25347
  • Alexease

• mcmoha
    Szamomra mindig is ezek maradnak az "igazi" versenyautok.:)
  • Alexease
    Oran Park, Rockingham, Lotus 49 PreOrder ;)
  • Alexease
    Ide, mert hamarosan jon AZ auto;)
  • santibi
    szerencsére már 100-nál több fórumozónk van és 60 feletti versenyzői létszámunk van.
  • Alexease
    Szerintem itt keves az aktiv versenyzo;) Eleve a Magyarok sincsenek olyan sokan. Az iracers.hu forumon szerintem vannak nehanyan, akik rendszeresen versenyeznek, ott valszeg tudnak valaszolni.

Amugy a Dallara-t es a Skippy-t max abban lehet osszehasonlitani, hogy mindketto openwheel;) Az IC nagysagrenddel komolyabb cucc. Az IC-nel a nagyon-hataron kezdenek elojonni a „problemak” addig atom stabilnak kell lennie.
  • RedRiot
    Ennyire nem szeretitek a Dallarát hogy nem válaszoltok? :)
  • RedRiot
    Üdv mindenkinek!
    Amolyan alkalmi versenyző vagyok, eddig többnyire a Skippyvel szórakoztam. Online practice, és néha egy-egy verseny. Ma bővítettem az autóparkomat, és némi hezitálás után a Dallarára esett a választásom. (A Star Mazda és a Lotus 79 volt a másik két jelölt.)

Egy gyors tesztet nyomtam Spa-n és nagyon tetszik a gép. Azt hittem hogy nehezebb lesz vezetni mint a Skipet de összesen csak kétszer forogtam meg vele, mindkétszer a La Sourceból kigyorsításkor túl kövér gázt adtam. Fékezéskor is sokkal stabilabb mint a Skip, és ha mégis táncolni kezd könnyebb megfogni.

Mivel nem vagyok egy setup-császár örömmel vettem észre hogy van fix-setup bajnokság is.

Az urak közt vannak dallarások? Pár hasznos tipp ezzel az autóval kapcsolatban? Milyen vezetési technikával lehet a legtöbbet kihozni belőle? Mikor vannak a legtöbben a Dallara Road szervereken?
    Előre is köszönöm ha valaki válaszol!
  • thedriver
    Szerintem akkor várok novemberig, köszi. :)
  • Alexease
    Ebben az evben legalabb a 3. ilyen bonusz akcio, de volt mar 2 felaras akcio is. Novemberben eddig mindig volt valami.
  • thedriver
    Szerintetek karácsony előtt lehet még bónusz kredites akció , ami most is van, vagy érdemes inkább erre lecsapni? (75 dollárét 100) Tavaly pl. volt hasonló kari előtt? Csak azért kérdezem, mert szép lassan kijön pár másik szimulátor is, és gondolom nem nézhetik tétlenül ők sem. :)
  • viziloitato
    Eladom iR accountomat, és G25-ös kormányomat. Csak Langley, és Zolder nincs meg, az összes többi tartalom megvan. Nincs előfizetés hozzá! Akit érdekel, az írjon privátban.
  • Gerdai
    Jól tették, hogy törölték a regidet. Majd átgondolod legközelebb, hogy mit akarsz pötyögni.
  • precise
    Ez talán itt is elfér:

off:
    A racingzone.hu olvasókkal szembeni politikájáról szeretnék szót ejteni. Akik esetleg nem tudnák kik ők: (önmaguk szerint) "A RacingZone Hungary az ország legnagyobb versenyautós- és autós játékokkal foglalkozó hírportálja."

Miután szerintem súlyos sértéseket fogalmaztak meg pl Kiss és Michelisz Norbert, Wéber Gábor, Tim Gábor és a velük hasonló tehetséggel megáldott "ufókkal" szemben, én aránylag normális hangnemben (az egyetlen csúnya szó az "undorító" volt) próbáltam ez ellen felemelni a szavam az adott cikk hozzászólásában, ennek hatására indoklás nélkül törölték a regisztrációmat. Nem mintha érdekelne a reg, hisz eddig kb 2x szóltam hozzá ott bármihez is, inkább a bánás mód ami zavar.

A többit spoilerben, mert nem akarok, nagyon nagy (fél)off hozzászólást.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tehát íme a cikk (Klikk ide)
    A főoldalukról azóta törölték, ezért lehet, hogy a teljes cikket is törölni fogják, ezért képet is linkelek. (Kép link, klikk)

Itt pedig a hozzászólásom amiért törölték az accom, ez gondolom ban-t jelent:
    "...akik agyonverik a népet, a valóságban pedig még az udvarról sem bírnak kiállni egy utcai autóval...
    -Ez sokak számára bántó lehet, ráadásul alaptalan, előítéletes mondat. A legjobb szó erre a mondatra az "undorító".

...az olyan pilótákat eleve kiszűrjük majd, akik két-három versenyzőt kivéve másodpercekkel elveri a mezőnyt puszta felvágás végett...
    - Ez már viccnek is rossz. Első 5 ember 2 másodperccel gyorsabb a 6. nál. Ezért "ki lesznek szűrve". De mi van akkor ha a maradék tehát mondjuk a 6.-9. megint csak 2-3 másodperccel gyorsabb a 10.-nél. Mivel ugye ki lett szűrve az első 5 így már a 6.-9. az első, azaz ők vernek a mezőnyre 2-3 másodpercet biztos "felvágás" miatt és nem azért mert olyan tempóra képesek. Akkor tehát az eredetileg 6.-9. is ki lesz "szűrve" mert felvágnak?

ki lesz a referencia? Úgy értem kinek az ideje lesz a mérvadó ami már nem felvágás ezért ő már nem lesz "kiszűrve"? Nem tévedek nagyot ha az egyik főszervező lesz a kiválasztott.

