iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez meg jo is lenne , de idohiany miatt bajnoksagban nem tudok resztvenni. Csak hobbikent mennek neha nehany versenyt. Na mind1 meg googlezok aztan meglatom. Koszi
Ha jelentkezel a Magyar Bajnoksagba, akkor 50% kedvezmenyt adnak az eves elofizetesbol (ha jol emlekszem).
Sziasztok, regen par honapra elofizettem, most nezegetem megint. Nincs valamilyen kedvezmenyes kod elofizetes megujitasara?
Meglátom hétvégén hogy állok a tanulással, és benevezek rá. Csak kb majd egész nap oválversenyezni fogok, ha tudok, és ez nem tesz majd jót a zh-knak<#nevetes1>#nevetes1>
Kezd elerheto lenni az iRacing, most mar a 3 honapos promodij 12$ (uj belepo), jovo aprilisig;)
Technikailag nem lenne gond, most mar telefon meretben csinalnak brutalis minosegu LCD-ket. Itt inkabb a fokuszalas a problema;) Ez inkabb valami 3D-s/hologramos cuccal lenne jo, de az meg odebb van.
Igen, de próbáld ki ingyenes autó. Van Cup és Roadster verzio belöle. Elõbbi 6 seb. bal kormányos, utóbbi 5 seb. jobb kormányos.
MX5 nagyszerü tréning a mustangra, könnyebb, kezesebb, de a váltója ugyanolyan és a gumija is nagyon hasonlatos, tessék jönni, tolni..vasárnap tét nélkül lehet küldeni :) Nincs idegeskedés, nincs nyomás, csak fun :)
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
Zseniális az MX5, mindenkinek ajánlom aki a szoros versenyeket szereti! Gyertek vasárnap!
Ezt már nagyon meg kéne csinálni (virtuális sisak)!
Semmi kivitelezhetetlen nincs rajta, csak a pici, de nagy felbontásu lcd penelok kérdésesek.
Semmi kivitelezhetetlen nincs rajta, csak a pici, de nagy felbontásu lcd penelok kérdésesek.
November 21-én rendezünk egy tesztfutamot Mid-Ohio Chicane Course nevû pályán
Mazda MX-5 autókkal.
Gyakorlás kezdete: 18:30
Idõmérõ kezdete: 21:00
Verseny kezdete: 21:30 (60 perc)
jelszó a fórumon lesz kiírva.
http://iracers.precise-division.net/news.php
Mazda MX-5 autókkal.
Gyakorlás kezdete: 18:30
Idõmérõ kezdete: 21:00
Verseny kezdete: 21:30 (60 perc)
jelszó a fórumon lesz kiírva.
http://iracers.precise-division.net/news.php
Nekem ugy vannak beallitva hogy szemben vannak ha ranezek. A 2 oldalso monitor elegge be van forditva megis jo a kep. Termeszetesen van olyan panel amin minmalisan maszik a kep szine ha mas szogben nezed, de ezert en nem akartam IPS monitort venni 3-4x aron. Jo a TFT is jatszani. Igy most pont szembol latom mindharmat, tokeletes. Lehetne 28'' vagy 32'' de pl helyem sincs sokkal tobb, igy is 1.5 meter szeles a kep korben :D A fuggoelges latoszog az ami lehetne tobb, 28''-al mar eleg jo lenne igy hogy kozel vannak a monitorok....
