25347
-
#13750 Ebben az új accban nincs ilyen opció, gondolom akkor nem vonogatnak semmit ...
amúgy az valami új feature, hogy minden autóban negyed fordulat a kormányszög ? :)Én nem jöttem rá, hol lehet azt állítgatni, de régebben ha 900 fok volt , akkor semmi dolog nem volt vele , ha jól emlékszem . -
Debilon #13749 "My Accontra katt, következőn Cancel/Renew Membershipre katt, itt pedig Cancel-Auto Billing-re katt"
az iracers.hu fórumából vettem -
#13748 Van olyan opció valahol, a my accountnál, azt kapcsold ki, és nem cseszegetnek. Amúgy elég jó, hogy lejárt előfizetéssel annyit se tudok megnézni, hogy milyen cuccaim vannak, nemhogy azt, hogy milyen sorozatok futnak éppen. -
Debilon #13747 ha kiveszed a pipát, akkor nem :) -
#13746 Nem hiszem, hogy hosszabbítom, csak nem él az az auto pénzlevonós baromság ? -
Debilon #13745 ha lejár a 6 hónapod, és nem veszel töb időt, akkor ennyi
mondhatni "letiltják" vagyis jegelik, amíg nem hosszabbítasz/fizetsz és offline sem fogod tudni elindítani -
#13744 Most látom...jól értem, hogy itt nincs ilyen, egyszerűen ha nem veszek semmit 6 hónap múlva letiltják a fiókomat ? ( Promó...) -
#13743 Hol kell kivennem a pipát az automatikus újravásárlásról ? -
#13742 Helló!
Van ez a 6 hónapos promó, szeretnék regisztrálni, de bankkártyát kér, ami nekem nincs, meg lehet valahogy oldani, hogy bankkártya nélkül is ki tudjam próbálni/tudjak regisztrálni? -
RedRiot #13741 iRacing 50% kedvezmény új tagoknak minden előfizetési csomagra
Ez szép és jó, de végre csinálhatnának egy olyan kedvezményt is, amivel a már regisztrált de lejárt előfizetésű tagokat próbálják visszacsábítani, nem csak a friss regekre vadászni állandóan.
Kíváncsi lennék rá, hogy az előfizetők mennyi tartalmat vásároltak a játékhoz. Ha mindig a friss regeseket promózzák akkor az emberek 80%-a csak az ingyenes tartalommal +egy-két autóval/pályával fog játszani. -
santibi #13740 Üdv Srácok!
Ha érdekel szívesen várunk téged is!
iRacers nyílt nap. -
#13739 HIvatalosan is bejelentettek Thruxton-t, Croft-ot, Mallory Park-ot es Snetterton-t, a korabban bejelentett Donington melle. Silverstone-t ujra scannelik, es keszul majd a Honda Civic 2KC is. A Honda jovore, a palyak folyamatosan a kovetkezo 1-3 evben... -
Szmore84 #13738 Sziasztok,
tudom hogy csak kicsit kapcsolódik a játékhoz, de azért belinkelem
a félig kész CNC marógépemmel csináltam
-
#13737 Volt promócióm :-) 3 hónap 12$-ért...
Bepróbálom kicsit :-)
A vasárnapi versenyre lehet benézek ha van rá lehetőség...
Egy linket ha kapok megköszönöm :-)
-
#13736 Csak UJ elofizetesnel tudnak 3 honap ingyenest adni;)
De ha korabban nem vettel semmit, csak az alapod volt meg, csak azt akarod tesztelni (mar eleg sokminden van benne), akkor jo az a 3 honapos csak mas neven;) -
#13735 Sziasztok!
Vajon nekem is van, ha 3 év után ha visszanéznék? :-) -
santibi #13734 Sziasztok!
Ma (jún 4.)kezdődik nálunk a nyári kupa bajnokság, melyen ingyenes a részvétel.
Új belépőknek 3 hónapos ingyenes iRacing előfizetést tudok adni. A nyári kupa road futamai kizárólag az alapcsomagban elérhető tartalommal lesznek megrendezve.
Ha valakit érdekel szívesen segítek mindenben.
