25347
-
endy papp #24265 Sajnos ez megy az IR-ben jobbára van aki felveszi a kesztyűt van aki meg csak a pofonokat kapja....
Erről leginkább a hülye szabályrendszerük tehet meg a vicc kategóriás "törésmodell" nyilván emberi tényező hogy....de azért ,mikor lekörözött versenyző lök ki vagy nem enged el szándékosan..az utóbbi 4-5 versenyben ilyennel is találkoztam ,meg korábban is,van akinél elgurul a gyógyszer.... valahol érthető.....az utóbbi 2-3 évben egyre sűrűbben ezt a hozzá állást tapasztalni .
A múlt hetem tiszta volt(szerencsém volt) ezen a héten pár verseny alatt 1.0 mínuszoltam ,legtöbbször nem az én hibámból kaptam az x-eket.
Most akkor nagyon örülnöm kellene....??
A legutóbb egy 347-es ir-el rendelkező lekörözött lökött ki direkt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.10.04. 09:14:06 -
Pitti #24264 Igazad van ez a legjobb hozzáállás, gratulálok!! -
#24263 Pontosan így van! Én a most vasárnapom óta úgy megyek, hogy aki így védekezik azt kilököm a francba, aki szabálytalanul jön vissza, annak beszúrok, leterelem, meglököm. Vicc, hogy emberek azt gondolják, hogy ha előtted vannak bármit megtehetnek. A-s jogsim van, két hete 4.99-en állok, de most eldurrant az agyam :) -
Solt #24262 Sokan egyszerűen annyira ego-k, hogy nem bírják feldolgozni ha valaki gyorsabb náluk, ha megelőzik őket, vagy ha nem ők nyernek. -
#24261 Alapvetően az a probléma, hogy sok olyan ember van, aki gyorsan tud vezetni, csak a versenyzéshez nincs érzéke, de nagyon.
Arról meg igen, az iRacing tehet, hogy ezek nincsenek szankcionálva. Tudni kell előzni is, de tudni kell azt a határt is, ameddig elmehetsz védekezésben. Sokak se előbbit (lásd értelmetlen divebomb-ok), se utóbbit (lásd értelmetlen ráhúzások) nem tudják. -
#24260 Videó alá írt valaki aki már látta ezt a csávót ugyanezt csinálni :D
Nála úgy látszik ez a normális. -
#24259 Ha ez a valóságba lett volna akkor mindketten totálkárra törjük az autót, mert ő "védekezett" :D -
#24258 Jah, és mi a helyzet a pilóta cserével? Tök jó lenne látni VR-ban, ahogy a kiszáll a pilóta és segít neked bekötni az övet meg ilyenek. Ha megnézzük normális játékokban milyen animációk vannak, akkor nem lenne ezeket nagy dolog megcsinálni pillanatok alatt. -
Pitti #24257 Sokak szerint ez a fajta védekezés teljesen normális a forma1-ben is...Verstappen. -
#24256 Versenyzés része amúgy.
Sajnos ezen a pályán kb 2 előzési pont van és mind féktávon, így nem igazán lehet túljárni a másik eszén, pedig kb mindent próbáltam a BMW-vel. Talán mercivel vagy ferrarival lehet hogy hamarabb legyűröm. -
#24255 Szarügy, amikor a fagyi visszanyal, nemigaz? ;) -
Nem volt bizonytalan előtte, itt meg elég határozottan leszorított, később meg féktávon amikor már későn fékeztem behúzta elém. Na ott elszakadt a cérna egy kicsit, de megőriztem a hidegvérem és kivártam a kiállásokig és sikerült olyan tempót mennem, hogy elé jöttem vissza másfél mp-el pitelés után :)
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.10.03. 10:30:14 -
#24253 "Felmérhetted volna, hogy bizonytalan az előtted levő, és nem kellett volna betenni mellé az autót"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívesen. ;) -
#24252 Ha megvan az egyik szériához utána gyorsan lehet módosítani az összes Nascaroshoz. De ugye van ahol egyszerre csak 1 kereket cserélnek, máshol egyből mind a 4et, azokra biztos várni kell még vagy fél évet -
mumus70 #24251 Egyenlőre igen, elvileg a kövi nagy update-ttel már jön is. -
#24250 Látni nem látott, de van spotter a világon és hang is :D Amúgy szándékosan lökött ki :) -
endy papp #24249 Ahogy elnézem csak a nascar-on lesz ez.... -
#24248 Az ilyen mit gondol szerintetek? Hogy majd én eltűnök a pályáról csak úgy amikor még jobban rám húzza azt a szar talicskát? :D
-
mumus70 #24247 Nekem meg az, hogy ne én kapjam az X-et ha kibombáznak hátulról..... -
Mik #24246 Lassan pályabírókat is rakhatnának a szalagkorlátok mögé ill. a posztokra és onnan lengetnék a zászlókat, nekem ez hiányzik. -
#24245 Nahát, olyan feature kerül be a játékba ami már legalább 10 éve a normális játékokba benne van :D
Vajon ezeken is át lehet majd menni semmi következmény nélkül?
