25347
  • zimapeti
    Kipróbáltam, nekem beleszámolta, szerintem Te a Recharge Account-al próbálkozol, az csak kreditet tölt fel.
    Itt próbáld: My Account/Renew My Subscription
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.11.25. 19:12:10
  • thedriver
    Pont az a baj, hogy egyiket sem számolja bele. A teljes összeget új befizetésként kéri.
  • zimapeti
    Ha arra gondolsz, hogy kétféle cretited van, akkor "Dolláros" az az amikor akcióban vásárolsz 20dodóért 25-öt, 75-ért 100-at.
    A Credit pedig amit a versenyzésért, és az évenkénti megújításért kapsz, ezt vonja le először, utána a Dollárosat, ha ez is kevés akkor rá kell fizetned kp.
    iRacing.com™ Dollars: $74.98
    iRacing.com™ Credits: $8.00
    Mostanában nem próbáltam, de eddig így működött. Hogy melyikből von le, szerintem teljesen mindegy, tartalom is lesz még amire elköltheted a creditet.

Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.11.25. 17:33:19
  • thedriver
    Jól látom, hogy a versenyeken megkeresett dollárokat már nem számítja bele az éves előfizetési díjba, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
  • ozoli78
  • ozoli78
    Ma folytatjuk a GTE bajnokságunkat.
    Mindenkit várunk sok szerettel.

• Mik
    Köszi!
  • tobias88
    Nem. Maximum azt látod hogy egy hétig nem versenyzett. De az okát, hogy miért azt nem, lehet hogy nem is ért rá.

Once again we'd like to thank you for taking the time to submit your protest. This email is to inform you that the protest was reviewed and the member under protest notified of the outcome.

If you need to reference this case in the future, please use the information below when emailing.

Case #: CAS-09177-Y9Q7Y4

Session ID #: https://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?subsessionid=21159416

Thank you for your continued support and good luck in your future races!
  • Mik
    Ha írok egy protestet, annak végeredményéről tudni fogok, ha bannolták az illetőt egy hétre, ha nem?
  • tobias88
    Menj napközben, akkor kevesebben vannak (igaz, akkor meg a SOF lesz kevés)

Én már nagyon várom hogy év végén meg legyen a C Oválon, nekem nagyon bejött amióta kipróbáltam alig Road-ozok. Nascar Iracing Series Fixed-ben tervezek menni a D-t átugorva (gyakorlatilag egy kocsit kell ugye ehhez csak venni). Most ránéztem hogy mennyien szoktak lenni, ahogy látom ezzel nem lesz probléma. Főleg szezon elején nem

• Norbi1990
    Igen, még nem volt rá időm beállítani. Pedig amikor belépek az oldalon mindig eszembe jut, aztán el is marad :D

Nekem kell gyűjteni az iRatinget mert az 5255 nem volt elég a Blancpain Enduranceba hogy top splitbe kerüljünk. 5500 kell minimum ahogy néztem most Monzába.
    Top Splitbe kerülés nélkül pedig elég nehéz TOP25-be bekerülni a bajnokságba, hogy aztán a világbajnokságra tudjunk menni.
  • tobias88
    Látom még mindig bent van az fps limit

Én direkt nem vagyok ilyen gyors és hibázok sokat, mert úgy élvezetesebb a verseny
    Itt elől csak mész és ennyi, semmi akció
  • Norbi1990
    Régen vettem fel versenyt :D
    Tassi nagyon jött mögöttem a végén :)

Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.11.13. 22:34:03
  • Mik
    Rendben, köszi! Bár az enyémhez nincs hozzányúlva, túlhúzva, gyári minden rajta.
    Újra húzva minden rendszert (azóta drivert sem frissítettem rajta) nem fagyott még, de ha még egyszer előfordul tuti ráfordítok egy ventit. :)
  • Cowek24
    Pont ugyanezzel a VGA-val volt nekem is ez a jelenség! Nálam a túlhúzás, illetve az elmelegedés volt az oka. Valszeg Talladega nem generál annyi FPS-t és nem termel annyi számítási műveletet ezért azt a pályát jobban bírja. Amikor nekem így kiakad és visszaléptem, általában nem láttam ki a motorháztető mögül annyira fel volt gyűrődve.
    A porszívó is megoldás lehet átmenetileg :-) De nagyon melegedés gyanús az szerintem!
  • ozoli78
    Közvetítés 20:20 tól

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.11.05. 19:29:08
  • ozoli78

Bővebb infó itt
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.10.30. 17:35:51
  • barcalaci84
    Szintén Telekom:)
    Remélem akkor este már tudok játszani kicsit.
  • tobias88
    Nálam is telekom és ugyan úgy meghalt tegnap, de 10 előtt megjavult
  • Solt
    Valami "globális" gond lehet, mert sok amcsi oldal csak nehezen érhető el nálam is... (Telekom)
  • barcalaci84
    másnál is lehalt az IR?
  • Mik
  • bosco05 #24323
    VGA memória lehet, de sima szoftveres gond is bőven benne van. Ha van időtök érdemes újrarakni a rendszert driverestől mindenestől.
  • Mik
    Kis hardver téma: ha random fagy le a gép iracing közben, kép elmegy, nyikorgás, csikorgás a fülesben, az mitől lehet? Szokott olyat is csinálni, hogy kilépve a winbe egyből megfagy még a result megnézése előtt és onnan is csak a teljes áramtalanítás segít.
    Múltkor kibírta a 3,5órás talladega futamot, de pár napja az imsa 45perces futam felénél mondta azt hogy hello.
    Régebben durvábban fagyott le, akkor volt minden kép széteséstől kezdve, de akkor a tápot kicseréltük corsair 450-esre, azután egy darabig jó volt.
    Ezek milyen hardveres hibára utalhatnak még? vga?ram?
    Jelenleg: nvidia gtx960 4gb és 2x8gb ddr4 2133mhz van a gépben.
    Köszi előre is akinek van valami tippje.
  • Alexease
    Az az automata kuplung/fek inkabb csak gagyizas/sporolas, nem tartjak fontosnak a lefulladas szimulaciot. Bar allitolag a parac es/vagy hosted szervereken "egyszer" mukodni fog.

