25347
-
#14550 -
#14549 2. Ha MX-5 es rosszul valt, nezd meg, nincs-e bekapcsolva az automata blip/lift es hasonlok. -
#14548 Minden autoban csak az allithato, ami az igaziban is. Valszeg az igaziban nem lehet fogaslecet cserelgetni:DDDD
Milyen kormanyod van? A driverben 900 fokon van a kormany? Ott erdemes mindig ugy hagyni, mert az lesz az alap szamitasa. A programban erdemes a kontrollernel trukkozni vele. -
#14547 Mazda Mx-5 , kormanyzar mier nem allithato? Ez zavar legjobban hogy erzekeny mint az allat a kormany -
#14546 1. Az iR eleg vaskalapos, nem nagyon engedi allitani a poziciot;) Vagyis lehet, de nem mindent. FOV es le-fel dontes van a progiban, le es felpozicio az APP.INI-ben (DrivingVanishY). Meg nem neztem, de lehet mar bill. kombinacio is van ra.
Egyedul az elore-hatra hianyzik, ami a legfontosabb lenne. Ehhez a Motion Cockpit View plugin-t erdemes hasznalni, ami meg dinamikai allitasokat is ad a progihoz. Automatan, autonkent lehet allitani es menti a dolgokat. A legfrissebb mindig a Forumban.
2. Ha minden segitseg ki van kapcsolva, akkor elvileg nem kellene, meg recseg is a valto.
De ez autotol is fugg (melyik jargany?). Erdemes minden autonal utana nezni, hogy igazabol melyik milyen valtasi semat hasznal.
Amelyik HPattern, az egyertelmu hogy kuplungos is.
De amelyik botvaltos, ott mar nagy a szoras. P. a Skippy le-fel kuplungos (felfele, gazelvetellel beveszi), a Corvette felfele padlogazas, lefele kuplungos, a Jetta ketpedalos, csak valtogatni kell;)
3. Melyik Mazda? -
#14545 Ebbe a Mazdaba annyira erzekeny a kormany hogy megfoghataltan ha kicsit is megpordul-.- -
#14544 Lenne par kerdesem: ulest hol lehet allitni a jatekba? Az oke hogy nem lehet kamerat valtani motorhaztetore pl. de legalabb ulest lehessen mar allitni
2. H valtoval nincs auto kuplung megis siman berakja sebessegbe es meg kuplungot is nyom a valtasnal, ez miert van ?
3. Kormanyzart nem lehet allitni az autoknal? Mazdaval probaltam , setupba nincs ilyen es nagyon erzekeny a kormany 525 fokon is, nem lehet igy megfogni ha megpordul -
nadatomi #14543 Sziasztok!
Amikor egy verseny végén megnézem az eredmény lapot, ott néha a pontszám vastag betűvel van írva. Meg tudjátok mondani, hogy mit jelent ez? -
nadatomi #14542 Tegnap már megint pont akkor frissítették a szervereket, amikor elkezdődött a versenyem :( Pedig nem is futok sok versenyt, de már kétszer is így jártam.
Nemrég megvettem a Lotus 49-et. Ebben a szezonban lesz Laguna Secában is verseny vele, arra próbálok meg edzeni. Még 1:28 környékén járok, gondolom a legjobbak 1:24-eket fognak menni.
Sajnálattal látom, hogy a Lotus 49-es versenyeken általában 1-2 ember vesz csak részt. Ennyire népszerűtlen ez az autó?? Jó lenne ha Lagunában már többen lennének (minimum 10-en)
-
#14541 Nekem annyi is eleg lenne hogy van a barat listad pl. o bejoinol egy versenyre es en a barat listan rakattintanak a nevere es berakna ugyanoda ahol o van , mint steamen pl. -
antiqueA #14540 -
#14539 Az offline AI lehetoseget mar nem is irom, az brutalis elorelepes lenne a programban, sok plusz elofizeto/vasarlo lenne.
