25347
  • lac coo
    Jah.. bármit megveszek, tudok vele valahol menni ?
  • Alexease
    ClassB-ben van. De kiprobalni egyedul, barmivel:) Vagy HostRace, oda be lehet lepni barmivel, mostanaban mindig van valami GT3-as szerver.
  • Alexease
    Egyszer erdemes vegigolvasgatni a Sporting Code-ot, nehany dologban idot is lehet vele sporolni;P
  • Met
    Na most már akkor mindegy
  • lac coo
    A BMW-t csak A- jogsival lehet kipróbálni ?
  • bardocz
    Igen, és kanyarra számolja. A padlógázas oválpályák a legdurvábbak sr szempontjából.
  • Alexease
    Az SR-t a megtett korok/kilometerek/kanyarok utan adja. Ha kiulod a boxban, azzal nem tortenik semmi. SR-hez mindenkeppen korozni kell.
  • lac coo
    Akkor jobban jártál volna , asszem megtett körök után adja a cukorkát .
  • Met
    kb. 3 körönként kaptam volna egy kört, mivel lassú vagyok nagyon nem tudom összetörni a kocsit jobban.
  • lac coo
    Vagy jobban vagy rosszabbul :DD
  • Met
    kb. 2 hét után első versenyem, Daytona Silveradoval, első kör crash, hátulról vagy mellőlem valamelyik idióta nekiment a másiknak. Majd megnézem a replayt, a lényeg a 17x mph-m leesett 152-re javítás után. Kiálltam a pitbe, ott várom meg a végét a versenynek vagy SR ügyben jobban jártam volna ha ilyenkor megyek tovább?
  • lac coo
    (This version will be available again in a few days, thank you for your patience)
  • trialboj
    Üdv,

Nem tudtok valamit arról hogy miért szűnte meg az androidos DashMeterPRO applikáció az összes szimulátorhoz? Jelenleg csak a szutyok codemaster f1 hez van...

Van esetleg bármi alternatíva?
  • frango
    Kösz szépen! (pedig egész sokáig keresetem...)
  • hungary27
    Itt mindent megtalálsz
    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1524566.page
  • frango
    Valahol össze vannak szedve a később megjelenő autók/pályák? Corvette, Ford GT mellé berakhatnának még 1-1 gépet.
  • kigyi
    Tagja voltam egy oldalnak ahol kiírták, hogy van nekik ilyen megosztás és nyerhetsz na így sikerült :) Mivel már tag voltam likeolnom nem kellett.
  • thedriver
    Én kb. 3 szezonnal ezelőtt mentem a Radical szériában, de akkor esténként mindig összejött az offical mezőny létszám. Akkor vitték le a futamok hosszát 25 percre.
  • antiqueA
    Nekem is ez a bajom. Radical például nagyon imádom, de üresek a versenyek. Esetleg, ha egy-egy nagyon jó pályát beraknak (pl Watkins Glen), akkor történhet csoda, és tele lehet a futam, de nagy szerencséd kell, hogy legyen, hogy egy ilyet elkapj.
  • frango
    Az a baj, hogy GT3-mon és oval futamokon kívül alig lehet mást is menni. Én tök szívesen mennék Ford GT-vel, Radicallal, Idycarral is, de jó ha összejön hetente 1-2 off. futam...Előző szezonban WSCS-ben is csak hétvégén tudtam off. futamot menni.
  • Alexease
    Lehet inditani sajat szervert, plusz penzert;) 1$/ora, vagy valami ilyesmi... Bajnoksagoknak megeri.
  • lac coo
    Én annyit nem tudtam versenyezni, hogy vissza tudtam volna hozni a bukott pontokat, az meg, hogy unalmas TT-ket fussak naponta, akár többet is, nekem nem gyere be :)