es kozben le is cumiz:D egyebkent kivitelezheto, iszonyat aron es szerintem 1 ora utan szetmenne a fejed:)
Jó, hogy írod a hétvégén kipróbálom a 3 projit így :D:D
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
En megvarom azt a "sisakot", amelyben egy teljes arcot takaro, 180 fokban hajlitott, jo minosegu kijelzo van, mozgas/forgas/dontes erzekelokkel, beepitett fejhallgatokkal, terhangzassal - esetleg ivo csovecskevel, amin keresztul magahoz veheti verseny kozben a kitikkadt pilota, a megerdemelt nedut;)
Igazabol, mar kivitelezheto lenne technikailag, csak meg nem "talaltak" ki es/vagy k*rv* draga lenne (nem az elloallitasi koltsege miatt, hanem mert ujdonsag):)
Igazabol, mar kivitelezheto lenne technikailag, csak meg nem "talaltak" ki es/vagy k*rv* draga lenne (nem az elloallitasi koltsege miatt, hanem mert ujdonsag):)
Arrol meg annyit hogy mi draga hogy az elso LCD-m amit monitornak hasznaltam vagy 6 eve, 230e volt 27-es:D HDready lol, ez is mutatja hulyeknek mindent el lehet adni:D
Sajna nincs egy arban:( 25e a kulombseg most az 75 haromnal:D
3x 32" az most ujban 276000 amit hasznalnek:D annyiert van hasznalt 2db 47-es:D mondjuk lehet kapnek a pofamra ha eltunne a nappalibol a TV:D:D:D:D:D
3x 32" az most ujban 276000 amit hasznalnek:D annyiert van hasznalt 2db 47-es:D mondjuk lehet kapnek a pofamra ha eltunne a nappalibol a TV:D:D:D:D:D
Azért a képernyõ mérete adja, hogy hogy tudod körbevenni magad a monitorokkal. Még nem láttam olyan LCD-t ahol ne lett volna változás a képben, ha nem tökéletesen merõlegesen néztél rá.
Az meg már gagyi, ha más a szín árnyalata a kijelzõn.
Jacek: Ez a 3db 32" egész jó, 37" kb meg egy árban van :D Abból hamarabb veszel hármat, mint 2*47"-ost :D
Az meg már gagyi, ha más a szín árnyalata a kijelzõn.
Jacek: Ez a 3db 32" egész jó, 37" kb meg egy árban van :D Abból hamarabb veszel hármat, mint 2*47"-ost :D
meg valami aztan befejezem az offot:) meg ami aranylag olcso megoldas(mihez kepest) de nem 24-es ami kicsi:D Hanng's DJ 28 16:10-es es 50-55 korul eleg surun elofordul garisan a PH-n.
Sokaig 1080p vetiton toltam iracinget, 2 meter szeles kep elott ultem ugy 1.3-1.4 meterre. De hiaba volt bazi elet nagysagu a kep, az oldal iranyu fov csak 85 fok korul volt, es bazira hianyzott az amit most a 3db 24es megad: latok oldalra, valamint valos fov mellet nagyon jo a sebesseg erzet. Persze 3db 47es LCD biztos jobb mint a 24esek, de a legjobb akkor mar eletnagysagu kepet vetiteni 3 projektorral. Csak azt fixen kell telepiteni es oda kell egy 20nm szoba ami 4-5millio ft errefele :)
Szerintem a monitorok elhelyezesen nagyon fontos a valos latoszog. Azaz ugy erdemes a dolgot megcsinalni, hogy a 2 oldalso monitor valoban kiscit oldalnezetet jelentsenek. Ehhez mondjuk egy 24est egeszen kozel kell rakni. A jatekban utanan pontosan be lehet allitani hogy allnak a monitorok, es nagyon jo lesz a latvany. Valos 130-140es fovot lehet csinalni 3db 24essel is, teljesen termeszetes 3d lekepezessel.
3D az jo moka, tavaly nyomtam 3d projektorral egy ideig, de a vsync miatt input lag volt (szarabb korido), valamint neha rohadtul szedultem utana, ugyhogy feladtam a dolgot. Sokminden probaltam eddig a 3 monitoros setup volt a legjobb. Volt tervben 3 projekjtoros rendszer is de az egy teljes szobat igenyel es sajnos nincs ra helyem :D No meg 3db 24'' monitor az olcso is...
3D az jo moka, tavaly nyomtam 3d projektorral egy ideig, de a vsync miatt input lag volt (szarabb korido), valamint neha rohadtul szedultem utana, ugyhogy feladtam a dolgot. Sokminden probaltam eddig a 3 monitoros setup volt a legjobb. Volt tervben 3 projekjtoros rendszer is de az egy teljes szobat igenyel es sajnos nincs ra helyem :D No meg 3db 24'' monitor az olcso is...
ezzel nekem az a bajom, hogy horror penzt rakoltott:) es nekem ezek a monitorok kicsik:) tudom megaloman vagyok:D de miota leultem a 47-es ele es akkora volt a kormany a kepernyom mint a kezemben:) szoval tetszett kivettem a komanyt a jatekbol es mintha csatlakozott volna a muszerfalhoz:) szoval lehet hogy szarazkenyer lesz egy ideig:)
Van egy srác itt a fórumon, Csavez a neve, neki van nvidia triplehead, ráadásul 3D szemüveggel :D
Hátha õ tud ilyen részletes infókat :D
Hátha õ tud ilyen részletes infókat :D
Igen..egy 32"-es már van, ezért filózom egy ideje ezen. Tudom hogy ATI nem képes rá illetve csak softwaresen (SoftTH). Jobb lenne ha alapból tudná..esetleg nvidia?
