25347
-
#13990 Ilyen
-
#13989 Az normális, hogy 5 centiket ugrik a levegőbe , milyen lengéscsillapítás van ezen ? :) -
#13988 Szerintem is kénytelenek lesznek ingyen adni, mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy KIA-ért tömegek fognak 12 dollárt csengetni. :)
Gondolom a KIA fizetett nekik rendesen. :) -
GPx8 #13987 Jó lenne, mert tetszik. -
#13986 Lehet hogy promo nelkul is, alapbol ingyenes lesz, talan valami szponzor/partner sorozat. -
GPx8 #13985 Remélhetőleg erre lesz majd valami jó kis ingyenes promó... ;) -
#13984 -
#13983 Eddigis is dolgoztak, csak a hozzaallas es a rendszer miatt nem volt annyira latvanyos. De az infok/igeretek alapjan, ugy nez ki ebben az evben valoban belehuznak megjobban (a csokkeneo erdeklodes es/vagy a konkurencia es/vagy a nepszerusites miatt).
Eleve a ghost es a dinamikus egek es hasonlok, korabban teljesen futurisztikus volt az iR-tol.
De a gyorsabban szaporodo autokal sem az az egyetlen gond/feladat, hogy liszenszelni kell, scannelni, ossszerakni es fizikazni, hanem ha megjelent, ahhoz szolgaltatast is kell adjanak, szervereket es versenyeket inditani. Ami plusz koltseg es szervezes. -
MauroN #13982 dolgoznak rendesen (Y) -
#13981 iracing-a-day-in-the-life-of-a-cat-herder-xvii
Jo sok infoval.
Omleszve, nyersen: uj Chevy SS, Fusion, talan lesz Toyota is, RUF egyelore nem, de KIA Optima talan a kovetkezo buildben, BTCC Honda Civic scan; California, Montreal, Barthuurst keszul, Kansas a kovetkezo megjelenes; Laguna Seca es USA IS frissites; dinamikus arnyekok atdolgozasa (megjelenes a kovetkezo buildben), dinamikus egek elokeszitese; uj mernok, aki az uj utkozes es tores modellen dolgozik (iR TV ep.16., Rigid Body resz); a Lotus 49 kesz van, csak meg a gumifizika (NTMv5) nincs, kesz 4.5-nel tartanak:), talan a kovetkezo build; at akarjak dolgozni az UI-t; el kezdtek a ghost car-t is, sajat vagy masok betolthetosege; autofestes, webdesign, team racing; folytatjak az uj audio engine-t, de uj mintakat kell felvenni hozza, igy szokas szerint SOON, de a kovetkezo buildben benne lesznek a Gen6 Cup autok, a Cadillac es a Corvette. -
#13980 -
MauroN #13979 Valaki elmagyarázná, hogy a wheel és mapp range-et hogy állítsam be hogy jó legyen? DFGT-m van. -
attila46 #13978 Hiába van kártya ....nem tudok tovább lépni..!! -
attila46 #13977 Valójában eljutok addig ahol kirja ,hogy minden tételnél 0 amit fizetek,alatta kéri megint a kodot és mindig viszaadja ezt az oldalt.Nem enged tovább...sima reget meg nem találok..valami tip esetleg.?? -
#13976 A cadillac-es oldalon csak egy promo kódot kapsz, amit az iracing.com-on kell megadnod a regisztrációnál a kedvezmény igénybevételéhez. Paypal vagy bankkártya így is kell hozzá, amin legalább 1 dollár van. -
attila46 #13975 Hát ez érdekes....a Kód aktiv ,de az istenért nem tudok vele bejelentkezni az oldalra.Mindig fizetetni akar ...igy reggelek...most mit csináljak..kéne a játék..csak a kódal nem megyek semmire..vagy csak hülye vagyok..?? -
Debilon #13974 de szerintem a levélben amit kaptál abban is kellene lenni valami instrukciónak, hogy honnan tudod letölteni/telepíteni
és még annyi, hogy csak a böngészőből tudod majd indítani magát a game-t is -
