25347
-
#14950 Soha többet nem megyek a CTS-el, Lime rock, párszor meglöktek mert ugye tolakodni kell a sikánban... kétszer kiforgattak, egyszer kimentem a fűre, egyszer meg becsúsztam a kanyarba az elé akit el akartam engedni, eredmény DQ és -0.38 SR. Pedig már csak pár pont kellett volna a 4.0-hoz -
#14949 A most az relativ;) A dollar 3 eve nem volt 210Ft alatt, felevente, a legjobb esetben is 215Ft kornyeke. Igy a mostani 227Ft-hoz kepest ez max 10Ft veszteseg dollaronkent, ami az egeszhez kepest nem sok. Persze a 750Ft is penz, de ha "elmulik" az iR-kedvezmeny, az meg ~6000Ft "veszteseg":) -
#14948 Úgyis nemsokára jön a COTA-Z4 duó :D -
#14947 Hmmm, csak a dollár ne lenne ilyen drága most :) -
#14946 Igen, plusz elofizetest fizetni. Vagis ha 75$-ert veszel 100-at, aztan 50%-os akcion fizetsz elo, akkor az csak 37,5$/ev :) -
#14945 Az a furcsa hogy tegnap mentem kétszer is rajta, nem nagyon pattogott, ma viszont mint a gumilabda és ugyan olyan volt az időjárás. -
#14944 Gondolom lagyitani a felfuggesztest es/vagy a gumikat, jobb otletem nincs;) -
#14943 Láttam, ezeken a dollárokon lehet autót, pályát venni? -
#14942 Akit érdekel: ismét van 75 dollárért 100 és 20 dollárért 25 akció. -
#14941 Mit lehet csinálni a Legends Ford-al hogy ne pattogjon annyira Limrock-on?
Kurvára idegesít már. -
#14940 Festéshez ért valaki? Saját festés feltöltése után az iracing oldalán kiválasztott szponzor logókat nem rakja rá a program? Mert nálam csak a számot jeleníti meg. -
#14939 akkor csak az oval cuccok kellenek :D -
#14938 Értem, végül is akkor autó szerint tudom szűrni hogy mit veszek meg, az open wheelek nem érdekelnek azt tudom már most és a fő cél a nascar:) -
#14937 Elore semmit nem erdemes megvenni, ha nem akarod/tudod hasznalni. Erdemes gyujteni, es egyszerre megvenni 3-6db-ot, ugy olcsobb. Plusz vannak kredit akciok, amikor olcsobban ki lehet hozni a dolgot.
Az hogy hosszutavra mit erdemes megvenni, azt csak te tudhatod:)
Ha fel szeretnel jutni A-ba, akkor csak azokat, ami ahhoz kell es/vagy kesobb (valszeg) jo lesz a versenynaptarak alapjan. Aztan kitalalod melyik egynehany sorozatot akarod tolni, es azokhoz bevasarolni reszletekben.
De kinyomtathatod a teljes aktualis naptart (iR-Series.jpg :P): kihuzod azokat a sorozatokat amelyek tuti nem kellenek es ingyenesek, aztan bejelolod jelenleg milyen autok/palyak vannak meg. Utana lehet logikazni, milyen minimum auto/palya vasarlassal tudsz a legtobb sorozatot kihasznalni:)
Szezononkent (3 havonta) valtoztatjak/valtozhatnak a sorozatok es a hozzajuk rendelt palyak! Valszeg eleg komoly adatbazis elemzesek folynak a hatterben, lenyegeben ebbol elnek:P -
#14936 Indianapolis Motor Speedway. Ezzel szokott lenni road futam is. Én a World Sportscar Seriesre álltam rá és abban volt Indianapolis Motor Speedway - Road és lesz majd Daytona Road. Szóval szerintem indianapolis is jó választás lehet. Vagy esetleg még Twin Ring Motegi. Most pl.(szezonban) Indycar oval van vele és F1-es williams road futam. -
#14935 Köszi Alex, kicsit kiszíneztem a naptárat hogy lássam milyen cuccaim vannak , így könnyebb szemmel tartani.
Van valami javaslatod hogy Daytonán kívül mit vegyek még meg ami esetleg később is jó lesz? Akár ovál pálya amin van road is vagy autó.
-
#14934 Egyelore igen. Ha nem akarsz/tudsz vasarolni, akkor meg kell varni azt a hetet, amikor olyan palyan lesz verseny, ami mar megvan. Addig lehet tolni olyan kisebb sorozatokban (vegyesen), amihez mar tobbminden meg van.
