25347
-
#15070 Nem, ezek nem hivatalosak, azert is Fun:) Nem szamol semmit, de igy nem is ad semmit (iR, SR, pontok). -
#15069 Holnap jön a build is, kb. 4 óráig fog tartani. Amúgy ezek a 24 órás funok official versenyek ugye? Szóval aki SR-t akar szerezni az ne nagyon induljon rajtuk:) -
#15068 Lehet majd tesztelni:)
"But that’s just for openers. The week sees not one, two, three or four but five (!) 24 Hours of Fun Series.
The first pits the Chevy, Ford and Toyota Gen6 cars against one another at Auto Club Speedway and Charlotte Motor Speedway. The 24 Hours of Fun 2 features two great new pieces of content – Circuit of the Americas (West) and the BMW Z4 GT3 – along with the McLaren MP4 12C and RUF (Track), while the 24 Hours of Fun 3 sees the Williams-Toyota FW31 in its natural element: the COTA Grand Prix circuit. There’s more great new content highlighted in 24 Hours of Fun 4 with the Super Late Model at our new Lucas Oil Raceway at Indianapolis and, finally, the 24 Hours of Fun 5 is sure to put the fun in Week 13 with the Legends car on the Figure 8 layout at Irwindale Speedway." -
#15067 Toyota Camry NASCAR Gen6 stockcar arrives tomorrow at iRacing.
-
#15066 Az lehet inkabb zavaro lesz mint hasznos....
Amugy meg butasag az elso ilyen cuccra lecsapni, lesz sok fele, nevesebb gyartoktol is..... -
Solt #15065 A végleges verzión lesz külső kamera állítólag, gombnyomásra beadja a "külső" képet. -
#15064 Nagyobb lehetiseget latok abban ,amit az FB mondot : jo lenne egyszer ugy neznem f1 kozvetitest, hogy odaallok egy kanyar melle, es nezelodok ! :) -
#15063 "befektetni" ...semmiképpen, de érdekes lehet majd vele játszani, kiváncsi vagyok az érem két oldalára, te jogosan felvetetted a lehetséges negatív oldalt, én persze lelkes vagyok és nagyon várom és a másik oldalról érveltem....
Majd meglátjuk, aztán majd mindenki dönt, de ha az árral nem rontják el , akkor én szerintem benevezek egy ilyenre vagy olyanra .... DEV kit 2-re semmiképpen. -
twinr #15062 ez igen!!! -
#15061 Beszarok, múltkor a csávó kitolt a kanyarban mert a gépe nem bírja Lagunát.
Tegnap Charlotte, csávó simán ráfordult az ívre kívülről a kanyar bejáratnál, én persze belül voltam. Csak megjegyzem hogy már körhátrányban volt, megkérdeztem tőle hogy mégis hogy gondolta az egészet és miért nem engedett el. A válasz: Sorry but it was dark and it's tough on my monitor to see in the daylight.
Mi lesz a következő kifogás? Elfelejtette bekapcsolni a monitort? -
#15060 Nem nézem, de látom ....
Nekem fenntartásaim vannak ezzel a cuccal kapcsolatban ! :D Laza játékhoz jó lehet, sőt talán ez a jövő, bár ugye Facebook lenyúlta, én nem fektetnék ebbe egy fillért sem amíg ki nem derül mi lesz a sorsa ... -
#15059 Ha jól belegondolsz az életben vezetés közben sem nézegeted a sebességváltót váltás közben :)
A másik, hogy szerintem jó sok gomb feleslegessé válik így hogy nézelődni tudsz.
