iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem probaltam, de remelem nem baltazzak el. Bar ez nem valami biztato, amit irtal:/ De sajnos sanszos hogy "elbaltazzak" (egyszerusitik, arkadositjak), mert a nagykozonseget kell kiszolgalni. Amivel nincs gond, ilyen a piac, csak nekem nem jo, mert szeretek "csak ugy" is autokazni😊
csige791
"jo lesz nekem a TDU2 is;"
-Benne vagyok a béta tesztelok között, volt alkalmam kipróbálni a 2. részt. Hát ha jelen állapotába hagyják, akkor jó nagy fos lesz. Én is imádtam az elsõ részt, meg is vettem, és jó sokat bohóckodtam vele, de ennek az újnak az irányítása förtelem. Remélem kijavítják, mert amúgy jónak ígérkezik.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Nem biztos😉 Sok szimes tolja a GT5-ot😉
Igazabol a szimezeshez is, egy bizonyos reszt, jo reflexek es pontossag szukseges. Amit egy ilyen cuccal jol be lehet gyakorolni😉 Es mivel az ilyen szintu cuccoknak az egyik lenyege, hogy nem szabad tisztelni a fizika torvenyeit, az autot, kicsit el kell vonatkoztatni, igy ez atultetheto a szimekbe is (mivel mindegyiknek vannak hianyossagai, kiskapui - gumik, kezeles, valtohasznalat, meghibasodas, kopas stb).

Termeszetesen, hogy online mennyire korrekt versenyt nyomnanak, az mas kerdes😉 De lenne koztuk boven, aki toppos idoket tudna menni😉
Alexease
Ott nem is a szimulacio szamit elsosorban, hanem a latvany, a hangulat, a vezetesielmeny. Igaz nem probaltam, de valszeg leszamitva egy-ket ilyen futurisztikus, eltulzott gyokerseget, osszessegeben biztos elvezetes lehet, jo kikapcsolodas (mint Driving Simulator, ami a vezetest szimulalja, es nem az autot vagy a fizikat😛).

Ha lenne ennyi penzem egyben, "feleslegben", tuti vennek egy PS3-at csak a GT5-ot miatt😛

De mivel csak autokazni kell, jo lesz nekem a TDU2 is😉 Persze, ha megtartjak az elozo resz vezetesi elmenyet, stilusat, komolysagat. Az elozo meg a mai napig fent van, ha ugy tartja kedvem, autokazom vele.
Honapok alatt bejarhatatlan utmennyiseg, rengeteg jo auto, es mukodik full manualban (3 pedal, HPattern stb.)😊 Sot, a valtoja komolyabb mint a szimekben, mert nem lehet csak ugy dobalni a sebessegeket ide-oda😄DDDDDD
gviski
De egy iRacinggel meg ezek az emberek elvéreznek 😄

Virtual SimRacing

pointer4
Hogyhogymé,hárávanírvaaborítóra,csaktudják,harányomtatták.

Ehhez hasonló érvekkel nehéz vitatkozni, és felesleges is 😄
csige791
Én mér azt sem értem, hogy konzolon, egy milliós eladásra szánt játéktól miért is várja el bárki, hogy szimulátor legyen.
Sajnos vannak emberek akiknek ha már fékezni is kell egy játékban az már ultra szimnek számít.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ez annyira szar, hogy végig nézni is kár volt... 😊

pointer4
Fú ne tudd meg, GT5 topicban ez 3 oldalas flame-t keltett. "Ezt a G erõt, kb ember nem élné túl" kijelentés a "márpedig õk szimulátort csináltak, és értenek hozzá, igazi adatokból dolgoztak, és ha ez ilyen lett, akkor az életben is így viselkedne" vezényszavak mögé felsorakozott emberek között 😄
Futurisztikus F1 járgány, amit hüvelykújj nélkül kell vezetni! 😄
Kár, hogy csak 6 sebességes... 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Es mekkora feneket keritettek ennek a jarganynak, mint valami plusz, extra, bonusz akarmi😉 Egy vicc, nem birtam abbahanyni a rohogest, foleg a palya kozepenel😉)))))
Mint valami gyorsított felvétel. Ezzel játszál online...:S

Ja ez a redbull csoda járgány? GT5-ben?