Ha jol szamoltam, ahhoz hogy feljuss A-ba, akkor "csak" azok kellenek amit leirtam (Ovalhoz: 1-1 auto es palya; Roadhoz: 1 palya.
A-hoz termeszetesen mar mindenkeppen venni kell mindenbol 1-1-et, de onnan mar ug sem lehet feljebb menni (legalabbis az alapsorozatokon belul).
De elobb vagy utobb, ha szeretnel teljes sorozatot menni valamivel (Road vagy Oval), ugy is kell venned meg cuccokat hozza.
Ha koltseghatekonyan szeretned megoldani hosszutavon, akkor erdemes kinezni 1 sorozatot, es ahhoz betarazni. -
#14933 Akkor egyenlőre annyira nem szar a helyzet csak meg kell várnom azt a hetet amihez van autóm és pályám?
Daytonán kívül még két valami ami később (vagy akár most is) kelleni fog?
-
#14932 Aztan ROAD-on egyszeru a B-bol A-ba, mert van RUF-od es Watkins is.
Az OVAL C-bol B-be ismet egyszeru, mert van autod (Street Stock) es tobb palyad hozza.
Aztan OVAL B-bol A-ba neccesebb, mindenkeppen kell 1-1 auto es palya. -
#14931 ROAD C
Ha a RUF megvan az OK (RUF Cup vagy World Sport Car), de 1 palyat mindenkeppen venni kell.
Ha kesobb csak ovalozni szeretnel, akkor Daytona a tuti, a World Sport Car-ban 03.25-tol lesz aktualis. -
#14930 OVAL D
PEAK Stock Car Dreams National Series (National Impala)
A szezon vegeig meg lesz Charlotte, USA, Boston, ezeken tudsz meg versenyt vagy TT-t futni. Vagy valamelyiken harom TT es kesz;P -
#14929 Oval D 3.38
Road C 3.50
Watkins glen, RUF és National Impala van meg pluszban.
Class D
You need 3 more Races or 3 more Time Trials in your license class or above.
Your SR is above 3.0.
NOT ready for promotion.
Class C
You need 4 more Races or 4 more Time Trials in your license class or above.
Your SR is above 3.0.
NOT ready for promotion. -
#14928 A jobbfelso sarokban mutatja az eppen aktualis helyzetet, ha meg nem lattad vagy fedezted fel:)
En mar nem tudom megnezni, ilyenkor mit ir ki, de talan valamire jo, ki lehet indulni belole.
-
#14927 Melyik sorozattal (Oval, Road) melyik "fizikalis" (nem SR elorelepeses) kategoriaban (Class) vagy?
Mi van meg az alaptartalmakon kivul? -
#14926 Ilyenre (SR-rel feljebb leptetett Class-ban versenyezve is megadja annak az MRP-jet) nem emlekszem, bar en 6 evvel ezelott daraltam le a sorozatot, akkor meg SR elorelepes sem volt;)
Ha van ilyen, akkor valoban megegyszerubb az elore lepes, nem kell kivarni a 9 honapot. De 1-1 auto es palya tuti kell hozza.
-
#14925 Az elorejutashoz (class lepes) a sajat, eppen aktualis kategoriaban kell megfutni a minimum 4 TT/Race-t. De elvileg az, ha jol emlekszem, lehet ugyan az a het is, nem kell 4 kulonbozo palya:)
Vagyis ha meg van az aktualishoz legalabb 1-1 auto/palya, akkor tovabb lehet lepni.
Mivel az iR-t folyamatosan fejlesztik es a szervereket fent kell tartaniuk, igy valahogy nagyatlagban, ki kell szedjenek az emberekbol evente 1-1 atlag/dragabb jatek arat;)
Atlagon feluli bevetelt csak az emberek kis resze hoz. Sokan csak az ingyenes reszeket hasznaljak (multi-reggel), vagy minimal tartalomvasarlassal "megszereztek" azt a 2-3 sorozatot amit hasznalnak.