Nem drift auto, az teny:D
    Papiron "mindennel" lehet driftelni, el is varjak az emberek, de azert ami normalis drift, az vagy arra epitett/beallitott (kormanyszog, futomu, diffi, gumik) vagy valami utcai sok elektronikas. A versenyautoknal altalaban kerulendo a drift hajlam:D
  • zimapeti
    Ez a "ne blokkoljon a hajtáslánc" sajnos alapból benne van az iRacingben, automatikusan kinyomja a kuplungot, ezért lehet a hátratolt fékkel is kézizni, szóval ezt már előre megoldották, (ebből is látszik már akkor tervben volt a rallycross és a kézifék)
    Igen, már próbáltam a középső difit is állítani, nagyon jól hátra lehet tenni a hajtást, viszont ahhoz már kevés a futómű valós elfordulási szöge, legalább kétszer nagyobbra kellene állítani, hogy kezelhető legyen a csúszás. Az első hajtás pont annyit segít, hogy ezzel a kis elfordulási szöggel is aránylag jól ki tudja húzni a túlcsúszásból.
    Úgy tűnik nem halogathatom tovább a kézifékes projektem befejezését, neki kell ugranom, hogy időben kész legyen, ahogy iR is szokta: "come, very soon"
  • Alexease
    Az hogy a GRC-hez lesz kezifek, az nem jelenti azt, hogy azonnal lesz (vagy egyaltalan barmikor:D) mas autohoz is;DDD

Pedigaz egyeb autokhoz egyszerubb megcsinalni, mert csak "kezifek".
    A GRC/RX-nel nem ismerem a technikat, de amelyik ilyen osszkerekes, kozepso diffis, miegyeb, ott a "kezifek" ossze van barkacsolva a hajtaslanccal (pl. ne blokkoljon a motor es elol maradjon hajtas). Foleg ha meg hangolhato/allithato is. Ez programozos, es az iR ezekkel el tud szoszmotolni sokaig:D

A lenti autonal lehet allitani a "kozepso" diffit, ha elegge hatratolod a hajtast es atallitod a diffi "fogaspontot", akkor gazelvetelre is (talan) keresztbe all, nem kell teljesen elbaltazni a feket:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.16. 21:48:35
  • zimapeti
    Én már régóta szeretném ha lenne, a max-ra hátratolt fékerővel nem az igazi a kilincsel előre, ilyenkor a féktáv is lutri lesz:)

• Alexease
    Mar azt is beigertek egy jo ideje. De az legalabb eddig nem kellett:)
  • Adam Jonas
    Gondolom, anélkül nincs RX :D
  • zimapeti
    Vajon kézifék lesz?
  • Adam Jonas
    Ilyen érzékeny törésmodell mellett szerintem nem lesz ez túlságosan jó, de ne legyen igazam.
  • Alexease
    Azt az uj licenc rendszert mar a dirt elott is boven igergettek;)
  • Alexease
    Az ablaktorlest sehol sem fogjak szamolgatni, mindig valami "animacioval" kell megoldani;)
    De elsore annyi iR-es van benne (kicsit tobb mint mashol), hogy elso "modulatra" nem torli le tokeletesen, de meg masodikra sem. Vagyis nem "digitalis" ablaktorlo:D

Remelhetoleg kicsit alakitjak az SR-szamitast vagy sulyozzak. Mar egy joideje "normalisabban" szamolja (figyel valami erosseget vagy torest), igy a "koccanasokert" kihagyhatnak a buntit.
  • Norbi1990
    Előbb utóbb meg kell csinálniuk az ablaktörlőt, ha időjárást is akarnak :)
    Állítólag itt a rallycrossba és a dirt oválba új licenszet kapunk és más lesz az incidensek kiosztásának rendszere.
  • tobias88
    Csak videó elem szerintem

Előre látod, hogy repkednek majd itt a 4x-ek
  • Alexease
    Ablaktorlo!:)))
  • hungary27

• zimapeti
    Ha jól emlékszem, már tavaly se volt 50% kedvezmény az előfizetésre akció, szerintem ezt a lehetőséget megszüntették:(
    Már csak a kredit vásárlási kedvezmény volt tavaly is.
    "Az év bizonyos időszakaiban szokott lenni kétféle kreditvásárlási akció:
    20 dollárért 25 iRacing dollár
    75 dollárért 100 iRacing dollár"
    Viszont ha tagságot váltasz iracers.hu-n, akkor ők tudnak adni fél áras kupont:)
    "50%-os éves előfizetés - minden tagunknak tudunk féláras kedvezményt adni az éves előfizetés árából (100$ helyett 50$), bővebb infó:
    http://iracers.hu/frm/index.php?topic=356.0"
  • tbazsi95