FPS-eknél: Esetleg ami régen volt divat átalakítasz egy billentyűzetet ( a felesleges gombokat kiszeded ) Így nagyon mellényúlni sem tudsz
-
#15058 Én továbbra sem értem hogy lehet egy ilyen játékot teljesen vakon vezetni ....Egy Codemasters F1 , ok, de pl G27-nél ott sem elég a kormány gomba, már a váltó fölé kell nyúlni..... Ha meg bill ,akkor totál felejtős az egész . -
#15057 Én mindenképpen megvárom a végleges verziót, nem kell nekem dev kit:) Remélem nem lesz annyira drága. -
#15056 Az ok, hogy olcsóbb itt nem csak a kanyarkövetés a fejmozgás a lényeg, ha felveszed a sisakot akkor már nem a székedben, hanem az autóban ülsz a látvány és az érzés elképesztő! -
#15055 Már van Dev kit 2 júniustól szállítják őket nagyon gondolkozok egy rendelésen még akkor is, ha csak fejlesztői példány, de én nem bírom ki a megjelenésig :D -
#15054 trackIR nem olcsóbb? :) -
#15053 Ezt lehet be kéne majd szerezni, itt pláne jól jönne:
-
#15052 -
endy papp #15051 Úton a "világ hírnév" felé....3.26-tól
Köszönöm iRacing -
Erre nem ervenyes, ez tuti jon a kovetkezo heten:) -
#15049 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#15048 Igen, A/B kategoria elerese utan mar erdemes a teljes szezonra (legalabb 8 kulonbozo futam) is gyurni, mert az valoban 40$ "bevetel" egy evben. Akciokkal osszekotve ugy ingyenes az eves elofizetes. -
#15047 A vasarlashoz nem tudok hozzaszolni:) Ha mar az eore jutast ki tudod szmaolgatni, utana mar csak az szamit, hogy hosszutavo mivel szeretnel teljes szezont menni es/vagy melyik tartalom (lesz) jo esetleg minnel tobb sorozathoz.
Plusz akciok nem szoktak lenni, de most is kitolnak 3 tartalmat egybe, ezzel is csabitjak az akciozast:)
Elvileg nincs kulonbseg az autok kozott. De nem is ugy egyformak, hogy mas rajtuk a festes:) Versenyben, technikailag valszeg egyformanak nevezhetok. -
#15046 Szerintem a B elég roadon. Mondjuk én feltornáznám 8 pályára , így pénz is lenne belőle illetve Grand Touringon illetve GT3-ban is lehetne menni. Nagy a pálya átfedés a 2 ligában -
#15045 Ujdonsag lesz a festheto felni. Bar engem ez nem nagyon erdekel, de hat annak, akik erre buknak:P
Kepek, sneak peek-kel;P
-
#15044 El vagyok bizonytalanodva mit vegyek :S
Road-ból megvan a B, következő szezonban fel tudok menni A-ba mert van RUF és Watkins. Innen már csak F1-es autók vannak, azok meg annyira nem érdekelnek.
Oval-ból megvan a C, következő szezonban Silveradóval és Street stock-al fel tudok menni B-be mert van Daytona meg Charlotte.
A B-be Chevrolet Impala Class B-re gondoltam és mit vegyek még?
1. - 1 pályát a B-hez és egy A-s autót mert az A-hoz van 3 pályám már?
2. - 2 pályát a B-hez és majd az A-s autóval veszek megint 2 pályát?
Szezon kezdéskor szoktak lenni plusz akciók?
A Chevrolet SS-Gen6 és a Ford Fusion-Gen6 között papíron nincs különbség, mindegy melyiket veszem meg elsőnek? -
#15043 Akkor mar valtoztattak rajta:) nehany hete amikor errol irogattunk, akkor meg valami "full" Oval/Road kedvezmeny volt.
De ez valoban korrektebb.
Persze sok a 40 tartalom, alaphangon 500$ (:D), de nem 1 nap alatt kell elerni. -
#15042 A "legújabb" akció, hogy ha megvan 40 autó/pálya, akkor minden vásárlásra 25% kedvezményt kapsz. -
#15041 Elobb-itobb, ha meglesz minden road cuccod (vagy bizonyos mennyisegs), majd alapbol jar darabonkent is a 20% kedvezmeny (vagy mar a 30%?!):) -
#15040 Monzára írtam -
#15039 Well képet most raktak ki twitterre.
-
#15038 Már január végén elkezdték csinálni. -
#15037 t, de valóban a maradék 10 % pluszt bukod
bocsi a dupla postért
-
#15036 elég egyet és akkor 10 % kedvezményed van sporolsz kb 30 a -
antiqueA #15035 Baszki, emellé a kettő mellé megint össze kell szednem még négyet, hogy meglegyen a 20% kedvezmény. Kezdek magam is aggódni a programra költött kissebb vagyon miatt -
#15034 Most szkennelik Imolát, remélem megcsinálják akkor már Monzát is. -
#15033 22-én jöhet a z4 és cota duó
-
#15032 Azért aszfalton hason csúszni lényegesen olcsóbb -