Alexease
Csak hogy levegohoz jussunk az eszmecsere kozben, talan meg a rekeszizmokat is be lehet melegiteni😉
Az alairas alapjan minden help off, realistic, es hight tech kormanycucca van az embernek😉))))))

Na látom mindenki vezér agy itt. Irok én is akkor pár mondatot a véleményemrõl de csak mint egy amatõr felhasználó. Nem igazán szeretem ezt a fajta beszélgetést amit egy fórum kínál de írok akkor én is pár gondolatot.
Egyeseknek van vágya stb. Lassan már vizibiciklis hullák kellenek majd monacoban a kikötõben stb.<#nevetes1> Azt se tudjuk lövése nincs sok embernek róla mit jelentene "csak" vizes aszfaltot jól lemodellezni. Én sem értek hozzá csak amit hallok hozzá értõktõl meg olvasok ilyen dolgokról. Lehet itt kérni felszáradó pályát meg valósághû idõjárást stb. Netkart én szeretem jó gamma. De Kunos is inkább azon lenne, hogy normálisan lehetne online játszani. Ilyen netkoddal felejtõs. ha ez változna biztosan nem 5-10 ember lenne fel a szervereken esténként. Senki se a saját pénze ellensége. De mégis kifizetnek inkább több 10000 ft-ot, csakhogy normális versenyeket tudjanak menni kellõ dolgokkal. Az, hogy mit kínál cserébe az iR mindenki tisztában van vele és eltudja dönteni, hogy kell e neki vagy sem. LFS-t annyira nem ismerem. Kipróbáltam de annyiba is maradt. nem szippantott be. Nagyon kezdetlegesnek éreztem sok mindent. Bár a gumi modell az elõl van egyenlõre. ISI engine rejtelmeibe meg bele sem megyek. Annyit se ér számomra. Én sem voltam folyamatos elõfizetõje az iracingnek mióta megjelent. Megjelenés elsõ hónapjában kaptam promó kódot a Pál Feritõl alig voltunk abban az idõben még. Akkor még nagyon kevés volt a tartalom ugye és kezdetleges. De sok mindenben felülmúlta az addigi szimulátorokat. Aztán pár hónap után gondolkodtam mi legyen. Nem kellene 5 gamma csak egy és annál maradni. Elõfizettem újra és megvettem sok pályát autót. Én személy szerint nem bántam meg.

csige791
"Ott fontos, hogy miert nem erdekli oket."
Mert netKar-nak jobb a fizikája, jobban elhiszem, hogy autót vezetek. Ez igaz LFS-re is, de ott meg szar az ffb. iR-bõl egyes egyedül a pályák kellenének, minden más része szarabb a többi szimnél. Ergo, fejlesszenek rendes fizikát vagy adják olcsóbban, és ne reklámozzák legreálisabb szimként. Ja és legyen offline mode.

Összefoglalva:
Amikor megláttam iR-t a legjobb volt a piacon, az árából ítélve azt gondoltam, sõt el is vártam, hogy a legjobb is marad hosszú ideig, erre Kunos kicsit "átfirkantotta" nK-t és bealázta õket mint a szart, mindezt tök egyedül egy 100+ fõs teammel szemben.
Ez egyébként tök jó, csak az idegesít fel, hogy ha már úgymond átbasztak, legalább engedjék, hogy használjam a pályáim meg az autóim offline, nincs szükségem a szaros szerver szolgáltatásukra, mert nK-hoz 2db 0/24-es szervert bérelek 1 havi iR árából, illetve ha akarok tök ingyen megyek olyan bajnokságban ami tök ingyenes, van normális versenybíróság, és nem engem b*sznak meg ha egy idióta belém szál hátulról (ami után 4 verseny alatt tudom feltornászni magam az eset elõtti szintre) mert nem látja a 100-as táblát.