Debilon #13973 iracing oldalon jelentkezz be, majd "reference-documnets and tools" ra kattintani
megnyílik egy oldal, itt a Getting started alatt a quick start guidem és ott már megtalálod -
attila46 #13972 kéne egy kicsit bövebben mert nem találom -
Debilon #13971 iracing.com oldalról
bejelentkezel és letöltöd, de elvileg a levélben is benne kéne legyen a letöltő link -
attila46 #13970 Na most csak az nem világos hogy tudom letőlteni a gamet , illetve honnét?? -
attila46 #13969 köszönöm...reggeltem...meg is jött a kó!!d -
#13968 Elvileg még mindig tart a Cadillac akció, ha ott regisztrálsz, akkor ingyen kapsz 3 hónapot + 3 pályát az alapcsomagon kívül. (Sonoma, Mid-Ohio, Mosport). Próbáld ki, aztán szerintem kénytelen leszel többet invesztálni bele, mert rákattansz :)
Caddy akció
-
#13967 Azt, hogy meg a techdemo (zart betanak is hivhatjuk) sem jelent meg, titkoloznak, senki nem tud semmit rola;) -
#13966 Akkor most rabeszelem:)
Szerintem erdemes kiprobalni, mert folyamatosan van akcio, igazabol mindig van ingyen lehetoseg 1-3 honapot hasznalni, mindenfele koltsegek nelkul. Alapbol 7 jol hasznalhato auto t es 10 palyat adnak hozza. Mindegyikhez rendszeres, 1-2 orankent indulo, szervezet online futamok tartoznak. -
attila46 #13965 Köszi az infókat...hát azt hiszem azt nem gyüjtöm be.Mi a véleményetek az ASETTO CORSÁRÓL...arról mit mondtok?? -
MauroN #13964 Sikeresen lebeszéltétek szegényt a játékról :D -
#13963 Igen, az mar csak hab a tortan:D Sot ha van elofizetesed, de eppen nincs net-ed (amikor kikapcsoljak mint nekem) akkor sem lehet tolni;D Bar ez logikus, mig a lejart elofizetes az offline-nal meg g*ny*s*g:P -
Debilon #13962 plusz amit Alexease írt, ha lejár az előfizetésed offline nem fogod tudni elindítani sem, mindenképpen aktív előfizetés kell ahhoz, hogy működjön -
#13961 Mindig van valami akcio, altalaban 50$-bol ki lehet hozni egy evet (folyamatos versenyzesbol fele annyibol se:P). Ha kihasznalja az ember a lehetosegeket, majd 40 kulonfele verseny napi 24 oraban, akkor boven megeri.
De nem az elofizetessel lesz gondod, hanem az autok es a palyak araval (darabjuk kedvezmeny nelkul 10-15$):) Es jelenleg van ~30 auto es ~60 palya:D -
attila46 #13960 Helo
Érdemes megvenni et a kicsikét...vagy nem ....???Ahogy nézem elég húzos az éves dija kb 17000-18000 ft....ha nem tévedek.Jó lenne valami vélemény a játékról.
köszi
-
GPx8 #13959 Nem rossz! -
santibi #13958 -
santibi #13957 -
MauroN #13956 A kormánybeállításoknál két csúszka van. Steering wheel lock to lock és car lock to lock. Az utóbbi mire való? -
#13955 -
#13954 -
MauroN #13953 Egyszer már kérdeztem, hogy mire való a blip. Jó-jó, tudom, hogy váltásnál ad egy kis gázt, és így stabilabb lesz a kocsi. Mondjuk szerintem még csinál mást is, mert úgy konkrétan stabilabb lesz tőle a kocsi. De miért van ez benne? Mikor szokták használni? Nagyon instabil autóknál kell? Vagy csak a kocsi megtanulásához kell? Mert én Solsticnál kipróbáltam, és egyből 2 másodperccel jobb időt mentem. És ahogy észrevettem, elég buzi egy kocsi :D De pl mx5-höz nem érzem, hogy kellene... -
#13952 Nem, 4 fölött. Sporting code-ban le van írva. -
MauroN #13951 De nem 5.0 felett kéne átraknia?