iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv Srácok!
Ma lesz megrendezve a tegnap elmaradt Mustang bajnoki futam Sebringben.
Ma lesz megrendezve a tegnap elmaradt Mustang bajnoki futam Sebringben.
ok, köszi, azt hiszem a Skip Barber lesz a befutó.
Mustang-gal van Magyar Bajnoksag, es a hivatalos sorozatokban is ket helyen szerepel (D-Class single, C-Class hivatalos Grand-Am).
A Skip Barber az egyik legelvezetesebb auto, es elvileg lesz vele Magyar Bajnoksag is.
A Jetta-t passzolom, bar most ossze eresztettek a Mazda-val.
A Skip Barber az egyik legelvezetesebb auto, es elvileg lesz vele Magyar Bajnoksag is.
A Jetta-t passzolom, bar most ossze eresztettek a Mazda-val.
Jetta TDi
Mustang FR500
Skip Barber
Ezek közül melyiket érdemes/célszerû megvenni?
Mustang FR500
Skip Barber
Ezek közül melyiket érdemes/célszerû megvenni?
Neemnem, egyszer már megszívtam így! 😄
Marad egyben, még vírusírtó sincsen rajta(csak spyware terminator), szimplán akkor király vagyok, hogy 2-3 évig nincsen semmi baja, míg a sok linuxos csíra meg ha próbálkozik xp-vel, akkor havonta tönkrevágja a gépét<#idiota>#idiota>
Marad egyben, még vírusírtó sincsen rajta(csak spyware terminator), szimplán akkor király vagyok, hogy 2-3 évig nincsen semmi baja, míg a sok linuxos csíra meg ha próbálkozik xp-vel, akkor havonta tönkrevágja a gépét<#idiota>#idiota>
Töredezettség mentesítést el sem kezdem, szerinted egy három éves gépen milyen lehet a vinyó?<#idiota>#idiota> Egyszerûbb leformatálni, meg újrahúzni az egészet😄 Esetleg egy ccleanert majd ráengedek.
Ja, hogy te úgy szoktál temp-eket törölni, meg töredezettség mentesíteni a rendszer partíción, hogy simán becsúszhat egy win reinstall, az más 😄
A sokáig tartó kilépés, az a kevés RAM miatt, és a pagefile-t tartlamazó meghajtó töredezettsége miatt lehet.
Esetleg tedd át a virtuális memóriát egy másik winyóra, mint ahol az iRacing/windows van. Már persze ha van rá lehetõség ezt a hármat külön lemezre tenni.
A sokáig tartó kilépés, az a kevés RAM miatt, és a pagefile-t tartlamazó meghajtó töredezettsége miatt lehet.
Esetleg tedd át a virtuális memóriát egy másik winyóra, mint ahol az iRacing/windows van. Már persze ha van rá lehetõség ezt a hármat külön lemezre tenni.
Ha most elkezdek a géppel baszkódni, akkor annak tutira windows újrahúzás lesz az eredménye, viszont amíg nem írok ki mindent a géprõl, addig én ezt nem kockáztatom, inkább legyen lassú. Nameg windowst sem lehet anélkül újrarakni😄
Én mire Spa-ba bejutok, addigra a számláló már rég elhagyta az egy percet, volt, hogy 1:40-nél tartott. Amíg nincsen dvd íróm, addig viszont hagyom így a gépet.
off: nem is tudtam h újra lett aszfaltozva daytona oval része😊,onboard felévtelekbõl mien sima az egész,nem oan hepe-hupis mint a "régi"
Ott valami mas is lesz😉 Nalam is 15-30 masodperc a betoltes (palyatol, autotol fuggoen - most megneztem, Spa elsore ~30 sec, masodjara ~20 sec), de a kilepes szinte azonnali. 3,5 eves a gepem/rendszer.
Service restart, temps del, defrag, re-confog stb😉
Service restart, temps del, defrag, re-confog stb😉
Nekem minden pályán, fél 1 perceket szokott tölteni ha kilépek, pedig nem olyan gyenge gépem van.
Nem tudom én se TS-en voltunk de nem igazán ment a beszélgetés. Próbáltunk odafigyelni mindketten. Nem volt szerencséje.<#szomoru2>#szomoru2> Majdnem 1000 nevezõ volt. 994-en neveztünk. 40-es gridek voltak. Qual alapján osztotta az embereket. Mondjuk nem értettem abba mi volt a jó Josh Berrynek, hogy oda qualifikált az én szerverembe. Adott 1 kört mindenkinek. Õ valami autóversenyzõ Amerikában azt hiszem. Ez a Josh egy korábbi futamon itt kitette Norbit 6 körrel a vége elõtt az élrõl. Mindketten repültek a gyors balosba a pálya közepén vagy 220-al. Mindenesetre érdekes volt. Sima 3 helyet dobtam el saját hülyeségem miatt. Na majd legközelebb.<#eljen>#eljen>
Szerintem már az is szép eredmény ha egyáltalán lenyomja valaki ezt a versenytávot. Ugy hogy grat !
