iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valoszinuleg a szerzodesi feltetelekben pontosan le van irva minden, amit elfogadtal, oda hiaba irsz;)
De nem is erdemes hatulrol tamadni, ez olyan magyaros;) Jobb Oket gyozkodni, ervekkel;) Pl. sokan lennenek, aki igy folyamatosan nem fizetnek elo, de evente 2x3 honapra talan, de csak akkor, ha kozben tudnak gyakorolni:DDDDDDD
De nem is erdemes hatulrol tamadni, ez olyan magyaros;) Jobb Oket gyozkodni, ervekkel;) Pl. sokan lennenek, aki igy folyamatosan nem fizetnek elo, de evente 2x3 honapra talan, de csak akkor, ha kozben tudnak gyakorolni:DDDDDDD
Vagy inkább az USA fogyasztóvédelmi hivatalnak kéne írni egy "petíciót". Ha tudnék angolul annyira, meg is tenném.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Errol a "problemaraol", kellene irni (valami jo angolosnak) egy peticio, level, hozzaszolas jellegu szoveget, es at rendszeresen berakosgatni, kuldozgetni nekik;)
Szerintem korrekt hozaallas lenne, ha mar valaki egyszer elofizetett minimum 3/6/12 honapra, akkor mondhatnak, hogy az alap programot is "megvette". Az autokat, palyakat meg amugy is;) Indithat teszttet egyedul, hasznalhatja a forumot, az oldalt, de se online, se host, se semmi.
Szerintem korrekt hozaallas lenne, ha mar valaki egyszer elofizetett minimum 3/6/12 honapra, akkor mondhatnak, hogy az alap programot is "megvette". Az autokat, palyakat meg amugy is;) Indithat teszttet egyedul, hasznalhatja a forumot, az oldalt, de se online, se host, se semmi.
sõt, ha lejár az elõfizud, akkor sem tudod használni offline módban, hiába költöttél az autókra/pályákra 100ezreket. Volt, nincs.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Igen, csak a web-es szervizzel lehet elinditani a weboldalrol. Felkilometeres kodot general a belepeskor, csatlakozaskor, a CRC-k ellenorzesekor stb., csak az alapjan es ellenorzesevel lehet inditani.
Ha nincs net akkor bukta:)
Ha nincs net akkor bukta:)
Üdv! Webes felület nélkül el sem indul az iRacing? Nekem az ikonra kattintva nem indul (could not connect to server). Ha esetleg valamiért elmegy a net akkor el sem tudom indítani offline módban?
Hát szimmetrikusan beállítottam mindent ahogy tudtam a felfüggesztésen, de még így is :D
Aztán volt amiket nem állítottam mert fingom sincs hogy mit jelentenek, lehet ott van valami elásva :D
Aztán volt amiket nem állítottam mert fingom sincs hogy mit jelentenek, lehet ott van valami elásva :D
A Mosport helyett nem volt olyan palya, ami tobbeknek megvan (az alapokon kivul)? Nekem OK (minden meg van), csak hatha meg lenne 1-2 ember?
Az idopontokrol nem volt alami uj egyeztetes, hogy ne este 10 korul kezdodjon?:)
Csak kerdesek?:)
Az idopontokrol nem volt alami uj egyeztetes, hogy ne este 10 korul kezdodjon?:)
Csak kerdesek?:)
Mentem pár kört.
Elég érdekes volt, jobbra nem igazán akart kanyarodni, de a balosba tökéletes volt :D
http://www.youtube.com/v/cCZ0dwW7q4E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Elég érdekes volt, jobbra nem igazán akart kanyarodni, de a balosba tökéletes volt :D
Karácsonyi futamokat szervez az iRacers.
Holnap azaz vasárnap Advanced Legendsel megyünk Mosportban.
Hétfõn Late Model futam lesz Watkins Glen-c. boot-ban.
Versenyek 60 percesek lesznek a szokásos idõpontban.
Várunk mindenkit szeretettel!
További Békés Boldog Karácsonyt Nektek!!