Alexease
En kerdoivnel eppen a nem iR-esekre gondoltam, hamem mondjuk ISI/SimBin/LFS/nKP felhasznalokra. Ott fontos, hogy miert nem erdekli oket.

De jobban megnezve a dolgot, aki komolyabban szimezik, az mar probalta az iR-t vagy jelenleg is hasznalja.

Rengetegen tolnak mas programot, de a legnagyobb reszuk meg azt az egyszeri 8-10000 Ft-ot sem szivesen fizeti ki. Igy halott az ugy, mert senki ne varja el, hogy egyszeri 10E-ert az iR adja a programot, folyamatosan fejlessze, adja ingyen/extraolcson a plusz dolgokat es meg szervereket is bzitositson😉
De ha igy lenne, akkor is lennenek sokan, akik meg ezt a 10E-et is sokalnak😄
Norbi1990
Értem, de engem legkevésbé az ég érdekel.
Mondjuk nem tudom, hogy azt meglehet csinálni, hogy a Felhõk árnyékot vessenek a talajra, mert akkor az realisztikus lenne.
Amúgy régebben én teljesen low grafikán játszottam és úgy is élveztem a vezetést.

Most így jobb grafon tényleg valóságos lett a környezet, de nekem nem ezen múlik, hogy most erre elköltök akármennyi pénzt hanem, hogy a kocsi realisztikusan viselkedjen alattam.
symbol
figyelj. ezt a poént annyiszor elõttetek. ne menjünk bele, hogy egy olyan proginál amire több tiz (száz+!) ezreket költ az ember, hagy legyenek már elvárásai. Tudtommal én is egy vevõ lennék, akkor meg hagy legyenek már egyéni elvárásaim. És különben sem hinném, hogy egy modern szimnek jót tenne az egyenkinézet, már csak promo terén sem, úgyhogy igen, szvsz elég fontos, nem is véletlen kezdték el cserélgetni az új pályáknál...

az meg hogy mi a fontos a szimnél. grafika nem számit, blabla sódert nem nyelem már be. a való életben amikor elvakit a közúton a napfény, a visszatükrözõdõ aszfalt (esõ után vagy tökmindegy), is grafikai elemek egy programban, akkor ez se legyen soha benne? pedig ez is csak a real érzést erõsítené...

amúgy ha az utat kell figyelni, cockpit se legyen, vagy lehet totál pixeles szarvacak is, mert az út a lényeg, fák se legyenek a pálya szélén, mert oda úgyse mész...

azért egy szintet tartsunk már így 2011 hajnalán.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Norbi1990
Mintha az égszkinek olyan fontosak lennének egy szimulátorba ahol az utat kell figyelned <#idiota>
sanzik
pedig most akartam írni,hogy köszi a karácsonyi futamokat <#eljen>
bár tegnap sajna kevesen voltunk
ma meg jónak indult de a kormányommal történt valami az elsõ körben,mintha a 900fok helyett csak kb 180 lett volna...
ujrakalibráltam a boxban,de akkor meg az ffb lett hulye...feladtam...
symbol
jaja, elõre az ember amúgy sem láthatja, hogy melyik hogy fejlõdik, esetleg a többi szim olyan ujdonságokat szállit ami miatt nem lenne szüksége késõbb az iracingre. nekem sem kell két szimulátor és engem is az rF2 fog meg valszeg, meg aztán a GTR3 ha jó lesz. plusz én hosszú távban gondolkodnék, ha olyan lenne a fejlesztési tempó, de azért vannak mai napig röhejes dolgok. (szektoridõ egy évig tartott, az égszkinek meg még cska az új pályákon cserélõdtek (RÖHEJ!!!), és ezt bizony amikor beruházott az ember rá nem láthatta.

