25347
  • zzeN
    Készül készül...
  • endy papp
    Üdv.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    A problémám az hogy a replays-t nem tölti be se a mostaniakat se a régieket,elkezdi tölteni,majd leáll.
    Azt írja hogy az "iRacing.com simulator működése leállt,a windows keresi a hibát"
    A legutóbbi update előtt, nem volt vele ilyen gondom.
    Esetleg ha valaki találkozott már ilyennel ,vagy tudja a megoldást a hibára nagyon megköszönöm előre is a segítségét.
  • zzeN
    Ismerem a Fast Track Promotion-t, csak pont olyan pálya van mazda kupában amit rühellek, le is rontottam 3.94-ről 3.24-re:D Holnap lesz új pálya ha jól tudom.
  • bardocz
    Megvan a kellő mennyiségű verseny(talán 4), meg a 4.0 SR, és lépsz fel.
  • zzeN
    Hülye kérdés: A rookiek ugyebár hó végén léphetnek feljebb, de a többi licenszes csak a szezon végén? Mert az akkor még odébb van:D
  • santibi
    ja és osszátok meg pls. köszönöm
  • santibi
    MA ESTE!!!
  • santibi
    Szia.

Szeretnélek meghívni május 1.-én egy ünnepi sprint futamra melyre bárki csatlakozhat és megnyerheti a dobogósoknak szánt kredit nyereményeket.
    A pálya autó kombót úgy választottuk ki, hogy az alapcsomaggal rendelkezők is részt tudjanak venni a futamokon.
    A futamokat élőben közvetíti Lőrinczy Máté, két kommentátor társával együtt.

A verseny helyszínének a megújult Laguna Secai pályát választottuk, melyen 4 autótípusból választhatnak a rajthoz állók.

Részletek:

Pálya: Laguna Seca

Választható autók:
    Mazda MX-5 Cup (+70 kg)
    Mazda MX-5 Roadster (+70 kg)
    Pontiac Solstice (0 kg)
    Volswagen Jetta (+120 kg)

Ezek a súlybüntetések még változhatnak.

Szabadedzés kezdete 16:30
    Időmérő edzés 20:00 (30 perc)

Kilépés az edzés szerveréről
    Belépés az első verseny szerverére

20:35 Warm up
    20:45 Első verseny start (30 perc)
    Kötelező kiállás nincs
    Gyorsjavítások száma: 1
    Rajt típusa: Repülő rajt

Kilépés az első verseny szerveréről
    Belépés a második verseny szerverére

21:20 Warm up
    21:30 Második verseny rajtja (30 perc)
    Kötelező kiállás nincs
    Gyorsjavítások száma: 1
    Rajt típusa: Álló rajt

Első verseny top10 helyezettje fordított rajtsorrendben indul a második versenyen

NYEREMÉNYEK!!:

Összesített első helyezett díja: 20 $
    Összesített második helyezett díja: 10 $
    Összesített harmadik helyezett díja: 5 $

Belépéshez szükséges jelszó: majus1

Reméljük részt veszel te is a futamokon

iRacers
  • santibi
    Amerikából:

Hi Tibor,

Thanks. We hope people enjoy it. While some claim their tire models are better or at least “feel better”, none have the complexity to their model as iRacing does. Their models have 10 simultaneous equations whereas ours has 100’s. The tire model is still and will always continue to be a work in progress but what might be interesting for people to know is that Dave Kaemmer has made significant progress in this area within the last few months. Some aspects of the NTM actually didn’t make it into this build and will be released in subsequent releases. The Lotus 49 really emphasized some of the shortcomings of the tire model. With improvements to the NTM and some tweaking of the 49, we are getting close. We are however hesitant to announce anything on that front as we don’t want to miss a Lotus 49 release deadline again. We want to be sure it’s correct. Let’s keep our fingers crossed for next season.

I hope England is treating you well!

Best,
  • Alexease
    Nem hulye kerdes, mert ugy olvastam valahol, mintha terveznek, de egyelore meg nincs.
    Pedig jo lenne, foleg egy SRW szintu, ahol folyamatosan toltogeti le a soronkovetkezo idoket.
  • GPx8
    Lehet, hogy hülye kérdés, de ghost-car van már benne?
  • Alexease
    Csak nehany dolgot probaltam ki, de teljesen jo lett ez a build is. Jo a Kia, az arnyekok es a hangok is. Es mintha meg gyorsabb lenne mint eddig. Az iR az egyetlen, ami build-enkent jobb es szebb lesz, es ezzel parhuzamosan meg gyorsabb is:D
  • Alexease
    Megerkezett a friss build, majd 3,5GByte:)
  • zzeN
    A keddi patch listája.
  • Alexease
    Kivetelesen elore kitettek a build-listat. Ugy nez ki a Kia benne lesz, de a Lotus 49 megsem(?!):) Bar a versenynaptarban meg mindig benne van. De lesz uj dinamkus arnyek, uj gumi melegedes szamitas, sok uj hang es textura, es persze a szokasos sok „aprosag” (kamerak, festesek, GUI, spotter stb).