Holnap azaz vasárnap Advanced Legendsel megyünk Mosportban.
Hétfõn Late Model futam lesz Watkins Glen-c. boot-ban.
Versenyek 60 percesek lesznek a szokásos idõpontban.
Várunk mindenkit szeretettel!
További Békés Boldog Karácsonyt Nektek!!
Akik StockCarral versenyeznek: nem érzitek ti is úgy, hogy nagyon szigorúan számolja a contactokat? Csak úgy kapom a 2x-eket fal érintésre, amik teljesen ugyan olyanok, mint amit csináltam a Silveradoval, meg MonteCarloval, és amiért nem kaptam semmit.
Engem a fél kézzel vezetés nem zavar annyira. RBR-ben volt, hogy oda se néztem, csak ffb alapján mentem félkézzel, mert ismertem annyira a pályát, és így 1-2 kanyar megvolt:D
Most DFGT-vel szinte mindenhol a szekvenciális váltót használom, de sokkal jobb lenne H-váltó meg kuplung. Eleve vissza tudnék váltani egyszerre kettõt, ami hasznos tud lenni.
Most DFGT-vel szinte mindenhol a szekvenciális váltót használom, de sokkal jobb lenne H-váltó meg kuplung. Eleve vissza tudnék váltani egyszerre kettõt, ami hasznos tud lenni.
En is a real mod hive vagyok, bar egyertelmuen hatrany;) De en jobban elvezetem a vezetest mint a jo helyezest. Bar igy a kielezett helyzet is kevesebb, de meg akkoris:)
De az elerheto koridokben, sebessegben, helyzesesben a valtasnak van a legkissebb szerepe. Elsosorban a teheseg, raerzes, tudas, alkalmazkodas, reflex es a lehetosegek/kiskapuk kihasznalasa (foleg szimeknel) szamit.
A valtasnal a legnagyobb gond/kulonbseg ott van, hogy mig az, akinek nincs lehetosege rendesen 3 pedalozni es HPatter-ozni, vagy csak a sebesseg miatt egyszerusit, annak azert egyszerubb egy macerasabb autoval a fektav, foleg ha a kozvetlen kanyarbejaratokra, kanyarokba jonnek ki a valtasok. Azert 2 pedallal, folyamatosan gazon tartva, nem lenyulkalva, nem elengedve a kormanyt, egyszerubb, de foleg biztonsagosabb a dolog.
En eleve bena vagyok, es ennek ellenere szivatom magam:) Sokszor, autotol es palyatol fuggoen, mar az is fejtoros, amikor szarul jon ki egy fokozat, a kanyarbemenet elott, amikor meg lehetne haladni, nyomni neki. De hat maceras a gyors, sodros kanyarban elengedni, felvaltani, aztan a kanyarkijarat utan, szinte azonnal, foleg ives fektavon plusz egyet visszavaltani (egylabbal adagolva a feket, kuplungolva, blippelve - mert ha nem, azonnal megcsuszik, es over:P).
De hat amiota G25-om van, csalasnak ereznem, ha nem normalisan hasznalnam, az autoktol fuggoen.
Persze volt, amikor kiprobaltam a Solstice-t, Mustang-ot ket pedallal, pillango valtoval, es nem csak szar erzes volt, de meg rosszabbat is mentem (?!):) Egyszeruen elszoktam tole, tul sokat vartam tole.
Amiben verhetetlen a ketpedalozas, az a stabilitas erzes, hogy fixen lehet tartani a kormanyt, es mindig ott van a fek lehetosege, stabilizalni vagy veszfekezni.
De az elerheto koridokben, sebessegben, helyzesesben a valtasnak van a legkissebb szerepe. Elsosorban a teheseg, raerzes, tudas, alkalmazkodas, reflex es a lehetosegek/kiskapuk kihasznalasa (foleg szimeknel) szamit.