Errõl kevesebb szó esik mindenhol mert eleve SLI kell hozzá.
Errõl kevesebb szó esik mindenhol mert eleve SLI kell hozzá.
Még annyi adódott, azóta az íráshoz, hogy létezik egy ilyen feature. Ehhez tényleg az kell, hogy 3 egyforma moncsi legyen, különben nem mûködik.
Bár pont az iRacing az, (mint kiderült yodamastah kolléga felvilágosításával) amihez nem kell, mert a videó beállításoknál pótolható a játékon belül.
Bár így a screenshot elég érdekes (az az ominózus)
De belülrõl nézve kellemes élményt ad.
A másik, pedig hogy azóta 6 rongy az aktív dp-dvi átalakító :D
Bár pont az iRacing az, (mint kiderült yodamastah kolléga felvilágosításával) amihez nem kell, mert a videó beállításoknál pótolható a játékon belül.
Bár így a screenshot elég érdekes (az az ominózus)
De belülrõl nézve kellemes élményt ad.
A másik, pedig hogy azóta 6 rongy az aktív dp-dvi átalakító :D
Azt tudja valaki, hogy 2 nvidia kártya esetén megoldható-e 1x24"16:9 + 2x19"4:3?
Esetleg 1x32" 16:9 mellé 2db 22-es állítva?
Esetleg 1x32" 16:9 mellé 2db 22-es állítva?
verem a földhöz magamat 4.lettem ennél jobbra nem is számíthattam,volt egy jó pár elég meleg helyzetem fõleg a rajtnál... :) jah és köszönetet szeretnék mondani a lassabaknak akik figyeltek az elengedésnél!
jaja,már kiokosodtam
átúrtam kicsit a cockpit-es topicot,meg ugye pointer kollega jó kis
írásai a logouton letisztázták a lehetõségeket.
átúrtam kicsit a cockpit-es topicot,meg ugye pointer kollega jó kis
írásai a logouton letisztázták a lehetõségeket.
nekem elég volt megnézni a screenshotokat,nem karcolom össze vele a vínyót... <#nevetes1>#nevetes1>
Jo neked en is rajta vagyok:) de lehet hogy mar oreg vagyok es az Alzheimer-kor jelei mutatkoznak rajtam:) most telepitem az uj NFS-t:) 5 percet tuti eltolt a gepemen:D
Sajna egyforma felbontasu monitor kell:) Matrox siman megoldotta ATI-t nem tudom mert zavarja:)
Amúgy én és a mustáng nehezen találtuk a közös hangot,de az edzés végére
egész jól megbarátkoztunk.
Egész múlt héten nem tudtam olyan idõt menni mint az elsõ félórában a practice alatt.
egész jól megbarátkoztunk.
Egész múlt héten nem tudtam olyan idõt menni mint az elsõ félórában a practice alatt.
jaja itt vagyok és befizettem egy 1évre,ugyhogy egy darabig feltartom a mezõnyt még...<#wave>#wave>
(a játékban Sandor Palotas ha valaki nem vágja)
jó volt amúgy együtt menni Veletek,meg is néztem egy pár régi klasszikus HNR videót nosztalgiából <#kacsint>#kacsint>
(a játékban Sandor Palotas ha valaki nem vágja)
jó volt amúgy együtt menni Veletek,meg is néztem egy pár régi klasszikus HNR videót nosztalgiából <#kacsint>#kacsint>
Ahoz kepest, hogy meg nehany honapja szinte nulla jelentkezo volt, volt amikor csak ketten indultunk egy versenyen, most szerencsere eleg nepszeru lett;)
Szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy az iRacers bõvült további két fosszíliával: Sanzik és Toya is indult, így lassan visszajön a HNR aktív mag :D
Mission Impossible 2010: PRO Class