokra van állítva, allow game to adjust settings pipa.

Játékban pedig jobbra balra eltekerve ütközésig, majd center 0-ra. Kéri, hogy balra tekerjem el 90 fokot, ott kiírja hogy approximate lock to lock range 2160 fok, itt eltekerem balra 90 fokot, akkor ez az érték lemegy 900 fokig. Gondolom ez így jó is, viszont a kocsiban a kormány csak 180 fokot fordul max. Ezt hogy lehetne megbuherálni?

A másik homályos dolog még ez a "your steering wheel's lock to lock range 900°"
    "Limit car's lock to lock range at speed 900°" amit 1080-ig tudok felhúzni 900ról.
  • Alexease
    En hiaba szeretnek offline es AI lehetoseget, nekem igazabol nincs gondom az alap iR uzletpolitikaval;) Ahoz amit elkepzeltek, amit szolgaltatnak, ahoz teljesen korrekt.

A problema akkor van, amikor olyanok is szeretnek hasznalni az iR-t, akik nem teljesen fedik le az iR elkepzeleseit: az elhivatott, megszalott, folyamatoan online nyomulo, extra aktiv felhasznalot;)

Szemely szerint nekem mindegy, en ugy is mindig elofizetek es mindent megveszek – meg ha nem is hasznalom online;)))

Szerintem csak nyernenek vele, mert tuti sokan vannak, akik az online ara miatt nem hasznaljak, ki sem probaljak, de egy 50-est tuti letennenek erte (ami nem rossz ar egy alap jatekert, alaptartalomert az iR-nek). Es ahogy irtam, neha azert meg koltenenek ar, egy-egy auto vagy palya, mert neha az update;)

• cifcuk
    Nekem a fő gondom az, hogy 100-200huf áll a dologban, és még MEGNÉZNI sem tudom, hogy mim van (elfelejtettem).

Számomra a iR a föld legundorítóbb üzletpolitikájával rendelkezik, ráadásul már most sem a legjobbak vezetési élményben, és még nem láttam AC-t GTR3-at.

Jó dolog az iR, minimális üzletpolitikai változtatásokkal használnám is, így viszont azért sem. (fafejű vagyok :D)
  • santibi
    ja és nem akarom még elkiabálni de van rá esély (mar megbeszélés alatt van), h 1 vagy 2 olyan kiegészités érkezhet iR-be aminek főként itthon de világszerte sokan örülnének. + a Hungaroring szkennelése az idén esedékess lehet.
  • Alexease
    Az egyik mediaban (FB, Twitter, Blog, Forum?!) azt irtak, hogy napszak es idojaras elorelathatolag meg tervben sincs. Egyelore a gumi, fizika, aszfalt...

AI az offline-hoz kellene;P Olyannak, aki nem tud/akar/szeretne online menni, akinek nem eri meg az eves elofizetes meg 50$-ert sem, azert inkabb evente venne 2 autot es 3 palyat (es neha meg egy kis plusz:P), es tolna egyedul. Es ha olyan kedve van, barmikor betolhat egy 10-est, es egyhonapig indulhat online-is.

Nem azt mondom, hogy valaki befizet 1 honapra, aztan orokke hasznalhatja offline, hanem pl. akinek volt/van mar egyeves elofizetese, az megkapja a lehetoseget. De pl. az update-eket, mar csak onlne elofizetessel tudna elerni. Igy vagy 3 havonta vagy evente egyszer befizet 1-1 honapra:)
  • Alexease
    De az meg mindig „csak” a gumi;) Bar korrekt, azt elismerem, igazabol igy kell hozzaallni, es valszeg csak igy mukodhet a kesobbiekben normalisan. De hol van meg a realroad (vagy akarhogy hivjak), amikor mar dinamikus tud majd lenni a gumi/palya kombo (melegedesek, gumizodas, koszolodas stb.)?! A gumibol kiindulva, ha most kezdenek, az meg ket ev...
  • santibi
    de alex minek is kellene ai ha belegondolsz. ? Valtozo napszak stb idővel biztos lesz de először a jelenlegi gumi legyen kiváló. ahhoz gumifizika kell. Az hamar unalom lenne ai ellen körözgetni. Ez a rendszer igy müxik a leghatékonyabban.
  • Alexease
    Ha joban vagy veluk, rabeszelhetned oket, hogy legalabb terv, elkepzeles, kozvelemenykutatas szinten, csinaljanak egy-egy szavazast, az offline elerhetosegrol es az AI-rol:) Nem csak az iR elofizetok kozott, hanem a „kiugrottak” es a sosemvolt elofizetok kozott. Aztan szamoljanak...:P
  • santibi
    jön a vulkanizáció, aztán fizikai update. Melegedesek stb.
  • Alexease
    Az iR-rel nincs gond, a legjobb a liszenszelt auto es palya mennyisegben, fizikaban es versenyszervezesben. De aki offline-t szeretne, AI-val, dinamikus napszakkal es idojarassal, az bukta, olyan nem lesz, nem is tervezik:/

A legjobbak lehetnenek a piacon, szinte konkurencia nelkul, de nem, nem birnak valtozatni:/

Ha mar csak offline (bejelentkezes utan) engednek hasznalni, az egyszer mar megvasarolt tartalmakkal, mar nyernenek vele. Tuti sokan vannak, akik meg egyedul is korozgetnenek, es neha vennenek 101 autot/palyat.

Az AI meg egyertelmu... OK, felnek hogy csokken az online letszam, de igy meg buknak egy csomo embert mert egyaltalan nem hasznaljak.