K. Norbival amúgy mi történt,mert néztem a végeredményt és elég erõs mezõnyben ment pole-ból,de aztán hamar disconnect. ?
K. Norbival amúgy mi történt,mert néztem a végeredményt és elég erõs mezõnyben ment pole-ból,de aztán hamar disconnect. ?
Nem tudok rola.
En is indultam - majd nem😊 A Warmup-on 3/4 kort sikerult mennem, belassult a net, aztan szetkapcsolt;D
En is indultam - majd nem😊 A Warmup-on 3/4 kort sikerult mennem, belassult a net, aztan szetkapcsolt;D
Vagyis 8 lettem de végülis mindegy. Nem tudjátok volt valami díjazása a futamoknak?
2.4 órás Rolexen 2 etapot végig megyek 0 incidenssel. Aztán 3 etapban boxkijáratnál megkoccoltam rendesen a falat annyira siettem, h befogjam a 2 helyezettet. El is ment a futómûvem mert megpörögtem az elsõ körben. Így lett egy 9 helyezés mert 1x escelnem kellett.<#whatever>#whatever>
A kategoriakat igazabol a sorozatokhoz rendelik nem autokhoz, de mivel 1-1 sorozat 1-2 autot tartalmaz, igy mondhatjuk, hogy az autoknak van kategoriajuk😊 De van olyan auto ami tobb kategoraban is indul.
Hogy melyik sorozatban milyen liszenszel indulhatsz, az meg egyertelmu, eleg jo lathatoak a sorozatok felsorolasanal jobboldalt a szines plakettek😉
Hogy melyik sorozatban milyen liszenszel indulhatsz, az meg egyertelmu, eleg jo lathatoak a sorozatok felsorolasanal jobboldalt a szines plakettek😉
illetve honnan tudom azt, hogy melyik autó milyen kategóriába tartozik?
akkor ha a road már 3 felett van mehetek D kategóriás kocsival?
Nem, a Road-ot es az Oval-t kulon-kulon "szamoljak", lehet kulonbozo a class. Ha valaki nem akar valamelyikkel foglalkozni, akkor nem kell.
a D liszenszhez Rookie-ként a Road és az Oval versenyeket is teljesíteni kell?
Min fps-ben komoly bajok voltrak iRacingben ezidaig a fos optimalizacio miatt. Pl road america 3-as kanyarban 3 monitorral (separate rendering) nem volt az a core2quad amivel nem esett be 60 fps ala az elso korben. felbontastol fuggetlenul, azaz nem vga limit volt. I5 meg rohogve viszi. Foleg a Sandy Bridge. Valoszinuleg a ram sebesseg vagy a cachek kozotti kommunikacio sebessege miatt.
Az uj build sokkal gyorsabb most. Sokat javitottak rajta.
Mindenesetre ha valaki uj gepet rak ossze 3 monitorhoz > Sandy Bridge!
Az uj build sokkal gyorsabb most. Sokat javitottak rajta.
Mindenesetre ha valaki uj gepet rak ossze 3 monitorhoz > Sandy Bridge!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Rögtön lesz nyolcszoros különbség... 😄
Hát, ha bebizonyítod nekem, hogy azonos órajelen az i7K négyszer gyorsabb nagy felbontáson ( minimum full hd ), minimum fps-ben mint a Q6600, akkor azt hiszem történelmet írsz! 😄
ITT megnézheted micsoda eget verõ különbségek vannak! 😄 Igaz i7K nincs a tesztben, de viszonyításnak jó... 😉
@Alex: Utsó volt részemrõl! 😊
Hát, ha bebizonyítod nekem, hogy azonos órajelen az i7K négyszer gyorsabb nagy felbontáson ( minimum full hd ), minimum fps-ben mint a Q6600, akkor azt hiszem történelmet írsz! 😄
ITT megnézheted micsoda eget verõ különbségek vannak! 😄 Igaz i7K nincs a tesztben, de viszonyításnak jó... 😉
@Alex: Utsó volt részemrõl! 😊
www.smart-bus.hu
Ja, meg rakjam vissza 1,7mhzre, hogy összehasonlítsam a c-64el nem?
Marha 😄
Amúgy a q6600 3,6Ghz-en ment. Az i7-2600K meg 3,4GHzen. Majd feljebb húzom a q6600 szintjére, ha megjön rá a vízhûtõblokk, hogy nyugodt legyél.
De úgy, még nagyobb lesz a különbség. Dinka. <#idiota>#idiota>
Marha 😄
Amúgy a q6600 3,6Ghz-en ment. Az i7-2600K meg 3,4GHzen. Majd feljebb húzom a q6600 szintjére, ha megjön rá a vízhûtõblokk, hogy nyugodt legyél.
