25347
-
#15351 Az uj Indy meg NINCS kesz, ez "csak" preview verzio a hetvegi Indianapolisra.
Short es egyeb Oval, es a road beallitasok, gumik, aero es egyebek majd csak a 3. szezonra erkeznek.
Szezon kozben, frissen megjelent nem rendeznek rendszeres versenyeket, nem teszik bele a naptarba. -
antiqueA #15350 Van az új Indyvel Road verseny? Én nem találom... -
#15349 Valaki tesztelte már az új Indycar-t? -
#15348 Mindegyik beleszamit, de ket kategoriaban fizet:
$4 iRacing Credit per official series C & D
$7 iRacing Credit per Official Series A & B
Maximum Credit per session is $10 -
#15347 A Z4 vezethető legkönnyebben, az most a sláger, a mezőny 90 %-a azzal megy. -
Mik #15346 Köszi!
A Z4, Porke és a Mclaren közül melyik a legkönnyebben vezethető azt nem tudod véletlen? Melyik kocsival megy a bajnokság első helyezettje? Nem akarnám megvenni mind 3 autót csak a kérdések megválaszolása miatt. :) -
#15345 Végre meg van a B oválból is.
Most már kénytelen leszek venni valamit.
Autóból a Chevrolet Impala Class B-t néztem ki, (olvastam hogy a Mustangot csak funból veszik) és két pályát.
Azt honnan lehet tudni hogy melyik verseny számít bele a Race Participation Credit Program-ba? Azon kívül hogy a credit ablakban megnézem.
Most nekem ott ennyi van és közben már a B-ben vagyok, vagy akkor ez erre a szezonra így is marad?
D through C Series Weeks Credit
NASCAR iRacing Class C 1/8 $0
NASCAR iRacing Class C Fixed 2/8 $0
iRacing Grand Touring Cup MC 1/8 $0
Total $0
B through A Series Weeks Credit
GT3 Challenge Series 1/8 $0
-
#15344 Porsche es GT3 jelenleg ezekben a sorozatokban fut. A GT3 eleg nepszeru.
-
#15343 Blancpain verseny van most Brands Hatch-ben. Élőben Eurosporton vagy GTWorld. -
Mik #15342 Sziasztok!
Újra aktiválnám az accountomat, de előtte érdekelne mert így nem látom, hogy vannak-e most futó nívós bajnokságok? Porsche-s, GT3-as érdekelne elsősorban. Ha ez megvan akkor majd újra jönnék egy "hogyan állítsuk be helyesen a G27-es kormányunkat az iracing-hez?" kérdésemmel. :) -
#15341 Long Beach szerintem nagyon FPS zabáló lenne, ha rendesen megcsinálnák. Kicsit talán még várnak vele, hogy a PC-k fejlődjenek. :)
COTA-ra is panaszkodnak sokan, hogy túlságosan alacsony az FPS-ük... -
#15340 Jah. Én nagyon szeretem az ahhoz hasonló utcai mocsok pályákat. Ha jól tudom legutóbbi frissítésben hozzáadták a fékezést segítő markereket. Hátha egyszer be is fejezik a pályát...
De a mostani indy kocsi tényleg annyira fo. és azért nem megy vele senki roadon? -
#15339 Igen, azzal lehet;) -
#15338 Hosted lehet. :P -
#15337 ha megjelenik, akkor ki lehet probalni:) De verseny valszeg nem lesz vele:D -
#15336 Jó lenne Long Beach-en kipróbálni :) -
antiqueA #15335 Én is. -
#15334 Remélem azért ezzel már lesznek road versenyek... -
#15333 elég ütősen néz ki :D kár hogy nem szeretem a forma kocsikat :D -
#15332 Beteszem igy is, mert jol nez ki, es aki nem member, az a masikat nem latja;P
-
Talán hétfőn jön a Speedway verzió. :) -
#15330 Nálam ezek viszik a pálmát.
http://www.derekspearedesigns.com/ -
#15329 http://www.simpit.co.nz/ -
#15328 Most mar tobb ilyen es hasonlo "hazi ceg", akik eleg komoly dolgokat gyartanak. Komoly penzekert:P
A nevet nem tudom, sok ilyen van. -
#15327 Azt tudom, csak kivancsi lettem volna ra mi ez, nem egy hazi barkacs cuccnak tunik. -
#15326 Amit egy átlag júzer elér az iRacingben F1, F2, F3..., stb gombokkal, azt ő benyomkorássza ott gondolom. :D Kerkékcsere, benzin, egyéb beállítások verseny közben. -
#15325 Akkor jól gondoltam ! :P -
#15324 Pontosan az: LCD panel gombokkal:DDDD -
#15323 Azmiaz a kis lcd panel gombokkal ? :) -
twinr #15322 Most reggel practice-on versenyeztem vele.:) Jó arc. -
#15321 előző héten,ahoz képést hogy mekkora létszámmal mozog a mezőny,a top split nem volt erős,4400-as iratingel a 9. voltam a rajtszám alapján -
#15320 1:16 eleje valahol. :)
Top split annyira nem vonz, azt meghagyom az 5000+ iratingű embereknek. :) így is elég sok alien van a mezei splitekben is. :) -
#15319 oh :) azt hittem jön majd pár magyar a vasárnap esti top splitekre,mennyit mentél mosportba? -
#15318 Egy kis kedvcsináló a GT3 szériához egy régi ismerős új műsorában. :)
-
#15317 Itt nincs ilyen "trukk":) Regen ossze volt drotozva a fizika a grafikaval, de a normalisabb programok (mar a GPL is) kulon fix frissiteses szalon (300-600Hz) futattjak a fizikat. -
#15316 Úgy néz ki megoldódott a fékpedál problémám.
Ugyanis, most ahol lakok laminált padló van és elcsúszik rajta a pedál, szereztem ilyen műszerfalra tehető szilikon lapot és tettem a pedál talpára 3 helyre próbából, több gumi tappancs van az alján.
Tegnap előtt vettem észre hogy ha lenyomom a sarkam akkor a fék befog picit. Tettem az összes lábra szilikont és azóta nem fog be a fék.
Esetleg a grafika butításával tudnék javítani a köridejeimen?
Régen még a Colin McRae Rally 2-ben volt hogy ha minimálisra levettem a grafika részletességét jóval jobb időket tudtam menni. Itt nincs ilyen? -
#15315 Szerintem vagyunk páran. Én mondjuk már letudtam ezt a hetet, már a COTA trükkjeit próbálom magamévá tenni jövő hétre. :D -
#15314 valaki indul a héten mosportban GT3-as kocsival? -
#15313 Hát igen nekem is ezért tetszett meg a iRacing, hogy akkor tudtam menni amikor időm volt, a hátrány az ennek, hogy a társaság azért hiányzik :D -
#15312 Fú, én mentem minden szarral, eredményesen sehol sem, meg volt amire neveztem, de pár verseny után hagytam, annyira fos volt a mod. Vagy éppen azért hagytam, mert egy jó modot elkúrtak. Meg sokszor a rossz időpont. Itt meg akkor versenyeztem, amikor akartam, az volt jó.