25347
-
#24385 Köszi! Amúgy nem csak a hétköznapi emberek voltak izgatottak, ahogy olvastam pár RallyCross-os versenyző is ment pár kört, pl Mitchell deJong (bár lehet hogy neki muszáj volt, ki tudja)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.12.06. 14:55:17 -
GeriDoc #24384 4 pálya 5 layout. Daytona 2, Phoenix, Lucas Oil, Iowa 1-1. -
#24383 Nekem ez tetszik, hogy kevésbé számolja az incidenseket. Idővel gondolom szigorítanak rajta, de most még eléggé roncsderbi futamok mentek. Tömény élvezet
Pályából még csak ez az egy van? Nem volt kedvem végignézni egyenként a megvehető pályákat, de egyik mellé sincs odaírva hogy rallycross lenne. -
GeriDoc #24382 Hát, várom, hogy tisztuljon a kép. Tegnap mentem egyet, meg is nyertem, ok volt. Viszont ma is mentem egyet, és a Heat race-ben az első kanyarban, a reményfutamon az első kanyarban, majd még egyszer úgy kibombáztak, hogy az is csoda, hogy nem tört el semmim.
Egyelőre elképesztő lutri, hogy sikerül-e célba érnie az embernek. Incidenst nem igazán számol, viszont nagyon sérülékenyek az autók. Azt már csak a margóra, hogy Phoenixben azt sem tudtam, hogy hogy kell kimenni a pályára a qualin. Mire kitaláltam, 1 körre volt időm. Tök jó, hogy soha nem rak a boxba, kivéve qualin, hátha nem találsz ki a pályára. -
#24381 Kivancsi leszek, mennyi atbarkacsolt oval palyat tudnak majd igy eladni a RX-hez azoknak, akik amugy nem foglalkoznak ovallal?!:))) Nem hinnem, hogy jonne egy tucat szkennelt RX palya:D -
#24380 Nagyon szuper lett, biztosan fogok menni pár versenyt ezzel is. Nem gondoltam hogy ennyire élvezetes, de megéri szenvedni a pályán -
#24379 Mentem egy Rallycross versenyt, egyből sikerült nyernem egy kis mákkal.
Érdekesség, hogy Tyler D. Hudson is a futamomba volt ő valami NASCAR isten Iracingba :D
Elég kevés FPS-em volt amit nem értettem ezért akad a kép. Elég nehéz 30 FPS alatt menni :D -
#24378 Már sehogy se :) -
#24377 A testdrive megy előfizetés nélkül? :D -
#24376 Így mindenki könnyebben tud dönteni ! -
#24375 Pont akartam írni, hogy már lehet a fiestaval menni testdrive.iracing.com-on. -
#24374 Ne felejtsétek előre letölteni az updatet és kipróbálni azokat az autókat amiket ki akartok próbálni és már megjelentek !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.12.05. 17:11:26 -
Jó lesz ez a rallycross! :D -
#24372 Emlékeim szerint 0 mp-s művelet az autócsere és már jössz/jöhetsz is, semmit nem kell csinálnod , csak a pittedbe állni ! -
zummy82 #24371 Sziasztok,
Egy elég noob kérdésem lenne: Rookie league-ben a fast repair pontosan hogy működik?
Tegnap egy T1 hero áldozata lettem, és sikerült négy keréken bevánszorogni a pitbe. Verseny előtt kikapcsoltam a gumicserét/tankolást (fast repair defaultból on). A pitbe érve a nyalókás ember fel-le emelgette a nyalókáját és nem történt semmi. Próbálom megérteni hogy mit szúrtam el:
1. Nem a megfelelő helyre álltam be?
2. A fast repair (ha jól tudom) nem telik időbe, de jól gondolom hogy ennek ellenére kiír valami olyasmit hogy "repair complete"?
Köszi előre is! -
#24370 -
#24369 -
Azt hittem ez jóval később fog megjelenni. Előfizetésem meg bezzeg nincsen. -
#24367 Kicsit off: The.Green.Hell.2017.1080p.WebRIP.H264.AAC :) -
#24366 Cyber Monday (& Tuesday) only comes around once a year!
Purchase $75 of iRacing credits and get 100 total credits.
PR-17Cyber1127 -
#24365 Tudtommal kifizeted az Áfát amikor megveszed a kártyát csak akkor nem amikor iracingben vásárolsz ! Szóval fizettél ÁFÁ-t mindenki megnyugodhat ...nincs itt semmi látnivaló !
-
#24364 Minden relativ.
Akik ilyen szinten toljak (raallnak 3-4 sorozatra, heti tobb futam, akar naponta tolnak valamit), azok HW-ben is odateszik magukat. Es amikor egy komolyabb Fanatec cucc vagy VR ennek a tobbszorose, meg sem olyan horror a dolog. Es ez egyszeru kiadas (hasonloan a HW-hez), mert utana a havi elofizetes, foleg a visszateritesekke, mar valoban csak nehany szaz forint.
De persze egy AC/CARS jatekosnak, vagy egy rF2 MOD toltogetos versenyzonek, ahol elofizetes nuku, szazaval valogathatja a tartalmakat, valoban horror ar.