A valtasnal a legnagyobb gond/kulonbseg ott van, hogy mig az, akinek nincs lehetosege rendesen 3 pedalozni es HPatter-ozni, vagy csak a sebesseg miatt egyszerusit, annak azert egyszerubb egy macerasabb autoval a fektav, foleg ha a kozvetlen kanyarbejaratokra, kanyarokba jonnek ki a valtasok. Azert 2 pedallal, folyamatosan gazon tartva, nem lenyulkalva, nem elengedve a kormanyt, egyszerubb, de foleg biztonsagosabb a dolog.
En eleve bena vagyok, es ennek ellenere szivatom magam:) Sokszor, autotol es palyatol fuggoen, mar az is fejtoros, amikor szarul jon ki egy fokozat, a kanyarbemenet elott, amikor meg lehetne haladni, nyomni neki. De hat maceras a gyors, sodros kanyarban elengedni, felvaltani, aztan a kanyarkijarat utan, szinte azonnal, foleg ives fektavon plusz egyet visszavaltani (egylabbal adagolva a feket, kuplungolva, blippelve - mert ha nem, azonnal megcsuszik, es over:P).
De hat amiota G25-om van, csalasnak ereznem, ha nem normalisan hasznalnam, az autoktol fuggoen.
Persze volt, amikor kiprobaltam a Solstice-t, Mustang-ot ket pedallal, pillango valtoval, es nem csak szar erzes volt, de meg rosszabbat is mentem (?!):) Egyszeruen elszoktam tole, tul sokat vartam tole.
Amiben verhetetlen a ketpedalozas, az a stabilitas erzes, hogy fixen lehet tartani a kormanyt, es mindig ott van a fek lehetosege, stabilizalni vagy veszfekezni.
Akkor ismet sikerult eleg jol ertelmeznem a kerdest:)
A kerdesre a valasz: gozom sincs;) Ellitolag/elvileg az iRacing ~20 millio dollarba kerult, mire megjelent. Vagyis ennyit fektettek bele. Persze, ez mar tartalmaz sominden mast is.
Hogy mas engine mennyibe kerulne, az fingomsincs. Nehany tizezertol nehany millioig (dollarban).
A kerdesre a valasz: gozom sincs;) Ellitolag/elvileg az iRacing ~20 millio dollarba kerult, mire megjelent. Vagyis ennyit fektettek bele. Persze, ez mar tartalmaz sominden mast is.
Hogy mas engine mennyibe kerulne, az fingomsincs. Nehany tizezertol nehany millioig (dollarban).
Vérpisitkemódban.
Én a lehetõ legéletszerûbben próbálok menni. Ne ilyen faszságok miatt legyek már gyors:D
Én a lehetõ legéletszerûbben próbálok menni. Ne ilyen faszságok miatt legyek már gyors:D
Én mindig elveszem a gázt valamennyire, majd újra nyomom padlóig. Így van autó, amiben csak felpörög a motor közben, de nem szabályoz le, meg van, amiben tök szépen szól, mint ahogy kell neki.
Azt még nem is próbáltam, hogy végig padlógázzal megyek, és úgy váltok. Valóságban se mennék úgy.
Azt még nem is próbáltam, hogy végig padlógázzal megyek, és úgy váltok. Valóságban se mennék úgy.
A TN panelre visszatérve:
Túl van misztifikálva a dolog...
Grafikusként (pontosabban illusztrátorként) dolgozom kb 10 éve, jelenleg van két elég jó minõségû, de TN paneles monitorom. Soha nem éreztem hátrányát, minden munkát ilyen monitorokon csináltam, Be van kalibrálvan a lehetõségekhez képest elég jól, a többi finomságot meg elvégzik színrebontáskor az EIZO-n...
Nincs értelme és ezért nem is fogok befektetni jobb monitor-ba, ugyanis a színhûség realtív dolog, mint mindenki tudja...
Túl van misztifikálva a dolog...
Grafikusként (pontosabban illusztrátorként) dolgozom kb 10 éve, jelenleg van két elég jó minõségû, de TN paneles monitorom. Soha nem éreztem hátrányát, minden munkát ilyen monitorokon csináltam, Be van kalibrálvan a lehetõségekhez képest elég jól, a többi finomságot meg elvégzik színrebontáskor az EIZO-n...
