25347
-
#14910 Ruf, Totalcar: "Három év vagy 80 ezer kilométer a garancia minden modellre, bejáratás nincs, mert a motorokat próbapadon nyúzzák, mielőtt átadják a vevőnek. Aki csak akkor kapja meg autóját, ha előtte részt vesz egy kéthetes (!) vezetéstechnikai tréningen." -
#14909 A licenszekkel nincs gond. Ha az rF2, de foleg az AC, R3E, CARS, es mennyisegeben foleg az SRW es ACR be tud pakolni szazas nagysagrendet, akkor az iR-nel sem lenne gond. Rengeteg auto van, ami mindenkinel lazan megtalalhato.
Az iR-nel 3 nagy gond van:
1. Total korrektek akarnak lenni: scanneles, muszaki adatok, fizikazas, integralas (web, menuk, kontroller stb). Ez valoban szim, ha van egy auto, az valoban be van epitve minden szinten. Ez sok ido es macera. (Az hogy mennyire jo, kinek mennyire tetszik, masokhoz kepest milyen, az most mindegy:P).
2. Penzert adjak. Itt 3-4 auto kerul annyiba, mint mashol tobb tucat;P Nem tolhatnak ki havonta autokat, mert a tabor egyik felenek komoly koltseg lenne, a masiknak meg szivas, hogy nem tudja megvenni.
3. Mivel csak online es azon belul is kotott a dolog (a fizetos Hosting resz most felejtos), ezek kore rendszert kell epiteni, beepiteni a sorozatok koze, hasznalhato, atlathato es ertelmes szinten maradjon a dolog. Meg ha lenne is eroforras (szerverpark bovites), nem csinalhatnak 200 sorozatot, igy is van ~40:)
Az utobbi idoben eleg nagy rajtuk a nyomas, foleg a konkurencia miatt. Nem hiaba hirdetnek mindenhol (FB, Google). De mivel sajat magukat korlatoztak le (pontosabban erre alapoznak; nincs offline/AI, nincs free sajat/dedikalt szerver), igy emiatt a tartalombeli elorelepes is eleg maceras.
Persze amig nem csokken drasztikusan az elofizetok szama, az ilyen es hasonlo hosszabb leirasokkal, magyarazatokkal, kommentekkel el tudjak simitani a dolgokat:) Meg van egy nehany szaz vagy nehany ezer fos kemeny mag, akik mindig kiallnak melletteuk, barmit csinalnak.
Pl. meg nehany eve felvetettem a GHOST lehetoseget. 20 emberbol 19 leharapta a fejelemt, komoly HC szim ervekkel, "NEM KELL, NEM IDE VALO!":)))))
De mivel a ghost nem veszelyeztette a "koncepciot" (es Kaemmer fobiajat:P) es "szukseges rossz", eleg profi modon belekerult. Azota csend van a kemeny magnal, beletorodtek:)
Jelenleg a dedikalt szerver es az AI felhozatala jar fejvesztessel, a kemeny mag azonnal acsolja a bitofat:D
De mivel ennek a kettonek a hianyaba komoly szerepe van a Kaemmer-fobianak, igy nem kell tole tartaniuk, hogy "hibasan" nyitnak a nagykozonseg fele... -
#14908 Hosszú de érdemes elolvasni:
Keep the Corvette as a GT1 car and add to it another historic GT1 Car and have a classic same class GT1 Series.
The Ford GT is more of a GT2 car and like the Corvette fitting it in currently has caused lot of debate. Thinking possibly make that a GT3 car and put with Ruf, McLaren and BMW in a GT3 single class series. We already have that, just telling you possible continued vision. There is room for one more car probably and we could make the Cadillac a GT3 car but would rather save that room for a Mercedes or something else that we could hopefully get.
Then a Tudor type series (hopefully official with them as partners) and hopefully a new DP car and a tweaked LMP car and then depending on where the series goes the appropriate GT cars.
That basically leaves the Cadillac and Kia. That series of those two cars combined now is pretty popular but a 4 to 1 ratio of Cadillac to Kia and many people like the driving the Kia so they are a little bummed about that not always a good race for that car class. Part of that might be because the Cadillac is free and everyone owns it obviously but I’m sure also because the caddy the faster of the two cars. Some have suggested we put the KIA with the VW and create a front drive wheel series. Not a bad idea. We shall see.
Not to forget, we also really want to do the BTCC Series with a Honda and another manufacturer ideally, we have the license to the BMW BTCC car as well. Just slow going still on car data for either car, etc but keep the faith. Speaking of Britain, Donnington in full production by the way.
