25347
-
#14990 Olyan instant get... jöhetne egy videó a holden-ről is, nem mondtak a bejelentés óta semmit se róla. -
#14989 Klafa cuccok ezek, ha lesz AI es offline hasznalat szep lassan megveszem az osszest ! :? -
#14988 Mindig amikor megnezek egy-egy ilyen videot, ugy vagyok vele, nem olyan sok az a 10-15$ az autoert vagy palyaert:D
Az mas dolog, hogy eladjak 10-20000-szer;P
Ugy nez ki talaltak megegy mernokot (Lerch), nehany honapja lattam a hirdetest, hogy olyat keresnek (azon kivul hogy mernok es/vag versenyzo) aki sok evig volt valodi csapatnal csapatfonok/mernok. Ha jol lattam, o nyomta nehany evig:) -
#14987 Hihetetlen milyen szép amikor együtt mozog a három gt3-mas autó. -
#14986 -
#14985 -
#14984 Feltoltogettek autonezegetos videokat. Silverado, kedvencem, road-on;)
-
#14983 -
#14982 Silveradot! C classban a legjobb választás sőt ha meg lesz az A class akkor is inkább visszajársz majd silveradozni :-) -
#14981 Hmm, hát jó.
Megvenném most Daytonát és Indy-t azon tökölök mi legyen a harmadik autó vagy pálya?
Ha autó akkor Chevi SS Gen 6 vagy Ford Fusion vagy a Silverado mert Nascar a cél. Ha pálya akkor meg lövésem sincs. -
#14980 4.0-nál dob eggyel fentebb. -
#14979 Rookie Promotions napon csak R-ből dob tovább?
Mert D-ből megvan minden, az SR is 3 felett van és nem lett C.
Tudom hogy Rookie promotions a neve de én idáig úgy gondoltam hogy class-tól függetlenül ha megvan az x mennyiségű TT vagy race és az SR afelett van amit kér akkor tovább dob. -
#14978 Az iR szereti rendesen lemodellezni es programozni a dolgokat, az ABS-szel is csusztak nehany evet;) -
#14977 "For the Corvette we may match that with a GT1 car at some point or do stand-alone or several other options. For this coming season we did some work to it and added traction control which makes it more fun to drive."
"Yes the Ruf, McLaren, Cadillac, Corvette the BMW the Ford GT and I think HPD all getting traction control. I think we have defaulted it to On, if want to turn off or adjust it do it with in-car adjustment black box. I think the f8 key." -
#14976 Lucky Dog
- Fixed the bug where drivers with a meatball black flag could get the Lucky Dog.
Controls
- Fixed a bug that could cause the automatic parking brake to release unexpectedly when cars drop into the world or drop off jack stands.
- Fixed a bug that allowed anyone using the full automatic shifting driver aid to simply drive away at the start of a race while everyone else is still waiting for all the other drivers to get into their cars.
Start line
- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line. Tracks that have this are:
Bathurst
Spa Endurance
Spa GP
Suzuka East
Suzuka GP
Suzuka Moto
Chevrolet Impala Class B
- Added a setup for charlotte_quadoval.
Chevrolet Monte Carlo SS
- Added a setup for rockingham_oval.
Chevrolet SS-Gen6
- Updated setups for texas_oval, vegas_oval.
Ford Fusion-Gen6
- Update setups for texas_oval, vegas_oval.
Ford Mustang Class B
- Added a setup for charlotte_quadoval.
Mclaren MP4-12C GT3
- Added more fuel to the baseline setup.
Ruf RT 12R Track
- Improved cooling to reduce chance of engine blowups in long races.
Super Late model
- Added setups for dover, iowa_oval, milwaukee, newhampshire_oval, oxford, phoenix_oval, rockingham_oval. -
#14975 Ez egy jó ötlet
- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line. -
#14974 Ne add fel a remeny hal meg utoljara;)
Volt mar olyan, hogy minden elozetes akcio nelkul adtak ki dolgokat. -
#14973 Én is így olvastam. -
#14972 RT @clifton_kuecker: @iRacingMyers Cant wait to zip around in the BMW Z4 @circuitamericas. Cannot WAIT!! @BMWUSARacing #RequestDaysOffNow -
#14971 Remény lelőve :) -
#14970 Elvileg/allitolag sim/net update van. Tartalmat nem igertek. -
#14969 bmw + COTA ? -
#14968 Na karbantartás van vagy update.
Drag race poros betonon?:D -
#14967 Hogy kell óvni vagy jelenteni?
File protest, 6.10.3? Kiválasztani melyik verseny, beírni a játékos nevét és csatolni a replay azon részét?
A megjegyzésbe mit kell írni? -
#14966 A CTS meglepően jól tapadt Lime rock-ban, csak csodálkoztam, máshol alig akar egyenesen menni ott meg nem is akart kipördülni. -
#14965 Dehogy kopnak, IR-nek nem érdeke hogy kikopjanak :DD -
#14964 Mondjuk Caddy undorító egy kocsi szerintem. Már rég nem mentem vele. Még mindig olyan, mintha taknyon menne? Nem csodálkozom, hogy kezdők, azzal elfékezik magukat meg kigyorsításon megpörögnek.