Norbi1990
Akkor jövök, mer az alap pálya <#taps>
csige791
"Annyira felnõtt mindenki már, hogy nem tesz bele pl 100 ezer ft-ot ha nem hosszu távra gondolkodik."
- Nem értek egyet. Amikor ezt tettem, az iRacing volt a legjobb szim. a piacon, majd jött egy másik ami szerintem felül múlta, és ezért nem szeretnék tovább online játszani iR-el, leginkább mert nincs idõm egyzserre két szimre. Ettõl kezdve elvi a probléma, azt pedig már leírtam lentebb, hogy mi is a probléma.

csige791
"De azert azt se felejtsuk el, hogy mig egy masik, atlag jatek, lehet hogy csak ~8-10000 Ft-ba kerul, de azt max 1-2x patch-elik (hibajavitasok), aztan annyi."
- én azokról a szimekrõl beszélek melyeket tartok valamire. (nK, LFS, iR). Na most LFS-hez megszámolni sem lehet mennyi patch, új feature jött egyszeri 24 szaros fontért.

Az ingyenes tartalmakért is fizetni kell havonta 12 dolcsit, az iRacers.hu-s kedvezmény meg olyan, hogy ha versenyezni is akarsz akkor nem elég az ingynes.

Az, hogy mennyi a tiszta hasznuk pont leszarom, játszhassak offline a 100ezrekbe kerülõ autóimmal és pályáimmal, mert ha nem akkor anti-iR fanatic leszek. <#bohoc>

A legfontosabb gondom az offline elõfizetés nélküli használat hiánya.

Summit Point Raceway

Norbi1990
Következõ Mustang futam melyik pályán lesz?
Bármi kérdés van stb. ide nyugodtan írjátok. Benézek majd ide többször is naponta. Köszönöm és mégegyszer élnézést mindenkitõl.

Technikai okokból sajnos az iRacers oldala és a hozzá tartozó fórum Január 1-tõl lesz újra elérhetõ. Elnézéseteket kérjük. Jan 2.-án és 3.-án lesz legközelebb bajnoki futam ami eredetileg is ki volt írva.

symbol
amúgy az a kérdõiv igen hasznos lenne szerintem mindenkinek.
nem csak azokkal kellene kitöltetni akik elõfizetõk, hanem mindenkivel aki hajlandó kitölteni. mittudomén ilyen 20-50 oldalasra kéne szabni, x-elgetõs, kifejtõs, pontozós, hogy ahogy írtad, ki miért nem ezzel tolja, mikor tolná ezzel, mit szeretne és etc.

Úgysem sokan töltenék ki, nem szimulátorfan pl szerintem neki se állna, de a potenciális leendõ vevõkör, vagy a már elveszített elõfizetõk is ott lennének, mert nekik is érdeke lenne a fejlõdés.

ehhez képest elég kevés a kérdõiv, és azt sem kap minden elõfizetõ... az iRacing csak megy a feje után, keveset kommunikál még mindig, kurvajó lenne már arról is szót ejteni, hogya jövõben mit akarnak, nem csak pár hónapra elõre. mert aki kiadott majd 200ezret a programért az azért szerintem nem olyan gáz, ha tudni szeretné, hogy tervezik-e a dinamikus idõjárást, ideális, poros ivek változását, koszolódását, és etc. nekem nem kell a rizsa a régi motorról, azt szeretném tudni ezzel mi lehetséges és mikorra tervezik. körülbelül. sokat segítene a megítélésben.

Nem kényszerítenek senkit, hogy megvegye. Az meg, hogy valaki idõvel eláll a dologtól az a magánügye. Végeredményben kivel baszott ki..?? Magával de azt rendesen.<#eplus2>
Annyira felnõtt mindenki már, hogy nem tesz bele pl 100 ezer ft-ot ha nem hosszu távra gondolkodik. 10 ft-ból is ellehet dönteni kell vagy nem.Sõt 1000 ft.-ból is. Meg más accountjával mindenki kipróbált már mindent 0 ft.. Én nem sztárolni akarom õket. Tudom én is érzem még a hiányosságokat de ha szétnézek másfelé... had ne menjek bele. Köszönöm.