On the lower levels for mixed class, be cool to spice up & add a vibrant production series as well with cars like MX-5 and Solstice but add some other manufacturers to that like Volvo, Audi or other manufacturers.
Anyway, lot we can do but main point is it is ever evolving and we understand that we can make this area better and better. It is cool to look back even three years and see how evolving. It was not long ago we did not even have mixed class or single class mixed cars.
Másik BMW, audi, honda, jöjjenek csak az új autók:) -
antiqueA #14907 Nekem tetszik. -
#14906 Várható volt. Viszont a cota...Undorító egy pálya. -
antiqueA #14905 Aszondták féjszen, hogy a GT3-ba rakják a Ruf Track és Meki mellé! -
#14904 BMW Z4 + CotA WIP
iracing-bmw-z4-gt3-ingame-previews
-
#14903 "Just an update on the near term things as far as content:
COTA - in or before next build.
IRP - a decent chance in next build.
BMW- shooting for next build
New Indy car - Definitely not in next build, ideally would have for Indy 500 in May but not sure. Possible but far from promising for then. Physics wise it is like doing 4 different cars.
Toyota Gen-6 Still some final contract paper work that is not officially closed so until that is wrapped up, hard to give an estimate. " -
antiqueA #14902 Valóban vicces lenne, ahogy sok program tele van vicces dolgokkal :) Reméltem, hogy ebben ez nem vicces :) Köszi! -
antiqueA #14901 De, persze. Csak nem volt kedvem hozzá. Melóban jött a gondolat, megkérdeztem egyből. Így gyorsabb :) -
#14900 Rendesen szamolja a kopast (korokbol szamolni vicces lenne:P), vagyis vigyazni kell ra. Jo beallitas kell, taktika, ovatoskodas stb. -
#14899 úgy nem tudod kipróbálni, hogy tesztvezetéssel mész 10 kört sétakocsikázósan, aztán mész egy gyors kört, és látod hogy csúszik-e? :D -
antiqueA #14898 Sokat kihagytam, mostanában kezdtem megint versenyezni és az tűnt fel a GT3-as versenyeken, hogy az első pár körben olyan kurva jól tapad a gumi, a végére pedig alig bírom megfogni a kocsit, úgy csúszkál. A kérdésem a következő: tudom én ezt a kopást real módon befolyásolni? Tehát tudok rá érdemben vigyázni, hogy a végére is használható legyen, vagy esetleg a rendszer csak a megtett körökből számolja a gumikopást, úgyhogy tökmind1 vigyázok-e rá, úgyis elkopik? -
#14897 Nehez megallni hogy ne vasarolgasson az ember;) De ha valaki valoban kihasznalja, akkor megeri.
Ahogy jomultkor irogattam, normalis hasznalat es akciok kihasznalasa mellett, elofizetessel es tartalomvasarlassal egyutt, evente 1db huzosabb aru Codies futoszalag-jatek ara (F1 201X sorozat: ~55EUR).
En egyaltalan nem hasznalom ki, de csak azert eri meg, mert mar 6. eve vagyok benne, a legelejen kezdtem, akkoriban megvettem minden kezo cuccot hozza (145Ft volt a dollar ha jol emlekszem:P), aztan mar "csak" evente" az atlag 5-8 cuccra kellett beruazni (eleve mar "csak" -30%-ert, plusz a felaru elofizetesek:P). -
#14896 Én 20-nál tartok, pedig úgy jöttem, hogy semmit sem veszek. :) -
#14895 Kozben valtozott az Oval/Promo resz, most az ujdonsag, hogy barmilyen 40db vasarlas utan mar automatikusan jar a tobbire a 25% kedvezmeny.
Persze aki mostanaban kezdte, annak a 40db-os vasarlag meg messze van, egyszerre eleg komoly tetel;) -
Szerintem az iR kreditet mindenkeppen beleszamolja. -
#14893 Úgy értelmeztem, hogy az iR credited-ből akarja levonni. :) Mondjuk akkor sem értem, hogy Paypal-t miért nem lehet választani a fizetési módnál... -
#14892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel az én kártyámon nem sok cash van, ezért anyáméról akarom:D -
#14891 Miért baj, ha az iR pénzből von? :) -
#14890 Venni akarok pár pályát és a iR pénzből akarja levonni, nem PP-ről. Meg lehet-e ezt változtatni valahogy? -
#14889 A ket palyara epitett Ruf-hoz (Porsche Cup es GT3) csak az elindulashoz kell kuplung. A GT3-at epitettek bot es pillango vakloval (a legtobb GT3 pillangos) a CUP elvileg botvaltos. -
#14888 Köszönöm a válaszokat .......mindenképp H váltót fogok használni, mert élvezem a vezetést vele. Csak néha az egyenesben úgy érzem a váltásnál, hogy időt bukok.A kanyaroknál féktávnál nekem megnyugtatóbb a H váltás......kocsis tapasztalatok miatt kisebb az elváltás esélye.
