25347
  • SirAlo
    Ha most szeretnek befizetni mondjuk 3 honapra akkor van valami kedvezmeny? Mar van accountom mert egyszer mar kiprobaltam az ingyenes 3 honapot, uj tagoknak tudom hogy van 50%os kedvezmeny is de ha nem akarnak uj accountot csinalni van valami lehetoseg olcsobban befizetni ?
  • Norbi1990
    Köszi.
    Nem, letöltöttem az internetrül.
  • hungary27
    Szép festés, te készítetted?
  • Alexease
    :DDDD
  • Alexease
    Igen, en vagyok;) Azota van egy kis kaosz (nincs gep, nincs net, nincs munka, nincs penz, nincs ido, egyszerre, kulon-kulon, felvaltva:P), igy az online-ozas kimarad. Mivel buntetesi rendszer van es pontozas, illene valamennyire keszulni egy-egy versenyre, nem is az eredmeny, hanem a biztonsag miatt. Mivel se idom, se kedvem, igy marad a teszt. Ghost-ozni szoktam, benezek 1-1 versenyre, idomerore stb. Megis vannak „ellenfelek”, elesben megy, de nem tudok nekik nenni:DDDDD
  • GPx8
    Alex csak vásárolni szokott meg a fileokat széttúrni...
  • nadatomi
    Alex, te Alex Ease néven vagy bejelentkezve az iRacingbe? Csak azért kérdezem, mert szoktam látni hogy online, de ő legutóbb 2011-ben futott versenyt. Vagy csak tesztelni szoktál?
  • Alexease
    Ez most kicsit kapkodosra sikerult, mert eppen az eredetileg tervezett kiadas elott talaltak bugot. Es valszeg meg faragni is kell alamit a dolgokon, tuti lesz meg egy update a szezon elott.
    Pl. a Ford amivel mentem (egyelore csak azt tesztelem), Bathurst-on, utkozesnel eleg gumisan utkozik, durvan visszapattan innenonnan:D Valszeg elneztek a gumifal beallitsat.
    Pedig „nepszeru” helyen van, az elso hosszu egyenes vegen, a jobbkanyarban, ahol valszeg sokan megkostoljak a falat;DDDD
    Bar valszeg nem ezzel az autoval teszteltek, nem erre talaltak ki;D
    Valszeg nem sokan vannak rajtam kivul, akik stockcar-t hajtanak road palyan:P
  • nadatomi
    Tegnap nagyon rosszkor jött a frissítés: pont vezettem a versenyt több mint fél perccel amikor kilőtték alólunk a szervert.
    Este amikor elindultam még egy versenyen csak estem keltem az új gumimodell miatt. -0.20 SR lett a vége. (Érdekesség, hogy nem látom ezt a versenyt a Result menüben.)

Szerintem egy kicsit odafigyelhettek volna, hogy ne indítsanak el versenyt akkor amikor tudták hogy update lesz.
  • Alexease
  • Alexease
    Grat! :)
    En sem birtam ki, bar inkabb csak setup-olgattam a Ford-ot (meg mindig a NASCAR-os Class-B :D). Eleg elvezetes vegig hintazni azzal a nehez, nagy, 4 sebesseges doggel a palyan:)
    Renderelek aztan toltok:D
  • Norbi1990
    Itt az első (saját :D)
  • antiqueA
    sry :) köszi
  • Alexease
    A fooldalon mindig kint van a link, a forumba is beteszik a legfissebbet es melle az osszes eddigit..., en meg a #14489 -be tettem be;DDD
  • antiqueA
    Van vmi patch notes, ahol meg tom nézni mit is kaptunk cakkompakk?
  • Alexease
    Mivel V8 vs. Bathurst-bol valaszeg Dunat lehet majd rekeszteni, igy en inkabb a Class-B Mustangot teszteltem Thunderbolt-on:DDD

• twinr
    micsoda??? csak nekem jó!:) Az élről indultam, hála az 1:23.. qualimnak. Viszont nem értem a 2.5 -ös áttétellel miért nem tudtam 200-ra kihúzatni. Végül negyedik lettem, mindannyian ott voltak gyorsabbak nálam, nekem csak 194-re gyorsult fel....
  • Alexease
    Ebben mindegyik palya eleg komoly es megeri a penzet. Persze vannak kisebb, egyszerubb, rovidebb, ismeretlenebb palyak, aminel nincs ekkora felhajtas. raadasul amit mostanaban adnak ki, azokon mar rajta vabbak az uj shader fejlesztesek is (plusz LOD-olas, utkozes modell stb.), igy meg latvanyosabbak.

De Bathurst valoban extras, mert nagyon hosszu, nagyon nyilt, komoly szintkulonbsegekkel.
  • Alexease
    Megkapta az uj gumi modellt es igazitottak rajta ezt-azt;) De ezt mindenkinel, vagyis nem csak neked „rossz/jo”:D
  • Norbi1990
    Úristen, Bathurst nagyon komoly lett. Megérte a 15 dollárt!!
  • twinr
    uh, viszont ez durva. Legends coupe, 2 mp-el rosszabb időket tudok csak menni a charlotte-on, ugyanolyan beállitással. ajjaj.
  • Alexease
    Mindig jobb lesz valami, de kidobni nem kell semmit;) Max neha kicsit modositani. Nem adnak ki felkesz autot, nem hiaba csinaljak darabjat neha 1 -2 evig, ami utana jon valtozas, az csak minimalis. Max a V5-os gumik, amelyek mostanaban kerulnek fel az autokra.
    De a Release Notes-ban mindig mindent leirnak. http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3218371.page
  • twinr
    és ez mit jelent, jobb lett a fizikája az autóknak? dobhatom ki a beállitásaimat?:)
  • Alexease
    Azt kell letolteni amit update-eltek:) Most laza update volt, alig 600Mbyte...
  • twinr
    Üdv!

Miért kell újra letölteni a kocsikat?
  • Alexease
    Beindult a buli.
    Ahogy varhato volt, Jersey-bol csak az egyik palyat csinaltak meg, de legalabb mind a a 4 nyomvonallal.
  • Norbi1990
    Kösz. Nekem valamiért nem jött be a login oldal sem.
  • Alexease
    Meg mindig a szokasos helyrol;)
    http://members.iracing.com/download/member/home.jsp
  • Norbi1990
    Honnan?
    Nekem még mindig Maintenance oldal van.
  • Alexease
    Lehet tolteni a cuccost:)
  • Alexease
    Meg kep:)

• Alexease
  • hungary27
    "goodbye SR"
  • Norbi1990
    Ok köszi.
  • Alexease
    Megveszed ugy ahogy a tobbit, de a TT „csak” 5$, azonnal megkapod es hasznalod. Amikor kesz lesz, a kulonbseget kell kifizetni, olcsobban vagy ingyen nem fogjak odaadni:)
  • Norbi1990
    Tech trackot hogy lehet megvenni?
    Kifizeted aztán később megkapod ingyen, vagy rá kell fizetni, vagy újra meg kell venni?
  • Alexease
    Valoszinuleg az egesz update-et most rakjak fel:) Lesz New Jersey (igaz tech track) es Ford Mustang ClassB is.

Remelem Jerse-bol meg lesz mindket palya (a gokart nem:P), es a nagyobbikbol az oszes sikanos nyomvonal.

http://www.njmp.com/track-maps.html
  • hungary27
    talán éppen most rakják be a Bathurst-t?
  • thedriver
    Találtak 1-2 bugot, valszeg csak holnap jön már ki...
  • Alexease
    Termeszetesen nem jott ki a build, de ebben nincs semmi kulonos;D