Ki találta ki ezt a bődületes f*szsságot?"

Szóval, ahogy ők mondják:
    "légy része a Racingzone jelenségnek!"

bocsika az offért
  • santibi
    Várunk téged is.
  • ronnydown
    Ennyi az egész? 2-3 mega?
    Mivel lehet kibontani ezt?
  • santibi
    Jól jöhet azoknak akik festegetni szeretnének.
    Egyedi autó festések készítése.
  • gviski
    http://www.dwarehouse.com/
  • gviski
    iRacing\sound\spcc

ha működőképes verzió lesz akkor kérném ;-)
  • ronnydown
    Ha valaki tudja, hol (hogy) tárolja a 'Racing a spotter hangokat, akkor ne tartsa magában.

Arra gondoltam, hogy a Nascar 2003 magyar spotterhangjait beletenném a programba, ha az engedi.

Köszi
  • santibi
    Este jön Zolder.

Amúgy előző hsz-re. Nálunk az iRacers szervertagoknak mint már bizonyára tudjátok 99$ helyett 49$ az éves előfizetés és az új iR tagok kérhetnek 3 hónapos ingyenes előfizetést.
    Akit esetleg érdekel az iRacers pénteken (augusztus 24-én) 19 órai kezdettel, közös megbeszélést tart a bajnokságok megkezdése előtt. Bővebb infó az iRacers.hu fórumában.
  • thedriver
    Pályákra/kocsikra szokott lenni akció, vagy az mindig ennyi? (nem számítva a 10/20 %-os kedvezményt ha többet veszek egyszerre)

Ha jól rémlik, tavaly fekete pénteken (november vége) volt 50 % kedvezmény az egyéves előfizura, szerintem érdemes várni addig, biztos megint lesz valami kedvezmény.
  • Adam Jonas
    Oks, köszi! :)
  • Debilon
    my account menüpont és a cancel/renew subscription alatt tudod kikapcsolni, hogy megújítsa automatikusan
  • Adam Jonas
    Meg egyébként is, ez a 3 hónapos, ingyen 'előfizum' van most...
  • Adam Jonas
    Eddig úgy hallottam, hogy automatikusan meg akarja majd hosszabbítani az előfizut, ha talál a számlámon elég pénzt, nekem pedig ez így nem tűnik jó viccnek, főleg, hogy a Paypal-számlámmal szoktam neten vásárolni...
  • Alexease
    Eppen most 1 honapja volt az akcio, kuldtek hirlevelet, kint volt az oldalukon, a hir oldalakon es meg ide a topic-ba is bekerult;)
  • ronnydown
    Ezt mikor adták? Én nem találkoztam vele...
    Él még az aktion?
  • Debilon
    szerintem sehogy, majd lejár az előfizu
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan tudom inaktívvá tenni az iR-es profilomat? :)
  • Alexease
    Igazabol 57$ volt, most neztem meg;) Fel aron adtak a 2 eves elofizetest, es volt ~40 iRD/Credit-em.
  • thedriver
    Hogy lehet 50 doliért 2 évet kapni? :D
  • precise
    Most úgy vagyok vele, hogy elméletileg ha Kunos csak copy-paste technikával átdobja AC-be a netKar fizikát, hozza azt a grafot amit láthatunk, lézeres pályákkal, emberi áron, már odaver iR-nek. Bármilyen iR tartalom vásárlása előtt megvárom AC-t, ha Kunos nem rossz irányba fejleszti a fizikát akkor királyság, ha meg elb*ssza akkor még mindig itt van iR meg rf2.
  • Gerdai
    Egészségedre te kis tudor vidor
  • Alexease
    En minimalisat hasznalom az iR-t, foleg csak egyedul korozgetek, vagyis igazabol penzkidobas. De meg sem mert szeretem a kezeleset, az autokat, a palyakat, es a ugy adodik kedvem, akkor a TT-t vagy egy versenyt.

„Szerencsem” van, mert meg az elejen ugy dontottem, hogy megveszek mindent, igy igy minden bit megvan. Ami evente tartalom megjelenik, az kibirhato, es mar az elofizetes sem veszes, sikerult akciosan elofizetni 2 evre 50-ert (420Ft/honap), ennyit nekem meger, barmikor korozhetek, akar online is 24/24-ben:P).

Termeszetesen egyben megvenni az egeszet es/vagy osszeszamolva mennyi penzt koltottem ra eddig osszesen, az igazabol agyrem:DDDDD
  • precise
    Annyira imádom Zoldert, meg annyira jól néz ki, hogy lehet bűnbe esek és megveszem. Pedig tudom hogy hülyeség.
  • precise
  • Alexease
    Es ha nem nagy gond, azert ezt a stilust itt hanyagolni kellene. Lehet hogy nehez, mert ez nalad az alap, de azert minimalisan erdemes beilleszkedni a tarsadalomba, vagy legalabb megpronbalni. THX.
  • Alexease
    Ha ismerned a programot, a ceget, a piacot es a software felhasznalasi teruletet megertened, hogy miert nincs igazad;)
  • bardocz
    Fő az, hogy tudod miről beszélsz.