Üdv: Sándor Tibor -
D4N1 #13733 És az iRacers.hu-n hol tudok erre regisztrálni? Én most akarnám kipróbálni, és így azért könnyebben belemennék. Előre is köszi! -
#13732 Az iRacers.hu-n van 3 honapos ingyenes elofizetes, azzal formaba lendulsz, utana elofizetsz a regiebbi, sajtatoddal, es folytatod;) -
#13731 Volt előfizetésem az iracinghez ugy 1,5 éve, de most szeretnék újra versenyezni. Nincs valami lehetőség, hogy mondjuk az első hónap ingyenes legyen mint akkor volt? Mert utána már simán fizetném a havidijat. Addig meg jó lenne újra formába lendülni. :D -
Szintén egy remek video:
Cadillac vs Spa Francorchamps -
#13729 -
#13728 -
#13727 Langley Speedway elorendeles;))) Jo kis roncsderby palya;) Nekem 8.96$-t meger, foleg hogy "ingyen" volt, mert valahogy osszejott 45 iR Dollar/Credit-em.
Video;P Igazabol sem kimelik egymast, a "nagyokhoz" kepest valoban "egyszeruek", van benne (jo)nehany szandekos/bosszu zuzas is:/
-
#13726 -
#13725 Ez meg csak codec teszt, de meg valami nem jo:/
-
santibi #13724 -
#13723 hát nemtudom...a felhők sok helyen nem stimmelenk... -
santibi #13722 Ma esti zárófutam élőben ITT. -
#13721 Nem sok ertelme van, igazabol csak teszteltem a gepet, mert friss installos a rendszer, igy kiprobaltam a Fraps/Vegas parost;)
-
Rainbow15 #13720 Hmm összeszámoltam, az új pályán már legalább 10-szer mentem, és még egyszer sem volt tiszta versenyem, a legtöbbször nem én voltam a hibás, legutóbb pl. az élről kilöktek 3-unkat, mert elénk jött valaki, és bevágott elém, gondolta inkább bemegy a pálya közepére, hogy elmehessünk.. :) Nagyon vártam ezt a pályát a szélárnyékozás miatt, de így nem lehet játszani, délelőtt is ilyen szerencsétlen vagyok. -
#13719 -
#13718 A REFERENCE menupont alatt vannak a dokumentumok, az alatt a Sporting Code tartalmazza a legtobb fontos informaciot. -
santibi #13717 iRacing tájékoztató Magyarul. -
#13716 A C–A-nal is visszapakol azonnal? Regen olvastam szabalyzatot;P Most megnezem... -
#13715 De, minden szintrol vissza lehet hullani az alacsonyabbra, ha nagyon rossz az SR. A Rookie–D-Class talan napi/heti szinten lepdel, afelett 3 havonta. -
santibi #13714 elvileg visszatudsz. ha 1.0 alá megy bármelyik SR visszatesz egy classt. Viszont ha 4.0 felé mész és megvan az adott classhoz a 4 futamod vagy timetrialod akkor azonnal feljebb tesz egy classal. Ajánlom figyelmedbe az iracers főoldalán az iRacing rövid de tartalmas leírását magyarázatát magyarul. -
Rainbow15 #13713 Értem, köszi.
Hamarosan meg lesz a D, ha túlélem a versenyeket :). D-ről már ugye nem tudok visszaesni rookie-ba, ha nagyon lemegy a SR? -
santibi #13712 Tipp kezdőknek:
Ha az SR-t szeretnéd növelni akkor amíg rookie vagy ne menj be versenyekre este. Akkor van a legtöbb amcsi kisgyerek versenyeken. Túl kell élni a Rookie szakaszt. Inkább délelőtt vagy kora délután menj. Aztán ha eléred a D classt akkor ott kell hagynni azonnal a street stockot. Late Model futamok sokkal szinvonalasabbak. Vagy a truck is akár. Megkell próbálni iratinget gyűjteni, hogy legalább 2000 meglegyen. Ha ez sikerűlt akkor figyelni kell a nevezések számát a versenyek előtt és akkor kell elindulni ha 1 gridnél több van. Azért, hogy az erősebb gridre kerülj.
Roadnál is hasonló a helyzet az elején annyi különbséggel, hogy a rookie Cadillacet nem tudják jól vezetni sokan. Ha ügyes vagy ott sok iratinget lehet gyűjteni hamar.
Az SR-el amúgy nem kell foglalkozni. Nem ér szinte semmit és nem nehéz növelni. Az IRATING ami számit. Azt kell növelni folyamatosan, hogy elkerüld a versenyeken azokat akik teljesen amatőrök és csak veszélyforrások a pályán.
Ajánlom figyelmetekbe a hamarosan induló nyári kupát az iRacersen. Az ingyenes 3 hónapos előfizetés továbbra is igénylhető.
Részletek az iRacers.hu főoldalán és a fórumában.
-
Rainbow15 #13711 Street stock-ban ez a Charlotte nagyon rossz, mentem már 5-6 versenyt, mindig kilöktek, nem tudják íven tartani a gépet sokat és miattuk szív mindenki...