iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szovegesen-ben, ha valaki esetleg a leallas alatt lenne ra kivancsi:
- iRacingS4ReleaseNotes.txt
- iRacingS4ReleaseNotes.html
- iRacingS4ReleaseNotes.txt
- iRacingS4ReleaseNotes.html
Itt van 2 hsz-el visszább😊. MPR jobb fent.
Elvileg igen<#taps>#taps>
Class D
• You have completed your MPR!
• Your SR is above 3.0.
• Ready for promotion.
akkor most szezon végén újra ugrok vagy mi?
• You have completed your MPR!
• Your SR is above 3.0.
• Ready for promotion.
akkor most szezon végén újra ugrok vagy mi?
Virtual SimRacing
De ha jobboldalon, felul az MRP-re mutatsz, ugyis kiirja hol tartasz, mennyi kell meg stb.😉 De ezt ugy is tudud😊
nekem raerne, most van mit csinalnom, de azert a kivancsisag fel egeszseg😉
nekem raerne, most van mit csinalnom, de azert a kivancsisag fel egeszseg😉
😄 király, kössze a híreket (nagyon fasza lenne a szerda már 😄), meg a SR 3-as simán meglesz ma, hacsak nem...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ugy nez ki, korabban adjak ki a cuccot 1 nappal, igy mar szerdan lesz update, es ha rendesen mukodik, nincs semmi gon, helyreallt a rendszer, utana azonnal jonnek az autok is;P
Sajos az SR-t nem fejlesztgetik, pedig raferne egy kis csiszolas😉
Ha meg van a megfelelo helyen a versenymennyiseget, akkor a szezon vegen SR3.0 feletti erteknel leptet tovabb a Class-ben.
2.00-3.00 kozott megmarad, 2.00 alatt bukta van😉
De van valami FastTrack is, amivel szezon kozben is feljebb lehet lepni, ha meg vannak a megfelelo versenyek es 4.0 felett vagy(?!).
De a Sporting Code-ban biztos le van irva reszletesen;P
Ha meg van a megfelelo helyen a versenymennyiseget, akkor a szezon vegen SR3.0 feletti erteknel leptet tovabb a Class-ben.
2.00-3.00 kozott megmarad, 2.00 alatt bukta van😉
De van valami FastTrack is, amivel szezon kozben is feljebb lehet lepni, ha meg vannak a megfelelo versenyek es 4.0 felett vagy(?!).
De a Sporting Code-ban biztos le van irva reszletesen;P
egy buta kérdés, mert bár kerestem de nem találom és emléxem, SR (class B-bõl A-ba) felfelé lépés honnan van? 3,5 feletti legyél?
az iracinggel nem tudom mi van, de az SR rendszer megint szar, két nap alatt már vagy 4 olyan alkalom volt amikor épphogy összeértem valakivel (se megforgás, se semmi nem történt, mentünk tovább) 4x-eket írogatott fel. ezeket hozzáadva ahhoz, hogy néha belém jönnek meg etc, már tök érthetõ miért van ennyi incidensem versenyenként. pár hónapja mintha nem lett volna ilyen érzékeny ez a fos. mert ez igy nagy nulla, legközelebb még elõzésbe se merek kezdeni, mert ugye szépíteni kellene már a statisztikán. továbbra sem értem, miért nincs egy olyan gomb a futam végén rögtön amikor a vétkes magára irhatja a büntipontot, elvállalva a balhét. ilyenkor a szopóágrakerült illetõ megmenekülne a negatív pontoktól... ha meg valaki nem akarja magára venni, hát akkor nem, de a többség beismeri és elnézést is kér, szóval múködne.
Ha a kapott SR mennyiséggel egész számot lépnél át, akkor ajándékba ad vagy von le 0.5 SR-t.
PL: 3.88 SR-nél kapsz az eredményed alapján 0.2-t, akkor nem 4.08-ra tesz, hanem 4.58-ra. Lefelé hasonlóan jár el.
PL: 3.88 SR-nél kapsz az eredményed alapján 0.2-t, akkor nem 4.08-ra tesz, hanem 4.58-ra. Lefelé hasonlóan jár el.