Fizika es a tartalom „tokeletes”, sokan racupannanak. De nem is reszletezem, kapjak be:D
-
#14538 Amugy szerintem gaz, hogy ezert a penzert, megoldhattak volna, hogy a portalon keresztul (ugy mint most!) lehessen sajat szervert is inditani, sajat gepen, akinek jobb net-e van. Vagy szerverre telepitheto, account-hoz kotott dedit csinalni. Persze, megmaradhat az esetenkenti host inditas is, de az allando bajnoksaghoz es a barati versenyekhez az eleg nagy lehuzas (az elofizetes melett). -
#14537 En is azokat ajanlanlottam mindig, a prac szervekbol amugy is van tobb, sokszor azok is uresek;))) -
antiqueA #14536 menjetek be egy üres practice serverre és rajtoljatok boxutcából, vagy egy megbeszélt ponttól, megbeszélt körön át. meg lehet oldani :) -
#14535 Lehet szerencse nélkül is. Hosztolni is lehet, csak az 1 dollár. -
#14534 vagyis nem lehet egymas ellen versenyezni csak ha szerencsenk van?:( -
#14533 Ennek amugy praktikus, szivatos oka is van. Sok szor szinte uresek a szerverek vagy nagyon kevesen indulnak, igy ha lehetne valasztani/trukkozni szervert, igy lehetne "ingyen" sajat ligat is futtatni az iR szervereken:D
-
#14532 Ha közel azonos az iratingetek, akkor nagyobb az esély. :) Vagy ha olyan versenyen indultok, ahol kisebb mezőny jön csak össze, és csak egy futam indul. :D -
#14531 Azt meg lehet valahogy oldani a jatekba hogy egy haverral pl. ugyanabba a versenybe dobjon be? Volt mar hogy probaltunk egyszerre joinolni es megse ugyanoda rakott be -
#14530 Akkor jol emlekeztem, hogy november elejen mindig van valami:) -
#14529 Fekete pénteken szokott az előfizetésre 50 % kedvezmény, ami november 29. idén. Pontosabban azon a héten lesz pár napig. -
#14528 :D -
#14527 Noveber elejen szokott lenni felaru akcio, ha jol emlekszem.
Bar most visszaneztem a megrendeleseimet, es en mindig a juliusi akcion fizettem elo;)
Most juliusban es tavaly juliusban is, ugyanugy 2 evre, de tavaly volt valami extra kedvezmeny is, mert 57$ volt a ket ev:D
2016. decemberig jo vagyok;D -
#14526 Hogy-hogy? -
#14525 A leirtak alapjan: All New iRacing Memberships :)
Szerintem jovoheten lesz mindenkinek felaru. -
#14524 Ma kaptam egy emailt "Half-Off All New iRacing Memberships! " fele arba vannak a havidijjak, csak azt nem tudom hogy csak az ujaknak vagy mindenkinek ? -
#14523 Köszi, megoldódott. Igérem nem zavarok többet. -
#14522 Regeltem egy free 3 hónapost, leszedtem minden elérhető pályát és autót, de a test-nél mindig ez látható:Get Required Updates
Először látom a members részt, elég ijesztő elsőre.
-
#14521 Mar tobbszor akartam irni, hogy iR elofizetes nem csak azert annyi, mert penzt akarnak lehuzni tolunk, hanem azert a penzert meg szolgaltatnak is boven (a szervereken kivul is).
A Members portalon bazi sokminden van fent;) Rengeteg az olyan kerdes, ami a legtobbszor kint van a fooldalon, vagy egy-egy kattintasra elerheto a menukbol.
Most jo hosszan sorolhatnam: hasznalati utmutatok, beallitasok, sporting code a szabalyokkal es lebonyolitasokkal, telemetria program es segitsegek stb.
Azert egyszer erdemes raszanni az idot es vegignezni a dolgokat, minden menut, beallitast, listazast, filterezest, letoltest.
Nem piszkalaskent irom, de a befizetett penzert ezt is ugyanolyan fontosan fejlesztik, ez is hozzatartozik az elofizeteshez, ugy mint maga a program. A build update-eknel a Web/Portal resz is jo hosszan szokott szerepelni.
A befizetett penz 3 fele oszlik: szerver fenttartas es verseny lebonyolitas; folyamatos szoftver fejlesztes es frissites; web/portal fejlesztes/bovites. -
antiqueA #14520 Köszönöm! -
nadatomi #14519 Szia!
Innen letöltheted a 4. szezon programját: http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3217726.page -
antiqueA #14518 Lehet valahogy tudni, hogy a most következő szezonban milyen pálya-autó kombók lesznek? -
#14517 Csak Ligáknak kiküldött promo kód létezik? Azt hittem az iRacing is osztogatja halandóknak. Segítsetek, nem értek hozzá, itt most elvileg Ligák-hoz lehet regisztrálni ligatagnak és akkor Ők adnak? Elvileg nem járna ez "kötelezettséggel"? náluk versenyzés, létszám, stb,... -
#14516 Igen, az elvileg mukodik, de mintha lattam volna az utobbi napokban mashol is... -
#14515 Köszönöm. -
#14514 Szerintem még igen.
https://cadillaccupracing.com/ -
#14513 Igen, eppen a napokban lattam valamelyik oldalon. Ha megtalalom kiirom. -
#14512 Sziasztok, szia Alex!
Új embernek létezik még a 3 hónap free? -
#14511 Most ugy tudom nincs kedvezmenyes resz, de jovoheten (nov. 1.) tuti lesz 50%-os.