25347
-
#14830 SR vonással jár a törés zúzás ott is. Elvileg az iR pontok nem kellene, hogy változzanak, de bár évek óta folyamatos előfizetésem van, már nagyon rég nem játszottam :( -
#14829 Egy szezon 12 futam. 1 hétig lehet menni egy futamon. Szóval összesen 12 hétig tart egy szezon. Ebből a 12ből kell legalább 8 futamon részt venni.
Lejjebb thedriver is írja.:) -
#14828 Egy ájrészing szezonba van 12 hét, abból kell minimum 8 héten célba érkezni official (hivatalos) versenyen.
Unofficial (nem hivatalos) verseny az amikor 7-en vagytok vagy kevesebben egy versenyen.
Ha ilyen van akkor ha belépsz a játékba akkor a felső sávba ahol az időjárás adatok vannak írja, hogy Unofficial. Onnan ha kilépsz nem von le semmit, se akkor ha elindulsz és törsz zúzol (törés zúzásnál (SR) nekem ez rémlik, de nem vagyok 100%-ig biztos :D) -
antiqueA #14827 És mennyi versenyt kell teljesíteni? Pl 1 hónapban. Vagy hogy megy ez? -
#14826 Elég ha szerepelsz és végigmész a versenyeken. -
#14825 ahhoz nyerni is kell a versenyt, hogy kapjál érte dollárt, vagy elég ha csak szerepelsz rajta? :D -
#14824 Az egesznek a lenyege, hogy a versenyzessel es a rendszeres (+1 ev) elofizetessel evi ~45$-t lehet "szerezni", es aki jo idoziti az elofizetest (50%-os) es figyel a "kredit akciokra" (-25%) annak INGYEN van az eves elofizetesi dija, csak a tartalmakkal kell foglalkozzon:) -
#14823 thedriver le is írta a lényeget.:)
Member site-on, a box, ami mutatja a neved az SR-t, iRatinget az mellett közvetlen jobbra van 2 kis gomb. "MPR" és "CREDIT". Ha a CREDIT-re rámész, akkor ott mutatja, hogy hány versenyen indultál, mennyin kell összesen és hogy mennyit "kerestél" vele. -
#14822 Eleg gazos, az biztos, nekem sem tetszik, de turheto. Olyan mint a DTM volt/van, a padlon ul a pilota, a muszerfal lebontva, es irtozatosan tavolinak es alacsonyak tunik a nezopont;D
Ez a CTS regen nem nagyon tetszett, minden helyzetben kepes volt korbefordulni:D
Most mokkal jobb a gumi, erezheto az allitas, es talan a diffi modell-piszkalasnak koszonhetoen, jobban erezni a dolgokat. -
antiqueA #14821 Nagyon jó kis autó volna ez a Cady, ha ki lehetne látni belőle... -
#14820 A 8 futam egy szérián belül számít, és 8 különböző pályán. :) -
#14819 Ha egy szezonon belül a 12 fordulóból legalább 8 különbözőn elindulsz (ahol van elég induló és hivatalos a futam, és legalább a táv 50 %át teljesíted), akkor pénzt kereshetsz. Szezononként maximum 10 dollárt. A 10 dollárhoz 2 szériában kell legalább teljesítened a 8 futamot.Persze kereshetsz kevesebbet is: 4 vagy 8 dollárt attól függően, hogy milyen szériákban indulsz. B feletti széria ér 7 dollárt, az alatt 4. Rookie szériával nem lehet keresni. -
#14818 köszönöm a válaszaitokat ....
illetve "Versenyekből csurran-cseppen egy kis dollár" ezt hogy érted ? A meghívást olvastam... -
#14817 És naponta újraszkennelik majd a pálya felszínét. :D -
#14816 Rallycross nem lesz, max egy 300 meter hosszu kor palya:) -
#14815 Nekem ez nagyon nem hianyzik, de hat tomegevel rimankodnak erte a nepek;) -
#14814 Rallycrosst a népnek! :D -
#14813 "Csak úgy" tették ki... biztos jönnek az off road futamok!
ÉNMEGMONDTAMTM -
#14812 -
#14811 Mazdás versenyekkel az SR-t nem tudod 4.0 fölé tolni? Mert akkor indulhatsz C-ben. -
#14810 Jól látod. Előbb utóbb(ha minden futamon indulni akarsz az adott szériában) meg kell venned mindent. Én is mostanában kezdtem. Én úgy csináltam, hogy eldöntöttem, hogy ROAD versenyzés lesz az elsődleges. A 3 hónap ingyenességből felhúztam "C" 3 fölé az SR-em. Most megvettem a RUF-ot(van vele C és B sorozat is). Kinéztem a world Sportscar Seriest és ott megvettem az első 6 futamra a pályákat. Később megveszem a másik 6-ot is. Jó mert ebben a szezonban itt olyan pályák vannak, amiket szeretek is. Elérem a B-t, akkor meg már tudok indulni 2 C-s szériában és 1 B-ben. Versenyekből csurran-cseppen egy kis dollár meg esetleg, ha behívok valakit meg az éves előfizetésért is jár. Ezekből megint 1-2 kocsit/pályát lehet venni. -
#14809 Igen, jól értelmezed. :) Rookie szériában bármennyit mész, akkor is csak a class D érhető el.
A pályák minden szezonban változnak, az új pályákat be szokták tolni a legtöbb szériába. Ettől függetlenül azért van pár pálya, ami szinte mindig mindenhol felbukkan. Pl. Watkins Glen. Érdemes megnézni a szezon kiírást, és aszerint vásárolni.
