iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki írna egy "referred" e-mail címet? Kivel tegyek jót? 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
thx
Hát az nincs.
Igazabol mindenkinel ervenyes, a kikotes annyi, hogy uj regisztraciohoz kotott.
Attol hogy ingyenes, meg kerni fogja a bankartyat.
Attol hogy ingyenes, meg kerni fogja a bankartyat.
Mi a code-ja a ingyenes játéklehetõségnek ?
Olyanoknál érvényes, akik még nemjátszottak a játékkal? Mert én azok közé tartozom. Próbáltam regisztrálni, de kéri a paypal illetve a bankártyaszámot.
Igen, de csak az uj belepoknel ervenyes (pontosabban, az uj loginekhez😛). Mivel ez egesz evben ervenyes, ismet el fognak szaporodni az multi-loginek😛
Az iRacing most igyenes egy hónapig?
Grat Pointer! Jó volt végig olvasni<#nevetes1>#nevetes1>
Büszke vagyok rád! <#crazya>#crazya>
www.smart-bus.hu
Amúgy had büszkélkedjek 😄
Sziasztok a pénteki Best of Nations futam közvetítéséhez szükségem lenne 2 accountra szerdán a teszten és pénteken a futamon. Ha valaki szívesen segítene ebben hálásak lennénk. Átírná a passt valamire míg lemegy a teszt és a futam aztán visszaírja. Én vállalok érte felelõsséget, h semmilyen visszaélés stb nem lesz. A 3 TV-s srácnak kellene, hogy leközvetítsék rendesen. Annyi a feltétele, hogy a star mazda és spa meglegyen. Köszönöm
Vagy varsz 2-4 napot, talan csokken a dollar 4-5 forintot (volt mar annyi nehany napja), es akkor mar ki is jon belole😉
Invoicent oldal az hol van? Ha rányomok a renew early-re, akkor fogja felhozni, ahova beírhatom a promó kódot?
Amúgy tök jó, 200 forint miatt mehetek bankba, pont nincs annyi a számlámon😄DD
Amúgy tök jó, 200 forint miatt mehetek bankba, pont nincs annyi a számlámon😄DD
Osza Roland, Bardócz Dávid, Ficza Feri! Elküldtem nektek a promó kódot a privátban.
Szeretettel várunk mindenkit az utolsó Mustang bajnoki futamunkra Road Atlantában ma.
A membersSite-on a SportingCode-ban talan benne van, bar sose foglakoztam vele, de ha jol emlekszem, eleg bonyi😉
De ami biztos, hogy nem a mennyiseget szamolja, hanem a minoseget.
De ami biztos, hogy nem a mennyiseget szamolja, hanem a minoseget.
mx-5... bocs
mx-t széria statot mi alapján állítja fel a játék? Azért kérdem mert mentem jó pár versenyt és többet meg is nyertem és jóval hátrább vagyok azoknál akik mentek egy vagy két futamot, soha nem végeztek még elõl és mégis több champion pontot kaptak.
el nem tudom képzelni mi alapján számolja. Indultam már pol-ból és nyertem erõsebbek ellen akik elõrébb vannak a ranglistában.
Aki tudja plz ossza meg velem. Köszi!
el nem tudom képzelni mi alapján számolja. Indultam már pol-ból és nyertem erõsebbek ellen akik elõrébb vannak a ranglistában.
Aki tudja plz ossza meg velem. Köszi!
Ficza Ferenccel mi van? Látom, hogy 1200 körül van az iRatingja, miközben a Suzuki kupát meg megnyerte😄
A Mustanghoz Laguna Seca-ra tudna vki egy setupot adni? 😊 Nagyon nem akar összejönni...😛
konkrétan a lelátók tetején vannak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
vagy még egyszerûbben: a Spotter a harmadik szemed :-P
Én bekapcsoltam hogy ne csak mondja hanem írj is ki :-)
Én bekapcsoltam hogy ne csak mondja hanem írj is ki :-)
Virtual SimRacing
ovál pályákon, az épületek tetején minden versenyzõnek van egy spottere(magyarul talán megfigyelõ), aki szól a pilótának ha valaki mellé ért az autójának -ezért ne használja a pályát teljes szélességben- maradjon az alsó, vagy a felsõ íven.
ööö...ezt a spotter dolgot kifejtenéd bõvebben? 😊 ez nekem teljesen új. 😊 mi ez, mire jó?
na úgy tudtam megoldani végre, hogy feladatkezelõben lelõttem az iRacingService-t és így újra le tudtam tölteni a progit, újra telepítettem és, utána már telepítette a frissítéseket. Na most megyek munkába lassan, este pakolhatom vissza a AVG-t :-)
Virtual SimRacing
Probald ujrainditani a services-t (Start_iRacingService.bat).
