25347
-
Rainbow15 #13710 Street stock-nál, ha leköröznek, el kell engednem őket? (nem szól senki) Valahol le vannak írva a szabályok?
-
#13709 Ja, es most eleve kint van a foolodalon nehany pelda is;)
Video es egyeb "CONTEST"-tel 100-500$-t es egyeb ertekes cuccokat lehet nyerni, de most osztogattak ki a megtett korok utani "nyeremenyeket" is, egyenkent 500$, de igazabol adtak mindenkinek, aki ment legalabb 1 versenyt (ha jol tudom), igy ~15000$-t szornak szet;) -
#13708 Rendszeres versenyzessel ~40$-t adnak evente, de vannak neha vasarlasok utani plusz kreditek es fizetos/nyeremenyes versenyek is. -
Rainbow15 #13707 Sziasztok
Kreditet tudok nyerni valahogyan, amiből autót/pályát/előfizetést tudok venni? Vagy csak úgy tudok, ha pénzért feltöltöm a számlám / bajnokságból? -
#13706 BTCC Honda Civic és az Super GT Honda HSV-010 jön:
Honda
-
#13705 megéri megnézni. Van "demó" de a régi reggel nem muxik. Vagy iRacers.hu tud adni féláron 1 éves előfizut, vagy regelsz ujjat és ad 3 hónapot ingyen. -
#13704 Valami demo, vagy ingyenes kipróbálás van-e most, régen előfizettem, elég régen, gondolom accountom még megvan, mik a lehetőségek. Megnézném most hol tart . -
santibi #13703 IRACERS NYÁRI KUPA 2012. -
#13702 Az igaz, hogy maga a feeling miatt lenne jó. Anno Street Rod-ot kb 1 évig toltuk haverral minden este. A lemez már szarrá ment amin volt. :D
Olvasom, hogy pár verda kapott uj hangot, nincs lista hogy melyek? -
#13701 Egyszerubb, az biztos, sot talan meg is van valahol... De ebben nem csak a jatek lenne a lenyeg, hanem maga a "GEPEZES" :) -
#13700 Egyszerűbb valami emulatorral... -
#13699 Igazabol meg van meg a Commodore-om (gep, magno, floppy, monitor, x-szaz lemez), talan nosztalgiabol egyszer meg osszerakom;) -
#13698 Mekkora királyság, lefullad a verda, meg be kell indítani :D Kunos innen koppintott :)
Jó azért ez a Cadillac, csak sokat kell gyakni, hogy ráérezzen az ember. (ez nem vonatkozik az ufokra) -
#13697 EZ AZ!!!!! THX! Akkor meg sem fekte-feher, csak erosen minimalista, valszeg ez maradt meg bennem;)
A Grand Prix es a Test Drive ehhez kepest kidolgozottabbak voltak, de vezetesi elmenyre ez teljesen jo volt! -
#13696 Megvan!!! Revs Az első Szimulátor!
-
santibi #13695 Ezek ilyenkor fun szerverek, oda megy boldog boldogtalan. Káosz lehet főleg ma, h mindenki kiakarja probálni. -
#13694 Mindenmas program utan, nekem az iR-ben a pedalkezeles a legfurcsabb, azt kell mindig megszoknom. Teljesen mas erzekenyseget hasznal, az elso korokben mindig tul taposom a pedalokat;) -
santibi #13693 Azért rá kell szánni némi időt ahhoz, h teljes véleményt alkossunk róla. Most itt vagyunk 15-en TS.en és együtt teszteljük és állíthatjuk különböző pályákon. Ami szet jo volt a huplis oultonon az suzukában használhatatlan volt. Nagyon befolyásolja a kocsi viselkedését a setupolás. Tény, hogy nem kezes és sztem nem való rookie kategoriába.
De ahogyan ki ismerjük a kocsit egyre jobban sikerül beállítani azzal együtt rálehet állni erre a vezetési stílusra. Az tény, hogy nem full gáz, full fék, kanyar stb. stb.
Meglátjuk biztosan a hibáit orvosolni fogják a közel jövőben.
Többi autót még nem próbáltuk. -
#13692 Most próbáltam menni egy versenyt. Mostmár azért tudok vele menni, de nem élvezem, de ahogyl átom a többiek sem. Van pár ufo aki határon tolja, néha még le is mennek az ív előtt kicsit a porba laguna secaban... Én uccsó helyről indultam (huszon valahanyadik asszem) de kovetkező körben már bent voltam az első 11-ben... Szóval ez egy ilyen verda :D később voltam 8. is, úgy hogy senkivel nem csatáztam. -
#13691 Valszeg egyre gondolunk, de neve nekem sem ugrik be, mert az tenyleg nehez/jo volt. -
#13690 Most a szimeket kenytelen vagyok hanyagolni, nem tudom kiprobalni az uj dolgokat, de el tudom kepzelni, milyen baratsagtalan lehet a Cadillac:) -
#13689 Neeem nem pitstop. Amivel én toltam a rendesen ilyen elő szim volt. Tehát full keresztbe állt a verda meg ilyenek ha nagy gázt adtál. Nekem F3000 simulator neven volt meg de szerintem nem az volt a neve. -
#13688 Talan Pitstop, de nem biztos. En Commodore-on valami cockpit-nezetessel toltam sokat, ami ha jjol emlekszem, talan meg fekete-feher volt (vagy azert meg Junost-on toltam?!?!:DDD). Eppen ilyen szep piros volt nekem is: http://www.radiomuseum.org/r/moscowrew_junost_402be402_b.html :))) -
#13687 Rájöttem hogy béna vagyok. A Cadillacet két kanyaronként eldobom. El nem tudom képzelni, hogy bármilyen négy gumikerékkel rendelkező tárgy így viselkedjen. kb 70el fordulok egy aránylag gyors kanyarban 3. ban lenyomom a gázt negyedig és megfoghatatlanul megfordul az autó...