Oválhoz nem tudok hozzászólni autó ügyben, én csak road-ban utazom. :) -
#14808 Sziasztok
Lenne pár kérdésem , eddig rookie voltam , és class D be kerültem. Eddigi kedvenc futamaim jobbára a mazda mx-5 futamok ill. egy két stock car verseny.
D classban tapasztaltam, hogy hiába megyek mazda mx-5 futamokon csak iratingem nő vagy csökken, de nem számítja be a 4 versenybe( előléptetési feltétel ). Feltételezem , mert Rookie classos verseny. Tehát ha átnyergelek a specre akkor meg "muszály" leszek pályákat venni !
Jól raktam össze ?
Illetve melyek azok a versenypályák amiket érdemes megvenni vagy mindegy mert szép lassan úgy forgatják , hogy mindet megvegyem ?
Illetve jól látom, hogy class d-ben van Late model az oválra ? Ezt érdemes megvenni , vagy un. "pénz kidobás" mert class B ben már nem használható ?
Remélem azért érthető voltam , előre is köszönöm a válaszaitokat -
#14807 Szerintem az iR-nel is aggodnak, ilyen meg sose volt, most sokan piszkaljak oket;) -
endy papp #14806 Szerencsére eddig megúsztam.....de olyan már volt hogy alig lett vége a futamnak azt.... PIT STOP.....
Ez már több mint sok amit leművelnek ...de megtehetik .
Mert mit is tudsz tenni????
Semmit ,belenyugszol ők meg nagy ívben le@rják -
#14805 Nem tudom mit varialtak az utobbi build-nel, de 6 eve nem volt ilyen. Persze evente 1-1 ilyen hiba elofordult, de hogy ennyire rendszeresen, meg soha:/ -
#14804 "Csak" iRatinget veszítesz. -
#14803 Elmennek ezek a pi..ába. Pont mielőtt kezdődne a verseny... Utolsó esélyek egyike és ilyenkor ba..akodnak b+. Be voltam jelentkezve a futamra. Ilyenkor bukó az SR meg IR?
Amennyi karbantartás van már, ezért kijárna az előfizetőknek valami kárpótlás. -
#14802 "We Need a Pit Stop!"
Nem mondok semmit... -
#14801 -
#14800 Most vettem észre, hogy a ruf felniket is kicserélték :) -
#14799 Elvileg az iracers.hu-n is tud féláron éves előfizetést adni, ha szerver tag vagy náluk. Még a szervertagsággal együtt is jóval olcsóbban kijössz... -
#14798 Nem rég használtam ezt a 75-100 dolláros témát, most van 100 dollárom. Nem is gondoltam arra, hogy lehet két évest kéne venni... csak meg ne unjam féltávon:D Ha június-július körül lesz az jó lesz:) -
#14797 Tudom hog ettol nem lesz jobb a helyzet, de ev kozben is szokott 50%-os lenni (julius). Talan lesz meg korabban is. De erdemes figyelni a akcios kredit vasarlast is (-25%), azzal egyutt meg jobb a helyzet. 75-ert 100$, aztan 99$-ert 2 ev (ami ugy mar "csak" 36$:) -
#14796 Persze hogy meglévő tagoknak nincs most 50%-os, pont ma járt le, várhatok az éves vételig nov. 29-ig. -
#14795 Szia!
Ingyenest mostanaban nem lattam. De jelenleg 50%-os van mindegyikre (Membership, vagy iRNews promo van 5$/ho. -
#14794 Ha jól tudom, a Caddilac-es promó már lejárt. Próbálj kérni az iracers.hu-tól, ők lehet, hogy tudnak segíteni. -
#14793 Sziasztok!
Van most valami 3 hónapos promo?
Kipróbálnám a játékot :) -
#14792 Nem tudom mostanaban mennyire gyakoriak es nepszeruek a "privat" bajnoksagok (regen szazaval voltak, bar foleg F1 ), de az iR ilyen kinezettel, fizikaval, szolgaltatassal aranybanya lehetne.
Akik minimalisan komolyan gondolnak, csak raaldoznanak egyszeri 20-25E-et (10 palya, 1 auto - akar reszletekben, ahogy jonnek a bajnoki futamok). Nem lehetne elerni az iR szrvereket (ugy sem hasznalnak), de legalabb vasarolnanak es hasznalnak az emberek. Attolhatnak a service-bevetelt kicsit a tartalom-szolgaltatas fele. Max beszednenek evi 20$-t az update-ekert:)
Legyartananak 8-10 GT3/LMP/Tura autot, hozza meg 5-10 palyat, talan sokan racuppananak. -
#14791 2012-ben 5/2 volt (palya/auto), 2013-ban 6/6 (de volt 2 techtrack es "egyforma" autok is).
Ha mar ez a 4 (CotA, IRP, Donington, Monza) megjelenik ebben az evben mar az is jo, foleg hogy a regebbi palyakat is rendbe kell rakni (shaderek). Talan melle tolnak ismet 2 techtrack-et.
Az autok kiszamithatatlanok, de mivel tul vannak a gumi-mizeria nagyreszen, kesz a turbo es az AWD modell is, a diffi tipusokat is el kezdtek kifenyezni, igy talan majd gyorsabban haladnak.
De az egeszet ugy is a rendszer fogja meg, nem tolhatnak ki tucatjaval dolgokat, akore versenyeket es szervereket is kell szervezni.
Persze ha lenne AI es privat free online, mas lenne a helyzet:D