De úgy, még nagyobb lesz a különbség. Dinka. <#idiota>#idiota>
Baszod, ezek tények... legalább magadat ne hülyítsd meg! 😄 Tedd õket azonos órajelre, és csinálj egy tesztet, hogy melyik milyen minimum fps-t hoz... 😊 Melák... 😄
www.smart-bus.hu
Azonos órajelen ketyegõ 4 magosok közt ilyen magas felbontáson minimum fps-ben max 10-15% különbség van... de az is mondjuk egy Q6600 és egy i7 közt...
A kereskedõ dumádat meg tartsd meg a vevõidnek! 😄
A kereskedõ dumádat meg tartsd meg a vevõidnek! 😄
www.smart-bus.hu
Úgy-úgy, 25->75, hogy a 75 max gafikán, a 25 alacsony beállításokkal.
VGA ugyan az, windows ugyan az, még reinstall sem volt, és még 4gb ról 2gb-ra csökkent is a RAM.
Cserébe a q9650Ex 25 helyett hozott 28fps-t.
Annyiban talán lehet elméleti kibúvót találni, hogy a q6600 nem hajtotta aki az 5870et-, és ez már igen, de az akkor is a proci mûve 😄
Viszont az SSD is gyorsult 😄
VGA ugyan az, windows ugyan az, még reinstall sem volt, és még 4gb ról 2gb-ra csökkent is a RAM.
Cserébe a q9650Ex 25 helyett hozott 28fps-t.
Annyiban talán lehet elméleti kibúvót találni, hogy a q6600 nem hajtotta aki az 5870et-, és ez már igen, de az akkor is a proci mûve 😄
Viszont az SSD is gyorsult 😄
4x gyorsabb... az... kezed a bilibe lóg? 😄 Ha majd minimum fps-ben lesz ennyivel gyorsabb...
www.smart-bus.hu
Igazából nem ez az ami izgat, hanem ez a 61fpsre való lockolás, meg ennek a menete, elõnye stb.
Majd azt átkék beszélni, ha máshol nem, TSen.
Majd azt átkék beszélni, ha máshol nem, TSen.
Felesleges játékra, most még lehet (szerintem már nem), de mégis minden 4x gyorsabb lett 😄
Meggyõzésrõl szó sincs, a q6600 is kiszolgált 3 évet, most ez is kifog 😄
Ráadásul ez a 2600K viccesen jó áron is van most.
Meggyõzésrõl szó sincs, a q6600 is kiszolgált 3 évet, most ez is kifog 😄
Ráadásul ez a 2600K viccesen jó áron is van most.
Lekapcsolod a volume shadows alatt a 2pass-t és a more shadows, a high detail mirrort, lowra teszad a gradnstandset és a crow-d ot, és máris ismét megduplázódik a framerate.
Menet közben ezekre semmi szükség, semmivel nem javítják a látványt, replayben esetleg jól néznek ki, de ott bekapcsolva is hagyhatod.
Menet közben ezekre semmi szükség, semmivel nem javítják a látványt, replayben esetleg jól néznek ki, de ott bekapcsolva is hagyhatod.
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
i7 totál felesleges játékra... fõleg ekkora felbontáson... itt már csípõbõl vga limited van! 😊
Ha meg már i7, akkor ahhoz trichanel memória kit dukálna...
Ki gyõzött meg ezzel a marhasággal, hogy i7-re válts? 😄
Ha meg már i7, akkor ahhoz trichanel memória kit dukálna...
Ki gyõzött meg ezzel a marhasággal, hogy i7-re válts? 😄
www.smart-bus.hu
Hát 76fps 25 helyett azért az nem kicsi javulás.
Fõleg úgy,hogy ez fullon van az meg le volt butítva...
Mennyit szerettél volna ?<#vigyor0>#vigyor0>
Fõleg úgy,hogy ez fullon van az meg le volt butítva...
Mennyit szerettél volna ?<#vigyor0>#vigyor0>
Hát, értem én, hogy minden fullon van, meg separate rendering, de azért többet vártam volna egy i7-tõl.
Lehet már a VGA-t kellene cserélni 😄
Laggolást nem vettem észre, tehát lehet ez már nem fog javulni, amikor megjönnek a RAMjaim, mert ez csak ideiglenes, 2GB, bár nem dual channel.
RoadAmerica, az a bizonyos egyenes eleje 😄 Ahol a q6600al lement 25-re, bár, már nagyon lebutítva.
Lehet már a VGA-t kellene cserélni 😄
Laggolást nem vettem észre, tehát lehet ez már nem fog javulni, amikor megjönnek a RAMjaim, mert ez csak ideiglenes, 2GB, bár nem dual channel.
RoadAmerica, az a bizonyos egyenes eleje 😄 Ahol a q6600al lement 25-re, bár, már nagyon lebutítva.
Asszem 18 órakor.
mikor lesz a 2.4 órás grand am futam,magyar idõ szerint???