25347
-
#14870 Nos, előfizettem egy évre.
Mire figyeljek, mit csináljak és mit ne?:)
Jól láttam hogy szokott lenni akció amikor olcsóbb autó vagy pálya? -
#14869 Nem él, de most írtak vissza hogy már jónak kell lennie és jó is!:) Gyors volt a support, jár a -
#14868 És él az előfizetésed, tehát nem járt még le? Csak azért kérdezem, mert én soha nem kapok ilyen e-mailt, igaz, én fekete pénteken szoktam 1 évet venni féláron mindig. :) -
#14867 Szerintem még ma :) -
#14866 Rájuk írtam hogy mi merre, remélem még a héten vissza is írnak. -
MooneyR #14865 Upsz, most látom, hogy így próbáltad, bocs. Nekem működne a dolog, végiglépkedtem, nem írt hibát, de nem kértem végül. -
MooneyR #14864 A 3 hónapból 2 a free, ha jobban megnézed, egy hónapot fizetsz és kettőt kapsz még ajándékba. Először én is megörültem neki.. -
#14863 Mivel arra a mailre kaptam a levelet amivel a játékot használom, így nem néztem félre. A levél alján is írja, hogy : Do not create a new account.
Ha délután se fog működni inkább rajuk írok. -
#14862 Meglévőre nem nagyon szokott ilyen akció lenni (inkább csak éves-2 éves előfizetés akciók), biztos nem nézted félre? :) -
#14861 Ma végre kaptam 3 hónapot 1-ért, de baszik elfogadni a kódot. 3 hónapot jelölöm ki, beszúrom és invalid. Meglévő accra lehet használni, 28-ig. Tipp? -
#14860 Tud valaki jó seupot a mostani C-Spec-Watkins Glen pároshoz?
Bal kanyarokban úgy tolja az orrát, mint a szemét. :( -
#14859 Azt írják egy hónapon belül befejezik. -
#14858 -
#14857 Az LFS-ben tizeneve van (csak szamolt), az nKP-ben azt hiszem latszodott is es razott is a koramny. Az rF2-ben is van. Az iR-ben is van egy ideje (legalabbis szamolt), a gumi keresztben 32 vagy 64 (?!) reszre van osztva (valamelyik buildben talan le volt irva), hosszaban meg sokszor annyira. Minden melegedest, kopast, koszolodast ezeken az egysegnyi feluleteken szamol. Ha majd lathato lesz, akkor ezeken az apro reszeken kulon-kulon lehetseges majd megjeleniteni a kopast, szemcsesedest, koszolodast vagy akarmit;) -
#14856 A hotspot-on foleg a szamolt es/vagy lathato es/vagy erezheto gumi kopast/koszolodast ertik. Pl. az elfekezett gumi azon a reszen mashogy nez ki es/vagy azon a feluleten raz (kozkasodik:P). -
#14855 Az eredeti kép, készülget a COTA:
hot spot alatt mire kell gondolni? -
#14854 Igen-igen :) -
#14853 A kepen nem is a keszulo palya a lenyeges, hanem az uj gumi koszolodas es hotspot;D
-
#14852 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t31/1557411_10152236240541085_92634963_o.jpg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/1556387_617809084939571_692870013_o.jpg -
#14851 Köszi! -
#14850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!We are deploying an update at Monday 10-Feb 1500 UTC [1000 EST] for some sim and web updates.
Account Recharging
- Moved the minimum member recharge and gift recharge to another member from $5 to $1 at member request. Gift Card minimum still at $5.
Hosted Sessions
- Bumped the maximum number of cars allowed for hosted sessions from 4 cars to 5 cars.
Garage
- Improved tire stability while in the garage.
Lucky Dog
- The spotter knows how to talk about the lucky dog now:
· The moment you get issued the lucky dog, the spotter will say "You are the Lucky Dog, get your lap back by passing the field on the outside."
· The moment someone else gets issued the lucky dog, the spotter will say "Car N got the Lucky Dog, let them by on the outside."
· When the lucky dog end-of-line is issued to you as you take the two-to-go, the spotter will say "Because you're the Lucky Dog you will be held at the end of the longest line."
- We now delay issuing the Lucky Dog end-of-line penalty until the LD driver takes the TWO TO GREEN start/finish crossing.
- Fix a bug that would cause the very last lucky dog candidate to not be included when sorting candidates into priority order, which meant that if that very last lap down driver was the one who was supposed to get the lucky dog, they wouldn't!
- Fix a bug where scheduling hosted sessions with lucky dog cautions could end up having no cautions at all instead.
iRating Scoring
- Fixed a bug that was causing drivers to gain or lose too much iRating when there are drivers entered in the race who did not start.
Chevrolet Monte Carlo SS
- Expand spring range.
- Expand cross-weight range.
Chevrolet National Impala
- Had a wrong texture assignment for when the rear of the car was both dirty and damaged.
Dallara IndyCar
- Use more throttle for downshift blipping to fix the problem where downshifts could hang in neutral.
- Updated damage thresholds.