De azoknal messze nem errol szol a hasznalat. Ott hobby szinten lehet vadaszgatni a fun szervereket, neha ossze jon egy-ket jobb verseny, de komoly online verseny szinten, messze-messze elmaradnak az itteni lehetosegektol. Kiveve a jol szervezett bajnoksagokat, ami a fix tarsasag miatt jobb lehet. De az ilyen, foleg ami evekig tart, egyre kevesebb van.
Az kulcsszo a rendszeres, kiszamithato, komolyabb online verseny. Akinek az kell, arra "csak" az iR.
Minden masra, olcsobban van egyeb mas, azoknak mindegy mennyibe kerul az iR.
Ha most nullan allnek tartalomban, nem 10 eve kezdtem volna aprankent gyujtogetni, nem foglalkoznek az iR-rel; de nem is rugoznek rajta mi mennyibe kerul;)
Tudom hol a "helyem": se gepem hozza, se penzem, se idom;) Most is csak azert hasznalhatom, mert az eves dupla akcios elofizetes es neha 1-1 tartalom (egyre kevesebb, a road/aszfalt nagyreszt kifutott, a dirt nem erdekel) meg belefer (evente 1,5 Codies F1 ara, amit nem veszek meg:DDD). -
#24363 Apropenz ! :))) -
#24362 Gyorsba kiszamoltam mennyi az annyi;) Persze nincs ket egyforma igeny (road, oval, ki mit szeret vagy utal).
Legyen GT3, abbol valaszthat nepszeru autokat es ahhoz ismert nepszeru palyakat. Ket autoval (pl. Porsche GT3 es egy Ferrari GT3), 3 sorozathoz, minden (15) palyaval, 1 eves kezdo elofizetessel (egyszerre vesz mindent, igy mennyisegi kedvezmenyek) ~260USD (+AFA) :)))
Es ezek azert olyan palyak, ami mashol nem nagyon lesznek ilyen minoegben, es nem is az "ismereten" Amcsi cuccok (pl. Monza, Imola, Spa, Suzuka, CotA, Interlagos stb.).
Es ha valaki nem finnyazik (csak road, vegyesen Rookie–C, pl. Cadillac, Mazda MX), akkor a meglevo vasarolt es ingyenes cuccokkal, ezekkel a tartalakkal meg 7 sorozatban lehet indulni.
Aztan havonta (visszafizetsek nelkul), a ket akcioval (kredit+elofizetes) brutto ~5-6USD. -
#24361 7-8 palyat megvenni hirtelen az gyujtogetes ? :) -
Mik #24360 Az kéne még, hogy a tartalmak is előfizetésesek legyenek.
Ilyeneket ne írjál, ne adj ötleteket az iR-nek légyszíves. :D -
#24359 A tartamom fajdalmasabb tud lenni, de ha valaki nem gyujtogeto uzemmodban van, hanem raall 1-2 sorozatra, akkor husszutavon nem sokkal rosszabb, raadasul a tartalom egyszer fizetos. -
#24358 Dehogy, bankkartyaval siman behuzod az 1 Ft-ot !!! :) -
#24357 Ha csak ennyi kotlseg lenne nem is lenne bajom vele ....:)) -
#24356 Foleg, hogy eddig is ennyibe kerult, mivel lefele kerekitenek az apro hianya miatt:D -
#24355 Azert az utobbi idoben durvan megugrott az iR elofizetes koltsege. Korabban (75%-os kredit vasarlas es 50%-os elofizetes) 10E alatt volt. Most a csak 75%-os elofiztessel, megemelt arakkal es AFA-val 20E.
Persze meg igy is olcsobb, mint havonta 1 doboz cigi VAGY HBO elofizetes VAGY Netflix VAGY 1db pizza stb. :) -
#24354 Eleg nagyvonalu ajanlat :)) -
#24353 Aki a kicsit nem becsuli... :)))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.11.26. 11:01:16 -
#24352 -
GeriDoc #24351 Basszus, most komolyan felkiáltójellel hívod fel a figyelmet a csalásra, adóelkerülésre? Annyira k..va magyaros.
Ma itthon 1 éves iR előfizetés 40000 Ft. Az iR kedvezménye vicc szintre redukálódott, ráadásul a régi ügyfeleknek kevesebb. Egyedüli megoldás az iRacers.hu tagság, és promókód kérés, amivel valóban egy elfogadható összeg jön ki (áfával együtt). Azt mondjuk én sem értem, aki nem él ezzel a lehetőséggel.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.11.26. 09:18:35 -
#24350 Sikerült megoldani közben. Két helyen is meg lehet adni promo kódot. Ha a View cart-ban adom meg, ahogy eddig is tettem - pl tavaly - akkor nem számítja bele a versenyzéssel összegyűjtött credit-et/korábban befizetett pénzt. Ha viszont a My account-nál adom meg a kódot, akkor beleszámítja.
iRaces.hu-tól kapott promo kóddal hosszabbítottam egyébként, ami sokkal jobban megéri, mint a hivatalos iR Black Friday.... -
#24349 Ez az igazi black friday:)
-
#24348 Az Account oldalon alul lehet allitani, hogy bele szamolja-e az iR krediteket es egyebeket. Az be van kapcsolva? -
#24347 Iracers-en leirták a megoldást ! Most komolyan sőt még itt is volt emlékeim szerint !
Ui. Igen jól emlékeztem 24119 hsz
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.11.25. 20:16:08 -
Mik #24346 Éljen a Black Friday!