25347
  • Alexease
    Arra szerintem az a legegyszerubb, ha mindig regisztralsz egy account-ot a 3 honapos ingyenesen promon;)
    Ez elvileg/talan meg mukodik: cadillaccupracing.com
  • cselt
    Egy kéréssel fordulnék az iR felhasználók táborához: esetleg valaki lenne olyan kedves, hogy kölcsönadja az accountját? Becsszó nem indulok egy versenyen se, sőt fel se telepítem a játékot, én csak iR fórumon szeretnék olvasgatni, mert van csomó link ami oda mutat, de nem lehet olvasni hozzáférés nélkül :(
  • Alexease
    Az evek es az iSoon csak poen volt, de a lenyeg hogy nem 1-2 honap.

A Ruf-ok elvileg/remelhetoleg mar ebben az evben kint lesznek;)
    De mivel Turbo/AWD modell kell, igy barmi megtortenhet...
  • hungary27
    RUF-al már januárban. :)
  • thedriver
    Elvileg nem kell olyan sokat várni már a Ruf-ra ill. a BMW-re:
    Jövőre indul az egész éven át tartó Road Warrior series, aminek már fent van a kiírása a hivatalos fórumon.
    RW series

Ez alapján májusban már Ruf-fal lesz futam, augusztusban pedig BMW-vel. Szóval 2014 második és harmadik szezonjára jönnek ki ezek a tervek szerint...
  • Alexease
    Tobb BMW is jon.
    Elvileg a GT2-hoz jon a BMW E92 M3 GT2; a "WTCC" Honda (NGTC) kategoriajaba eredetileg a BMW 320si jott volna (a regi "WTCC-s" cucc), de azt valtja a BMW 1M. Es a GT3-hoz a BMW Z4 GT3, es ugy nez ki amelle a Z4 GTE. Mivel ez a GT3 alapjaira epul, szinte ugyanaz, talan hasonloan a 3 Ruf-hoz, ez is 1 csomagban lesz 1 arert.

De hat ezek meg evek...:) Pontosabban iSoon:P

Szerintem a tartalom-szolgaltatasbol sokkal jobban megelnenek, csak hat kellene bele AI es free dedi szerver...

Azzal nem sokra mennek, hogy neha amikor nepszerubb lesz az iR, mindenki az ingyenes 3 honapos cuccokkal nyomul.

Ha az AC jol csinalja, akkor ok a kovetkezo 5 evben megelhetnek a tartalmakbol. Alapcsomag jo, AI/online lesz benne, fizika boven jo, bar kicsit bugos (:P), extra szolgaltatasok nincsnek, e a celnak boven megfelel, es ha 3-6 havonta kitolnak 1-1 DLC-t mar mukodhet hosszutavon a dolog.
  • antiqueA
    Hahaha! BMW is coming! :)
  • kigyi
    Volt szerencsém az évek során velük (ellenük?) játszani, szerencsére mindhármukkal találkoztam is már, ismerem is őket, jól tolják az tuti :D
  • Sippie
    A forma1 blogban mondta a Wéber hogy ezzel is játszik ő, meg a Michelisz, meg a Kiss Norbi, biztos mindenki ellenük akarja tolni :D
  • Alexease
    A promo kodok nagytresze foleg csak uj regisztraciora ervenyes, ilyen 3in1 tipusu kizarolag csak azokhoz szokott lenni.
    Meglevo regisztraciohoz a iR$ vasarlos kedvezmeny (pl. 100iR$ 75$-ert) vagy a felaru (pl. 2 ev 1 ev araert) szokott lenni.
  • SirAlo
    tudom, de en meghosszabbitni szerettem volna vele
  • thedriver
    Ha nincs még előfizetésed, akkor érdemesebb a Cadillac promoval regisztrálni, mert akkor ingyen kapsz 3 hónapot.
  • SirAlo
    Kaptam megint ilyen promo kodot hogy 3 honap 1 araert , de amikor berakom a kodot a helyere azt irja Invalid code, csak azoknal lehet felhasznalni akiknek mar lejart az elofizetesuk?

Aztan az oke hogy megoldottak Applera meg Linuxra a jatek futtatasat, de kormany driverek is vannak hozza?:) Mert en errol meg nem halottam, vagyis mi ertelme a jateknak linuxon ha nem mukodik a kormany vele ?
  • thedriver
    Tavaly nem volt 75-100 akció fekete pénteken,csak az éves előfizetést adták féláron. Idén még nem tudni...
  • hungary27
    :)
  • Alexease
    elore en sem tudok semmit;)
  • GPx8
    A HC szimesek csalódtak a várva-várt AC-ban...
  • hungary27
    Azt nem tudod, hogy most a Black Friday-en lesz-e 75 dollárért 100credit?
  • Alexease
    Elvileg keszul(get) a "realroad", ami allitolag sokmindenre alkalmas lesz (eso, murva?!).