Ha feljebb lépsz, akkor az egész érték fölé tesz bõven. Tehát aki pl. lép 3-ba az nem 3.02 kezd sose hanem 3.40 pl. Ugyan így igaz ha vissza esel is. Ez azé van gondolom, h ne futamonként változzon esetleg a licenszed. Meg így jobb😊
még nekem se tiszta ez a jogsi lépés hogy van, ovalon sokkal a 4 alatt voltam amikor megkaptam a D-s jogsit, meg hetedik helyen komótosan beértem (Legends Rookie) az idõim 1-2 tizeddel lassabbak is voltam mint máskor és +0.5 kaptam 😄 és még az iRhez is pluszt kaptam
Virtual SimRacing
Üdv. D osztályú autókkal vagy autóval mentél? Erre gondolok, h esetleg nem. Azé nem tett feljebb.
Régen úgy volt, hogy 3 havonta lehetett csak jogsit lépni, ha megvolt az elég SR.
De én már nem merek semmit mondani, annyi minden változott 😊
Viszont most jön a 13. hét utána indul az új szezon, akkor tuti lépsz elõre.
De én már nem merek semmit mondani, annyi minden változott 😊
Viszont most jön a 13. hét utána indul az új szezon, akkor tuti lépsz elõre.
ne haragudj Lesco, de akkor hagy intézzek feléd két kérdést vagy csak megnyilvánulást (inkább hármat).
1. Nekem ne mond, hogy elégedett lennél a monitorodon egy GP2-es grafikával ma is. Fejlõdni kell. Mert élményt gazdagít.
Az pedig tény ami leírtam, az új pályák kaptak új eget, és láss csodát, sokan emlegették, hogy milyen szépen is mutatnak a képeken. (Tehát azért sokaknak számít, ha pedig jobb az élmény, többen veszik, ha többen veszik, eladhatóbb a gamma, ha eladhatóbb, gyorsabban tud fejlõdni. Ez igy sarkított, de valahogy így lehet/van ma.
2. Én ott akarok lenni a pályán. Ez pedig arról szól, hogy Belgiumban és
mondjuk a mellette lévõ huszonvalahány pályán ne fogadjanak már ugyanazok a felhõk és idõjárási/látási/páratartalmi viszonyok, mint máshol. Tudtommal ez is a szimuláció része nem? a szimuláció számomra anynit tesz, mint egy "mindenre kiterjedõ, részletes lemodellezése a valóságnak".
3. Amit te mondasz, a gumi meg etc, jogos, de az több idõt is igényel. Kérlek, ne hasonlítsd már össze a kettõt. Egy gyönyörû eget csinálni egy szakambernek, alapanyagból kábé fél óra sem lehet. Gratulálok ezért az iracingnek, hogy nem volt eddig egy emberük sem, akinek lett volna egy-két napja erre. Félbehagyott projekt eddig. Ez van.
+1. Az hogy ilyen egysíkuan néz ki az iracing, hidd el nem segít senkin sem. Nem nagy meló pedig, és épp ezért bánt. a gumi az én szemem is szórja, nagyon szeretnék már egy igazi gumit, amin érezni is valamit, nem csak ezt a nagy nullát. mert star mazdán lókakit nem érzek belõle.
nem bánt, sõt, örülök a megjegyzésnek, de azt hiszem a fenti dolgok, jogosan, érthetõek, és mindenképp a team/cég és a felhasználók érdekeit segítenek elõ.
1. Nekem ne mond, hogy elégedett lennél a monitorodon egy GP2-es grafikával ma is. Fejlõdni kell. Mert élményt gazdagít.
Az pedig tény ami leírtam, az új pályák kaptak új eget, és láss csodát, sokan emlegették, hogy milyen szépen is mutatnak a képeken. (Tehát azért sokaknak számít, ha pedig jobb az élmény, többen veszik, ha többen veszik, eladhatóbb a gamma, ha eladhatóbb, gyorsabban tud fejlõdni. Ez igy sarkított, de valahogy így lehet/van ma.
2. Én ott akarok lenni a pályán. Ez pedig arról szól, hogy Belgiumban és
mondjuk a mellette lévõ huszonvalahány pályán ne fogadjanak már ugyanazok a felhõk és idõjárási/látási/páratartalmi viszonyok, mint máshol. Tudtommal ez is a szimuláció része nem? a szimuláció számomra anynit tesz, mint egy "mindenre kiterjedõ, részletes lemodellezése a valóságnak".
3. Amit te mondasz, a gumi meg etc, jogos, de az több idõt is igényel. Kérlek, ne hasonlítsd már össze a kettõt. Egy gyönyörû eget csinálni egy szakambernek, alapanyagból kábé fél óra sem lehet. Gratulálok ezért az iracingnek, hogy nem volt eddig egy emberük sem, akinek lett volna egy-két napja erre. Félbehagyott projekt eddig. Ez van.