Nincs értelme és ezért nem is fogok befektetni jobb monitor-ba, ugyanis a színhûség realtív dolog, mint mindenki tudja...
Alex én nekem meg van az iracing...nem azt kérdeztem hogy mennyibe kerül egy hónap,mert tudom,de azért köszi :) meg versenyzek az iracers-ben is :)
csak arra lettem volna kiváncsi hogy a grafikai vagy fizikai vagy mien engine (motor) mennyibe kerül? egy komolyabb meg egy szarabb árban kifejezve :)
csak arra lettem volna kiváncsi hogy a grafikai vagy fizikai vagy mien engine (motor) mennyibe kerül? egy komolyabb meg egy szarabb árban kifejezve :)
h-váltóval még elég béna vagyok, így ritkábban is megyek azzal
van most a hosted sessionok közt egy spa@mustang, még kb 1 óra practice, akinek van kedve jöjjön :)
van most a hosted sessionok közt egy spa@mustang, még kb 1 óra practice, akinek van kedve jöjjön :)
hú már nem tudom, mert ma mentem szekvenciálissal meg h-váltóval is
köszi a segítséget, már jó :)
köszi a segítséget, már jó :)
Király, nagyon tetszik ez az új pálya!
Az új stock car-t szeretném kipróbálni SPA-ban, de failed tech hibát ad, próbáltam egy oval pályán, ott nincs gond. iRacing fórumban eddig csak ketten írták meg, viszont megoldás még nincs, esetleg ha valaki másnak is felmerült hasonló problémája és meg is oldotta, ne tartsa magában :)
Akkor a 20$-ral fole lottem, regen volt annyi es talan 25$;) Mar reg vettem, tartalmat nullarol, minden meg van, igy altalaban 10$ alatt fizetek mindenert:)
15$ a max tartalmak vásárlásánál. Olcsóbbak meg 12$. Ha egyszerre 3at veszel 10% kedvezmény, ha hatot, akkor 20%, ha minden maradékot megveszel, akkor 25%.
Hosszabbtavra erdemes elofizetni, mert ugy olcsobb. 1 evre 99$, de ha indulsz, jelentkezel a Magyar Bajnoksagba, akkor 50% kedvezmenyt tudnak adni. Igy 1 evre 50$, vagyis ~10000 Ft, igy havonta 8-900 F-ra jon ki.
Ezert a penzert megkapod az alap autokat (6 db) es palyakat (8 palya, 15 nyomvonal), es napi 24 oraban versenyezhetsz a szervereken. Az alap autokkal, palyakkal (amelyek "ingyenesek" - az elofizeteshez tartozik), atlagban orankent indulnak a futamok. Jelenleg 5 ilyen sorozat van, amihez nem szukseges plusz tartalmat vasarolni.
De ha vasarolsz hozza, akkor meg 9 sorozatban tudsz elindulni a legalso, Rookie liszenszel. Az osszes liszenszel ~30 sorozat erheto el. Plusz az egyeb, promokhoz, reklamokhoz, akciohoz, onnepekhez stb. kotott versenyek.
A pluszkent megvasarolt tartalmak (autok, palyak) arai 10-20$ kozott mozognak, tipustol, akciotol fuggoen (elofizetes, elorendeles, csoportos vasarlas, 100%-os kedvezemny stb).
Ezert a penzert megkapod az alap autokat (6 db) es palyakat (8 palya, 15 nyomvonal), es napi 24 oraban versenyezhetsz a szervereken. Az alap autokkal, palyakkal (amelyek "ingyenesek" - az elofizeteshez tartozik), atlagban orankent indulnak a futamok. Jelenleg 5 ilyen sorozat van, amihez nem szukseges plusz tartalmat vasarolni.
De ha vasarolsz hozza, akkor meg 9 sorozatban tudsz elindulni a legalso, Rookie liszenszel. Az osszes liszenszel ~30 sorozat erheto el. Plusz az egyeb, promokhoz, reklamokhoz, akciohoz, onnepekhez stb. kotott versenyek.
