25347
-
Sohasem néztem még, hogy az animáció mit mutat a játékban. -
Az van amit írtam:) Hiába állítom 400 fokra a játékban, akkor is 3szor átfordul a kormámy, csak ilyenkor én a kormányon nem tekerek 3at, hanem másfelet vagyis használhatatlan. Már mindig állítottam, de a jelenség mindig fennáll... más játéknál ilyen gond nincs. -
Nem tudom, hogy mire gondolsz, de annyi fokot állíts be magadnak amit jónak érzel. Én 488 fokot használok, de van aki 900-at és van aki 720-at stb. Mindenki máshogy vezet. -
Vettem egy hónapos játékot, de ebben a formában nem tudom használni... akármit állítok a játkéban és a kormányon ( Fanatec CSR ) mindig 900 fokot veszi alapul és azt tudom csak ide oda tologatni, annak az érzékenységét, tehát a játékban a kormány mindig 900 fokot fog forogni ergó nem lehet játszani vele érdemben. Ez valami bug? valami hiba? -
Én fel tudtam használni az iRacing dollárjaimat így abból hosszabbítottam. -
Nameg a szezon végi 10$-t sem lehet felhasználni mellé, legalábbis elgutóbb nem lehetett. Pedig úgy lehet elgondolkoznék rajta, néha néha egy verseny úgy már megérné. Így inkább gyűjtögetek longboardra, hogy összetörjem magam :D -
Igen, ilyen kredites cucc meg jol jonne (erre valoban mondhatjuk, hogy tartalom kedvezmeny, bar elofizetesre is jo). Azt hiszem, ilyesmi kedvezmenyek „osszevonasaval” (kapott/vasarolt kreditek, felaru elofizetes) fizettem elo bo 2 evre ~50$-ert;) -
Szeptemberben volt olyan akció, hogy 75 dollárért 100 dollárnyi kredit. Karácsony előtt csak bedobnak még egy ilyet, nem? -
Ugy tudom tartalomra sose volt kulon kedvezmeny. Mindigis csak a sokasos volt, a 3db-os, a 6db-os es a 100%-os akcio. Uj elofizeteses speci promokhoz szoktak adni auto es/vagy palyat is. -
Felaru kedvezmenyhez nem hinnem hogy jarna meg kedvezmeny, mert akkor mar ajandeknak hivnak;) -
Pályákra/kocsikra szerintetek várható még valami karácsonyi kedvezmény? Tavaly volt így november/december körül? -
Még az is lehet, hogy hosszabbítok, csak gondolom ki fogják spórolni az iRacing dollárokat majd..... (legalábbis én ettől félek, hogy így majd nem jár az ami a normál előfizetési áron járna mellé. -
Igen, ezen a heten. -
49 dodós akció van? -
Tudtommal a bajnoki pontok elszámolásánál a legjobb 50 % átlaga számít. Tehát ha egy héten mész 4 futamot egy sorozatban, akkor a két jobban sikerült futamon szerzett pontok átlagát számolja. Maga a pontszám pedig nyilván összefüggésben van a mezőny erejével. Egy gyenge mezőnyben futamot nyerni kevesebb pontot érhet, mint egy erősben mondjuk 3. helyen végezni... -
Ezt nem hiszem el egy 3500+ erősségű mezőny jött össze csupa zsenivel erre az egyik a rajtnál kiüt.... Simán tudtam tartani a tempót amikor bevontatták a kocsit és javítva lett. Áááá ez a méreg és már egy ideje csak ilyen balszerencse üldöz.... -
Szerintem csak nekünk elképzelhetetlen a dolog. Én pl. egérrel sem tudok menni pedig LFS-ben is volt már ilyen opció, de nekem még sem megy. -
GPx8 #13853 Az rendben van, de azt nem tudom elképzelni, hogy a tablet irányítás ne lenne valamennyire butítva, mert különben 10 métert sem lehetne vele menni. -
Engem is összeresztenek ezekkel a milliós értékű sim-cockpitot használó csodabogarakkal és annyiba sem kerül a cuccom mint egy tablet :) -
GPx8 #13851 A tableteseknek vajon külön bajnokság lesz, vagy összeeresztik őket a milliós értékű sim-cockpitot használókkal?
-
Átlagot számol, ha sokat mész egy héten akkor a legjobbat és a legrosszabbat kiveszi pl. :) Érdekes módon számítják :) -
Folyamatosan finomitgatjak, gozom sincs rola, de a Member oldalon, a Reference/Sporting Code-ban (vagy az egyeb doksikban) tuti le van irva valahol;) -
ronnydown #13848 Meg tudjátok mondani, hogy a "Champ Pts" miböl tevődik össze? Nyertem már több versenyt is a héten, kapok is 80-90 "Champ Pts"-t is érte, de a statisztikában már nem növekszik az értéke. Sehol nem találom ennek a leírását.
Köszi. -
atiwrc #13847 Egy elnyújtott ív helyett egy féktávot meg egy normális lassítót megnézném hogy vesz be az érintőképernyővel... -
By now we had hoped that all of you would have destroyed many virtual Lotus 49s trying to go flat-out through Eau-Rouge but, unfortunately, that has not been the case. Although we have made terrific progress on the car we hold this particular vehicle to a higher standard due to its legacy in our development history. So we have decided to take our time with the car and continue to develop it so that it meets our expectations and -- hopefully -- yours.