Ford Mustang FR500S
- Expand brake bias range.
- Expand rear ride height range.
McLaren MP4-12C GT3
- Use more throttle for downshift blipping to fix the problem where downshifts could hang in neutral.
- New baseline, low, med and high downforce setups.
- More low end torque to help burnouts.
- Fuel and diff preload limits adjusted.
Ruf RT 12R Track
- Expand tire pressure range to match other GT cars on v5 tires.
Star Mazda
- Updated damage thresholds.
Super Late Model
- Expand spring range.
- Expand cross-weight range.
- The rear spoiler can now be painted.
Centripetal Circuit
- Fix pit stall definition error that was preventing cars without starter motors from be started by their pit crew.
Circuit de Spa-Francorchamps
- Fix problems at the Endurance config with cameras, race control and F3 black box not behaving correctly.
Road Atlanta
- TV cameras were not adjusted properly for Short config.
edit: Added Account Recharging and Hosted Sessions sections. -
#14849 "Deploying sim and web updates."
Majd ha vége és lesz change log valaki beszúrná? (most nincs előfizum) -
#14848 Most mentem egy verseny, sikerült 02:8at mennem a Track-os Ruf-al.
26. helyről lehettem volna 6. ha nem lett volna fantom kontakt az utolsó előtti kanyarba, így csak 9. lettem 4 incidenssel :D
Az első körökbe nagyon féltem nehogy lezúzzanak. Egyszer majdnem sikerült, célegyenesbe két autó összeakadt amikor a másik rászorított a mellette lévőre, én pedig mögöttük mentem fél mp-re, de végülis satufékkel, majd nagy gázzal megúsztam és el tudtam menni közöttük :D -
#14847 Gozom sincs, nekem azok ufo-idok:) Mentem egy TimeTrial-t (Ruf Cup), es az alapjan a legjobb 16 kozepe, az 5 koros TieTrial atlag 18 vege:D Vagyis 10 masodpercet kapok:DDD -
#14846 Persze. Ha megveszel egy pályát, annak az összes nyomvonalát használhatod. -
#14845 Kérdés: Van pl. Daytona ahol van több vonal is, meg "szimpla" oval is. Ha megveszem Spec-hez ami ugye road verseny akkor megkapom az ovalt is vagy azt külön meg kell vennem ? -
#14844 Érdekes ez a Ruf RT12 Track. Bathurston van most vele verseny és 2mp-et kapok egy körön a legjobbtól.
C-Spec-el is Bathurston van most verseny és ott csak másfelet kapok viszont ezzel 17. vagyok a WR listába míg a Trackal csak a 75-90 helyen lennék ha mentem volna verseny.
Valaki tud valami okosságot hogy lehet gyorsulni? :D -
#14843 A "legrosszabb" helyzet az ingyenesen elerheto alap tartalmakon es sorozatokban van. Nagyon sokan extra-multi-reggel ingyen vagy nagyon promosan nyomulnak, nem terveznek befektetni, vasarolni, elorelepni, igy kockazat sincs a account miatt.
Termeszetesen magasabb zinten is vannak gondok, emberbol vagyunk, ezt nem lehet kizarni:) De logikus, akik mar penzt aldoztak a programra, akiknek szamit az elorelepes es a fejlodes, jobban figyelnek masokra is, ha masert nem, legalabb magukk miatt;) -
#14842 Hát akkor belecsaptam a vásárlásba ( 6 pálya )....Tetszenek az új pályák , de ami nagyon hogy ezeken úgymond kevesebb az "ingyen játékos" és mintha jobban figyelnénk(nének) egymásra.
-
#14841 Ez a gyari iR-es melysegellesseg a kamerahoz, nincs rajta semmi plusz effekt, nyers rip+kodolas+feltoltes.
Inkabb a techtrack pointcloud miatt lehet, az egyenszurke es egyenkontrasztos kod miatt;) -
#14840 ez a homályos effekt jól tönkrebaxa a szemem -
#14839 -
#14838 Értem, köszi. Valami ilyesmire gondoltam én is. -
#14837 Bocs, ez [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1102651213&no=14832]#14832[/URL]-re ment :D -
#14836 Az, hogy a másik nem tud róla, hogy neked bent van Studiedbe, míg barátként a másik félnek el kell fogadni a felkérést. -
#14835 Miért a verseny felét csak meg tudod csinálni, még, ha gyök kettővel közlekedsz és udvariasan elengedsz mindenkit akkor is illik a felét megcsinálni :D -
#14834 complete at least 50% lap...
na itt elbuknék :D :D -
antiqueA #14833 Köszi mindenkinek! -
#14832 studied egyébként mit jelent iracingben? a barát hozzáadás mellett lehet studiedet is hozzáadni -
#14831 A Members oldalon a CREDIT resznel ott van minden, realtime az eppen aktualis "eredmenyt" is kiirja.
De azert betesszem a hivatalost, az a biztos (foleg annak, akinek nincs elofizetese, es iR-style nem eri el az oldalt:DDDD).