25347
-
#15311 jaaa úgy már más :) én vsr-ben indultam anno,még GP2-vel kezdtem,pályán se tudtam maradni.A következő széria az F3 volt ott már keresgéltem a nyomvonalakat,végül az utolsó széria a HTCC volt,ahol 3. lettem egyénibe,csapatban meg 2.-ak,utánna másfél év kihagyás és jött az iR 2010 óta -
#15310 Én rF-es bajnokságokra gondoltam, főleg abban mentem. iRacers-ben is mentem páron mondjuk. -
#15309 én is mentem régen az iracers-be,de nem nagyon tetszett,össze-vissza versenyzek amikor kedvem van igy marad az official versenyek -
#15308 Nekem is tetszik ez a rendszer, barmikor, barmivel, ismeretlen erossegu mezonyben stb. Egyedul az SR-rel van gondom;) -
#15307 Én pont ezt élveztem itt, bajnokságokban sokszor volt, hogy előttem másodpercekre, mögöttem másodpercekre, én meg szétunom magam. Na meg nem kötött, egy időben a péntek szombati versenyek felére el se mentem. -
#15306 Eppen ez az elonye a fix bajnoksagnak, ahol mindenki ismer mindenkit;) Tudja az ember, ki mennyire gyors, mire lehet szamitani es hasonlok.
Sajnos az iR, hiaba a szuper szigoritas, iR-szamitas es az SR, akkor is "csak" free szerver marad;) -
#15305 Pár ilyen és nem kell félni a többieknek, mert rookie-ba leesik :D -
#15304 Amit ti mondotok abban is van igazság, meg ebben az előzésben is szerintem. Viszont ha pár ilyet csinál az ember, és már ismerik, akkor utána könnyebb lesz minden ilyen, mert félnek a többiek -
#15303 Mivel ez jatek, a helyezes csak masodlagos, maga a verseny es a kozosseg fontosabb. Nem osztanak penzt, nem fugg tole a megelhetes. Sokkal elvezetesebb es emlekezetesebb egy korrekt kuzdelmes sokadik helyzezes, mint egy "kotelezoen" es eroszakosan behuzott elso helyek egyike. -
#15302 Ja most nézem 2008 aug 21 a videó dátuma is :D -
#15301 Erre még a kezdetekből jutott eszembe egy csatám, kb 2008 vége 2009 eleje lehetett az időpont amikor a csata lezajlott a videó később készült.
Egy pillanatra sem értünk össze, de jó csata volt a srác a végén megköszönte a korrekt versenyzést.
iRacing csata -
#15300 Persze, ezt a vegtelensegig lehet varialni, de nem is az a lenyeg, hogy akkor mit es hogyan lehet kihasznalni.
Annyi a neccces az egeszbol, ha valaki magaelott egyertelmuen latja hogy bejonnek ele, megtehetne hogy elveszi, akkor csak nem megy mar neki es forgatja ki:)
Ha ennyivel gyorsabb valaki, 2 kanyarral kesobb az egyenesben kenyelmesen es biztonsagosan meg lehet elozni. De nem. Fontosabb a gyors elorejutas, mint a masik ember jatekelmenye.
-
#15299 Mar nagyon a fektavon ment be, valszeg nem is latta. Nem mindenki expert;) -
#15298 Ilyen erővel bárhol rádhúz az elöl lévő el kell venni, és nem lesz semmi előzés, mert aki elöl van azt csinál amit akar. -
#15297 Az előtte haladó mit gondolhatott? Elől megy védekezni kéne erre marad az ideális íven, beszúrnak mellé és úgy kanyarodik mintha ott se lenne. -
#15296 Jó dehát ő kemény gyerek. Kifa.zt neki, hogy letolja a másikat az útról. Nem a 8-9. helyért ment... -
#15295 Gázt el kell venni, ilyet nem szabad, bármiylen gyors vagy is .
Nem, mondom , hogy nem fordul elő baleset, de ez egyértelműen gyakorlatilag szándékos volt.
Nem a többiek tehettek arról ,hogy megforogtál, és újra kellett kezdened , jó hogy nem elnézést kérnek, hogy eléd kerültek :)) ... -
#15294 sajnos nem tudok sokat menni,azon a futamon összesen 6 incidensem volt,mikor megtolom a másikat hátulról,tudom jól hogy meddig engedi az iR :) 800 futam után csak sikerül ráérezni az embernek hol vannak a határai a játéknak,sajnáltam a srácot,elnézést is kértem tölle,de frusztrált hogy kb. észre se vett -
#15293 De azert illik elvenni a gazt, ha ugy erzed, azzal meguszod a koccanast, foleg a kiporgetest. De ha ennyire nem erdekel, hogy nekimesz vagy neked mennek, fontosabb vagy hogy gyorsabb vagy, az mar regen rossz:/
Tobb helyen koccantal, utkoztel, forogtal, latszik, nem nagyon erdekel az SR. Vagy tudsz olyan sokat menni, hogy ne erdekeljen.
Azert illik a masikra is gondolni, aki lehet, hogy hetente csak 1-1 futamot tud menni, neki AZ a versney, utana nincs ideje csak ugy SR-t gyujtogetni.
De ha ovatos az meber, meg neha az is keves.
Ritkan latszanak az autoban a tukrok, sokszor csak a kozepso, de neha meg az sem. Marad a virtualis, ami azert hasznalhato. A spotter sem mindig 100%-os. Foleg ha az ember melle total fektav kozepen esnek be, barmelyik kanyarban (ezt is eljatszottad nehanyszor).
