25347
  • endy papp
    Értem.... kösz az infót.
    És a többi osztályban is ugyan ez a helyzet?
  • Alexease
    A WarmUp is a versenyhez tartozik, csak kisebb szorzoval (ahogy elottem irtak, csak megerositem:P).
  • santibi
    mondom warm up.... 0.35-ös szorzóval számol itt, míg versenyen 1.0-al.
  • endy papp
    A war up-nak semmi köze hozzá,ott akár mit csinálsz nem számít....jól is néznénk ki.
    Legalább is nekem még eddig semmit nem tett hozzá és el sem vett azért mert akár többször is össze törtem magam,a warm up alatt.
    De lehet hogy ez is változott????,mert akkor az már gáz úgy ahogy van....
    Különben meg akkor ez "View Lap Chart"miért nem jegyzi,azt is?gondolom mert nem számít.
  • santibi
    warm up...
  • Norbi1990
    LOL :D
    Ilyet még nem láttam.
  • Alexease
    Biztos csunyan vezettel es nem tetszett neki;)
  • endy papp
    Még szerencse nem sűrűn fordul elő az ilyen,hogy 0 incidensre is levonja az MPR pontokat XD.
    MPR pont levonás, 0 incidens miatt??????
  • Alexease
    Jol dolgoztak a karosszeriasok:) Ilyen mikor lesz az iR-ben?:P
  • vezo76
    ok:) köszi az infot.
  • lac coo
    Persze , a bank majd átváltja, persze nem némi haszonnal ... :)
  • vezo76
    nem ugy értem bankártyás fizetés
  • Alexease
    Kozbvetlen bankbol szamlara (kartya nelkul)? Azt nem tudom, hogy lehet-e olyat.
  • vezo76
    Köszi a segitséget még az lenne a kérdésem h bank fizetnék huft is lehet vagy csak dollár?
  • Alexease
    A regisztracio egyszeru, nincs vele gond.

De ha bent vagy az oldalon, akkor a My Account/My Account Home reszben kapcsold ki a auto-renewal reszt (automata fizetes ha lejar az elofizetesed).

Mivel a program eleg draga (elofizetes + tartalmak), igy ket embernek eri meg: a fanatikusnak es annak aki eleg sokat tudja hasznalni, hogy szamara megerje.

Szamold ossze mennyi penzt kell belefektess (elofizetes es a tartalmak amit szeretnel), es azt hogy mennyi idot tudsz raforditani az elofizetesi idoszak alatt. A ketto aranyabol latni fogod hogy mennyire eri meg.

Persze vannak kedvezmenyek is. Erdeklodj az iRacers.hu-n, korabban 50% kedvezmenyt tudtak adni, es versenyeket szerveznek.
    De az iR is vissza ad penzt (kreditet) a rendszeres versenyzesert (~45$/ev).
  • vezo76
    Üdv. Regisztrácioban tud vki segiteni h mire figyeljek oda? Egyáltalán érdemes egy kevés szabadidövel belekezdeni?
  • Alexease
    Szimulatorokhoz (vagy az autos jatekokhoz), kell egy „hatodik erzek” is, amivel olyan dolgokat tudsz kihasznalni, ami amugy kicsit necces lenne. Pl. van egy hires szuper gyors ember, akinek a stilusa nekem speciel nem tetszik. Lathatoan lightos FFB-vel tolja, es kihasznava pl. a gumi hianyossagokat, durvan tulterheli az elso gumikat. Az az igazi kockas, be-berangatos stilus.

Persze ezt csak nehany video alapjan lattam. De teny, profi, nem csak jol vezet, tudja mit mikor hogyan kell kihasznalni.
  • lac coo
    Jah, mondjuk lehet, a köridőben kb helyén van .
  • Alexease
    Ja, es a Real video esoben van:)
  • Alexease
    Mint minden jatekban, igy a szimulatorokbanm is, foleg ha az eredmeny fontos, legyen az barmilyen komoly bajnoksag, minden lehetoseget ki fognak hasznalni (fizika, tapadas, beallitasok, kontrollerek stb.) hogy minnel gyorsabbak legyenek.

Persze minnel komolyabb a fizika, annal nehezebb gyilkolni az autot (serulesek, kopasok). Az iR itt-ott meg hianyos, de ami benne van az eleg komoly es reszletes.

Nem mondom hogy ultra korrrekt, de tempoban nem lehet irrealisnak nevezni, igazabol csaloka a dolog a FOV es a 3 monitor miatt.

Itt van ket video szinkroban (+- fel masodperc, azt nem lehet idoziteni, es az mar eleg sok az F1-ben:P), az iR-esnel takard ki a ket szelso monitor:)))

iR vs Real szinkron
  • lac coo
    Hát ezek a féktávok meg visszaváltások ....F1 2012-ben nincs ilyen tapadás, és ilyen kurta féktáv .:)

Mindegy csak így megláttam, és meglepődtem .:)
  • thedriver
    Nem hinném, hogy árkád. F1 tapadásnak hívják. :D
  • lac coo
    Gyors a fiú, nem kérdés jók a reflexei is, de ez mi fene ?????
    Nézni is rossz !!!!! Bekerült valami árkád mód is a játékba ? :)

• kigyi
    Hmm azt az 5 dolcsit akkor megvárom és megveszem a gépezetet.
  • endy papp
    Így van nekem már 1 hete megküldték az 5 dodód,természetesen a 6-ot is mivel nekem is megvan az eredeti imp.,de nem tervezem az újat megvenni,elég a régi is annyit nem oválozok.
  • Alexease
    Nekem meg van az eredeti Impala is, ezert visszafizettek 6$-t, igy alig 3$-bol ki jott ez az uj:) De allitolag a folyamatos elofizetoknek (min. 12 honap) hamarosan el kezdik kuldozgetni a „jutalom” 5$-okat is.
  • tonio2006
    Nem vagyok egy nagy NASCAR fan, de ez az autó nagyon brutális. Fizetéskor meg is veszem.
  • pedobear
    Netkar Pro március 1-ig csak 4.99€ a 19.99€ helyett.

http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
  • Alexease
    Minnel hagosabb annal jobb;)

• Alexease
    Jol mutat az iRacing felirat a Ferrari oldalan;) Remelem egyuttmukodnek majd a DreamRacing-gel, bar ahhoz a Ferrari ceg is kellene...

• Alexease
    Nalam mukodik;)
    Amugy ilyen karbantartas/update 3 havonta van egyszer egy hosszabb (2-3 ora), es az elmult evek alapjan, evente nehanyszor 1-1 rovidebb.
  • Norbi1990
    Nekem jó most az oldal.
    Egyébként nem túl gyakori. Ha új build jön és frissítenek valamit akkor szokott.
    Meg ha World Tour eseményen több ezren akarnak csatlakozni 1 versenyre akkor szokta, mert meghal az oldal :D
  • Zsoltee_a_bator
    Gondoltam kiprobalom ezt a jatekot, de amint megvettem, a site "down for maintenance". Gyakori az ilyesmi?
  • GPx8
    Nem mondod! :)
  • Alexease
    Ez alapveto celja egy uzleti vallakozasnak:P
  • GPx8
    Ezek a pénzemre pályáznak...! :)
  • Alexease
  • Alexease
    Az kuplungos auto, hasznalod:)
  • MauroN
    A Cadillacben miért nem lehet blip nélkül visszaváltani? Vagyis lehet, de nem mindig engedi..furcsa az egész kocsi..
  • lac coo
    Egyébként nagyon dögös, szép autó ....