25347
  • bardocz
    D4.00 fölött legyél, és mehetsz C-ben szerintem.
  • antiqueA
    Én is úgy látom, hogy nem lehet. Hiába nyomom a Street Stock ovált, D3.00 fölött vagyok és mégis azt írja az MPR, hogy 4 versenyt kell még tolnom az osztályomban. Tehát vennem kell egy D-s autót és D-s versenyen kell mennem 4-et, hogy fentebb rakjon. Ezt azért kicsit szemétségnek tartom. Roadon azért tudtam fentebb menni, mert ott meg is vettem a Skippyt.
  • bardocz
    Ööö, nem úgy van, hogy mondjuk most kezdem, rookie vagyok. Megszerzem a D-s jogsit. Mehetnék D-ben, de nem fogok, hanem rookie versenyeken felhúzom a jogsit D4.0 fölé. Ezzel viszont indulhatok C-s versenyeken, és mehetek mondjuk a silveradoval? Nekem úgy rémlik, hogy én így valamit átléptem, talán roadon a C-s versenyeket.
  • Alexease
    Nem;) Nincs lehetoseg ajandekozasra, atruhazasra stb.
    Sajnos bele kell szamolni az elso eves elofizetesbe, hogy ha valaki nullarol akar feljutni az A-ba, hogy tuti meg kell venni (pluszban) 3-3 autot es palyat.
  • antiqueA
    Szomorú. Akkor sztem oválon maradok a SS-nél és a Carburetor-nál.

Másik kérdés:
    Vennék egy csomagba autót, pályákat (min 6db, így kapok 20%-ot) és ezekből egy autót el szeretnék küldeni a haveromnak. Lehet ilyet csinálni?
  • Alexease
    Mindig az aktualis kategoriadban kell lefutnod a megadott versenyt, hogy a szezon vegen feljebb tegyen.
    De ha jol tudom, ha meg mindig ervenyes, beleszamolja az egyszeru TimeTrial-t is.
    De 1 auto biztos kell hozza.
  • antiqueA
    Hm? Így van ez? Tudja vki?
  • antiqueA
    A helyzet az, hogy oválon D-ben vagyok, fel akarnék jutni C-be, 3.46 az SR-em, de aszondja a rendszer, hogy még 4 versenyt kell menjek a licensz klasszomban, hogy fentebb léphessek. Na most tolom én a Street Stockot, de marad a helyzet, hogy még 4 kell. Ebből úgy sejtem a D osztályban lévő versenyeken kéne mennem. Na most ez nagyon cseles, mert én ki akartam hagyni a D-s pálya és autó vásárlást, hogy spóroljak, és egyből a truckora akartam menni. De úgy látom bukta, vennem kell egy Late Modellt és egy pályát, csak 4 verseny erejére, hogy fentebb mehessek. Hát nagyszerű.
  • thedriver
    Pedig egyszerű ez, mint a faék. Befizetsz 75 dollárt, de 100 dollárnyi értékben vásárolhatsz cserében.
  • kigyi
    Hmm ez gondolom ugyanaz csak az oldalsávban máshogy van hirdetve kicsit :D
  • kigyi
    És mi ez a 75 dolcsi költésekor 25 dollár ingyen van promó? Mert ezzel is lehet kombinálni akkor :D
  • Alexease
    Vagy novemberben, akkor midig szokott lenni, 99-ert veszel keteves elofizetest.
    Mivel 75-ert vetted, igy 37.50/ev :)
  • antiqueA
    Nah, így már azért szépet lehet spórolni:
    75-ért veszek 100-at, abból minimum 6 pálya vagy autó vásárlásával kapok 20% kedvezményt, így 20% kedvezménnyel számolt áron vehetek 100 dollár értékben tartalmat, amit 75-ért vettem. Majdnem 50%-os megtakarítás. Ez így már jobban magyar embernek való :)
  • thedriver
    75 dollárért 100 akció van mától hónap végéig, ha érdekel valakit...
  • antiqueA
    A francba... :)
  • hungary27
    Ha az ilyen egyszerűen menne :) Ma csak a rookie-kat promótálja.
  • antiqueA
    Jahogyja... aszittem, ahogy üti az idő a dátumot már fel is rak, de akkó csak nap végén. Rendben, akkor még lehet addig meglesz a 4.00 is, felrak instant és éjfélkor még C-be is kerülhetek, mivel ugye 3.00 felett leszek , legalábbis remélhetőleg
  • zzeN
    Majd este fele. Éjfél.
  • antiqueA
    Rúkí 3.75-ön áll az oválom, ma van promotion, de nem rakott fel D-be. Mé? Mikó?
  • twinr
    jah, ennyi?:) köszi. akkor feltolom 4-re.. bár holnapig már mindegy.
    igen, ff-re gondoltam, akkor ránézek, kösz.
  • hungary27
    Force feedback-re gondolsz szerintem azt a beállításoknál lehet beállítani.
    Automatikusan akkor kapsz licenszet, ha megvan az MPR és az SR 4,0 felett van. Ha csak 3,0 felett van akkor a Promotions Day-en kapod meg (pont holnap lesz).
  • twinr
    lol. a mechanika:) ami rángatja jobbra balra, pl rázókőnél..:) de mindegy...
    másik kérdés, a promóció miből áll? Ha megvan a MPR. és az SR 3 felett van automatikusan megkapom a D-s jogsit?
  • Alexease
    Mi fogja a kormanyt? A pilota? Az egyelore disznek van, fix ideig tekeri, aztan annyi. A valod kormanyelfordulast es linearitas baloldalt aul (P menu) lehet latni.