+1. Az hogy ilyen egysíkuan néz ki az iracing, hidd el nem segít senkin sem. Nem nagy meló pedig, és épp ezért bánt. a gumi az én szemem is szórja, nagyon szeretnék már egy igazi gumit, amin érezni is valamit, nem csak ezt a nagy nullát. mert star mazdán lókakit nem érzek belõle.
nem bánt, sõt, örülök a megjegyzésnek, de azt hiszem a fenti dolgok, jogosan, érthetõek, és mindenképp a team/cég és a felhasználók érdekeit segítenek elõ.
Ne haragudj Renátó, hogy szóba hozom, de már régóta olvasom ezeket a felhõs hozzászólásaidat, és nem értem, mit gumizol még mindig ezen....
Én sok mindent javítanék/javíttatnék az iRacing-ben, de a felhõk érdekelnek a legkevésbé. Meg úgy a külcsíny általában. Sõt... Inkább idegesít, ha ilyenekkel foglalkoznak pl. a gumi vagy a hajtáslánc helyett...
Mégegyszer bocs, hogy beleszóltam.
Én sok mindent javítanék/javíttatnék az iRacing-ben, de a felhõk érdekelnek a legkevésbé. Meg úgy a külcsíny általában. Sõt... Inkább idegesít, ha ilyenekkel foglalkoznak pl. a gumi vagy a hajtáslánc helyett...
Mégegyszer bocs, hogy beleszóltam.
a feliratot nem olvasta el, akkor bezártam rögtön amikor bejött a szokásos kép. de csütörtök az jó 😄
amúgymeg áárnyékolás azért gáz lenne, ha minden pályának újra külön meg kéne csinálni és egyesével kapnánk meg. miért? mert még a felhõk mindig nincsenek kész, szóval jó lenne ha lenne már egy kész tervük mert egyre nagyobb az összevisszaság igy külsõ szemlélõként nézve, viszont ha minden azonnal aktiv, ki/bekapcsolható lesz akkor az nagyon frankó lesz. én ezt tartom valószínûbbnek. de mivel az éggel sem gondoltam volna hogy évekig fognak pöcsölni (illetve tulképp egyhelyben áll a projekt ugye, mert a régieket nem javították) akkor akár az is lehet.
egy release notes jó lenne már...
amúgymeg áárnyékolás azért gáz lenne, ha minden pályának újra külön meg kéne csinálni és egyesével kapnánk meg. miért? mert még a felhõk mindig nincsenek kész, szóval jó lenne ha lenne már egy kész tervük mert egyre nagyobb az összevisszaság igy külsõ szemlélõként nézve, viszont ha minden azonnal aktiv, ki/bekapcsolható lesz akkor az nagyon frankó lesz. én ezt tartom valószínûbbnek. de mivel az éggel sem gondoltam volna hogy évekig fognak pöcsölni (illetve tulképp egyhelyben áll a projekt ugye, mert a régieket nem javították) akkor akár az is lehet.
egy release notes jó lenne már...
Kivancsi leszek, mik lesznek az uj update-ben?
Az uj autokrol (a 2 Mazda MX5 ingyenes es az F1) es az arnyekolasrol, kontraszt es grafikai tuningrol tudunk.
Az arnyekolas hogy lesz? Egyszeruen engine-ben on/off es mindenhol mukodik, vagy minden palyahoz egyedileg kell ujra be allitani (a masodik valoszinubb, foleg ha sokkal tobb arnyekolas lehetseges). Ezt egyszerre kapjuk, vagy eloszor csak 1-2 palyan, aztan majd fokozatosan megcsinalgatjak a tobbin is?!
Igertek hang-tunningot is - de valszeg az is csuszik jovore.
A gumi a szokasos😉
Az F1 miatt es/vagy amugy is, valszeg lesznek autobol allithato fizikai dolgok (pl. diffi, fek, szarnyak, felfuggesztes stb.). De az F1 miatt lehet hogy az altalanos aero is valtozik, bovul, javul stb.
Az uj autokrol (a 2 Mazda MX5 ingyenes es az F1) es az arnyekolasrol, kontraszt es grafikai tuningrol tudunk.