With that being said, we have taken the car down from pre-sale. Anyone who has pre-ordered the Lotus at this point will be given full credit for the car in iRacing credits ($11.95) that can be used any way they like. These credits will automatically be placed in your account. And when the Lotus 49 is ready to be released, those who previously pre-ordered the car will get it for free.
Legalabb ennyi elonye van hogy elorendeltem es kesik;) De legalabb jo lesz:P -
köszi, hogy összefoglaltad ;-)
-
GPx8 #13844
-
iRacing Halloween Twitter edition;)
https://twitter.com/iRacing
-
A szelvedo koszolodas eleg jo lett. Hasznalja a shadereket is, vagyis fenyviszonytol fuggoen valtozik a fenyesseg, tukrozodes stb.
Van alap kosz (nagyobb, fokozatos, halvany foltok), van durvabb kosz (gyorsabban rakodik, szurkebb) es van olaj froccsenes sok apro es nagyobb foltok. Hogy mennyire dinamikusak, valtozatosak a foltok, pottyok, azt nem tudom, de lenyegeben boven jo ahogy most van. Majd finomitjak;)
-
A tegnap esti dobbenet (eger es tablet kormanyzas - amibol jo nagy forumozas lett az iR-en:P) es a mai bo 1GByte letoltes utan, azert lenyugodtak a dolgok;)
- A eger OK, sokan vagynak ra, az LFS ota alapnak szamit, meg ha vicces is egy szimulatorba, foleg egy ilyen szintu online mokaba.
- Az erintokepernyos dolog eleg gazul hangzik, de hat az uzlet az uzlet (Intel). Ha ebbol van penzuk, amit normalis dologra forditanak, akkor hajra.
- Bar sok regota huzodo dolog kimaradt (pilota anim, pilota dinamika, shaderek, back fires, zaszlok, toresmodell stb) azert bekerul jonehany ertelmes dolog is.
- A menetkozbeni egerpiszkalas es az uj black box sem rossz. Kikerult kozvetlenul a tukrok allitasa, a FOV, a kamera dontes es az FFB. ar ezeket csak egyszer-egyszer kell beallitani, de mindegy, igy kenyelmesebb;)
- A kormany beallitasnal, mar vegre nem csak a kalibracional lehet meghatarozni az auto kormanyszoget, hanem kozvetlenul kikerult csuszkara.
- A 32/64 bit nalam tokeletesen fut, nincs kulonbseg, jol sikerult. Bar majd igazi hasznalatban derulnek ki a dolgok.
- A 2 uj palya nagyon tuti, foleg Oran Park! :P
- 2 evnyi folyamatos forumozas es magan programok utan, belenyultak az FFB-be, es van linear es min allitas, valszeg az innyenceknek, akiket az ffb-cutting (vagy mi) foglalkoztatott evekig;) Hogy mennyit szamit, nem tudom, de hasznalhato, erezheto.
- Most mar kormany (G27/Fanatec) LED allitas/kapcsolas is van, akinek az van, az is jol hangzik.
- Van sulybuntetes, de csak „offline”, gondolom majd a hosting bajnoksagoknal lesz ertelme...
- Bekerult a szelvedo koszolodas, bovitettek a garazst, es mar road setup-oknal is mukodik a mouse over help a garazsban.
- Es van spotting/spotter lehetoseg, ami a komolyabb bajnoksagoknak biztos jol jon;)
Vagyis osszessegeben teljesen jo a build, csak eloszor mindenki az erintokepernyos gyokersegre fokuszalt, az egy kicsit elore lehuzta a dolgokat;) -
Jo nagy vita van korulotte, ami ertheto, mert:
- az audio engine-t (FMOD) mar 2-3 eve hegesztik, nem keszult el, de most legalabb kiszedtek belole, lesz majd masik;)
- az uj shaderek minden palyara meg sehol
- a Lotus sem keszult el
- bar ezen sose fognak valtoztatni, de megallasnal meg mindig automata kuplung es fek
- nem irtak a build-ben, de a pilota anim mar 1 eve felkeszen all
- a gumik olyanok amilyenek
- egy fapados AI es ghost nem fer bele, de a segitsegek igen
- stb.
De azert haladnak a normalis dolgok is;)
Amugy ez a erintokepernyos gyokerseg uzleti kotelezettseg volt (reszleteket nem tudok, nem is erdekel).
-
Uj update tartalom, ha jol olvastam, az egeres es erintokepernyos (!) iranyitas. LOL mar, valaki tablet-tel vagy erintos notin tolja az iR-t?!:) Nyitnak a nagykozonseg fele?:) -
santibi #13838 OXXO FB. -
santibi #13837 viszont a L49 jövő héten jön. Igen nehéz lesz vezetni:p -
Tudom, ahhoz meg a turbo-modelt is meg kell csinalniuk;) -
santibi #13835 McLarenre még várni kell. Jövő év elején jelenik meg. -
iracing-oran-park-rockingham-mclaren-previews
-
iracing-lotus-49-ingame-previews
-
Meg egy kis osztonzes:DDDD 

-
Emiatt lehet kénytelen leszek majd újra előfizetni.