Legközelebbre már olyan fejlesztést várok, hogy ha elütöm az emberkét akkor behorpadjon a kocsi vagy felkenődjön a csávó a szélvédőre :D -
mumus70 #24244 -
ozoli78 #24243 Ezt hol olvastad a pimaxrol?
Haverom most rendelte meg. -
Pitti #24242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jól olvastad. PH-n VR topicban azt az egy srácot nem nevezném csomónak. De biztos tájékozódtál egyéb helyeken is. Amúgy meg ilyenkor még nincs mit visszakérni mert nem fizetett még senki semmit.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.02. 15:01:25 -
#24241 Ahogy olvastam az a projekt veszett ügy, csomóan visszakérték már a pénzüket Most az Oculus 530 euró amazonról, én berendeltem, ennyit már megér. (Igaz, engem már a DK2 százas FOV-ja sem zavart 1 perc után)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.10.02. 14:26:25 -
Solt #24240 Minimális fejmozgást igényel, cserébe viszont ott ülsz benne és nem a kávatengert bámulod! ;) -
Pitti #24239 Csak abban ugyanúgy nem látod, 110fov... hacsak nem szkennelsz a fejeddel folyamatosan :) Esetleg pimax 8k majd csak februárban. :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.10.02. 11:35:47 -
#24238 Akkor inkább már Oculust, olcsóbb is -
Pitti #24237 Mindenkinek 3 monitort!!! Nem lennének ilyenek :) -
#24236 Igen, a masik cockpit nezetebol erdekesebb lenne, o valszeg semmit ne latott az egeszbol. A problema inkabb azzal van, hogy az utkozes utan kozvetlenul nem fekez rendesen, hanem tolja magaelott a masik autot;D -
mumus70 #24235 Szerintem csak simán nem nézte a tükröt, az előtte lévővel volt elfoglalva, fingja nem volt hogy közben bementél a holt terébe, lehet egy kukkot sem látott belőled.... :p -
-
#24233 No komment... Előtte IMSA-n meg betolattak elém... Nonszensz milyen embereket engednek internetezni...
-
Mik #24232 Igen arra gondolok, C class seriesben az A-s autókkal hosszútáv. Amit ha megnézel máshogy is cserélődnek a pályák, mindig szerdánként és nem óránként vannak versenyek. Hanem magyar idő szerint szerda 23:00, péntek 3:00, szombat 12:00 és 18:00, hétfő 3:00.
Én amelyiken voltam mindegyik jól sikerült, voltak magyarok is, össze lehetett dolgozni, a taktikázás is érdekes, pl egy zöld szakaszban mikor és kikkel jössz ki pitelni, szerintem ez a legjobb széria bár indyhez még nem volt szerencsém. -
#24231 Szezononként változik ez? Mert Nascarból C fixedben látok csak ilyen 200 körös versenyeket, kb az lenne a cél idővel. (meg az ugyancsak C-s indy) -
Mik #24230 Tapasztalatból mondom, hogy Daytonát messze el kell kerülni, mert hamar tönkre mész idegileg. :) Mindegy, hogy C,B,A fixed vagy open. Egyszerűen az a pálya annyira visszaadja hogy 90%-a az egésznek nem tud menni egymás mellett 3kört. 10ből 1szer ha nem löknek ki, nem forgatnak meg vagy nem csapódik valaki eléd.
Talladega az egyik kedvencem de ott sem szabad sokat a packkal menni, egyszerűen nem tudnak 2kört hiba nélkül menni. Ott is úgy sikerült nyerni, hogy teljesen lemaradva a verseny 3/4-ig majd a végén felzárkózni csak.
Összességében minden ovál verseny magában hordozza a veszélyt és nagyon ritka a caution nélküli verseny. 3000ir-es verseny felett azt mondom lehet jobb versenyeket kifogni de addig nagyon meg kell szenvedni. Szó szerint. :)
De eddig a legjobb ovál versenyeim mindig az A fixed-ek voltak, ahol valós távokat megyünk. (100-200köröket)
Utoljára szerkesztette: Mik, 2017.10.01. 11:15:49 -
#24229 Pont ezt kérdeztem iracers-en, hogy felsőbb szinteken mi a helyzet? Nekem alap content van, legfelsőbb splitben megyek de minden második versenyen van valami és egyszer sem volt eddig még az én hibám...
Azért egy 50 ezres beruházás lenne valahol magasabb szinten menni és lehet meg se éri -
Mik #24228 Az oválozást, főleg a C Fixed oválozást csak annak ajánlom aki szereti a birkákat és nem ideges tipus. :)
Megpöckölik kanyarban a bal hátsó lámpádat, kiforgatnak, te vagy a hibás.
Verseny után megállsz lent az apronon messze a pályától, idióta keresztbe fentről beléd csúszik majd hosszasan ecseteli, hogy ott nem lehet megállni és ezért is te vagy a hibás.
Tudom, hogy C-s versenyen sokat nem várhatok el az emberektől (most is 4caution volt egy 20perces futamon :D) de ez a hozzáállás és versenyzés kicsit aggodalomra adott okot. :) -
#24227 Valszeg kifagyott, ha rajott a szapora, csak kiment volna a palya szelere;) -
#24226 Én arra tippeltem hogy kifagyott. De nem tudom mi történt ott. Mákom volt, hogy el tudtam fordulni előtte :D