Alexease
De azert azt se felejtsuk el, hogy mig egy masik, atlag jatek, lehet hogy csak ~8-10000 Ft-ba kerul, de azt max 1-2x patch-elik (hibajavitasok), aztan annyi.
Most az nKP-t hagyjuk, az kulon eset, OK hogy jon/jott hozza ez+az, de igazabol nem tudja eladni:/

De ami a legfontosabb: mig egy masik jateknal kiadjak, eladjak, es annyi, addig az iR-t rendszeresen (3 havonta), masszivan update-elik (erdemi valtozasokkal!), rendszeresen jellenek meg hozza alap, "ingyenes" tartalmak ("mar" 5+1 auto van es 8 palya 14 nyomvonallal), es komoly FOLYAMATOS koltsegeik is vannak az uzemeltetessel (szerverparkok USA-ban, AUS-ban, rengeteg liszensz, utazasok, scannelesek, weboldalak, promok stb.).

Nem tudom, menyi lehet a tiszta hasznuk az elofizetesi dijbol, de valszeg nem sok. Talan a tartalom eladasok jelenthetik a nyereseg nagyreszet.

Jelenleg ~20000 Ft a program 1 evre az alaptartalmakkal (mennyiseget az elobb mar irtam).
Bar ez a tartalom, meg nem eri el egy atlagos jatek tartalom mennyiseget, de ha ehhez meg hozzajonne meg "ingyen", alapbol 2-3 auto es 2-3 palya (jonnek hozza!), akkor mondhatjuk, hogy egy atlag jatek aranak a duplajaert 1 evig hasznalhato, 4 fix, tutibiztos update-tel, fejlesztessel, folyamatos, napi 24/24 oras, megbizhato, hasznalhato szerverekkel, szervezessel, kiszolgalassal stb.

Egy atlag jatekot ritkan hasznal az ember 1 evnel tovabb, mert kiadjak ismet ~8-10000 Ft-ert, a kovetkezo sorszammal😉

Ha az iRacers.hu kedvezmenyt nezzuk, akkor eleg tuti a dolog😉 Persze, csak annak, akit nem frusztral, hogy ott van meg tobb tucat egyeb tartalom, ami plusz penzbe kerul😉)))
Mert az igazat megvalva, csak abba lehetne belekotni, mert mindenki azonnal a teljes egeszet nezi, szamolja, es ugy valoban horribilis osszegek jonnek ki;D

Meg persze ugy is, ha valaki 2,5 eve kezdte, amikor meg sokkal tobb volt az elofizetes, dragabbak voltak a cuccok, es mindent megvett;D
symbol
+1

csige791
Ez tényleg nagyon korrekt dolog, õszintén szólva kicsit meg is lepett amikor hallottam róla.

"de melyik szimulátoros cég adott már majdnem FÉL MILLIÓ Ft!! kedvezményt itthon pusziért."
- Ezzel azért egy nagyon kicsit vitatkoznék. Ha más szimulátor is 100ezrekbe kerülne (gondolok itt mindenre, bérlet, tartalmak) akkor õk is könnyeben dobálóznának, hogy adtunk 42 embernek összesen fél millát, de amíg a többi szimulátor 5-10 ezer forintba kerül, úgy nagyon nagyon nem korrekt összehasonlítani õket az iR-el. Sõt õk az 5-10ezres ár után rengetegszer frissítenek ingyen elég csak megnézni a netKar PRO-t új autók , esõ , pálya, ingyen, ami ha úgy nézzük több ajándék, mint ha valaki azt mondja, hogy ok, mostantól egy kiválasztott közösséget csak félig húzunk le.

Ha egy csöves adja nekem oda a maradék két szendvicsébõl az egyiket akkor azt a csövest többre tartom mint ha egy már elnézést köcsög tesco féláron adja a kenyeret.

