25347
  • frango
    Na most valamiért sikerült. :)
  • frango
    Nem hát.
  • Me Ga
    Ugye nem ugyanazzal az e-mail címmel próbálod?
  • frango
    Nem megy. Másik gépről se, ip cserével se...Szerintem ez már nem is él.
    De, hogy csinálnak több accot iRacingre? Kell hozzá bankkártya nem? 1acc 1 kártya.

Más: Azt meg lehet csinálni, hogy veszek valami vacak 1-2K HUF-os kormányt, annak a pedál részét kettévágom(1 pedál kell csak) és beleépítem egy gamepad elektronikáját? Az analog kar lenne a kuplung.
  • Alexease
    Az elofizetok szamanak a 70%-a tuti hogy extra-multi-reg, nem 2-3-szoros, hanem soszoros:D Eleg jo tartalma van mar a Rookie-nak, gyakran vannak versenyek, boven jo ingyen a tobbsegnek. Es meg a zuzasra sem kell figyelniuk, mert ugy is ujra regisztralnak 3 havonta:D
  • thedriver
    Próbáld másik gépről. :)
  • frango
    Bármilyen adatokat írok be mindig azt írja, hogy: "You have already submitted this form."
  • thedriver
    Pedig van olyan, aki már negyedik-ötödik accát fogyasztja. Elvileg nincsen akadálya.
    Miért nem tudsz regisztrálni a cadillec-kes promo-ra?
  • frango
    Már próbáltam, de nem tudok. De iRacingben amúgy sem tudnék másik accot csinálni...
  • thedriver
    Szerintem regisztrálj ingyenesen egy új account-ot itt.
  • frango
    Emailben kaptam 1 évesre 50%-ot, de annyit most nem szánnék rá. Csak ki szeretném próbálni(1-3 hónap), hogy be tud-e szippantani a játék. Sajnos múltkor nem tudtam kihasználni az ingyen 3 hónapot egyéb elfoglaltságok miatt...
  • thedriver
    Fekete pénteken (november vége) szokott lenni éves előfizetés féláron. Meglévőre most nincs semmi.
  • frango
    Hi!
    Van most ingyen néhány hónap vagy valami jó kis akció 1-3 hónapra? Meglévő accountra.
  • thedriver
    Ne keverjük a dolgokat.
    Az osztályokat a safety rating alapján adja a rendszer. Ezt pedig ugye az incidensek alapján számolja. Nyilván egy idő után csak akkor tudsz ebben feljebb lépni, ha olyan szériában indulsz, ami ezt lehetővé teszi. A safety ratingednek semmi köze ahhoz, hogy téged kikkel tesz egy futamba a rendszer. Az Iratingeden múlik (amit ugye az eredményeid alapján számol), hogy te melyik futamra kerülsz be. (ha sok a jelentkező az adott versenyre, és több futam indul)
    Ha pl. safety ratinged C 3.70, az iratinged pedig 1200, akkor jó eséllyel olyan futamba kerülsz, ahol sok a rookie class-os, mivel nekik még alacsony az irating-jük.
    Indulj olyan szériákban, ahol rookie-k nem indulhatnak, és nincs ilyen gond. :P
  • Alexease
    Azert vagy C-ben, hogy olyan sorozatban indulhass, ahol min. C vagy magasabbak vannak.

De ha alacsonyabb osztalyban indulsz, az indulok szamatol fuggoen, berakhat barkit hogy kitoltse a szervert.
    Igy ha van 10 indulo a Rookie Mazda-ban, es te vagy egyedul C a tobbi Rookie, hulyen nezne ki, ha neked kulon inditana egyedul szervert:DDDD Annak te sem orulnel;D De annak sem, ha C-vel nem indulhatnal alacsonyabb sorozatokban.