Ha fut valami virusirto, tuzfal, akarmi, kapcsold ki.
Ha fut valami virusirto, tuzfal, akarmi, kapcsold ki.
letöltöttem, feltette, majd Donera nyomtam. de még mindig azt írja ki hogy Updates Required... mit csináljak?
Gépet már többször újraindítottam, ki be jelentkeztem, de semmi változás... \iRacing\downloads\updates mappában meg ott "csücsülnek" a fájlok...
Gépet már többször újraindítottam, ki be jelentkeztem, de semmi változás... \iRacing\downloads\updates mappában meg ott "csücsülnek" a fájlok...
Virtual SimRacing
Igen már mentem vele pár kört a hétvégén elég nagy fun :-D
A street stock az advanced rookie kateriába tartozik, ami azt jelenti, hogy az ovál rookie jogsid safety ratingjának 3 fölött kell lennie.
A sima legends cup-ban tudsz versenyezni most is, érdemes is kipróbálni, mert jó kis autó. A mostani pályán nagyon jó versenyeket lehet vele futni. Viszont a kilógó kerekek miatt elég sérülékeny a futómû.
A sima legends cup-ban tudsz versenyezni most is, érdemes is kipróbálni, mert jó kis autó. A mostani pályán nagyon jó versenyeket lehet vele futni. Viszont a kilógó kerekek miatt elég sérülékeny a futómû.
Köszönöm a tippeket!!!
Valamiért nem elég a license-m a street stock-hoz (még tanulmányozom miért?), pedig szívesen részt vennék holnap egy gyakorláson megnézni, hogy kezelem a forgalmat.
Valamiért nem elég a license-m a street stock-hoz (még tanulmányozom miért?), pedig szívesen részt vennék holnap egy gyakorláson megnézni, hogy kezelem a forgalmat.
Elõször érdemes egyedül körözgetni, és próbálgatni az íven menést, csak belsõn menni úgy, hogy elférjen kívül egy autó, majd csak kívül menni, hogy belül elférjenek. Ha esetleg még nem kapcsoltad be a spottert, mindenképpen csináld meg, anélkül ovál versenyezni nem lehet, csak balesetet csinálnál, mert nem biztos, hogy tudod, hogy éppen a mögötted lévõ betolta az orrát melléd 10 centire, aztán szépen kanyarodnál, majd összeakad a két kocsi, és ott a baleset.
Ohh kösz 😉
pont most akarom magam kipróbálni oval versenyen bár még 1-2(3:-) ) teszt rám fér
pont most akarom magam kipróbálni oval versenyen bár még 1-2(3:-) ) teszt rám fér
Mehetsz hivatalos versenyen D jogsis versenyeken. Pl skip barber, late modell.
És te vagy béna, a versenyek fele stock car;D
Strret stock is van, nem tûnt az el.
És te vagy béna, a versenyek fele stock car;D
Strret stock is van, nem tûnt az el.
Tök újonc vagyok 1hete az iracingben szóval kicsit megkavarottam :-)
Milyen változással jár az, hogy most a rookie-ból class d be kerültem??
És csak én vagyok pancser, vagy tényleg eltûnt a stock car series??
Milyen változással jár az, hogy most a rookie-ból class d be kerültem??
És csak én vagyok pancser, vagy tényleg eltûnt a stock car series??
Asszem Feb. 17.
Jaja, Mazdát tényleg sokan kedvelik de eddig csak Rookieba lehetett vele menni, két pályán, 3.-4. hét után már unalmas volt az a két pálya 😄
Nem vagyok most otthon valaki utána nézne hogy mikor lesz iRacingben Daytona 500 amire mindenki mehet?
Nem vagyok most otthon valaki utána nézne hogy mikor lesz iRacingben Daytona 500 amire mindenki mehet?
Virtual SimRacing
Áhh kivan zárva. Biztos, h emelkedni fog a részvétel igen csak. Mazdát sokan szeretik. 12$ meg inkább kifizetnek még ha nem is mennek a Jettával. Iracing marketing<#vigyor4>#vigyor4>
Szerintem ugyan annyian lesznek vele, mint simán a Jettaval, mivel meg kell venni ahhoz a Jettat is, hogy versenyezni tudjak a mazdaval a sorozatban...
Skip Barber venném a helyedbe meg
Jettat nagyon szeretem, de kevesen mennek vele, bár most tényleg össze lett engedve az Mazdával hátha leszn nagy mezõnyök.
Jettat nagyon szeretem, de kevesen mennek vele, bár most tényleg össze lett engedve az Mazdával hátha leszn nagy mezõnyök.
Virtual SimRacing