De most már saját szerver indítási lehetőség, hogy ott ne számolja az SR-t ?
  • bardocz
    Én csak versenyezgettem, és meglett az A...még ovalon is. Persze, biztos idegeskedtem, amikor sokat buktam faszságokon, de hogy ezért nem versenyeztek...hát nekem érdekesen hangzik.
  • Alexease
    En is azokon nyomulok, plusz az Event/Watch versenyeken:)))) Igy nincs gondom az SR-rel:)
  • lac coo
    Menjen a halál ! :) Unalmas, nem töltöm vele az időt, akkor addig mást csinálok inkább :)

De nem szemetelek tovább, igazából már nem játszom vele, sorry !
  • lac coo
    No de azért egy fű megcsípést szerintem meg lehetne oldani, hogy ne büntesse. Értem én, hogy kell, mert publik szerver, de valahogy próbálhatnák igazságossá tenni ...Én csak B-ig jutottam ( vagy C-ig, nem tudom ...) ,de ott az utolsó versenyemen buktam vagy két hetet :) Belém jöttek, fűre mentem, falnak mentem, visszapattantam, megint nekem jöttek vagy hárman ...stb .Akkor még ezeket összeadogatta becsülettel, most nem tudom, hogy van :D
  • thedriver
    Az is durva, hogy a GT3 széria annyira népszerű, hogy mind3 practice szerver tele van, nem lehet időnként egy nyamvadt practice-re benevezni. :)
  • thedriver
    Menj pár time trialt, ott is vissza lehet hozni. 10-15 TT, és valszeg kiveszi a rosszul sikerült futamaid a számításból. Néha hirtelen ugrik akár 0,5 pontot is egy alkalommal ilyenkor. (Class A-ban is)
  • Alexease
    Amugy most, iR Member oldal, "Error 50x":) Ilyet sem lattam meg az elmult 5-6 evben:D
  • Alexease
    Az online-t sajnos nekem is hanyagolnom kell, mert havonta buknek 1-1 kategoriat:)

Emlekszem, amikor epitgettem a Class-okat, volt hogy egymasutan nyomta ugyanazokat a verseyeket. Volt hogy 3-4 versenyen gyujtottem annyit (csak gyujtogetes volt, semmi verseny), amit a kovetkezon minuszba robolt;DD

De ennek az idoszaknak a legemlekezetesebb resze, amikor Lagunan rotaltam egymas utan a futamokat... Kunossal parban (valszeg o is gyujtogetett):D
  • lac coo
    Én emiatt hanyagolom leginkább, pénzt még kibírnám valahogy, de kb az anyjuk p-csáját ! :D Én is mindig ezzel szívtam. Ami kevés időm volt, annak a harmada elment gyűjtögetésre ....ezt még ingyen sem akarom ....
  • Alexease
    Magasabb kategoriaban durvan szamolja az SR-t (legalabbis regen, mamar nem tudom). Legalabb 5x annyit kellett menni a plusz-ert.

Pl. Class A, 88 kor Daytona Road-on (bo 1,5 ora), 4(!) Inc-cel, zaraskent +0.25SR ;D Ha a 4Inc 4 kicsuszast, megforgast, koccanast jelentene, meg talan OK. De ez a 4Inc lehet 4db fu csucskenek a megharapasa is:D
  • Alexease
    Gondolom nehanyszor megzuztak, aztan nem volt kedve csak az SR-ert korozgetni.
  • Alexease
    Az pech:/
  • frango
    Grat!Hogy sikerült összehozni?
  • kigyi
    Fun héten is van SR az official kupákon egy indul oval-on és egy indul road-on is minden esetben. Ott, ha csak úgy is, hogy mindenkit elengedsz, de végigmész szépen komótos tempót diktálva vissza lehet szerezni az SR-t.
  • antiqueA
    Jah, 1.8
    Már nem volt időm visszatornázni 2 fölé, mert bejött a fun hét. Mellesleg nagyon fun volt...
  • Alexease
    Eddig B voltal? Mennyi volt az SR most a szezonvaltaskor (gondolom, ha ledobott, akkor <2.0)?
  • antiqueA
    Ezt nem hiszem el! Most vettem meg a BMW-t, erre ledob C-be! Ez durva...
  • kigyi
    Off: (bár ez is car) Bakker nyertem egy WTCC LADA VIP belépőt lol