Nem nepszeru vagy latvanyos fejlesztes, de azert az iR-nel azt is erdemes megemliteni, foleg a tobbiekhez kepest, hogy megcsinaltak rendesen a 64bit-et, a Linux es az Apple tamogatast.

De keszul meg (elvileg) reszletesebb idojaras, dinamikus napszak, meg tobb animacio, valodi utkozes modellek, DX11 atallas/kompatibilitas is.
  • frango
    Kösz! Az fas.a. Be kéne nevezni rá csak rohadtul drága. :D

Valami nagyobb fejlesztés most nincs kilátásban? Egy pálya gumizódás nagyon jó lenne.
  • RYO21
    Emberek, mi történt, hogy ilyen felkapott lett a játék?
  • thedriver
    Nem csak az adott futamot veszi figyelembe a safty rating számításánál, hanem az utolsó párat. (pontos számot most nem tudok). Ha épp egy olyan futam esik ki a számításból, ahol sok incidensed volt, akkor nagyobbat szokott ugrani az SR. Sőt, kvalifikáció és TT is beleszámít.
    Továbbá sokan nem tudják, de a futam előtti Warm up kör is már beleszámít az értékelésbe, mégha kisebb súllyal is, mint maga a futam.
  • SirAlo
    Fene meg erti az IR pontozast, Ovalon egyszer elso 3-ba voltam 0 vagy max 1 incidensel , es kb +0.10et kaptam, most felvezeton keresztbe alltak elottem , lefekezek es hatulrol belem jottek, elso korbe mar box, a vegen full utolso lettem 4 incidensel es most meg kapok +0.44-et xD
  • Alexease
    Elvileg van minden, palyankent vannak korlatozva/modositva az autok/setup-ok. Feket nem tudom, annyira nem olvastam utana, de egyeb beallitasok (szarny, merevites stb.) tuti hogy van.
  • Norbi1990
    Szűkítő van, igen.
    Nagyobb fékek nem tudom vannak-e.
  • frango
    A Nascar sprint kupás széria itt is úgy megy mint a valós versenyeken? Durva pályákon szűkítő meg road versenyekre erősebb fékek... ilyesmikre gondolok.
  • antiqueA
    Az jutott eszembe, hogy egy gokart-ot és pár pályát neki még hozzácsaphatnának a programhoz :) Jóvóna' :)
  • SirAlo
    irtam nekik mailt es naluk volt a problema, mar mukodik is
  • Alexease
    Bongeszo history/cache torlese, virusirto/tuzfal/gep reset.
  • SirAlo
    Kiprobaltam, meg practice-ra se enged-.- most lenne idom menni versenyre es nem enged.... kosz iRacing-.-
  • SirAlo
    The following error occured while trying to join the session:
    Failed credential check

ez meg mit jelent ? Amikor joinolni akarok Qualira ezt dobja ki es nem enged belepni-.-
  • friday79
    Simán megcsinálják.Nekem is átírták.
  • Norbi1990
    Ha írsz a supportra akkor lehet át tudják írni a nevedet simára.
  • frango
    Nekem ennél a pályánál valamiért leesik az fps 35-50 közé még úgy is ha egyedül vagyok a pályán. Máshol meg versenyen is fix 60.

Nekem most van 2 accom. A másodikon ugye van a nevem után egy kettes. Az elsőn SR egyáltalán nincs fejlesztve. Másodikon road C lesz. Meg a másodikon eggyel több autó van. Megér annyit az, hogy nincs kettes a nevem után, hogy az első accra fizessek elő és hagyjam a fenébe a másodikat? Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye.:)
  • Alexease
    Hat ez pech:)
  • SirAlo
    En mindig igy jarok, most 2 akar az elso hely is meglehetett volna 0 incidensel :S :
  • maffioso
    Valaki el tudná magyarázni a versenysorozatok pontrendszerét? Egyelőre csak megyek, ahogy tudok, de nem igazán értem a mögöttes logikát az értékelésekben.
    Jelenleg a második verseny zajlik és van, akinek 100 ponttal több van. Máshol meg vezetem a bajnokságot.
  • GPx8
    Biztos lama kérdés, de ghost-okat le lehet tölteni adott pályához, autóhoz?
  • GPx8
    Setup?
  • SirAlo
    Valaki elmagyarazza nekem hogy ovalon hogyan lehet gyors kort futni? En 24.6-ot megyek itt szelarnyekba , o meg 23.5-ot megy szelarnyek nelkul, en ha ott fekezek ahol a videoba, mar felvillan a piros ego a furdulatszamnal, es meg egy kicsit megy is ugy , csak aztan fekez , na hat nekem ugy egyaltalan nem tapad be az auto, o meg vegig belso iven megy ugy betapad neki, ez mi ?