25347
  • MauroN
    Köszönöm.
  • Norbi1990
    Csak Parctice, Qualy, Time Trial és Race alatt rögzít időket a weboldalon.

Játékba megmaradnak az időd. Ha nyomogatod miközben ülsz a kocsiba a TAB-ot akkor ott írja, illetve a főképernyőn ahogy betölt a játék ott jobb alul Splits-t megnyitod és ott látszik a leggyorsabb időd amit futottál az adott autó/pálya kombináción.
  • kigyi
    Csak real session kerül be oda.
  • MauroN
    Mind üres. Mikor rögzíti az időket? Mert eddig én még csak - nem is tudom hogy mondjam - Test car on trackba mentem. 2 napja van accom...
  • kigyi
    Már van stat. 2 napig nem ment, de megoldották, gondolom köze van ahhoz, hogy a weboldalt új alapokra helyezik szépen lassan.

A köridőket a profilodnál tudod megnézni alul. Az autókat kiválasztva láthatod milyen kört mentél adott pályán vele.
  • MauroN
    Ahogy látom az utolsó pár hozzászólást, a statok nem működnek. De egyébként hol tudom megnézni a pályákon az időimet?
  • kigyi
    Akkor reménykedek, hogy jól állok :)
  • Norbi1990
    Nekem se megy tegnap óta.
  • kigyi
    A statisztikák másnál sem működnek?
    Nem tudom megnézni a saját és a bajnoki statot sem. Tegnap sem ment már nekem, de ma sem akar működni pedig érdekelne az állás :)
  • Totti5
    Ja, ok.
  • Alexease
    Nem mindegy neked, ott van 1000 auto a Forzaban, az tudod tolni gamepad-del is a fotelbol:DDD
  • Totti5
    1,5 év??? elégtelen munkatempó... még ha ingyenes lenne és azért lassúak, de amennyi pénzt elkérnek és beszednek abból nyaralni mennek meló helyett?
  • Alexease
    Ezt irni is akartam, hogy az ALMS-ban az M3-at valt(hat)ja a Z4, igy valszeg Z4 biztos hogy lesz:)
    bmw-switches-to-z4-for-alms
  • Alexease
    Meg eleg messze van (~1,5 ev:P), de kivancsi leszek, melyik BMW-t pakoljak be?:) Talan befer majd ketto is, egy a rookie-ba „ingyen” (talan 1-es a Pontiac es a Mazdak melle), a masik valami turaauto sorozatbol (az elozo M3-as vagy a mostani Z4-est).
  • Debilon
    ohh... tuti :)
  • Alexease
    Bathurst scan es BMW liszensz!

• Alexease
    Nem mintha nem lenne belole a Youtube-on, de megorokitettem en is:)

• bardocz
    Az élvezetes lehet. Na majd ha lesz időm.
  • Alexease
    Azt meg sem neztem, pedig gondolhattam volna;) Amugy jol hangzik, McLaren, 15 nap, 15 palya:P
  • Debilon
    de van.. :) 24 heures du fun névvel

csak a mclaren, mai indulással suzuka-n
  • Alexease
    Kulon bajnoksag nincs, a GT sorozatba raktak, multi-calss, a Ford GT es a Corvette C6R melle.
  • bardocz
    Áh, nekem az van, nekem már az előfizetés drága :D
    Van is hozzá rookie bajnokság? Látom van benne ABS, fura lehet.
  • Alexease
    Amugy jo lett, eloszor konnyunek tunik, aztan megsem:D
    Nagyobb GT/formula paddle elektronikaval es motorvezerlessel, eleg jol erezni a beallitasokat, pl.: brake pads, ABS, throttle shape, engine map. A diffi es az attetelek fixek (gondolom a GT3 miatt?!), de a Diff. preload eleg jo.

