25347
  • thedriver
    Lehet, hogy már most bedobják? Jelenleg le van állva az oldal, és ezt írják:
    "Maintenance in progress. Back up before 20 UTC.
    When we're back, things will be Ruf in California."
  • thedriver
    Az a sokat emlegetett... :)

• frango
    Köszi!:) 6-os pakkokban akarom megvenni a tartalmakat és jó lenne előre tudni, miket vegyek.:)

Sippie#14666:Kis kontakt az 0 pont. Rendes ütközés baleset nélkül az 2. Baleset 4. Ha te okozod a balesetet, akkor 2+4=6. Ha te megforogsz az 2. Pálya elhagyása meg 1.
    Amiket endy ír az meg leginkább a nagy távolságokból(játékos és szerver közt) és a késésekből adódik. Ahhoz képest szerintem jól meg van csinálva. Amerikaiakkal gond nélkül lehet versenyezni.
  • endy papp
    Nagyon sokszor.... ha csak ránézel már akkor is
    Ha meg neked jönnek,vagy csak megközelítenek , félig kitörik a kerék 0 car contackt semmi bünti senkinek
    Most már csak mosolygok rajt,régebben felhúztam magam,de felesleges,EZ ilyen ,még 4-5 év azt talán ezt is megcsinálják rendesen,vagy soha.
  • Sippie
    ha valakihez hozzáérsz már büntet is a játék?
  • Alexease
    A szezon kezdet elott 2-3 hettel.
  • frango
    Mikor szokták felrakni az új szezon menetrendjét?
  • hungary27
    Király, de akkor a RUF jöjjön most
  • zzeN
    Év híre: Jön a HOLDEN!

2014 közepe
  • Alexease
  • zzeN
    Ilyen aprólékossággal elkészíteni egy pályát... villanypóznák, postaládák:D Több mint 2 év alatt:O
  • Alexease
  • Alexease
    Eredetileg ugy volt, hogy a ROF elso verzioja (nem tudom mit jelent) meg ebben az evben megjelenik. Ha igen, akkor valszeg Karacsony.
    De mivel kell hozza a AWD es a turbo, ami fizikai fejlesztes es uj, igy akar csuszhat is 1 evet:DDDD
  • hungary27
    Kétlem, de nagyon jó lenne.
  • antiqueA
    Azt beszélik karira jön a RUF. Igaze?
  • frango
    Én nem olyan régóta versenyzek, de szerintem hagyd a fenébe. Nem éri meg még jobban rontani a helyzeteden. Pont pár napja volt velem olyan, hogy baleset után rendesen visszaestem és egy arab srác volt előttem, aki rohadt lassú volt, de nem engedett el. Cikázott előttem, meg a belső ívről is majdnem kilökött. Kanyar kijáraton óvatosan megtoltam a farát és összetörte magát. Kaptam érte 6 büntetést, de legalább senki más nem csúszott ki és én is végig tudtam menni.
  • ronnydown
    Me' ilyenkó nagy belesetnek veszi, és dufla lesz, ezé' 8x.
  • antiqueA
    De mé 8x az a 4x?
  • ronnydown
    Sajnos nem lehet megúszni a dolgokat. Gondold el, előtted kilökik egymás, Te meg padlógázon beléjük. Esélyed sincs kikerülni. Puff, 8x.
  • Alexease
    Elhiszem hogy szar erzes, de a balesethez 2 ember kell. Szerencsere a szandekos pusztitas (amit te csinaltal) valszeg/talan ritka. Igy ha valaki kicsit jobban odafigyel, es egy-egy poziciot kepes feladni a biztonsag miatt, meg lehet uszni a dolgokat. Ez jatek, nem verre megy, nem is fizetnek erte.

Persze az iR nepszerusitesevel, kedvezmenyeivel, ingyenes elereseivel elegge felhigult a dolog.
  • ronnydown
    Tudod, az a szomorú, hogy legalább 30 futam óta nincs egy tiszta versenyem. Mindig történik valami előttem, mögöttem, mellettem. Megmondom őszintén, elszállt az agyam. Annyira lerontották az iR/sR-emet, hogy visszaesem a B-be.
  • Alexease
    "Utána mentem, én is nekinyomtam a falnak..."

Szerintem ne reagalj semmit.
  • ronnydown
    Tegnap olyan marha volt az egyik "versenyzőtárs", hogy kilökött (Oval, C Fix). 8x büntetést kaptam érte, 6 kör alatt volt meg a javítás.
    Utána mentem, én is nekinyomtam a falnak, ismét 8x bünti. Ma reggel jön a levél, hogy felnyomott a kis görény. Kaptam egy CAS hivatkozási számot.

Lehet erre hivatkozva reagálni a Stewardoknál?

ui.: Komolyan mondom, tele van hülyékkel az iRacing.
  • frango
    Igen, én is ezt néztem. Még ingyenes is. Azt hiszem ezt fogom használni. :)
  • hungary27
  • thedriver
    Már meg is hosszabbítottam az előfizetést. :)
  • Alexease
    Kicsit elorebb hoztak, meg jo hog ytegnap volt rola szo:)
  • kigyi
    The iRacing Black Friday Special is starting early this year. $49, one-year renewals today through Monday December 2nd. Use promo code PR-BF2013 as many times as you like! If you are not already a member, new memberships are half off as well.

Tehát kalandra fel :)
  • friday79
    Köszi,akkor nem dobom el ezt az acc-om. Elvileg 29-én jár le. Csak nem akarok a két szék közül a pad alá esni.
  • Alexease
    Evente 1-2 alkalom van, amikor 50%-os kedvezmenyt adnak. Elvileg/talan jovoheten lesz a kovetkezo, a Fekete Penteki hetvegen.
  • friday79
    Látom,hogy van akció új előfizetőknek. Vajon a régieknek is váraható hasonló?Szokott lenni?
  • Alexease
    Elvileg az iSpeed, masodikmonitoron vagy mobil cuccokon.
    iSpeed discussion thread
  • frango
    Van olyan ingyenes/fizetős kiegészítés a játékhoz, ami játékon kívül mutatja a gép adatait(gumi,víz,olaj hőmérsékletek, üzemanyag mennyiség stb.)? Vagy valahogy egy másik kijelzőre rá lehet ezeket pakolni win alatt?
  • Alexease
    Eddig is voltak, de ezen az auton es igy meg nem lattam.
  • Norbi1990
    Leszakadó elemek az autóról? :)
  • Alexease
  • hungary27
    RUF :)
  • Alexease
    Vannak benne "josag" pillanatok:P

• alma2
    paypal-lal mukodott..
  • alma2
    Mukodik meg, kuldott kodott, de a banktaryanal az iracing oldala elhajt, barmit probalok. (mastercard)
    Ha valos, ha valotlan adatokat adok meg, mindig ugyanaz az uzenet.

"We cannot process your order with the payment information that you provided. Please go back and use a different payment account.

Try a different card or payment type?"