25347
  • gviski
    Mindenkinek van egy káros szenvedélye :-)
  • lac coo
    Hát igen, igaz, de nem mindegy, hogy 200 000 FT, vagy 14 000 Ft. :)
    És akkor még bármikor elővehetem ha úgy tartja kedvem ....
  • Marcinko
    Szerintem el is tudod adni, ha akarod.

Van olyan magyar portál ahol adnak vesznek accokat és amennyire az iracing hozzáálllását látom ( email címet változtathatsz , email ellenében engedélyezik a névváltoztatást is)..

Ez azt sugallja nekem, hogy aktívan nem kívánnak ez ellen tenni.
  • antiqueA
    Előbb-utóbb minden játékra költött pénz kidobott pénz lesz. Illetve mégse, mivel egy ideig szórakoztatott és ez a lényeg. Az összes mozijegy árát, amit eddig költöttél, azt sem nevezed kidobott pénznek szerintem. Ez is ugyan az a szitu.
  • hungary27
    Imolát már scannelik.
  • lac coo
  • Alexease
    WatchRace-eket szoktam nenni: belepek akarmelyik versenyre, ahol mindenki ghost (nem atlatszoak!), engem nem latnak, nem zavarok, nem jonnek nekem, es meg hatulrol (pitbol indulva) elvezetesen kovetem es "elozgetem" oket;))) Persze igy nem is vedekeznek es nem is tamadnak, vagyis "gumino" effektus, de ez van:DDDDD Az AI-nal kicsit tobb, mert megis emberbol vannak, csak hat nem foglalkoznak velem:D

De mivel ugy megyek, mint ha valoban ott lennenek es nekik is tudnek menni, vagyis nem hajtok keresztul rajtuk (:D), igy eleg jokat autozom:P
  • Alexease
    Az SR engem is idegesit:/ Megertem hog ykell, mert kordaban kell tartani az embereket, de sajnos ilyen rendszerrel foleg azokat buntettik, akiknek keves az ideje. Aki "ingyen" megy vagy raer naponta orakat tolni, annak nincs gondja vele.

Sajnos felso kategoriaban (igaz mar reg nem kaptam buntit, mivel nem is megyek:P), keveset ad es durvan buntet. 2-3 megszivott versnnyel lazan lehet bukni 1-1 egyseget, ha nincs ido korozgetni vay nincs szerencseje az embernek, gyorsan lehet bukni a kategoriat:/
  • lac coo
    Érdekel..Az SR mizéra, az nem érdekelt! :DD

Most is ki tudnám fizetni, az a havi 3_5 ezer nem tenne tönkre, de elegem lett az állandó sr gyűjtögetésből ,főleg ahogy számolta annak idején ( most nem tudom, hogy megy ...),nekem csúsztak, én elhagytam a pályát, neki a palánknak, onnan neki egy másik autónak, olyan szépen összeadta 2 másodperc napokba került visszahozni :DD
  • Alexease
    Ha az online/bajnoksag nem erdekel, akkor valoban draga demo volt;)
  • lac coo
    Én elköltöttem 10-20-30 ezret, tököm tudja már, de kidobott pénz volt :))) A bajnokosdi már nem érdekel másra meg ugye nem jó, hiába vettem autót pályát, nem tudom mire használni ... Vagyis kidobtam az ablakon :))
  • Alexease
    Ez hozzaallas es felhasznalas kerdese;)

Ahogy lent irtam, alaptartalmakkal (ami egyre tobb es egyre jobb) eves szinten ~38$-bol ki lehet hozni. (Ha a bonuszokat is beleszamoljuk akkor 33 vagy nulla:P). Aki kizarolag online versenyzesre vagyik, annak szerintem ennyi peznert tokeletes.

Az utolso F1-et, ha jol emlekszem, ~50EUR-ert vettem meg:O Ami ~70$. Azt is evente kiadjak ennyiert. Persze mas vilag a ket jatek, de ha csak az arat nezzuk, az iR-hez a 70$-ba, az alap elofizetesen feul, meg 2-3 tartalom is belefer;) A bonuszokkal evente 4-5.

Aki valoban kihasznalja az iR-t, annak ugyanugy igen vagy nem kidbott penz pl. egy F1 sorozathoz kepest.
  • sertrex
    Kaptam egy e-mailt Kaemmertől, hogy megújíthatom az előfizetéseemet három hónapra 1 $-ért. Hát most három hónapig megint iR-ezek. :))))
  • lac coo
    Az a baj, engem is ez gondolkodtatott el, hogy eljön a nap, mikor ez a rengeteg pénz ablakon kidobott lesz ......
  • hungary27
    Nem is emlékeztem erre, de nem az enyém nem reklám :D Fórumon találtam.
  • Alexease
    #14985 Es a te videod?:)
  • hungary27
    Egyik legjobb iracing-es videó
  • Alexease
    iracing-lucas-oil-raceway-previews

• Alexease
    legalabbis egyben, most jol jonne az a penz:)
  • lac coo
    De azt nehogy összeadd, hogy eddig mennyit költöttél rá , mert sokkot kapsz ! :DD
  • Alexease
    Megint osszeszamoltam kivancsisagbol, de csak tartalomra.
    2012-ben 2 auto es 5 palya: ~50$
    2013-ban 5 auto es 7 palya: ~90$
    Igy a tartalmak darabja, atlagban 7,2-7,5$-ra jon ki.