• Alexease
    A listaban azt irtak, hogy a Lotus 49-hez is lesz uj hang. Remelem, nem csak ok fogjak hallani?:DDD Valszeg most mar megjelenik.
  • GPx8
  • thedriver
    Hihetetlen, erre nem gondoltam volna. Köszi.:D
  • Alexease
    Szerintem a SPACE-re tenyereltel ra veletlenul;)
  • thedriver
    A visszajátszást hogy tudom teljes képernyőre tenni? Úgy értem, hogy ne takarja ki semmi a képen, csak a visszajátszás látszódjon. :) Egyszer valahogy már sikerült, de nem tudom mit nyomtam meg. :D
  • PuMy
    Hátha meghozza valakinek a kedvét egy kis versenyzéshez az iRacers ligában
  • Norbi1990
    Szerintem onnantól szól a tagságod miután befizeted.
  • MauroN
    És a profilomba a tagság idejét mikorra írná?
  • kigyi
    Pont semmi :) Azaz mindegy mikor fizeted be csak addig nem tudod használni az iRacinged amíg nincs aktív előfizetésed. Természetesen utána hozzáférsz újra mindenedhez.
  • MauroN
    És ha későn fizetem be a pénzt akkor mi van?
  • endy papp
    Helyesbítek... aszem csak az új előfizetőknek akciós,akkor bocs,a félre infóért.
  • endy papp
    De ha 3 hónapost veszel most fél áron van 15$ így szerintem a jobban megéri,mint az 1 hónapos.
  • MauroN
    Köszönöm a segítéséged.
  • Alexease
    Nem, termeszetesen az elozo elfizetesed vegetol szamitjak a plusz honapot. Vagyis marcius 22. + 1 honap.
  • MauroN
    Köszönöm. És ha most megveszem, akkor jövő hónap 15.-éig lesz érvényes a tagságom?
  • Alexease
    Itt: My Account/ChangeSubscription

A Subscription Choices-nal kivalasztod az idot, utana alul Renew Early.

Logikusan az 1 honapos elofizetes a legdragabb (12$), alig tobb mint a duplajaert (30$) 3 honapot adnak. Es igy tovabb. De ha csak 1 honap erdekel vagy csak arra van penz, akkor nincs mit tenni.
  • MauroN
    Szevasztok.

A Cadillac Cup Promo keretében kipróbáltam a játékot. Ingyen kaptam 3 hónap tagságot. Ez 22.-én lejár. Szeretném meghosszabbítani. (most még csak 1 hónappal) Segítséget szeretnék kérni, hogy hol tudom ezt megtenni.
  • lac coo
    .

mondjuk egy hajszálon múlt, hogy nem verte ki az öreg a fogát :DDDDD
  • Alexease
  • endy papp
    Ebben is maxi igazad van ,de nálam még bejátszik hogy nehezen megy az...... orosz issokat hiányoztam az órákról....
    Most vettem meg Circuit Zolder és Autódromo José Carlos Pace,nagyon jól megcsinálták őket,igaz még csak 2-2 futamot mentem rajtuk de eddig azt mondom "megérték" az árukat,persze ez így nem igaz mert ....na de mégis jók lettek
  • Alexease
    Ez valo igaz, mindig igy van:)
    De azert ha elotte olvas az ember, akkor talan amig kiderul a tuti, nem „tortennek anomaliak” es/vagy nem bosszantja fel magat az ember feleslegesen:P
  • endy papp
    Abban is van valami amit írsz... ,de ettől függetlenül a lényegen semmit nem változtat....számomra ,mivel idővel minden kiderül ahogy ez is
  • Alexease
    Ezert erdemes legalabb egyszer vegig olvasni/nezni/tanulmanyozni a Sporting Code-ot:P
  • endy papp
    Thx.
    Akkor azért nem kaptam én eddig több alkalommal is csak keveset......a war up miatt...no de mindig tanul az ember valamit.
  • santibi
    persze, minden officialben.