25347
-
MauroN #13910 Köszönöm. -
#13909 Csak Parctice, Qualy, Time Trial és Race alatt rögzít időket a weboldalon.
Játékba megmaradnak az időd. Ha nyomogatod miközben ülsz a kocsiba a TAB-ot akkor ott írja, illetve a főképernyőn ahogy betölt a játék ott jobb alul Splits-t megnyitod és ott látszik a leggyorsabb időd amit futottál az adott autó/pálya kombináción. -
#13908 Csak real session kerül be oda. -
MauroN #13907 Mind üres. Mikor rögzíti az időket? Mert eddig én még csak - nem is tudom hogy mondjam - Test car on trackba mentem. 2 napja van accom... -
#13906 Már van stat. 2 napig nem ment, de megoldották, gondolom köze van ahhoz, hogy a weboldalt új alapokra helyezik szépen lassan.
A köridőket a profilodnál tudod megnézni alul. Az autókat kiválasztva láthatod milyen kört mentél adott pályán vele. -
MauroN #13905 Ahogy látom az utolsó pár hozzászólást, a statok nem működnek. De egyébként hol tudom megnézni a pályákon az időimet? -
#13904 Akkor reménykedek, hogy jól állok :) -
#13903 Nekem se megy tegnap óta. -
#13902 A statisztikák másnál sem működnek?
Nem tudom megnézni a saját és a bajnoki statot sem. Tegnap sem ment már nekem, de ma sem akar működni pedig érdekelne az állás :)
-
#13901 Ja, ok. -
#13900 Nem mindegy neked, ott van 1000 auto a Forzaban, az tudod tolni gamepad-del is a fotelbol:DDD -
#13899 1,5 év??? elégtelen munkatempó... még ha ingyenes lenne és azért lassúak, de amennyi pénzt elkérnek és beszednek abból nyaralni mennek meló helyett? -
#13898 Ezt irni is akartam, hogy az ALMS-ban az M3-at valt(hat)ja a Z4, igy valszeg Z4 biztos hogy lesz:)
bmw-switches-to-z4-for-alms -
#13897 Meg eleg messze van (~1,5 ev:P), de kivancsi leszek, melyik BMW-t pakoljak be?:) Talan befer majd ketto is, egy a rookie-ba „ingyen” (talan 1-es a Pontiac es a Mazdak melle), a masik valami turaauto sorozatbol (az elozo M3-as vagy a mostani Z4-est). -
Debilon #13896 ohh... tuti :) -
#13895 Bathurst scan es BMW liszensz!
-
#13894 Nem mintha nem lenne belole a Youtube-on, de megorokitettem en is:)
-
#13893 Az élvezetes lehet. Na majd ha lesz időm. -
#13892 Azt meg sem neztem, pedig gondolhattam volna;) Amugy jol hangzik, McLaren, 15 nap, 15 palya:P -
Debilon #13891 de van.. :) 24 heures du fun névvel
csak a mclaren, mai indulással suzuka-n -
#13890 Kulon bajnoksag nincs, a GT sorozatba raktak, multi-calss, a Ford GT es a Corvette C6R melle. -
#13889 Áh, nekem az van, nekem már az előfizetés drága :D
Van is hozzá rookie bajnokság? Látom van benne ABS, fura lehet. -
#13888 Amugy jo lett, eloszor konnyunek tunik, aztan megsem:D
Nagyobb GT/formula paddle elektronikaval es motorvezerlessel, eleg jol erezni a beallitasokat, pl.: brake pads, ABS, throttle shape, engine map. A diffi es az attetelek fixek (gondolom a GT3 miatt?!), de a Diff. preload eleg jo.