Az eves elofizetesem mindig 37.50$, mert mindig betarazok a kredit akcioknal es mindig az 50%-osnal fizetek elo.
    Az tartalmak atlag ara (~7$) is a keditakciok miatt (plusz a full miatti 30%-os kedvezmeny) jon ossze.

De meg igy is bo duplaja a tartalom ar az elofizetesnek. Harom evet visszaszamolva, evente ~100$ a teljes koltseg.
  • Alexease
    Most sem sokkal tobb;) Kicsi odafigyelessel (kredit akcio + 50% elofizetes), levonva az eves 5$ jovairast, 32$-ra jon ki. Aki emelle meg rendszeresen versenyzik, annak meg -8$-ba kerul (visszakep 8$-t:DDD).

Mivel folyamatosan fejlesztik, plusz biztositjak a szervereket, evente illik beszedni az emberektol, legalabb 1db olcsobb jatek arat:)

A tartalom igazabol dragabb (eves szinten, ha valaki mindent megvesz).
  • cselt
    Most küldtek egy mailt, hogy regeljek újra 1 évre 25$-ért. Ez már elgondolkodtató, valahol ekörül kéne szerintem nekik beárazni a dolgot. Bár ettől még ugyanúgy kéne venni hozzá a pályákat, kocsikat.
  • Met
    Gondoltam megveszem Atlantát és mehetek most a Silveradoval, de a következő szezonban nincs benne, akkor nem veszem meg:D
  • Met
    Na, az a másik amitől agyfaszt kapok. Én erre mindig kínosan ügyelek hogy ha valakit meglökök (vagy WOT-ban, belelőttem véletlenül) nyomok egy sry-t ha én vagyok a hibás.
  • frango
    Ott ne lepődj meg az ilyeneken.:)
    Egyébként most velem is történt csoda. Spa-Ruf. Felvezetőn srác elnézte a "féktávot" célegyenes előtti sikánban. Konkrétan felborított... Se egy bocs se semmi...
  • Met
    Hogy rohadjon meg a balfasz köcsög.
    Laguna Seca, Mazda.
    A faszkalap a 6-os kanyarnál simán kivezet egyenes a falnak mert képtelen balra kanyarodni, ő belül én kívül és akkor még írja utána hogy szar a gépe és nem bírja ezt a pályát, írtam neki hogy mondja ezt az SR-emnek.
    -0.22
  • hungary27
    Ezt írták mellette:
    "BMW Z4 GT3 car will be joining the GT3 class in the GT3 Series"

Kár, hogy spec racernél nem lesz COTA.
  • thedriver
    Jól látom, hogy a BMW nincs berakva sehova?
    Úgy volt, hogy a GT3-ba teszik a Ruf Track és a McLaren mellé...
  • hungary27
    2014S2
  • Alexease
    Egy kis nosztalgia:)

• hungary27
  • thedriver
    Az utolsó héten általában ki szokták tenni a hivatalos fórumra a következő szezon menetrendjét.
  • Met
    Ja igen
  • hungary27
    22-ig tart
  • Met
    Jól látom hogy 04.15-ig tart a szezon?
    Mert ha igen akkor addig már nem veszek semmit mert ugye lehet variálnak valamit és nem lesz jó a most megvett pálya vagy autó ahhoz a kategórához amihez most jó.
  • lac coo
    Igy van, van masik :) Ha nekik nem jo a penzem, akkor nem jo ! :)
  • endy papp
    Ebbe a játékba,ha tetszik szimbe,teljesen felesleges AI és offline.
    Akinek nem felel meg így, annak ott a többi játék,abban van, egyik rosszabb mint a másik....
    Akinek meg csak az a kihívás hogy egy előre megírt gép ellen versenyezzen vagy az időt kergesse egész nap....,annak nem ez a szim a megfelelő.
    Minek és kinek is csinálnának bele AI és offline,mikor így is működik ,gondolom nem ráfizetéssel.
    Ha bele tennék az említett dolgokat elveszne a varázsa az egésznek.
    Arról nem is beszélve hogy nem lenne akkora bevételük,mint így.
    Maguknak ők sem akarnak rosszat.
    Nem mondom rövid távon biztos bevonzana pár előfizetőt de hosszú távon,nem hinném.
    Biztos vagyok benne hogy okkal nincs benne(szerencsére) AI.
  • zzeN
    Április 28 az S1 vége, gondolom akkor jön.
  • hungary27
    Szerintem nem kell sokat várnunk.