Alexease
Korrekt!
Nem kért semmit tõlem. Sõt. Felhív az iracing irodából ha van ideje sokat e-mailezünk. Évente ad 100 dollárt a ligának és minden tagnak egy kb. 10000 ft-os kedvezményt. 42 tag kapott már. Többen írtak, hogy csak januárban csatlakoznak, különbözõ okok miatt. Sõt én mikor beszéltem vele azt mondta, hogy ez a kedvezmény élni fog a jövõben is. Szal jó üzlet persze nekik is de melyik szimulátoros cég adott már majdnem FÉL MILLIÓ Ft!! kedvezményt itthon pusziért.. Többen persze mondták, hogy ez milyen jó nekik mert így mennyi pályát autót vásárol majd az az ember aki igénybe veszi. Hát nem tudom mert nem volt valami sok vásárlás tudomásom szerint. Ha a kedvezmény mértékét nézem sztem fele összeg alatt van jóval az amennyit ezek az emberek költöttek azután, hogy igénybe vették a kedvezményt. Tudomásom szerint kb. 100.000-ft lett vásárolva. Nem kezdtek el számolgatni e-miatt stb. Hanem tényleg normálisan beszélgetünk és mikor megkérdeztem a jövõ beli hasonló kedvezményekrõl azonnal igent mondott. Ez természetesen adják nekünk a jövõben is.

Alexease
Eleg jo span lehet, tobb tizezer forint amit kedvezmenyben adnak😊 <#eljen><#worship>

Semmi ellenszolgaltatast nem kertek? Nem is volt rola szo?
Pl. Youtube-on es egyeb site-okon rendszeresen publikalt iRacers.hu videok, kepek, esetleg egyeztetett reklamokkal (mondjuk minden auton kotelezoen szerepeljen az Adidas, Dupont, Peak vagy egyszeruen iRacing.com-os festesek, logok).

Nem mintha lenne, aki meg nem ismeri a programot😊 Itt inkabb az arakkal, rendszerrel lehetne operalni😉

Kellene csinalni egy kerdoivet, es szettolni minden topic-ba, hogy aki nem iRacing-ezik, az miert nem, es ha akarna, akkor mit szeretne bele, hogyan, es persze mennyit fizetne maximum (szolgaltatas + plusz tartalmak).
gviski
Tibi spanol vele, tõle vannak a 50%-os kedvezmények meg a serverre a pénz

Virtual SimRacing

Alexease
Ha jol emlekszem, van Magyar (uszkve) koztuk, es raadasul valami mediaval, reklammal, marketinggel foglalkozik😉
Nem is kell lefordítaniuk, magyarok mindenütt vannak, biztos az iRacing fejlesztõk között is! <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

sanzik
ne görcsölj ezen ennyit,írd meg nekik magyarul azt fordítsák le õk ha el akarják olvasni <#nevetes1>
csige791
De az autókat és a pályákat nem bérlem, hanem azokat megvettem. Egyedül a szolgáltatásért fizetek bérleti díjat. Az autókat és a pályákat akkor bérelném ha azoknak is lejárna az idejük. De most van tonna pályám/autóm és elvették alóla a meghajtó programot. Azaz elrontották a pályáimat és az autóimat mert nem tudom õket használni. Mindezt csak azért, mert nem akarok tovább fizetni a szerver szolgáltatásukért. Ez így kimeríti a tisztességes üzlet megszegése fogalmát vagy valami ilyesmit. Offline játék lehetõséget akarok.