Keves embernek van 3 monitorja, igy eleg szuk a latoszog, arra is gondolni kell.
Az hogy te mennyire gyors vagy es hova akarsz feljutni, az itt masodlagos. Az csak a tobbiek utan lehet szempont.
-
#15292 nem fogom elvenni a gázt ilyen helyen,mellete voltam, nem a 8-9. helyért mentem,mert tudtam hogy gyorsabb vagyok az élmezőnynél,és kevés lesz az időm felérni a pördülés után :/ am) -
#15291 Sokhelyen ilyen a stilus, kicsit free szerver jellegu a dolog. Ezek miatt rinyalok:P -
#15290 Tudjuk, hogy a spotter milyen pontos...
Akkor sem kell ott így betenni. Vár egy fél kört és problémamentesen lehet előzni.
-
#15289 Van spotter, mondja hogy van valaki melletted, nem húzod rá, és nincs baleset. -
#15288 Hát ha valaki ott próbál előzni, abból 95%-ban baleset van. Tipikus Coronel-Bennani-féle marokkói eset. A hátul lévőnek illene figyelnie. Egyértelműen a hátul levő ember hibaja ez. -
#15287 Igazabol a masik huzta ra, de azert nem artott volna elvenni jobban a gazbol:) De gondolom nem nagyon izgatta az SR, ha mar ele mentek, akkor eltolja:P Bar nem tudni mi volt mogotte, lehet ot is toltak:D -
#15286 -
#15285 Grat!12:53-nál azért csúnyán kiforgattad szerencsétlent. :) -
#15284 RUF után regnetegszer vágtam el a kanyarokban a McLarent. Nem lehet olyan könnyen csúsztatni a kanyarokban. Sokkal precízebben kell vezetni. Ha elindul a hátulja -ellenkormányzás- és utána hirtelen betapad, akkor vége a dalnak. -
#15283 hopsz elrontottam a linket :) légyszi töröljétek,itt a rendes :)
-
#15281 Jóval melósabb mint az ACban. -
#15280 Mondjuk a McLaren motorja/karakterisztikaja amugy is eleg bekes. -
#15279 Ezt kérdezem ...AC-ban egyáltalán nem halálos ...:) -
#15278 Dehogy nem;) Mindketto kikapcsolhato es 6/12 fokozatban allithato.
De most normal verseny hasznalatra irtam, ezek nelkul ugy sem megy senki, mert ugy halalos:D -
#15277 Jah,itt nem lehet kikapcsolni ? -
#15276 Itt a 3 GT3-as kozul a leglassabb;) Es talan a legkonnyebb is osszetorni:P
Eros TC-vel mindegy mit csinalsz, csak csattog:) De persze eros diffi allasnal, nyomateknal, eles szognell vagy fuvezesnel mar a TC sem segit:D
De nehez az AC-hez hasonlitani, mert teljesen mashogy mukodik az ABS/TC. Itt "szamolva" mukodik, az AC-ben inkabb "segitsegkent". Itt meg 1 koron belul is szamit, ha valaki tizedekre utazik, hova van allitva a cucc. -
#15275 A McLaren az itt is olyan padlógázas még lassú kanyar után is mint AC-ban, vagy itt azért mocorog ? -
#15274 En ertem, nekem is ez a bajom:) Hiaba ovatos az ember, vannak helyzetek, amiket lehetetlen meguszni:/ -
#15273 De érted, direkt úgy vigyázok. 8-9. helyről rajtoltam. Az előttem lévőnél jóval gyorsabb voltam, de direkt nem erőltettem semmit csak mentem mögötte 3-4 tizeddel. Encseszte a féktávot, kicsúszott külső ívre. Belső íven előzném, de a gépének a fara kitört és beállt elém a belső ívre. Nekimentem és meg is forogtam. Egyből 6 incidens pont. Elment mellettem mindenki. Feljöttem. Utána meg féktávon hátulról belémszállnak. Megint 4 incidens pont. Utána már fel is ba..tak meg a gumik is eléggé elkoptak és első kanyarban rávágtam az elejét a rázóra. Megint 2 inc. pont.
(McLaren csak nálam eszi nagyon a gumikat?) -
#15272 Hullanak az emberek rendesen, az biztos;) Mentem nehany versenyt (Watch:P), utolso helyrol indulva, ugy versenyeztem mintha igazi lett volna, ha gyorsabb jott mogottem elengedtem, es csak ugy eloztem, mintha valoban ott lenne. 5-10. helyre lehet feljonni*, izmozas nelkul. Egyszeruen elhullanak, hibaznak, belassulnak stb. Persze az eleje foghatatlan, hotlapverseny van, 3 masodperccel mennek jobb koroket;D A vegere majdnem kort kapok;DDDD
*Termeszetesen, ha latnanak, valszeg nehezebb lenne elore jutni, mert vedekeznenek;) De abban benne lenne az SR-minusz is, mert tuti fel kennenek a falra:D -
#15271 Na mai GT3 rekord -0.71 SR. Pedig idők alapján nyerhettem is volna...
Meg ma rengeteg verseny közvetítés van. Digisport2-n F3 Open van most.(Előtte Open Gt 1. futam volt.)Utána lesz Swift kupa. Azután GT Open 2. futam. Közben Eurosporton AutoGP. Utána WTCC. :)