• Alexease
    Kivetelesen ingyen van, az alapcsomaghoz:) De akkor meg az alapcsomag draga:D
  • Totti5
    drága:D
  • bardocz
    Na milyen a McLaren? :)
  • Debilon
    tudom, de nekem meg sajnos időm nem nagyon van versenyezni sem :(

road-on is már jó régóta D-s vagyok, de ehh... idő :)
  • Alexease
    Pedig nagyon jo autok es palyak vannak a Rookie-ban is, a keves idom miatt szivesen mennek neha 1-1 versenyt. De osztottam-szoroztam, es tudom hhogy vissza lehet tornaszni a SR-t (ido-ido), de gyorsan lent talalnam magam a buntetesek miatt:)

Persze, nem ennyire szar a helyzet, de jo lenne minden sorozatbol, meg ha ritkabban is, de egy-egy fun resz. A pontok nem erdekelnek, megvarnam a zuzast es utana autokazhatnek;)
  • ronnydown
    Én már elég régóta ovalozok, de legtöbbször idegrohamot kapok a sok idiótától. 10 futamból átlag 8x kiütnek vagy előttem van baleset, ami kikerülhetetlen. Persze ilyenkor én is beszopom a büntiket. Folyamatosan az "A" kategória alján valamint a "B" tetején küzdök mindig ez miatt. Sokszor az asszony kérdezi, "Akkor miért versenyzel itt, ha ennyire idegesít?"

Ezzel a szar büntetési rendszerrel már igazán kezdhetnének valamit.
  • Debilon
    éld túl a rookie versenyeket, arra törekedj, hogy érj célba, kevés incidenssel vagy off track-al.
    nem fontos hogy feltétlenül nyerj, a többiek úgyis elintézik általában egymást :)

aztán D-ben már kicsit jobb lesz a helyzet majd
  • Alexease
    Az a resze eleg szar, de en mar nem mondok semmit, a kezdetektol olyan;)
  • SirAlo
    csak az a gond hogy a program akkor is engem buntet ha pl. semmit nem tehetek az esetrol, ez igy nem tul igazsagos rendszer
  • Alexease
    Ez eppen semmi extra, mondjuk versenybaleset:) Kozel voltatok egymashoz, O kerekvetozott, gyorsitott, te pedig huzodtal befele.

De a kezdoknel, az alapkategoriakban valoban sok (lehet) a baleset. Ez sajnos termszetes velejaroja ha nagyon olcson es/vagy ingyen lehet hasznalni a Rookie tartalmakat es versenyeket. Nagyon sokan csak ezt a kategoriat hasznaljak, 1–3 havonta ujra es ujra regisztralnak, ingyenes vagy extra olcso lehetoseggel. Igy ezeket nem erdekli hosszutavu resz, nem terveznek semmit fizetni erte, nem foglakoznak a pontokkal es a buntetesekkel.
  • SirAlo
    Hello, most igy hogy ingyen meg lehetett szerezni az IR-t 3 honapra elkezdtem en is jatszani de egyenlore a versenyzokrol nem sok jo a velemenyem:( szinte minden futamon vagy kiutnek vagy kiporognek elottem es nem birom oket kikerulni stb.... mintha full kezdok jatszanak, ovalon a legroszabb a helyzet, ott mar felvezeton is sokszor belem torpedoznak vagy kicsusznak... itt egy video tegnapi Road fotamomrol, 2 helyrol rajtoltam es megpockoltek:( en vagyok a kek auto:
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
    Allitolag Karacsony elott kint lesz. Ha nem, akkor majd utana:DDD

• Alexease
    Az iR-ben van az egyik legjobb kormanybealllitas (most mar az rF2 is jo), azzal nem lehet gond;)

Az animacioval ne foglalkozz, az nincs kesz;P

Ha a driverben es a programban is 900 fokon vagy, akkor minden linearis es minden szinkronban van, csak addig hasznalja a kormanyodat, hiaba tudod tovabb forgatni (erezni a kulonbseget es ha mar tulforgatod, az regen rossz;P).
    Minden ugy mukodik, mint az igazi autoban, ha kormanyszoget/elfordulast szeretnel allitani, akkor garazs es attetel allitas.

Minden autohoz kulon-kulon le lehet menteni a controller beallitasokat.

Minden autonak mas a kormanyszoge/elfordulasa/attetele, ugy mint az igazinak, es csak azt is tudsz allitani vagy nem allitani rajta:P

Ha nem tetszik, tul erzekeny, keveset kell forgatni, a programban vedd vissza a kormanyelfordulast. Amig nagyob mint az aktualis autoban, addig linearis marad az elfordulas.
  • sanzik
    Az animációval a játékban ne foglalkozz,ha a kormányod 900 fokot tud akkor arra állíts mindent és jól fog működni.
    Ha valamelyik autó nem 900 fokot használ a valóságban akkor az a játékban sem fog 900 fokot használni.
  • kigyi
    Lehet, hogy azért, mert nincs is kormány bekapcsolva? Minek kettő kormány elém? :D