Meg kell hagyniuk a lehetoseget, de azt nem biztosithatja az iR, hogy minden futamon minden kategoriabol legyen eleg ember egy teljes szerverhez.
  • bardocz
    Ennek az elvárásodnak sosem fognak eleget tenni, mivel az SR ennyire van. A hozzád hasonlókat az iR alapján fogja berakni, annak meg mindegy, hogy openwheelesen, vagy túraautósan szerezte meg.
  • antiqueA
    Azt várnám, hogy nem véletlenül vagyok C osztályban. Ne csak azért legyek már C-ben, hogy C-s kocsikat vásárolhassak, hanem azért is, hogy hozzám hasonlóan biztonságosan és gyorsan vezető játékosokkal játszhassak.
  • kigyi
    És az iR-ed? Mert az nagyon fontos. Amúgy meg lehet így tudta csak elosztani az indulókat. Ha van 1-2 rosszul sikerült futamod akkor utána gyengébb ellenfelekkel rak össze, hogy legyen sikerélményed :D Ez sajnos nem mindig úgy sül el, ahogy a gép tervezi.
  • bardocz
    Akkor meg mit vársz mégis? :DDDDD
    Olvasd már el a sporting code-ot, vagy mi a neve.
  • antiqueA
    Mazda cupp
  • bardocz
    Milyen széria?
  • antiqueA
    C3.86 az sr-em és összerak rookie-kal. Már bocsánat az alpáriságomért, de ezmiafaszom???!!
  • antiqueA
    Sztem mindenkire, nem láttam kritériumokat.
  • sajoati
    Q: a fanatec pedálos eksün (h ti. rakd ki a logójukat, menj 10 versenyt, szakadjon öledbe a pedáljuk) az ránk is vonatkozik vagy csak US players only?

köfi.
  • bardocz
    5 óra alatt 3 email, hogy jöjjek vissza akciósan versenyezni :D
  • lac coo
    Nekem is az a bajom ezzel, gázfröccs alatt össze-vissza nyomkodom a fékpedált, egyszerűen túl puha ....biztos meg lehet szokni-tanulni, de nekem nagyon kényelmetlen, rossz érzés inkább hagyom a francba :)))
  • bardocz
    Loadcelles G25 az enyém, de a puhább gumit rakattam bele még. Ezt olyan 30-35 kilóval nyomva koppra lehet nyomni, és akkor már billen a székem is. De szerintem nem olyan jó erre, mint ami még volt a fanatechez, az nem volt loadcelles, de a pedálok kialakítása miatt jobb volt azzal csinálni. Ami meg a videón van, az marha jó.
  • Alexease
    Ehhez igazabol mar nagyon kell egy normalis pedal (nyomaserzekeny), mert a rugos valoban gazos. Meg lehet szokni, de messze nem olyan jo mint normalis pedallal.

En csak igy es ilyen autokkal szeretek menni, ahol gepeszkedni kell, ha mar elvesz jonehany dolog az egyszeru szimezes miatt, legalabb gepeszkedni kelljen;)

Nekem sima G25 cucc van, azon is gazos a pedal, de szerencsere be lehet allitani erosen nem linearisra, ahol foleg a kozepetol lefele fog erosebben, ahol a rugo is jobban bekemenyedik, igy ugyahogy hasznalhato.
    Persze sose lesz olyan, mint egy loadcellas, ahol ra lehet tamaszkodni a fekpedalra rendesen.
  • bardocz
    Azt hiszem nekem ez így sosem fog menni. Mindig leugrok a fékről gázfröccs közben.
  • Alexease
    Skippy @ Watkins :)

• neilszab
    Oculus Rift + iRacing + motion cockpit

PH: Autószimulátor magas fokon
  • Alexease
    A MAC utan ugy nez ki megjelent a LINUX cucc is:)
    Kivancsi leszek, melyik konzolt celozzak meg a jovoben, azzal szakithatnanak meg egy nagyobb adagot;D
  • Alexease
    De ettol fuggetlenul, azert erdemes elolvasni a Sporting Code cuccot, mert abban minden benne van;)
    En 5 eve „kuzdottem” fel magam A-nak, igy lehet azota valtozott ez+az, azota ezt a reszet nem nagyon neztem:)
  • hungary27
    Ezt nem is tudtam
  • bardocz
    Én szerintem a kötelező 4-et B-ben futottam meg. Skippyvel feltoltam C4.00 fölé, és mentem Corvettel.
  • Alexease
    Szezon kozben feljesbb lehet kerulni a SR-rel, de ahhoz hogy a szeon vegen, veglegesen is felrakjon, meg kell futni a kotelezo versenyeket is.
  • antiqueA
    Mazda Cup alatt a Mazda MX5 Cup verziót értem :)
  • antiqueA
    Roadon szerencsére vannak, pl. Spec Racer és Cadillac is, De még a sima Mazda Cup-al is van verseny, viszont oválon nincs semmi :(
  • bardocz
    Én ezt értem és tudom. De ha 4.0 fölé megy a jogsid, mehetsz a fentebb lévő kategóriába. C kategóriában én semmilyen versenyt nem mentem roadon, D-ben volt skippy, aztán utána Corvette, Acura, de az B-s verseny volt.
  • hungary27
    Mindig van MPR ami szükséges a feljebb jutásért. Tehát ha megvan a D-s jogsid akkor menned kell 4versenyt vagy 4 timetrialt. Szerencsére még a D osztájban vannak olyan verseny szériák amiben alap autók és pályák vannak.