A pluszkent megvasarolt tartalmak (autok, palyak) arai 10-20$ kozott mozognak, tipustol, akciotol fuggoen (elofizetes, elorendeles, csoportos vasarlas, 100%-os kedvezemny stb).
Igen, ezeken a sorozatokon liszensztol fuggetlenul mindenki indulhat. 1-1,5 havonta van verseny, mindig valami valodi sorozathoz kapcsolodoan (NASCAR, GRAND-AM, Forma1, Indy stb).
Termeszetesen a palya es az auto szukseges hozza;)
Termeszetesen a palya es az auto szukseges hozza;)
"2011 World Tour of iRacing Schedule
January 28 – 2.4 Hours of Daytona
Daytona Int. Speedway, Road Course – 2.4 hours, mixed class (Riley MkXX and Mustang FR500S)"
ezen én is indulhatok majd akár? vagy ezek a world tour izék h vannak?:)
January 28 – 2.4 Hours of Daytona
Daytona Int. Speedway, Road Course – 2.4 hours, mixed class (Riley MkXX and Mustang FR500S)"
ezen én is indulhatok majd akár? vagy ezek a world tour izék h vannak?:)
irjátok h mien drága az engine,az mennyi összegben kifejezve? csak úgy kiváncsiságból
A Papy mindig profi volt a modellezesben, valahogy mindig eltalaltak az aranyokat, hogy reszletes legyen, sok apro cuccal, de meg se "jatekos", csiri-csare.
Amiota meg scannelnek, egyertelmu a dolog, hatalmas segitseg. Meg egy jelentektelennek tuno, kulso epuletecske mellet is ott van egy oszlop, vezetekekkel, kis hangszoroval, reflektorral, rajta textura, egyedi felirat;)
Es nem csak ez a palya ilyen, igazabol mindegyik. De ez az adottsagai miatt kifejezetten latvanyos.
De ott van pl. New Hampshire (mentem azon is nehany kort ma a Street-tel), oval, belso road-dal, osszessegeben nem nagy terulet, de nagyon latvanyos.
Sokat szamit ez a sok, apro, kidolgozott reszlet. Foleg ugy, hogy minden reszlet a helyen van, ott ahol kell, nem nagyolta el vagy vitte tulzasba a kepzelet:) Attol jo, hogy az igazibol epitkezhetnek kozvetlenul.
Mondhatjuk, hogy bazi draga egy-egy ilyen palya darabjaert 2-2500 Ft (foleg, ha az osszeset egyben kellene megvenni:P), de atlag 3 havonta jon 1-1, annyit kibirok (foleg hogy dohanyzok, igy max 3-4 doboz cigi ara:P).
Amiota meg scannelnek, egyertelmu a dolog, hatalmas segitseg. Meg egy jelentektelennek tuno, kulso epuletecske mellet is ott van egy oszlop, vezetekekkel, kis hangszoroval, reflektorral, rajta textura, egyedi felirat;)
Es nem csak ez a palya ilyen, igazabol mindegyik. De ez az adottsagai miatt kifejezetten latvanyos.
De ott van pl. New Hampshire (mentem azon is nehany kort ma a Street-tel), oval, belso road-dal, osszessegeben nem nagy terulet, de nagyon latvanyos.
Sokat szamit ez a sok, apro, kidolgozott reszlet. Foleg ugy, hogy minden reszlet a helyen van, ott ahol kell, nem nagyolta el vagy vitte tulzasba a kepzelet:) Attol jo, hogy az igazibol epitkezhetnek kozvetlenul.
Mondhatjuk, hogy bazi draga egy-egy ilyen palya darabjaert 2-2500 Ft (foleg, ha az osszeset egyben kellene megvenni:P), de atlag 3 havonta jon 1-1, annyit kibirok (foleg hogy dohanyzok, igy max 3-4 doboz cigi ara:P).