Szekvenciálisnál pl RUF RT jól érzem , hogy nem kell kuplungolni váltásnál ? -
#14887 Az auto kuplungot bünteti. Lassabb a váltás. Olyan 1-2tizedet lehet vele bukni. Legalábbis tavaly, amikor próbáltam még úgy volt. -
#14886 Mindenkeppen lassabb, mint a ketpedal + pillango hsznalat, "nehezebb" az auto kezelese (fektavok, kanyarodas, valtas stb).
De hat szim, ez erre van:)
Valszeg/talan az egyszerusitett valtast "bunteti" a program, nagyobb gazelvetellel, lasabb valtassal stb. Nem probaltam.
Korrekten vezetni az autokat: elvezetes de nehezebb, "veszelyesebb" es lasabb.
Egyszerusiteni: sokat elvesz a szimes erzesbol de egyszerubb, biztonsagosabb es valszeg sokkal gyorsabb (meg ha lassit a progi akkor is).
-
#14885 Ennél kicsit bonyolultabb. Amit nyersz az egyenesben azt akár rögtön el is veszítheted a féktávon. És eleinte el is fogod. -
antiqueA #14884 Ez csak attól függ, hogy mennyire használod jól a H váltót. Ha az autómata kuplungot bekapcsolod, akkor a gép kuplungol neked és ugyan úgy elveszi a gázt egy kis időre. Ha te ennél gyorsabban tudsz váltani H váltóval, akkor jobb időt mész, ha lassabban, akkor rosszabbat. -
#14883 Egy kérdés azokhoz akik H-váltót használnak
Jól érzem, hogy a idővesztéssel jár a H váltó használata ( kb. 1 mp - pálya és válts mennyiségfüggő )?
-
#14882 aha ......a szezon végén van csak ...marad a 4.0 rating megszerzése .......akarom a RUFOT :)
-
#14881 A mai napon ( tulajdonképpen tegnap ) csak rookie promotion van vagy D ből C be is "előléptetnek" ( minden participationnek megfelelek ! ) -
#14880 Ez a mostani elore bejelentett update (Web+Szerverek), 3-4 napja kint van a hir;) -
#14879 Na vajon miért áll az oldal, patch vagy karbantartás? Én az utóbbira tippelek, jó lenne ha megszüntetnék az elmúlt hetek problémáit:) -
#14878 Karácsonykor volt utoljára ilyen akció, szóval reálisan valamikor tavasszal jó eséllyel lesz megint. Előtte szeptember elején volt. -
#14877 "75 dollárért 100 és 20 dollárért 25 akció szokott lenni kb 3-4 havonta. " Erre mennyire lehet számítani az elkövetkezendő pár hétben, mert egy nagydob ( 6+ ) pálya vásárlása előtt állok. -
#14876 -
#14875 -
#14874 -
#14873 Es amit meg erdemes csinalni.
A Members oldalon vegignezni a REFERENCE reszt:) Foleg atolvasni a Sporting Code-ot, de a dokmentumoknal is van sokminden, pl. Car Setup Guide vagy a hivatalos McLaren telemetria software (Atlas) amit az iR-hez lehet hasznalni. -
#14872 Tartalomra nincs akcio, csak mennyisegi kedvezmeny:
- +3-5db auto/palya -10%
- +6db auto/palya -20%
- Oval/Road promo -25% (osszes Ovel/Road auto + 25 palya)
- 30% kedvezmeny barmilyen vasarlasra ha minden meg van (100% Club)
Ahogy elottem irtak, elofizetesre es kredit vasarlasra van rendszeresen kedvezmeny, amivel eleg ocson ki lehet hozni egy evet.
- 75$-ert 100$ kredit.
- 50%-os kedvezmeny
De vannak meg lehetosegek:
- minden befejezett ev utan adnak meg 5$-t
- meghivott es beregisztralt baratok utan 10$-t
- rendszeres versenyzesert evi 40$-t
Ossszes promo es reszletek: iRacing Promotions -
#14871 75 dollárért 100 és 20 dollárért 25 akció szokott lenni kb 3-4 havonta. Ezen kívül ha legalább 3 vagy 6 dolgot veszel egyszerre, kedvezményt kapsz. Éves előfizetést pedig féláron vehetsz minden évben fekete pénteken. (Nov. vége)