Az eves dijat, mar magaabb kategoraban es allando versenyzessel, a korabban leirtakkal (50%-os akciok, visszafizetesek) szinte nullara lehet redukalni. -
#14924 De amúgy mi a cél? SR felhúzása? Ha versenyezni akarsz, akkor vásárolnod kell. A minőséget meg kell fizetni. Ha roadozni és ovalozni is akarsz, akkor az zsebbenyúlós lesz. -
#14923 Ahogy már leírtam, át lehet ugrani szinteket, legalábbis nekem még engedte. Mondjuk D szintű bajnokságban mész, ha ott versenyzel, akkor megkapod a C licenszet pár verseny után. Namost az SR növekedni fog D-s versenyek közben is. Egyszercsak eléred a C 4.00-t miközben D versenyeket futottál. C 4.00 vagy afölötti SR-rel meg enged versenyezni B-s futamokon is, és azok a versenyek beleszámítanak, szóval megkapod a B-s versenyt.
Én roadon pár éve még így hagytam ki a komplett C-s versenyeket. -
#14922 Hogy, hol lehetne ennek utána nézni hogy mi az a minimális amit meg kell venni?
Mindenkinek
Alapvetően azzal van a bajom (vagyis inkább idegenkedek tőle) hogy idáig ha megvettem egy játékot akkor az egyszeri költség volt, esetleg voltak DLC-k plusszba de nem kellett őket minden áron megvenni ahhoz hogy tovább jussak a játékban.
Kicsit szokatlan ez nekem hogy megveszem az 1 évet és még ennek a többszörösét rá kellene költenem ahhoz hogy fejlődjek és ne csak 2-3 pályán 2-3 autóval mehessek amitől előbb utóbb hányingerem lesz.
Hétvégén az akcióban megvettem az Assetto Corsat de azért nem az igazi, nincs még multi benne és nascar sincs és ez vonz az iRacingben.
Keresem a megoldást arra hogy minimális vásárlással tudjam folytatni a játékot. -
#14921 6os csomag pályákat vegyél! Meg, ha van akció használd ki! Ha rendszeresen akarsz versenyezni előbb utóbb úgy is meg kell venned mindent. Ha megvannak a road pályák 80ban, akkor már az éves előfizetés kb. ingyen van. Jó, hogy megvetted a RUF-ot, mert azzal el tudsz menni "A"-ig. -
#14920 Igen, az elorelepeshez valoban a sajat kategoriaban kell teljesiteni a minimum futamokat. Es ahhoz kell auto es palya;)
Nem neztem/szamoltam utana, de talan van minimalisan annyi atfedes, hogy max 1-1 plusz vasarlassal megoldhato. -
#14919 SR ha 4.0 fölé megy, akkor enged a fölötte lévő kategóriában versenyezni. Legalábbis nekem még engedte pár éve. -
#14918 Hát ennek nem örülök...
Alex, igen, jól mondja Marcinko, alap autókkal és pályákkal nem tudok olyan versenyen van TT-on menni amivel a licenszemet tudom növelni.
Marcinko, igen a Spec racer Charlotte-on van de D-s, road-on meg már C-s vagyok.
Valamelyik nap mentem egy R-es USA Internationalon, harmadik lettem, iRating +68, licesz --- -
#14917 Szerintem úgy érti, hogy az alap pályákon és kocsikkal nincs verseny ...... egyébként a spec racer Ford széria most épp Charlotte roadon van -
#14916 Nincs D vagy C verseny?! Olyan tuti nem lehet, azokkal eleg surun kell lennie versenynek.
A kategoria lepest hogy erted? B-re aztan A-ra? Ha igen, akkor arra kicsit varni kell:) Nem tudom mi valtozott az utobbi idoben, de eredetileg D felett (korabban Rookie felett) csak 3 havonta lehetett fixen kategoriat lepni. -
#14915 jaja szépen beszippantják az embert a mókuskerékbe, Most fogom megvésésrolni a 2. 6-os pálya csomagomat -
#14914 Így van. "C" fölött már vásárolni kell rendesen. Ki van ez találva.:) -
#14913 Alap csomaggal nem lehet licenszet fejleszteni csak egy bizonyos szintig?
Roadból megvan a C 3.47, Oválból D 3.38 és már 3 napja nincs olyan verseny vagy TT amin kategóriámban tudnék indulni.
Megvettem a National Impala-t (meg a RUF-ot és Watkins-ot hogy olcsóbb legyen) mert akkor olyan versenyek voltak csak autóm nem volt hozzá de most nem tudom használni őket. -
#14912 Így kéne az összes nagy sportkocsigyártónak, csak akkor becsődölnének. -
#14911 Totalcar: Na, ezzel már előzni is lehet