-
#13887 Kivetelesen ingyen van, az alapcsomaghoz:) De akkor meg az alapcsomag draga:D -
#13886 drága:D -
#13885 Na milyen a McLaren? :) -
Debilon #13884 tudom, de nekem meg sajnos időm nem nagyon van versenyezni sem :(
road-on is már jó régóta D-s vagyok, de ehh... idő :) -
#13883 Pedig nagyon jo autok es palyak vannak a Rookie-ban is, a keves idom miatt szivesen mennek neha 1-1 versenyt. De osztottam-szoroztam, es tudom hhogy vissza lehet tornaszni a SR-t (ido-ido), de gyorsan lent talalnam magam a buntetesek miatt:)
Persze, nem ennyire szar a helyzet, de jo lenne minden sorozatbol, meg ha ritkabban is, de egy-egy fun resz. A pontok nem erdekelnek, megvarnam a zuzast es utana autokazhatnek;) -
ronnydown #13882 Én már elég régóta ovalozok, de legtöbbször idegrohamot kapok a sok idiótától. 10 futamból átlag 8x kiütnek vagy előttem van baleset, ami kikerülhetetlen. Persze ilyenkor én is beszopom a büntiket. Folyamatosan az "A" kategória alján valamint a "B" tetején küzdök mindig ez miatt. Sokszor az asszony kérdezi, "Akkor miért versenyzel itt, ha ennyire idegesít?"
Ezzel a szar büntetési rendszerrel már igazán kezdhetnének valamit. -
Debilon #13881 éld túl a rookie versenyeket, arra törekedj, hogy érj célba, kevés incidenssel vagy off track-al.
nem fontos hogy feltétlenül nyerj, a többiek úgyis elintézik általában egymást :)
aztán D-ben már kicsit jobb lesz a helyzet majd -
#13880 Az a resze eleg szar, de en mar nem mondok semmit, a kezdetektol olyan;) -
#13879 csak az a gond hogy a program akkor is engem buntet ha pl. semmit nem tehetek az esetrol, ez igy nem tul igazsagos rendszer -
#13878 Ez eppen semmi extra, mondjuk versenybaleset:) Kozel voltatok egymashoz, O kerekvetozott, gyorsitott, te pedig huzodtal befele.
De a kezdoknel, az alapkategoriakban valoban sok (lehet) a baleset. Ez sajnos termszetes velejaroja ha nagyon olcson es/vagy ingyen lehet hasznalni a Rookie tartalmakat es versenyeket. Nagyon sokan csak ezt a kategoriat hasznaljak, 1–3 havonta ujra es ujra regisztralnak, ingyenes vagy extra olcso lehetoseggel. Igy ezeket nem erdekli hosszutavu resz, nem terveznek semmit fizetni erte, nem foglakoznak a pontokkal es a buntetesekkel. -
#13877 Hello, most igy hogy ingyen meg lehetett szerezni az IR-t 3 honapra elkezdtem en is jatszani de egyenlore a versenyzokrol nem sok jo a velemenyem:( szinte minden futamon vagy kiutnek vagy kiporognek elottem es nem birom oket kikerulni stb.... mintha full kezdok jatszanak, ovalon a legroszabb a helyzet, ott mar felvezeton is sokszor belem torpedoznak vagy kicsusznak... itt egy video tegnapi Road fotamomrol, 2 helyrol rajtoltam es megpockoltek:( en vagyok a kek auto: -
#13876 -
#13875 -
#13874 Allitolag Karacsony elott kint lesz. Ha nem, akkor majd utana:DDD
-
#13873 Az iR-ben van az egyik legjobb kormanybealllitas (most mar az rF2 is jo), azzal nem lehet gond;)
Az animacioval ne foglalkozz, az nincs kesz;P
Ha a driverben es a programban is 900 fokon vagy, akkor minden linearis es minden szinkronban van, csak addig hasznalja a kormanyodat, hiaba tudod tovabb forgatni (erezni a kulonbseget es ha mar tulforgatod, az regen rossz;P).
Minden ugy mukodik, mint az igazi autoban, ha kormanyszoget/elfordulast szeretnel allitani, akkor garazs es attetel allitas.
Minden autohoz kulon-kulon le lehet menteni a controller beallitasokat.
Minden autonak mas a kormanyszoge/elfordulasa/attetele, ugy mint az igazinak, es csak azt is tudsz allitani vagy nem allitani rajta:P
Ha nem tetszik, tul erzekeny, keveset kell forgatni, a programban vedd vissza a kormanyelfordulast. Amig nagyob mint az aktualis autoban, addig linearis marad az elfordulas. -
#13872 Az animációval a játékban ne foglalkozz,ha a kormányod 900 fokot tud akkor arra állíts mindent és jól fog működni.
Ha valamelyik autó nem 900 fokot használ a valóságban akkor az a játékban sem fog 900 fokot használni. -
#13871 Lehet, hogy azért, mert nincs is kormány bekapcsolva? Minek kettő kormány elém? :D