25347
-
#14510 Ha most szeretnek befizetni mondjuk 3 honapra akkor van valami kedvezmeny? Mar van accountom mert egyszer mar kiprobaltam az ingyenes 3 honapot, uj tagoknak tudom hogy van 50%os kedvezmeny is de ha nem akarnak uj accountot csinalni van valami lehetoseg olcsobban befizetni ? -
#14509 Köszi.
Nem, letöltöttem az internetrül. -
#14508 Szép festés, te készítetted? -
#14507 :DDDD -
#14506 Igen, en vagyok;) Azota van egy kis kaosz (nincs gep, nincs net, nincs munka, nincs penz, nincs ido, egyszerre, kulon-kulon, felvaltva:P), igy az online-ozas kimarad. Mivel buntetesi rendszer van es pontozas, illene valamennyire keszulni egy-egy versenyre, nem is az eredmeny, hanem a biztonsag miatt. Mivel se idom, se kedvem, igy marad a teszt. Ghost-ozni szoktam, benezek 1-1 versenyre, idomerore stb. Megis vannak „ellenfelek”, elesben megy, de nem tudok nekik nenni:DDDDD -
GPx8 #14505 Alex csak vásárolni szokott meg a fileokat széttúrni... -
nadatomi #14504 Alex, te Alex Ease néven vagy bejelentkezve az iRacingbe? Csak azért kérdezem, mert szoktam látni hogy online, de ő legutóbb 2011-ben futott versenyt. Vagy csak tesztelni szoktál? -
#14503 Ez most kicsit kapkodosra sikerult, mert eppen az eredetileg tervezett kiadas elott talaltak bugot. Es valszeg meg faragni is kell alamit a dolgokon, tuti lesz meg egy update a szezon elott.
Pl. a Ford amivel mentem (egyelore csak azt tesztelem), Bathurst-on, utkozesnel eleg gumisan utkozik, durvan visszapattan innenonnan:D Valszeg elneztek a gumifal beallitsat.
Pedig „nepszeru” helyen van, az elso hosszu egyenes vegen, a jobbkanyarban, ahol valszeg sokan megkostoljak a falat;DDDD
Bar valszeg nem ezzel az autoval teszteltek, nem erre talaltak ki;D
Valszeg nem sokan vannak rajtam kivul, akik stockcar-t hajtanak road palyan:P -
nadatomi #14502 Tegnap nagyon rosszkor jött a frissítés: pont vezettem a versenyt több mint fél perccel amikor kilőtték alólunk a szervert.
Este amikor elindultam még egy versenyen csak estem keltem az új gumimodell miatt. -0.20 SR lett a vége. (Érdekesség, hogy nem látom ezt a versenyt a Result menüben.)
Szerintem egy kicsit odafigyelhettek volna, hogy ne indítsanak el versenyt akkor amikor tudták hogy update lesz. -
#14501 -
#14500 Grat! :)
En sem birtam ki, bar inkabb csak setup-olgattam a Ford-ot (meg mindig a NASCAR-os Class-B :D). Eleg elvezetes vegig hintazni azzal a nehez, nagy, 4 sebesseges doggel a palyan:)
Renderelek aztan toltok:D -
#14499 Itt az első (saját :D) -
antiqueA #14498 sry :) köszi -
#14497 A fooldalon mindig kint van a link, a forumba is beteszik a legfissebbet es melle az osszes eddigit..., en meg a #14489 -be tettem be;DDD -
antiqueA #14496 Van vmi patch notes, ahol meg tom nézni mit is kaptunk cakkompakk? -
#14495 Mivel V8 vs. Bathurst-bol valaszeg Dunat lehet majd rekeszteni, igy en inkabb a Class-B Mustangot teszteltem Thunderbolt-on:DDD
-
twinr #14494 micsoda??? csak nekem jó!:) Az élről indultam, hála az 1:23.. qualimnak. Viszont nem értem a 2.5 -ös áttétellel miért nem tudtam 200-ra kihúzatni. Végül negyedik lettem, mindannyian ott voltak gyorsabbak nálam, nekem csak 194-re gyorsult fel.... -
#14493 Ebben mindegyik palya eleg komoly es megeri a penzet. Persze vannak kisebb, egyszerubb, rovidebb, ismeretlenebb palyak, aminel nincs ekkora felhajtas. raadasul amit mostanaban adnak ki, azokon mar rajta vabbak az uj shader fejlesztesek is (plusz LOD-olas, utkozes modell stb.), igy meg latvanyosabbak.
De Bathurst valoban extras, mert nagyon hosszu, nagyon nyilt, komoly szintkulonbsegekkel. -
#14492 Megkapta az uj gumi modellt es igazitottak rajta ezt-azt;) De ezt mindenkinel, vagyis nem csak neked „rossz/jo”:D -
#14491 Úristen, Bathurst nagyon komoly lett. Megérte a 15 dollárt!! -
twinr #14490 uh, viszont ez durva. Legends coupe, 2 mp-el rosszabb időket tudok csak menni a charlotte-on, ugyanolyan beállitással. ajjaj. -
#14489 Mindig jobb lesz valami, de kidobni nem kell semmit;) Max neha kicsit modositani. Nem adnak ki felkesz autot, nem hiaba csinaljak darabjat neha 1 -2 evig, ami utana jon valtozas, az csak minimalis. Max a V5-os gumik, amelyek mostanaban kerulnek fel az autokra.
De a Release Notes-ban mindig mindent leirnak. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3218371.page -
twinr #14488 és ez mit jelent, jobb lett a fizikája az autóknak? dobhatom ki a beállitásaimat?:) -
#14487 Azt kell letolteni amit update-eltek:) Most laza update volt, alig 600Mbyte... -
twinr #14486 Üdv!
Miért kell újra letölteni a kocsikat? -
#14485 Beindult a buli.
Ahogy varhato volt, Jersey-bol csak az egyik palyat csinaltak meg, de legalabb mind a a 4 nyomvonallal. -
#14484 Kösz. Nekem valamiért nem jött be a login oldal sem. -
#14483 Meg mindig a szokasos helyrol;)
http://members.iracing.com/download/member/home.jsp -
#14482 Honnan?
Nekem még mindig Maintenance oldal van. -
#14481 Lehet tolteni a cuccost:) -
#14480 Meg kep:)
-
#14479 -
#14478 "goodbye SR"
-
#14477 Ok köszi. -
#14476 Megveszed ugy ahogy a tobbit, de a TT „csak” 5$, azonnal megkapod es hasznalod. Amikor kesz lesz, a kulonbseget kell kifizetni, olcsobban vagy ingyen nem fogjak odaadni:) -
#14475 Tech trackot hogy lehet megvenni?
Kifizeted aztán később megkapod ingyen, vagy rá kell fizetni, vagy újra meg kell venni? -
#14474 Valoszinuleg az egesz update-et most rakjak fel:) Lesz New Jersey (igaz tech track) es Ford Mustang ClassB is.
Remelem Jerse-bol meg lesz mindket palya (a gokart nem:P), es a nagyobbikbol az oszes sikanos nyomvonal.
http://www.njmp.com/track-maps.html -
#14473 talán éppen most rakják be a Bathurst-t? -
#14472 Találtak 1-2 bugot, valszeg csak holnap jön már ki... -
#14471 Termeszetesen nem jott ki a build, de ebben nincs semmi kulonos;D