Szerintem nem nekünk kell átolvasni azt a jogi maszlagot ami szerzõdésben van hanem a fogyasztó védõknek, nekem csak annyit kéne tennem, hogy leírom nekik ezt az egészet. csak hát az angolom nem perfect.

symbol
jaja, tuti van valami ilyen a jogban, de ha az iracing úgy irta meg a szerzõdést, hogy csak béreled a pályát akkor így jártál. viszont alex egyszer felvetette már, hogy azért vicces, hogy egyidejûleg bérelsz mindent (ovalra is beruháztál pl, de már egy éve nem használod, mégse tudsz vele mit csinálni) különben meg ha megvetted a járgányt, az olyan mintha vennél egy sílécet magadnak, és ha nem mész oda ahova elõírjak, hogy síelhetsz, akkor nem is használhatod még a 10 km-re lévõ gátoldalon sem... noszensz az egész, ha perfekt tudnék angolul se lenne kedvem átolvasni a szerzõdéseket, bár már annyira nem is érdekel, szerintem én most amúgy is elfelejtem egy ideig az iracinget. rf2, gtr3 és netkar bõven elég lesz idén autókázni.

Alexease
Igazabol megfoghatatlan. Esetleg csak rajuk lehetne hatni, hogy igy meg ugy talan jobb lenne hosszutavon az elofizetok, nepszeruseg miatt😉

Jogilag igazabol OK-s a dolog. Ok egy szolgaltatast nyujtanak, amihez biztositjak a sajat software-uket (kliens gep), alaptartalmakkal, es persze az osszes tobbi szerveres, weboldalas cuccot.
A megvasarolhato tartalmak, igazabol a szolgaltatas egyszeri bovitesi lehetosegei, ami hosszutavon hasznalhato😉

Olyan, mint egy alberlet;D A tobbszoroset kifizeted egy hasonlo lakas havi hitelenek, plusz minden egyeb szolgaltatas amit ott igenybe veszel, de a lakas sose lesz a tied😄DDDDDD
csige791
Ez teljesen tiszta, mármint, hogy senkit nem köteleznek semmire. Ahogy írtad az elv nem tetszik. De van erre valami a jogban, elvárható tisztességesség vagy hasonló néven. (nem vagyok jogász) Szerintem õk meg úgy vannak vele, hogy majd ha kötelezik õket akkor megcsinálják, de mivel senki nem tereli oda a dolgot ahova kell, így lefossák. Nem 1 nem 2 cég csinálja ezt, lsd. Tesco.

Alexease
Teny, hogy a rendszer (lejart elofizetessel "offline" hianya) nekem se tetszik. Persze, nem azert mert en csak offline tolnam es sporolni akarok😉 Hanem eleve az elv nem tetszik. De ezt mar az elejen is sokszor mondtam.

De az is teny, hogy az elofizetes elott, mindenki tudja mire fizet(ne) be, mire aldoz. Senkit sem koteleznek ra hogy hasznalja.
Ja holnap többen jelezték, h indulnának. Remélem 12-15 ember lesz és akkor már jó futam is kialakulhat. Élvezetes a Late Model roadon.

Alexease
Ez a Legends vs. Mosport eleg jo kombo volt, bar nem erre az autora talaltak ki a palyat😉 Sajnos kevesen is voltunk alapbol, plusz viszonylag gyorsan elfogytunk, de talan majd holnap😊
symbol
Szerintem is gecinagy parasztság amit mûvelnek, már két évük lett volna ezzel változtatni, de szarnak nagyban rá. ahogyan szarnak/szartak sok minden másra is. bekaphatják.

kurasokat perkálsz nekik aztán még egyedül se körözgethetsz a meglévõ járgányaiddal. gratulálok...

csige791
Ha tudsz mondani még egy valamit ami így mûködik akkor elhiszem ,hogy nem meríti ki az iRacing az erõteljes átbaszás fogalmát.

Hogy a WoW-nál maradjunk:
Ha ott lejár az elõfizud, ugyanúgy b*szhatod, de ott nem veszel meg autókat és pályákat iszonyatos mennyiségû pénzért.

Akár, hogy gondolkodok nincs még egy ilyen undorító cég a játék világban mint ezek. Szóval tutti, hogy eddig csak azért úszták meg mert senki nem csapott oda nekik.