Ez a Spa valami csoda szép lett. Ha optimalizálják jobban januárba akkor lesz tutti. De nekem nagyon tetszik elsõ látásra. Más a felhõõõ is:D A kerékvetõk is nagyon gyönyörûen meglettek csinálva. Meg az a látvány... a pálya körül. Hmmm... kiváló munka. Ajánlani tudom mindenkinek.
ennél csúnyább autót nem igen láttam, mint egy 4 kerekû verolex.
Szép kör.
Mentem egy versenyt a kocsival, sokkal élvezhetõbb, mint a Legendssel. Még lanier is, pedig azt hittem azon semmivel sem lehet versenyezni.
Setupot meg holnap kipróbálom. Így videón látszik, hogy menyire asszimetrikus az egész.
Mentem egy versenyt a kocsival, sokkal élvezhetõbb, mint a Legendssel. Még lanier is, pedig azt hittem azon semmivel sem lehet versenyezni.
Setupot meg holnap kipróbálom. Így videón látszik, hogy menyire asszimetrikus az egész.
Hát ez a StreetStock road pályára nemigen hiszem, hogy beállítható lesz. Annyira asszimetrikus építésû, hogy nem lehet vele egyenesen menni. <#nevetes1>#nevetes1>
Ujrakodoltam a felere, ujratoltottem. Ennyit szarakodni egy ilyen szarral:D
http://www.youtube.com/v/sjBwAhO82KA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ez a feltoltres nem jott ossze, pusztuljon meg:/ Feloraig kuzdott, aztan a vegen error:/ Re:
Szerintem gyarilag asszimetrikus epitesu, mivel elsosorban oval cucc;) Ugy mint az SK:)
Bar jobb lenne ha nem az lenne, mert akkor ertelmesebben lehetne road-on is hasznalni:P
Bar jobb lenne ha nem az lenne, mert akkor ertelmesebben lehetne road-on is hasznalni:P
A hátsó tengelyt tették be ferdén, vagy a bódé van ferdén a vázon? :)
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
Addig kattintgatok, amig jo nem lesz;)
Most ezzel mentem: Alexease_iRacing_StreetStock_Road_Setup_V1.zip
Ez termeszetesen, csak arra jo, hogy korbe lehessen menni vele;)))
Most rendereli a videot, de azert beszivtam.
Fagyott a Fraps - eddig nem csinalta?! Gondoltam, full HD-ben tolom ki, hogy szep legyen. Meg sem, ehhez mar keves a gepem:) Igaz, 50fps-sel szoktam videot menteni, hogy a renderelesnel jobb legyen. Vagyis ki-belepegetes, es a vegen maradt a szokasos 1280x720px:/
Mutatoba jo lesz;)
Most ezzel mentem: Alexease_iRacing_StreetStock_Road_Setup_V1.zip
Ez termeszetesen, csak arra jo, hogy korbe lehessen menni vele;)))
Most rendereli a videot, de azert beszivtam.
Fagyott a Fraps - eddig nem csinalta?! Gondoltam, full HD-ben tolom ki, hogy szep legyen. Meg sem, ehhez mar keves a gepem:) Igaz, 50fps-sel szoktam videot menteni, hogy a renderelesnel jobb legyen. Vagyis ki-belepegetes, es a vegen maradt a szokasos 1280x720px:/
Mutatoba jo lesz;)
Ha csinálsz hozzá egy rendes raod setupot, azt megoszthatnád, monte carlohoz pár kattintással összedobtam, de itt olyan súlyelosztás van azonos hasmagasságnál, hogy nem csoda, hogy nem kanyarodik.
Igen, tegnap - vagy mikor - kicsit melle lottem, azt hittem, regitipusu kasztni, ujabb cuccokkal. De laprugo van hatul, trackbar nelkul;))))
Vagyis meg tekerosebb mint ahogy gondoltam:D
Mindjart megyek vele Spa-n, csinalok videot, aztan felteszem;P
Vagyis meg tekerosebb mint ahogy gondoltam:D
Mindjart megyek vele Spa-n, csinalok videot, aztan felteszem;P