A létező összes szimet kipróbáltam, a commodore 64-es -nem jut eszembe a neve- valami f3000-es verdával kellet menni (alex talán tudja a nevét) játéktól kezdve napjainkig, de ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Az iR fórumon viszont tetszik az embereknek, szóval biztos hogy bennem van a hiba. -
santibi #13686 Srácok, akit érdekel!
1 óra múlva kiadják iRacingben az új updatet számos újdonsággal. Jön a várva várt Cadillac is amit ingyenesen megkap mindenki.
3 hónapos iRacing ingyenes előfizetést továbbra is tudok adni bárkinek.
TS-en megtaláltok ma akit érdekel a dolog.
TS adatok az iracers.hu fórumában.
Üdv.
VIDEO
-
#13685 én is paypallal fizettem, és azt írta, hogy nem tudja meghosszabítani mert nincs bankártya megadva. Amikor ki akartam kapcsolni a renew-ot nem tudtam mert nincs is olyan a paypal miatt vagy mi. -
#13684 Elvileg alapból úgy van beállítva, hogy automatikusan meghosszabbítsa az előfizetésed. Jelentkezz be, és állítsd át, ha nem akarod meghosszabbítani, nehogy meglepetés érjen. :) Pontosan most nem tudom megmondani, hogy hol van, de szerintem hamar meg fogod találni. -
#13683 Érdekelne, hogy ez a renew account, hogy is működik paypallal, mert promó kódnál is úgy rántotta le a dollárt a számlámról, hogy paypalon nem volt még rajta az a 400 forint se, amivel hitelesíthetem :D
22-én lejár, kaptam is mailt, hogy ha megszeretném hosszabbítani, akkor automatikusan +1 hónapot vesz, és a csillagozott részben ugyan ott van, hogy ha paypallal regisztráltam, akkor nem fogja automatikusan meghosszabbítani 1 hónappal. De így az elején leírtak alapján biztosra akarok menni, mert jövőhéten egyetemi napok vannak, és ha lerántja a számlámról a maradék kis pénzem, akkor agyérgörcsöt kapok :D
Viszont payment method résznél ez van:
NOTE: Our records indicate that you do not have a credit card on file.
Please go to Update Billing if you wish to add a credit card to your billing information.
szóval valaki nyugtasson meg, hogy nem rántja le :D
-
#13682 Ha tud szerezni alkatrészt hozzá , ahogy bizonyára olvastad is :)))!Én nem tudtam, igaz nem is nagyon próbálkoztam , .. Ha valakinek kell, elviszi ,ha nem itt rohad el :)))) -
Gerdai #13681 Ha 10 perc alatt javítható akkor te is megjavíthatnád és esetleg úgy kéne árulnod ha nincs semmi baja, mert így senki sem fogja megvenni pláne 15ezerért! -
#13680 Off:
Eladó egy működésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelő kis műanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. Ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez a kis műanyag vacak öregedett el benne.
Alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklődni PM. fót, pest környékén átvehető . -
#13679 Az elolvasás előtt keltem, ébredés után viccesebbnek tűnt mint most :D Magam sem értem... -
santibi #13678 valami vicceset írtam? Azért írtam, h főként Magyarokkal mert reményeink szerint több Magyar lesz mint külföldi. -
#13677 "nemzetközi ovál versenyt, főképp Magyarokkal." -
santibi #13676 Sziasztok!
Húsvét vasárnap este szeretnénk szervezni egy nemzetközi ovál versenyt, főképp Magyarokkal.
Daytona250(mph) Impala A-val.
Éjszakai napszakkal.
Akit érdekelne a verseny azaz iRacers fórumában jelentkezzen.
-
#13675 -
#13674 iRacing Clock – Ingyenes Android Apps
-
santibi #13673 Akkor ha maradsz gondolom elkezdesz vásárolni autókat és kocsikat. Ha kevés az 1 hónap eldönteni akkor ha lejár ez, megoldjuk a 3 hónapos freet. Ha meg ligázni is szeretnél Magyarokkal akkor van lehetőség fél áru 1 éves előfizetésre is. -
#13672 Igen, 1 hónapra :\ -
santibi #13671 1 hónapra?