Én most "C"-ben megyek ruf-fal szóval erről tudok nyilatkozni. Itt nagyon korrekt versenyek vannak. Egyedül sebringen volt olyan, hogy a srác gyakorlás nélkül jött be és pont előttem túl korán fékezett. Akkor megforogtam és ennyi. Ha összetöröm a gépem, akkor azt általában magamtól teszem.:) Szóval "C"-től felfelé, ahol már több cuccot kell venni a versenyzéshez, javul a helyzet. Más a hozzáállás.
Akik nem veszik komolyabban a versenyzést szerintem most ki fognak kopni. Ha jól néztem már nincs ingyen promo.
-
#14963 Visszajátszásnál van egy ha jól tudom floppy ikon, ha arra rámész, akkor ki tudod jelölni azt a részt amit menteni szeretnél. A weboldalon az Events > Replays-nél vissza tudod nézni. -
#14962 A replay felvételt hogy lehet bekapcsolni?
Rám írt egy csávó tegnapról csak nem tudom melyik a sok közül aki nekem jött:) Legközelebb jó lenne ha vissza tudnám nézni -
#14961 Nem megyek időmérőt, az első kanyar előtt direkt lemaradok, csak ha nagyon bénáznak akkor megyek előre.
Az első kanyarban, körben úgy is van valami baleset mert mindenki akkor akarja megnyerni a versenyt.
Ha beér egy gyorsabb autó inkább elengedem, menjen a picsába minthogy legyen valami baleset, max. pár körrel a vége előtt nem hagyom magamat:)
Idáig ez be is jött de az a tegnapi nagyon szar volt, hiába vagyok óvatos, vigyázok a többiekre ha van pár gyökér aki képtelen kivárni míg biztonságosan el tudom engedni és inkább nekiáll a kanyarban lökdösni.
És ami a legjobban felbassza a fejem hogy egy sry-t képtelenek nyomni, tegnap 1 ember írta csak a sok esetből. -
#14960 Szerintem nyugodtan versenyezz, legfeljebb mész pár time trialt hogy visszahozd a SR-ed. :D
Szerintem az ingyenes pályán ingyenes autó kombót kell csak kerülni, ott hemzsegnek a hülyék. (Mint most a Caddy-vel Lime rockon)
Simán tartható a class A, nekem folyamatosan 4 körül van az SR-em, soha nem estem még vissza class B-be. -
#14959 Én kezdtem a mazdával, utána caddi, most meg rufozok. Sose volt nagy gond az SR-rel(Egyedül oválban a kezdő szériákban. Na ott vannak érdekes dolgok). Mindig annyit gyakorolok, hogy tudjak menni egy stabil közepes időt. Sose megyek bele rizikós előzésekbe. Amilyen időt tudok stabilan, azt hajtom. Ez olyan középmezőny 2000irating környékén. Kezdő vagyok. A pályákat csak most tanulom be, ezért gyors se vagyok. Inkább a stabil szereplés a cél, de így is nagyon jól szórakozom. Mondom 45-90perces futamokat megyek átlag 4,2-es incidenssel és még így is bőven nő az SR. -
#14958 Ez badarság ! Felsőbb classokban nem tudom hogy megy, mert én a Barbernél kiszálltam, de bármit csináltam, állandóan összetörtek ! volt, hogy én hibáztam, kicsúsztam, az még nem is gond , az én bajom, de mikor engem raktak ki, csúsztak belém, után én másoknak számolt az mint a barom !
Úgyhogy hetek alatt elegem lett az egészből és kukáztam az egészet, nekem az nem játék, hogy szaros pontokért körözgessek utána órák hosszat, csak mert nem álltam rögtön félre a verseny elején, hogy nehogy valaki elintézzen! :) a végén már ezt is csináltam, de aztán rájöttem, hogy ez így egy rakás szar, és még fizetnem is kell érte :)))
Ha már számolja az SR-t, illett volna megoldani, hogy ne tőlem vonjon ha valaki belém jön egy kanyarban, mert ez így gagyiság... Vagy hagyták volna a fenébe :) -
endy papp #14957 -
#14956 Stabilan kell menni. Átlag 3-4 incidens ponttal nincs gond. :) -
#14955 -
#14954 Nekem is ez a bajom, foleg hogy "A" vagyok, es itt nagyon durvan szamol. Adni nem ad semmit, de levon brutalisan. Nem mintha kihasznalnam, de akkor sem akarom bukni a class-t;)
Kellene minden sorozatbol egy-egy fun resz, de ugy hogy virtualisan szamolja az SR-t es bizonyos hiba felett ugyanugy kipakoljon a szerverrol. Igy nincs gorcsoles es bosszankodas, es tulsagosan nyilt szerver jellege sem lenne a versenynek. -
#14953 Amikor beindult az iR es bevasaroltam, akkor meg 150 alatt volt;) -
#14952 Emlékszem amikor 200 alatt volt a dollár :-) -
#14951 Én annak idején emiatt hagytam abba .:))
elején még jó volt a kis Pontiaccal, aztán , Baberrel mentem, na ott már darálás volt, másról nem szólt az egész, mint hogy verseny után róttam az unalmas köröket, hogy visszahozzam az SR-t .....De hamar meguntam, nekem ez nem buli :)))
Pedig aki ismer, tudja , hogy nem vagyok az a túlzottan agilis versenyző, ha gyorsabb elengedem ....