Az arnyekolas hogy lesz? Egyszeruen engine-ben on/off es mindenhol mukodik, vagy minden palyahoz egyedileg kell ujra be allitani (a masodik valoszinubb, foleg ha sokkal tobb arnyekolas lehetseges). Ezt egyszerre kapjuk, vagy eloszor csak 1-2 palyan, aztan majd fokozatosan megcsinalgatjak a tobbin is?!
Igertek hang-tunningot is - de valszeg az is csuszik jovore.
A gumi a szokasos😉
Az F1 miatt es/vagy amugy is, valszeg lesznek autobol allithato fizikai dolgok (pl. diffi, fek, szarnyak, felfuggesztes stb.). De az F1 miatt lehet hogy az altalanos aero is valtozik, bovul, javul stb.
Valoban szar lett, de legalabbis, elegge verszegeny😉 A zenevalasztas is eleg gazos. Es meg az auto festesek is bunrondak - barna, vilagos rozsaszin, fos sarga stb.😊 OK, hogy a promo video miatt nem lehet felmatricazni oket, a sok egyforma Williams se lenne szerencses, de akkor a tobbi lehetett volna egyforma feher.
A lenyeg, hogy csutortok es ugy nez ki lesz fun sorozat is;P
A lenyeg, hogy csutortok es ugy nez ki lesz fun sorozat is;P
milyen hang? 😄 "zene" nem? 😄
amúgy elég gagyik ezek az elõzetesek. nem azt mondom, hogy nincs benne munka, de mind a vágás, mind a koncepció szar, az operátori meg fényképezõi munkáról nem beszélve. pár kameraállás volt csak igazán jó.
amúgy elég gagyik ezek az elõzetesek. nem azt mondom, hogy nincs benne munka, de mind a vágás, mind a koncepció szar, az operátori meg fényképezõi munkáról nem beszélve. pár kameraállás volt csak igazán jó.
Igen archives kiderült.Következõ szeréia mikor indul azt lehet tudni ?
Igen iracing-re gondolok.Nincs itt valami naptár szerûség hogy mikor mit adnak majd ?
Hi
nascar world champ. futamot szoktak adni stream féleségen,ha igen akkor lesz-e még és mikor ?😄
nascar world champ. futamot szoktak adni stream féleségen,ha igen akkor lesz-e még és mikor ?😄
De akkor a kormány alá is, mert akkor meg az lesz alacsony... <#bee1>#bee1><#nyes>#nyes>
Kössz, akkor ezt sikerült így együtt kiokoskodni..
Moncsikat lejjebb tetted már? 😄
Moncsikat lejjebb tetted már? 😄
Ha valakinek el kell küldeni, és nem tudod magadnak, akkor küld nekem 😄
Valszeg egy promo kódot fogsz kapni, amit ha beírsz a code rublikába, akkor jóváíródik a számládon.
Ha rányomsz a Kosárra, akkor ez jön be.
Valszeg egy promo kódot fogsz kapni, amit ha beírsz a code rublikába, akkor jóváíródik a számládon.
Ha rányomsz a Kosárra, akkor ez jön be.
Kérdezem....
Csak mert a Gift card vételekor nem kéri azt, hogy kinek szól majd...ezért gondolom azt, hogy meg kell venni sjaát névre...elküldik nekem e-mailben...és akinek én elküldöm (aki bárki eleht)..az bepötyögi a kódot és ott a pénz a accountján.... ugye?
Csak mert a Gift card vételekor nem kéri azt, hogy kinek szól majd...ezért gondolom azt, hogy meg kell venni sjaát névre...elküldik nekem e-mailben...és akinek én elküldöm (aki bárki eleht)..az bepötyögi a kódot és ott a pénz a accountján.... ugye?
Kerdezed vagy mondod?😊 Elvileg igen, de en meg nem probaltam.
Jogi problemak miatt van/lehet a csurcsavar.
Jogi problemak miatt van/lehet a csurcsavar.
Ok közben rájöttem, hogy van ez a Gift Card dolog...
Ez úgy mûködik, hogy befizetek mondjuk 30 dolcsit, megadom az email címem, amire elküldik a promo kódot, majd ezt a kódot tudom aktiválni, mikor belépek a membersite-ra, és akkor odapottyan a 30 iR Credits a számlámra?
Ez úgy mûködik, hogy befizetek mondjuk 30 dolcsit, megadom az email címem, amire elküldik a promo kódot, majd ezt a kódot tudom aktiválni, mikor belépek a membersite-ra, és akkor odapottyan a 30 iR Credits a számlámra?