Barmennyi sorozatban resztvehet parhuzamosan.
  • twinr
    és még egy, egyszerre csak egy sorozatban lehet részt venni?
  • twinr
    hát, nagyjából, bár várjunk még azzal mi sül ki belőle.
    Azon lehet állítani hogy mennyire fogja a kormányt? Néha túlzásba viszi szerintem, és rendesen bikából kéne ellenkormányozni, pedig a szituáció nem is indokolja.
  • kigyi
    Hmm odaírták, hogy másra át nem ruházható, lehet hozzárendelték az acc-hoz? Érdekes, mail címhez végül is rendelhető simán, de ez eddig nem volt szokás.
  • zzeN
    "*Offer expires 8/31/2013. Not transferrable. Offer must be used on existing accounts and cannot be combined with any other offers. Unique promo code can only be used once." Ezek szerint csak a régi accomon tudnám aktiválni. Vagy valami hiba van.
  • Alexease
    Mivel nekem minden megvan, igy nem akarom oszeszamolni, mert agyverzest kapok:D Igaz en 5 eve tag vagyok, igy arra oszlik el a tartalom is, de meg ugyis sok. Mivel nincs olyan gyakran megjelenes, talan az is 1–1,5 jatek ara evente.
  • thedriver
    Az rendben van, de mennyit költöttél tartalmakra? :)
    Én össze sem merem számolni, pedig csak road vonalon mozgok. :)
  • Alexease
    Ja es a lenyeg:) Igy ~37$-bol jott ki egy ev, ami mar nem olyan veszes.
    Egy darab olcsobb dobozos jatek ara, amit az utobbi idoben ugy sem veszek, mert nincs semmi.
  • Alexease
    Igen, osszeadodik.
    En elofizettem most a ket evesre, es meg tavaly is. Raadasul tavaly kaptam ezert-azert bonuszt, es 50$ volt a ket ev.
    Igy most, 2016. december vegeig jo vagyok:DDDD
  • Timbu
    Az akciók hogy működnek? Ha nekem van mondjuk egy egy éves előfizetésem, és még 6 hónap van hátra, akkor ha egy akció keretében előfizetek egy két évesre, akkor két év 6 hónap lesz hátra (összeadódik), vagy két év (újraindul)?
  • kigyi
    Az alján csillaggal és apróbetűsen oda szokták írni, hogy csak új előfizetők részére, nem olyat kaptál? Vagy csak inaktív előfizetések megújításához ilyen opció is szokott lenni.
  • Alexease
    Azert kuldtek a regire, hogy visszacsalogassanak;) Az aktiv elofizeteshez nem adnak ilyet;)
    Amugy semmivel sem akciosabb mint maskor, most volt 1 honapja az 1 eves ~48$-ert, a 2 eves 99$-ert;)

Novemberben is szokott ilyen lenne, erdemes figyelni.
  • zzeN
    Kérdés: Kaptam régi accountomra egy 3 hónap 12$-os promó kódot. Próbáltam a jelenlegi accommal aktiválni, de nem fogadja el. Hiba vagy csak a régin tudom felhasználni?
  • antiqueA
    Lényeg a lényeg: érted már, hogy miről beszéltünk a Raceroom topicban? :)
  • twinr
    jól mondod, próbál. Volt olyan futam hogy ketten hárman voltunk rookiek, többieknek mind volt valamilyen jogsijuk már. Amúgy inkább megyek velük, nem öklelnek fel az első kanyarban talán...
  • thedriver
    Csak ha több futamra elegendő létszám van. Nem mindegyik sorozatban van ilyen, gyakran csak egy futam indul, és olyankor nincs szelektálás az irating alapján.
  • lac coo
    Őőőő..azt ugye tudod, hogy mindenkit próbál azonos képességűekkel egy futamra rakni ? :)
  • twinr
    alakul, a dobogóra már felférek lagunán, de az első hely még hiányzik. Lassan tolhatunk egy versenyt:)