A napszakot, idojarast nem mondom, mert valszeg technikailag megoldhatatlan, foleg amig nincs realroad...

Az AC biztos jo lesz, de „keves” palya es auto (ok, palyat lehet majd modolni), online szolgaltatas nulla.
  • santibi
    nem akarok okoskodni meg mindenkinek szive joga mivel jatszik. De azt batran kilehet jelenteni, h az iR a jelenlegi szimek között kimagasló. Asseto biztos jo lesz kérdés, h lesz e elegendő közössége és megfelelő netkodja. Többi tutti remelem rendbe lesz. Szoval ha raköltöttél már ennyit nem értem miért sok az a 49$ mar 1 évre. Az uj gumi nagyon rendben van mar is de még fejlesztik es hamarosan jön a kémiai update hozzá.
  • cifcuk
    Volt vásárlásom, igazából ez is a problémám, hogy ráköltöttem 100ezreket aztán még offline sem tudom használni az autókat/pályákat. Bőven elég lesz az alap autók/pályák amíg kijön AC, GTR3. Aztán meglátjuk hol tart addigra iR és el lehet dönteni érdemes-e újra előfizetni az alap accomra.
  • santibi
    igen tudsz 3 honapost is regelni. max kicsit mas lesz a neved. akkor erdemes a 3 ingyenes honap ha nem volt vasarlasod az elozo accountra.
  • cifcuk
    Ha lejárt ez az egy hónapom akkor igényelek majd egy három hónapost tőled. Van még egy bankkártyám, sőt most jut eszembe, hogy épp bankot váltunk uh. lesz még plusz kettő. Meg tudok regelni még1 paypal-t is.

Egyébként sokat fejlődött iR az utóbbi több mint 1 évben, megpróbálom kihúzni Assetto Corsa-ig ingyenesen aztán meglátjuk melyik lesz a jobb.
  • santibi
    Nálam 3 hónap van ingyen, és lesz is folyamatosan!
  • Alexease
    Meg ket napig INGYENES 1 honapos regisztracio! Promokod: PR-FREEFB.
    Valszeg azert ervenyes bankkartya kell hozza.
  • ati05
    Nekem a Mastercardomat nem akarja elfogadni,ezt írja ki:We cannot process your order with the payment information that you provided. Please go back and use a different payment account.Pedig még nem járt le,rendesen töltöttem ki az adatokat is stb,és már máskor is vásároltam vele a neten.
  • Alexease
    Ismet rakaptam a Modified-re, persze road-on:) Ilyenkor erezni, milyen sokat szamit a jo fizika, amikor minden apro beallitas azonnal latszodik es erzodik az auton, es persze a kezemben. Nem a koridon latom, hogy mashogy mukodik az auto, hanem azonnal az elso metereken;)

Csak a hangulat es a hang miatt:)))
  • Norbi1990
    Olyan jó csak amivel tudsz neten vásárolni.
    Maestroval nem lehet ha jól tudom.
  • santibi
    Megjöttek a kódok közben. UJ tagokra vonatkozik a 3 hónapos ingyenes előfizetés. Továbbá az esti versenyek újonc pilótái eredményüktől függően kapnak ajándék kreditet is.
  • santibi
    jo egyszerü mastercard is pl.
  • balazsgigi
    Hát én kipróbálnám!Paypal számlám nincs,a bankkártya mit takar?
    Maestro jó,vagy csak amivel neten lehet vásárolni,mert akkor ezt is beszívtam?
  • santibi
    Elvileg új előfizetőknek van. De nem biztos. Nem jöttek meg még a kódok.
  • cifcuk
    Ez a 3 hónapos ingyen móka csak új játékosoknak szól, vagy az is kap aki több mint 1 éve volt előfizető utoljára?

Ha kaphatok így is akkor igénylem a dolgot. Legalább megnézem mennyit fejlődött iR.
  • Alexease
    Nem lehet mindig a rossz oldalrol megkozeliteni a dolgokat, mert akkor sose tortenne semmi jo;)

Ennyi erovel az egy napos full iR tezt is necces, mert az meg 150-200000 Ft erteket kepvisel;)
  • pointer4
    Nem vagyok benne tuti, hogy ennyire publikálnám ezt a TS-t. Bizonyos viselkedésre való képesség azért feltétel :) De remélem a legjobbakat!
  • santibi
    Tisztelt szimulátor rajongók !

Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
    Lehetőséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklődik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklődőnek.

Lehetőségek ezen a napon:

-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklődőt Teamspeakre egészen a késő esti órákig.
    TS adatok:
    adress: pointer4.dyndns.org
    password: kobasz
    IRacers szoba
    -Díjmentes 3 hónapos iRacing előfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
    -Segítséget nyújtunk a program előfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelő bekalibrálásában.
    -Déltől folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes 3 hónapos regisztrációval.
    -Egy napos tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévő autóval az összes pályán.
    -Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülő kérdésben.
    -Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.

Tisztelettel: Sándor Tibor

IRacers liga vezetője

Elérhetőségek:
    e-mail: [email protected]
    website: www.iracers.hu
    tel: +36205666898
    msn: [email protected]

• santibi
    Sziasztok! Ajánlom figyelmetekbe a ma este 21 órai kezdettel induló élő közvetítést a simsporttv honlapján. Komoly harcok várhatóak. Norbi, Dani stb...
  • Alexease
    1 kepen 2 (erkezo) ujdonsag;)

• santibi
    sziasztok !
    Hamarosan induló nascar bajnokságunkhoz várjuk a jelentkezőket. Részleteket megtalálod az iracers.hu fórumában.